Pågående Event
Senaste ämnen
» Varning: Trötta och hungriga Toranos
Sammanfattning av Numoorihändelser EmptyIdag på 03:16 av Thein

» Med tungt hjärta
Sammanfattning av Numoorihändelser EmptyIdag på 03:07 av Achilles

» Fängslad [Öppet]
Sammanfattning av Numoorihändelser EmptyIdag på 02:40 av Jodano

» Drömmaren [Solveig]
Sammanfattning av Numoorihändelser EmptyIdag på 02:31 av Solviva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Sammanfattning av Numoorihändelser EmptyIdag på 02:18 av Arceus

» Små tabby-valpar
Sammanfattning av Numoorihändelser EmptyIdag på 00:43 av Grendel

» Svart spegelbild
Sammanfattning av Numoorihändelser EmptyIgår på 01:29 av Rök

» Talande Skog [P]
Sammanfattning av Numoorihändelser Emptytor 26 nov 2020, 22:08 av Achak

» Om du Använder Huvudet [Matvei]
Sammanfattning av Numoorihändelser Emptytor 26 nov 2020, 18:50 av Capheus

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Varya

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Andas ut
Sammanfattning av Numoorihändelser Emptytis 24 nov 2020, 00:39 av Admin


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.


Det känns bekant det här. Gör det inte det?
Lugnet.
Tystnaden.
Jorden under oss minns spår av osynliga tassar.
En väntan.
Bjud upp till dans.
Vinden minns en stillhet den annars aldrig känt.
Hjärtslag.
Ett andetag.
In,
Håll,
och Ut
.


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Malwarebytes som reagerar på sidan
Sammanfattning av Numoorihändelser Emptysön 23 aug 2020, 11:22 av Yargol
Uppdatering, 25 Aug:
Problemet är nu löst! Om ni fortsatt märker störningar eller får vidare problem med sidan så kontakta oss i Crew så att vi kan se över det c:
Hej allesammans!

Om du likt mig använder dig av Malwarebytes, så kan du under de senaste dagarna ha upptäckt att programmet har börjat flagga och varna för bildfiler (2img) på sidan.

Dessa bildfiler är inte farliga, och du behöver inte oroa dig över …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Sammanfattning av Numoorihändelser

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Yargol
Crew | Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
Yargol

Spelas av : Kreftropod

Sammanfattning av Numoorihändelser Empty
InläggRubrik: Sammanfattning av Numoorihändelser   Sammanfattning av Numoorihändelser Emptytis 12 feb 2019, 00:57


Händelser i Numoori

Uppdaterad 28-07-2020

Efter att ha skrivit ganska många sammanfattningar under de gångna åren, så kände jag att det är dags att samla allt på ett ställe. Här kan du som har hittat tillbaks till sidan igen lätt hitta vad som har hänt medan du varit borta, och du som är ny medlem kan få en uppfattning om vad som försiggått på Numoori under alla dessa år!

Event | Flockar | Nyheter och uppdateringar
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

Event
På Numoori sker det ibland olika stora event som kan påverka landet och karaktärer IC. Det har skett ett stort event på sidan nästan varje år sedan vi flyttade från jinitys servrar till forumotion/swedishforum, och vi är glada att denna tradition har kommit att uppskattas! Läs mer om varje event på Numooris Historia-sida, länkad under "Om Numoori" i huvudmenyn, eller via "Pågående Event" rutan till vänster på sidan.

Tryck på respektive event för en sammanfattning av eventet

Gudarnas Vrede (vintern, 2009-2010)Flytten mellan Jinity och Swedishforum OOC innebar att vi tappade många spelare, och att många karaktärer därmed försvann eller dog. Som resultat skapades Gudarnas Vrede, där Numooris gudar under en veckas tid straffade landets vargar för sin bristande tro.

Chaos (våren 2012)» Läs mer om Eventet här, Länk
Fyra av de fem jordliga gudarna (Aurinko, Kaito, Moriko och Windfari) bråkade sinsemellan, vilket resulterade i stora naturkatastrofer runtom i hela landet.

Branden i Lövskogen (hösten 2013)» Läs mer om Eventet här, Länk
En stor skogsbrand drabbade dåvarande Lövskogen, efter händelser i ett IC rollspel. Som resultat skapades de nya områdena Eldskogen och Acheratiskogen.

Norrskenet (vintern 2014)» Läs mer om Eventet här, Länk
I en veckas tid stod luften helt stilla i Numoori, innan ett enormt norrsken täckte himlen över hela landet. Norrskenet varade oavbrutet i en månads tid, och under månadens gång hände många förunderliga ting runtom i landet. Det viskas om att det var dödsguden Chaibos som visade sina känslor för livets gudinna, Moriko.

Dimman och Shendu (sommar/höst 2015)» Läs mer om Eventet här, Länk
Två parallella event som pågick samtidigt på sidan. En tät dimma klädde alla landets kuster, och i dimman vandrade andar som kommit vilse under det stora norrskenet. Där fann andarna något som hade släppts lös av en intet ont anande havsvarg från Shendu. Shendu-delen av eventet spelades i formen av interaktiva länkar, ledtrådsletande och pussel att lösa för sidans spelare.

Zombiehorderna (2016-2017)» Läs mer om Eventet här, Länk
Som direkt resultat av de föregående eventen så smittades stora delar av Numoori av zombieviruset. Zombies kunde dyka upp i hela landet, och mot slutet av eventet skapades flera stora horder som karaktärerna IC fick slåss emot. Två av de tre horderna besegrades. Som resultat av den kvarvarande horden så blev området Ken-Yak permanent zombie-infekterat.

Jordbävning på Västkusten (Januari 2019)» Läs mer om Eventet här, Länk
Ett IC rollspel startade genom en rollspelsprompt ett kortare event där en stor jordbävning skakade hela Numooris västkust. Som resultat av jordbävningen har hela västkusten fått ny design, med flera nya eller förändrade områden.

Invigning av Skuggfall Teater (sommaren 2019)» Läs mer om Eventet här, Länk
Ett LAN-event startades av flocken Tenebris, där alla sidans flockar var inbjudna till invigningen av den stora gladiatorarenan Skuggfall Teater. Deltagande medlemmar kunde vara med och slåss i arenan, eller vara där som besökare. Eventet utspelade sig i Augusti 2019, och pågick IC i ett dygn.

Attacken mot Måntemplet (Hösten 2019)» Läs mer om Eventet här, Länk
Ett andra LAN-event startades av sidans medlemmar där ett gäng karaktärer attackerade Måntemplet. Medlemmar som hade karaktärer som befann sig i Måntemplet deltog i striden och evakueringen som följde, medan hela templet förstördes. Guden Duraneir uppenbarade sig under striden. Lanet skedde under en helg i Oktober, men utspelade sig IC bara någon månad efter Skuggfall Teaters invigning.

Flockledarmöte (Hösten 2019)» Läs mer här, Länk
Samtidigt som attacken mot Måntemplet skedde så pågick ett möte i Islagunen, där ledare från många av Numooris flockar samlats på inbjudan av Nordrikets Hielo. Flockledarna var på plats för att bland annat diskutera situationen med zombierna i Ken-Yak, och för att knyta kontakter med varandra. Mötet pågick i några dagar, och avbröts när nyheten om vad som hänt med Måntemplet nådde Islagunen. OOC så rollspelades inte mycket av mötet, och det finns ingen officiell tråd gällande vad som sagts eller tagits upp under mötet, men medlemmar diskuterade gemensamt kring om deras karaktärer närvarat eller inte.

Branden i Döda skogen (Tidigt 2020)» Läs mer om Eventet här, Länk
I början av året startades en stor skogsbrand i Döda skogen, som slukade hela området. Branden varade in på den tidiga våren och slukade många liv, men när allt hopp om att släcka elden verkade ute så skedde ett mirakel. Vatten forsade fram ur den nyss torra marken från okända källor, och dränkte hela området i vilda vågor och starka strömmar. När vattnet slutligen stillats så fanns inget av den gamla skogen kvar. I dess ställe har ett nytt landskap snabbt grott: Fungoria.

Meteoritnedslag i Öknen (Tidigt 2020)» Läs mer om händelsen här, Länk
En meteorit slog ner i öknen medan skogsbranden ännu härjade norr om landskapet. I den väldiga krater som kvarstår ligger en massiv spretig skepnad av glas. Glaset tros vara resterna av den stjärna som föll. Läs mer om kratern och stjärnan i öknens områdesbeskrivning.


Tillbaks upp▲
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

Flockar
Numoori har en rik flockhistoria, med många flockar som kommit och gått genom åren, och flera gamla flockar som har överlevt såväl sina IC grundare som många storslagna intriger. Det här är bara en väldigt grov sammanfattning, och inkluderar inte alla gamla flockar som funnits. För fler tidigare flockar på Numoori, se "Flockar" sidan, länkad i huvudmenyn. För mer detaljerad info om flockarna, kontakta flockarnas respektive ledare eller medlemmar.

Nuvarande flockar:

Cirkeln
En kaotiskt neutral flock bestående av prisjägare och krigare som strider, skyddar och jagar vargar mot betalning. Flocken har lidit många förluster senaste tiden, och har nyligen hittat Kolzak igen efter att ledaren varit försvunnen.
Ledare: Ezekiel och Kolzak
Revir: Norspiret
Officiella platser: ---
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Cirkeln började som en grupp hämndlystna vargar som hjälptes åt att straffa andra som de ansåg hade behandlat deras medlemmar illa. Flocken var med och attackerade Måntemplet 2019, men insåg efter händelsen att de kanske stått på fel sida i attacken. Flocken har efter Måntempelattacken börjat etablera sig som prisjägare: Krigare som kan hyras för att fånga in eller dräpa andra vargar. Deras huvudsäte i Norspire är okänt för omvärlden, men de går att få tag på i de flesta samhällen runtom i Numoori. Cirkelns medlemmar känns lätt igen på deras svarta mantlar med en rund brosch på bröstet.

Cirkeln har under det senaste året lidit flera förluster. Efter att valpen Maksim försvunnit så gav sig hela flocken ut för att leta. Under sökandet försvann fler av flockens medlemmar, däribland Kolzak, deras ena ledare. Flocken har nu hittat Maksim igen, som blivit medlem i Tenebris. De har också hittat Kolzak igen, som blivit gladiator i Skuggfall för att sona för synder han säger sig ha begått.


Devils
En neutralt ond flock. Var länge kända som flocken Qu's största fiender, och en av de största flockarna i Numoori. I dagsläget är ryktena om flocken få och spridda. OOC så kommer flocken genomgå en del förändringar framöver, i hopp om att få liv i flocken igen och låta den återfå en roll som en del i dagens Numoori.
Ledare: I dagsläget oklart
Revir: Blodbergen sedan 2014, tidigare Öknen
Officiella platser: ---
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Efter det stora kriget mot Qu 2012 så försvann Devils dåvarande ledare Nevada spårlöst. Flocken letade efter honom utan resultat, och till slut tog Tramptass över ledarrollen. Efter att i många år varit ökända som härskare över Öknen, så lämnade flocken sitt gamla hem. Under vandringen råkade de i bråk med flocken Occultos. De flyttade in i Blodbergen 2014. Stora delar av flocken gav sig ut i jakt på förrädarna Fiero och Malvado. Fiero avrättades av Åskvilja, och samtidigt dödades även Aisu; dåvarande ledare över Draugai.

Flera av flockens äldre medlemmar har avlidit under de senaste åren, och i slutet av 2018 dog Tramptass. Saturn tog över ledarrollen. Flera medlemmar från flocken deltog vid invigningen av Skuggfall Teater 2019, där de fick chansen att döda Malvado och Mivria (Ärkeprästen från Måntemplet, men före detta partner till Malvado och ledare av Qu). Ett tag efter invigningen så lämnade Saturn plötsligt landet, och flocken står nu utan ledare. Uppdateringar kommer ske.


Isil Anar (IA)
En neutralt god flock. Tjänare av eldguden Aurinko och grundare av samhället Yanamore. Flocken befinner sig i dagsläget i öppen strid med Lykoris, efter att Isil Anar gick in på Lykoris revir och krävde att fienderna överlämnade några av sina medlemmar.
Ledare: Ronia
Revir: Lövskogen, tidigare Kawazatri
Officiella platser: Yanamore
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Isil Anar flyttade från Kawazatriskogen, där de överlevt som en liten familjeflock i många år efter att tidigare ledare lämnat dem. Ledda av Black så bosatte de sig i Lövskogen, där flocken började växa. Efter att Black blivit svårt skadad och olämpad att leda flocken så tog hans dotter Ronia över ledarrollen. Isil Anar växte snabbt, och grundade samhället Yanamorë 2018. Platsen har blivit en stor mötespunkt för vandrare och byteshandlare i nordöstra Numoori. Ronia mötte genom IC händelser eldguden Aurinko, vilket har gjort att stora delar av flocken blivit mer religiösa än tidigare.

Isil Anar deltog vid invigningen av Skuggfall Teater 2019, där flera medlemmar anmälde sig som gladiatorer och slogs i arenan. Hemma i Yanamore igen råkade flera av flockens medlemmar ut för attacker från utomstående vargar, däribland medlemmar från grannflocken Lykoris. Isil Anar hjälpte flyende vargar undan skogsbranden i Döda skogen 2020.

Efter skogsbranden har Isil Anar nu samlat sig och tagit sig till Kaiwood, där de kräver att Lykoris ska lämna över de medlemmar som skadat dem. Mötet har snabbt eskalerat till en i dagsläget pågående strid mellan flockarna.


Jägarna
En strukturerat god flock som kämpar för att göra Numoori fritt från vampyrer och vampyrsympatisörer. Flocken hjälpte flyende månvargar när Måntemplet attackerades. De har nyligen börjat få uppdrag från andra flockar om vampyrer som behöver dräpas.
Ledare: Dimitrij
Revir: Sacrari, tidigare Acheratiskogen
Officiella platser: ---
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:En flock som grundades av Dimitrij efter skogsbranden 2013. Få känner till dem IC, och väldigt lite information är allmänt känd av vargarna i landet. En vampyrjägarflock som först bodde i Acheratiskogen, men som 2015 flyttade till Sacrari efter ett dödligt möte med en vampyr. Flocken har tränats hårt, och har under senare år tagit sig an fler strider med vampyrerna och deras anhängare, och har även gått segrande ur flera. Jägarna har nyligen i slutet av 2018 blivit öppnare och synligare utåt, och ord om flocken sprider sig sakta. Jägarna har även ett samarbete med Nordriket. De närvarade vid invigningen av Skuggfall Teater 2019, där några av medlemmarna deltog i arenan utan att berätta vilken flock de tillhörde. Under invigningen möte Dimitrij ledaren från Isil Anar, och ett samarbete påbörjades även med dem. Några Jägare närvarade efter invigningen av Skuggfall vid attacken mot Måntemplet 2019, där de hjälpte flyende att evakuera.


Ljusets Krigare
En strukturerat god flock som slåss i Gudarnas namn. Har gjort sig kända genom att brännmärka vargar de dömt som syndare. Flocken har även beskyllts för attacken mot Måntemplet, eftersom att anfallarna påstod sig vara dem.
Ledare: Malphas, Exodus och Vera
Revir: Kawazatri
Officiella platser: Sanctevra (tidigare kallat Ruinerna)
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Malphas och Exodus lämnade 2017 Qu för att grunda en egen flock. Ljusets Krigare samlar medlemmar för att rensa ut ondska och smuts ur landet i Gudarnas namn. De har bosatt sig i vad som förut var känt som de gamla ruinerna i Kawazatri. Ruinerna har nu restaurerats, och de har byggt templet Sanctevra i dess ställe. Flocken har börjat jaga "syndare" som de dödar eller brännmärker som straff för deras synder. Flocken deltog vid invigningen av Skuggfall Teater 2019, där några av deras medlemmar stred i arenan. De har även blivit beskyllda för attacken mot Måntemplet 2019, eftersom att anfallarna påstod sig vara dem.


Lykoris
En strukturerat ond flock. Tidigare kända som The BloodBlooms. Morikos höjd ligger beläget inom Lykoris revir. Flocken har några mindre utposter längs vandringslederna genom Kaiwood. Flocken befinner sig i dagsläget i öppen strid med Isil Anar, efter att fiendeflocken gått in på deras revir.
Ledare: Abraxas, Corson och Othello
Revir: Nordöstra Kaiwood
Officiella platser: ---
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Efter Bloodblossoms död 2012 så tog Thzuki över ledarrollen i The BloodBlooms. Hielo lämnade flocken för att istället starta Nordriket. 2014 gjorde flera medlemmar uppror efter att de tyckte att flocken gått ifrån vad Blossom stod för. Shiva tog då över ledarrollen, tillsammans med sin syster Kali. Flocken växte med nya medlemmar, och nästa generation krigare föddes. De tränades hårt, och TBB återfick mycket av sin tidigare styrka. Trots Shivas vilja att leda flocken i Blossoms anda så slog mycket inre konflikt rot i flocken. Flera medlemmar var osäkra på hur de ställde sig till Shivas syn på rent blod, efter att han skaffat valpar med en släkting såväl som en utomstående främling. 2017 slogs TBB mot en stor zombie-hord i Kaiwood, och under striden uppenbarade sig gudinnan Moriko och avslutade hordens existens. En av flockens yngre medlemmar, Abraxas, hittade tillsammans med Blair, tidigare del av Occultos, ett uråldrigt tempel i Nordan (Arkona) genom IC rollspelshändelser 2018. I templet fick Abraxas vingar från gudarna som svar på en bön.

Strax efter att Abraxas återvänt hem så gjorde han och flera syskon uppror mot Shiva. Shiva tvingades lämna sin ledarroll, och Kaiwood. Abraxas, Corson och Othello tog över ledarrollen, och flocken bytte namn till Lykoris. Lykoris deltog vid invigningen av Skuggfall Teater 2019.

I dagsläget har grannflocken Isil Anar gått in på Lykoris mark, och kräver att Lykoris lämnar över flera av sina medlemmar till dem, däribland ledaren Corson. Mötet har eskalerat i en pågående strid.


Nordriket
En strukturerat neutral flock. Grundare av Islagunen och de tre utposterna runt Ken-Yak. Flocken har lidit flera förluster senaste tiden, med medlemmar som avlidit i olyckor eller försvunnit spårlöst.
Ledare: Hielo
Revir: Norra Bergen (okänt)
Officiella platser: Islagunen, Tassemark, Snöstrand och Tvillingklipporna.
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Nordriket skapades av Hielo 2013, och idag är namnet Nordriket känt i Numoori. Trots det är flockens huvudsakliga tillhåll hemligt, och endast medlemmar vet var det finns. Nordriket har blivit välkända som grundare av den stora knutpunkten Islagunen i Eriinari 2017; en stor mötesplats för vandrare och byteshandel. Nordriket grundade även de tre utposterna Tassemark, Snöstrand och Tvillingklipporna runtom Ken-Yak efter att området blivit zombiesmittat, där de övervakar bekämpningen av zombierna och förser zombiejägarna med förnödenheter. Nordriket har även ett samarbete med Jägarna. De närvarade vid invigningen av Skuggfall Teater 2019, där Hielo bjöd in alla Numooris flockar till ett möte senare under hösten.


Qu
En kaotiskt god flock. Frihetskämpar som slåss för sin sak. Kämpar för sin egen och andra vargars frihet och rättvisa. Var länge kända som flocken Devils största fiender. Qu har i dagsläget återupptagit sin gamla allians med Isil Anar. De har även nyligen attackerats av Devils igen, och förlorat två medlemmar.
Ledare: Achilles och Sleazoid
Revir: Byoomi sedan 2017, tidigare Numoorislätten och sedan vandrande
Officiella platser: ---
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Efter kriget mot Devils 2012 så lämnade den dåvarande ledaren Mivria flocken och begav sig till Ötamon, där hon kom att grunda Måntemplet. Damon tog över ledarrollen i hennes ställe, och Qu lämnade sitt revir på Numoorislätten. De gav sig ut på en lång vandring, med målet att söka upp och straffa vargar och flockar som sårat dem. 2015 fann de det lilla som fanns kvar av flocken The Dark Nation, och gav medlemmarna valet att antingen få en andra chans som en del av Qu, eller dö. 2017 slogs Qu mot en stor zombie-hord på stäppen, och besegrade den. Zombie-horden utplånade stora delar av flocken Treontha, och de få överlevande medlemmarna togs in av Qu. Efter striden med zombierna så försvann Damon, och Achilles och Sleazoid röstades gemensamt fram som ledare. Eftersom att flocken väntade valpar så bosatte de sig i Byoomi, där de kunde ge valparna en tryggare uppväxt. Malphas och Exodus lämnade flocken för att själva slåss, när de tyckte att Qu tappade stinget. Turbo, en av flockens valpar, försvann spårlöst i början av 2018 under mystiska omständigheter, och Teck, hennes far, kom aldrig hem igen efter att ha letat efter henne.

Qu har gett sig ut i grupper för att söka efter svar runtom i Numoori, och några deltog vid invigningen av Skuggfall Teater 2019, såväl som stridande som publik. Flera av deras medlemmar valde att följa med andra flockar efter invigningen. Några medlemmar ur Qu närvarade även vid attacken mot Måntemplet 2019, och hjälpte till att slåss mot anfallarna och skydda de flyende.

Efter attacken mot Måntemplet så kom Qu i kontakt med Isil Anar, för att återuppta sin tidigare allians. Qu lejdes för att söka efter förbrytare å IAs vägnar, och föra dem till IA för sina straff. Samtidigt som flera av Qus medlemmar var ute på uppdrag så attackerades flocken på hemmaplan. Två av deras medlemmar hittades brända till döds, och platsen stank av Devils närvaro.


Tenebris
En strukturerad flock för de som ljuset vänt ryggen. De erbjuder skydd och en andra chans till de som behöver. Grundare av Civitas och Skuggfall. Tenebris är även en fasad för ett växande vampyrnäste, vilket IC ännu är okänt för resten av Numoori.
Ledare: Grendel
Revir: Relictus
Officiella platser: Civitas, Skuggfall
Tryck för sammanfattning av senaste händelser:Flocken Tenebris har snabbt etablerat sig som ett stort namn i Numoori. De har grundat det strukturerade samhället Civitas, som blivit ett nav för handel och resande i västra numoori. De har även grundat den stora gladiatorarenan Skuggfall Teater. Till invigningen av Skuggfall Teater 2019 så bjöd Tenebris in alla andra flockar i Numoori för att delta i strider och festligheter. Flocken har börjat knyta bra relationer med många andra runtom Numoori. Efter attacken mot Måntemplet 2019 så erbjöd Tenebris många av de evakuerade månvargarna en trygg plats att bo i Civitas.

Tenebris fortsatte att växa och göra sig till en självklar närvaro i Numoori. Men olycka drabbade slutligen även dem. Varya, en av Tenebris medlemmar, kidnappades av Cirkeln, där hon fick valpar med Cirkelns ena ledare, Kolzak. Efter att valparna fötts och Varya återvänt till flocken så gav sig hennes syster Aurora ut och kidnappade en av valparna från Cirkeln. När Cirkeln sedan kom och letade efter Maksim, valpen som tagits från dem, så började Tenebris att sopa igen sina spår. De tog även till fånga Kolzak, som gick med på att sona för de synder han begått genom att bli gladiator i Skuggfall.

Under ett mindre event i Skuggfall så dödade Kolzak Tibast, en av Auroras söner, i arenan. Inte långt efter förlusten av Tibast så dog även Aurora, och den information flocken har fått är att Aurora och Nilo, en annan av flockens mer kända ansikten utåt mot resten av Numoori, blivit förgiftade av någon som troligt velat flocken illa. Varya, som alltid varit avundsjuk på och avskytt Nilo, och som nu förstörts av nyheten att Aurora dött, attackerade och skadade Nilos dotter, och mördade hennes ena son, innan hon flydde från flocken. Tenebris kämpar i dagsläget med att hämta sig efter de många förlusterna, och Varyas svek.


Tillbaks upp▲
_______________________________________________________________

Tidigare flockar:
Numoori har haft väldigt många flockar genom åren, och tyvärr så har inte alla flockar överlevt. Du kan hitta en lista på alla tidigare flockar på "Flockar" sidan som länkas i huvudmenyn. Några av de senaste flockarna som försvunnit är:

Treontha
År: 20xx-2017
Orsak: Större delen av flocken dog i mötet med en stor zombie-hord, och de överlevande medlemmarna togs in av Qu.

Trinity
År: 2013-2017
Orsak: Flyttade från Ötamon och slogs samman med Isil Anar.

The BloodBlooms (TBB)
År: 20xx-2019
Orsak: Har bytt namn till Lykoris (se längre upp).

Draugai
År: 2012-2020
Orsak: Många lämnade flocken när den tidigare ledaren Aisu blev mördad. Flocken splittrades sedan under skogsbranden i Döda skogen. OOC så upplöstes flocken efter en lång tids inaktivitet och försök till återupplivan. När eventet om branden i Döda skogen startades så nådde medlemmar från Draugai ut till Crew och berättade att flocken beslutat sig för att upplösas.

_______________________________________________________________

NPC-Flockar:
Det har alltid varit tänkt att Numoori är ett levande land med mycket vargar i rörelse, även utöver de spelade karaktärerna. Därför bestämde sig Crew under 2017 för att det var dags att ge sidan några större officiella NPC-flockar som spelare kan interagera med. Det finns självklart även andra, mindre npc-flockar utöver de officiellt nämnda. I dagsläget har Numoori 8 Officiella NPC flockar:

Diomhair
En strukturerat ond flock bestående enbart av svartvargar, som strövar över Azhekaslätten.

Fjord
En neutral isvargs-flock som vandrar över Glaciären i norr.

Lomodia
En strukturerat neutral flock av silannis, med revir i Ötamon. Måntemplet låg beläget inom Lomodias revir innan det brändes, och flocken har en god relation till månvargarna.

Mrengo
En neutralt god flock med revir i närheten av spegelsjön i Tadaar. Flocken består till stor del av hikiokis, och har grundat det mindre samhället Svartstrand.

Pheros
En kaotisk flock bestående av inferos, som härjar över Lavaöknen.

Ramil
En av två sandvargsklaner i Öknen, som ligger i en lång fejd med fiendeklanen Sahra. Ramil har lagt beslag på Djävulsklippan, som tidigare varit hem åt flocken Devils.

Sahra
En av två sandvargsklaner i Öknen, som ligger i en lång fejd med fiendeklanen Ramil. Sahra har lagt beslag på Stjärnan som slog ner i Öknen, och en stor del av den nya floden som korsar landskapet.

Skaevie
En neutralt god flock bestående till stor del av vintervargar, med revir på norra Snöslätten och i de norra bergen.

Du kan läsa mer om Numooris Officiella NPC flockar på flocksidan, under "Flockar" i huvudmenyn.

Tillbaks upp▲
_______________________________________________________________

NPC-Samhällen:
Utöver flockar så fins det även flera helt eller delvis NPC-styrda platser runtom i Numoori. En NPC-styrd plats är ofta grundad och styrd av en spelad flock, men är öppen för allmänheten att besöka. Ofta tar platsen formen av ett samhälle eller en mötespunkt för vandrare och byteshandlare. Platserna är markerade på kartan, och där finns även länkar till alla platsbeskrivningar. Numoori har just nu 13 officiella NPC-samhällen/platser:

Brytet
Den sista anhalten på resan upp i Wintera, och den plats där många vargar stannar för att bryta kristaller från Winteras kristallskog.

Civitas (styrd av Tenebris)
Ett av Numooris större samhällen, beläget i Relictus. En välkänd knutpunkt för handlare och vandrare, kända för sin kultur och arkitektur.

Islagunen (styrd av Nordriket)
En av Numooris första kända knutpunkter, belägen i Eriinari. En plats för byteshandlare och för vandrare som söker vila, eller kanske ett dopp i de varma källorna.

Kallan
En av de första anhalterna på resan upp mot Wintera. Här möts vargar på väg norrut i jakt på lyckan, och härdade kristallbrytare på väg hem från sin svåra strapats.

Shendu
Ett havsvargs-samhälle beläget till stor del under havet, utanför Numooris östkust.

Skuggfall (styrd av Tenebris)
Ett område med barracker och träningsytor för gladiatorer, och utrymme för handlare och besökare, som omger den stora amfiteatern Skuggfall Teater.

Snöstrand (styrd av Nordriket)
Den västra utposten mot Ken-Yak, där frivilliga vargar kan ansluta sig som zombiejägare och hjälpa till i kampen för att hålla zombieviruset i schack.

Svartstrand (styrd av npc-flocken Mrengo)
Ett mindre samhälle grundat av flocken Mrengo, beläget på gränsen mellan Tadaar och Solstäppen. Känt för sina små, spetsiga timmerbyggen, och för hållningen av hästar och liknande djur till kötthandel.

Tassemark (styrd av Nordriket)
Den nordligaste av utposterna runt Ken-Yak, där frivilliga vargar kan ansluta sig som zombiejägare och hjälpa till i kampen för att hålla zombieviruset i schack.

Tvillingklipporna (styrd av Nordriket)
Den östra utposten mot Ken-Yak, där frivilliga vargar kan ansluta sig som zombiejägare och hjälpa till i kampen för att hålla zombieviruset i schack.

Vilan
Den andra stora anhalten på resan upp genom Wintera.

Voene
Ett mindre fiskarsamhälle, beläget runt och i den stora fjorden som delar Solstäppen. Känd för att till stor del ha byggts in i fjordens bergväggar, och de stora hängbroarna vävda av rötter som sträcker sig hela vägen från fjordens ena sida till den andra.

Yanamore (styrd av Isil Anar)
Ett av Numooris större samhällen, beläget i Lövskogen. Samhället grundades av Isil Anar, och är en mötesplats för många vandrare och handlare.

Tillbaks upp▲
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

Nyheter och uppdateringar
Många uppdateringar har skett i Numoori, såväl IC som OOC. Du kan läsa om dessa uppdateringar i sidans Nyheter, i Nyheter-forumet under OOC. Här är några av de större uppdateringstrådarna som kan vara bra att läsa:

Vårnyheter 2014 (Länk)
Storlekarna på rassidan uppdaterades. NPC vargar introduceras som en mer konkret grej på sidan.

Höstnyheter 2016 (Länk)
Status/Kraftmängd tas bort från sidan.

Zombie eventet avslutas (Länk)
Resultat av eventet. Ken-Yak är numer ett permanent zombie-infekterat område.

Höstnyheter 2017 (Länk)
Nya officiella platser tillkom som resultat av tidigare event och IC spelade händelser. Bland annat tillkom Måntemplet och Islagunen som officiella platser. Större vandringsleder har också markerats på kartan.

Nyårsuppdatering 2018 (Länk)
Medlemslistan städades på tomma, oanvända konton. Moral introduceras på karaktärsprofiler. De första "keysmash texterna" dök upp.

Officiell ny guide/infosida, Juli 2018 (Länk)
Den nya guide sidan blev klar, med info om bland annat Moral, och tips för karaktärsskapande och textbaserat forumrollspelande.

Rollspelsprompts och nya platser, Augusti 2018 (Länk)
Två nya platser har tillkommit. Yanamorë, skapad av flocken Isil Anar, och templet Arkona som hittades av spelare IC som löste keysmash texterna. Rollspelsprompts blev officiellt en grej.

Jordbävning på Västkusten, Event 2019 (Länk)
Ett kortare event startade som resultat av en rollspelsprompt.

Nattvarg, Formskiftning, Skuggor och Yttre Mörker, 2019 (länk)
Information om rasen Nattvarg, och krafterna Formskiftning, Skuggor och Yttre Mörker har uppdaterats.

Större sommaruppdatering 2019 (länk)
Storlekarna på rassidan har uppdaterats igen. Uppdaterade regler om bl.a sexuellt innehåll på sidan (läs sidans regler)

Brand i Döda skogen, Event 2020 (Länk)
Ett kortare event startade som resultat av en rollspelsprompt.

Vårnyheter 2020 (Länk)
Uppdateringar av områden!Information om det nya området Fungoria som skapats som resultat av skogsbranden i Döda skogen, och om meteornedslaget i Öknen. Några rasuppdateringar har skett, som att exempelvis Öken- och Sandvarg slagits samman till en ras istället för två. Även flera uppdateringar av Wikin, och information som flyttats till Wikin.

Viktig information (Länk)
Ett meddelande från Crew, som hoppas att våra medlemmar fortsätter att vara öppna och stötta varandra, och respekterar såväl det beslut som tagits, som de som har påverkats av beslutet.

Tillbaks upp▲
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

Har ni några frågor, eller vill tillägga något till sammanfattningen, så skicka gärna ett svar så uppdaterar jag här efterhand! (det är bara en sammanfattning dock, så kommer inte skriva upp hela flockhistorier eller så här Rawr) Om du vill ha en sammanfattning om vad en karaktär har gjort på egen hand, snarare än flockarna, så fråga i första hand spelaren till karaktären. Du kan också gå med i Numooris Discord-server och vara med och prata om allt som har hänt: https://discord.gg/TgP6uZG


Så, till alla nya besökare och medlemmar;
Jag hoppas att ni ser fram emot att bli en del av vad Numooris framtid har att erbjuda!

Och till dig som alltid finner vägen tillbaka;
Välkommen hem!Fridens liljor :flower4:
/Kreft
Till överst på sidan Gå ner
 
Sammanfattning av Numoorihändelser
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: