Pågående Event
Senaste ämnen
» Vinterevent 2020
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIdag på 00:29 av Admin

» Mellan natt och dag [Rök]
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 23:28 av Lÿs

» Det vi inte ser [Karl Johan]
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 22:22 av Blair

» Bonka bort allt [Bonk]
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 21:40 av Aurora

» Det Skvallrande Hjärtat [P]
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 21:29 av Luwa

» Med Handen i Kakburken [Öppet]
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 21:11 av Solviva

» Små tabby-valpar
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 21:05 av Malva

» En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 16:59 av Ezekiel

» I takt med beskyddaren [Hassel]
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! EmptyIgår på 11:06 av Trian

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Vinterevent 2020
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•..


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! Emptysön 29 nov 2020, 23:49 av Admin

Hej allesammans!

2020 har varit ett år, minst sagt. Med många upp och nergångar, och en omvärld som stundvis varit allt annat än gästvänlig, så är det förståeligt att en stor del av sidans medlemmar, spelare såväl som Crew, haft ett inte så trevligt år som man kunnat önska. Vi hoppas att ni alla har det så bra ni kan där ute i höstmörkret, och att alla är friska och krya.Uppdatering av Reglerna

Efter en del …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Yargol
Crew | Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
Yargol

Spelas av : Kreftropod

Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! Empty
InläggRubrik: Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!   Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! Emptytor 30 aug 2018, 01:15

Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som legat gömt under Nordanskogens mossor i årtusenden. Templet hittades i rollspel av Karaktärerna Blair och Abraxas, och för den nyfikne så finns rollspelet att läsa här: (Länk). Notera att templet alldeles precis har hittats, och att något namn på templet ännu inte är känt. Det är alltså inte allmän information runtom i landet (ännu) att templet existerar.

Yanamorë är ett nytt NPC samhälle beläget i Lövskogen. Det är grundat av Isil Anar, och ligger inom flockens revir. Platsen är en fristad för vandrare, och är öppen för alla som söker en stunds vila efter långa vandringar. Mer information om Yanamorë kommer inom snar framtid!

---------------------------------------------------------------

Fler vägar och vandringsleder!
Medan vi pratar om kartan så har även flera större vandringsleder tillkommit! Numoori har många vandrare, vilka flitigt använder vandringslederna för att snabbt och lätt ta sig mellan viktiga knutpunkter runtom i landet. Det är vanligt att möta andra vandrare längs de större lederna, och vandrare på väg åt samma håll slår ofta sällskap med varandra. En del av dessa vandringsleder har med tiden blivit så välanvända att de idag snarare kan ses som vägar; gjorda av hårt upptrampad jord och grus, och breda nog för flera vargar att gå i bredd. Längs många av de större lederna är det inte ovanligt att råka på rastplatser, med flitigt använda eldstäder och byggda vindskydd av varierande form och kvalitet. Det är fritt fram att låta era karaktärer hitta på namn till de olika sträckorna, och för er att hitta på nya rastplatser längs vägarna. Vem vet, kanske blir det en ny knutpunkt för många att besöka ;)

---------------------------------------------------------------

Rollspelsprompts!
Som flera spelare har lagt märke till senaste tiden så har vi i Crew börjat använda oss av rollspelsprompts. Det innebär att vi ibland hoppar in i rollspel och ger er en händelse, som era karaktärer sen kan spela kring. Vi har tidigare testat prompts under event, och har nu valt att låta dem ske även utanför eventen. För att få en rollspelsprompt så krävs inte mycket; rollspela som vanligt, och om vi i Crew ser att händelserna i ert rollspel överensstämmer med en prompt, eller att ni befinner er på rätt plats, så händer det saker! Det kan variera från små saker, till stora händelser som påverkar många. Om ni absolut inte vill råka få en prompt i ett rollspel, så tala gärna om det för oss, eller skriv det i första inlägget, så promptar vi er inte :)

---------------------------------------------------------------

Zombiejägare
Zombiejägarna har funnits i Numoori i över ett år nu. Det är idoga själar som frivilligt har anslutit sig till en av de tre utposterna som omger Ken-Yak (Tassemark, Snöstrand eller Tvillingklipporna), och som deltar i kampen mot zombierna. Deras huvudsakliga uppgift är att hålla zombiepopulationen i schack, och se till att smittan inte sprider sig tillbaks ut över landet igen. Zombiejägarna är inte en flock, utan vem som helst kan gå med och kämpa, och det är helt okej att lämna utposterna igen för de som vill. Det finns ingen enhetlig ledare som styr zombiejägarna, men utposterna är grundade av Nordriket, och de samlar regelbundet in rapporter från alla utposterna och håller koll. Notera dock att din karaktär inte blir medlem i Nordriket genom att gå med i zombiejägarna.

Om du har en varg som befinner sig vid någon av utposterna och kämpar mot zombies, så skicka gärna en ansökan till gruppen ”Zombiejägare”, så får din karaktär ett vitt, fetstilt namn som gör det lättare för andra zombiejägare att se vilka som är med och kämpar.

---------------------------------------------------------------

Titlar – Död/Utvandrad
För att underlätta vårt arbete i Crew med att hålla koll på vilka karaktärer som inte längre spelas, så har vi valt att börja ge döda och utvandrade karaktärer titlar som snabbt låter oss se om de spelas eller inte. Har du en död eller utvandrad karaktär, som inte har titeln ”Död” eller ”Utvandrad”? Skicka gärna ett svar här eller till oss med vilka karaktärer det gäller så kommer de bli tilldelade rätt titel.

---------------------------------------------------------------

Emx iu tofåxäl, ödä tnä? Emx iu wuwhv lt tdäi åje tlvvhä? Emx iu cåxiwbxhihv, wåö hblx kaläi badzzåxäl? Bnäähx iu tdkxlvdåähxäl, wåö tlxälx, blaalx, änx gaåi kadx hkk?


Fridens liljor <3
/Crew

Till överst på sidan Gå ner
Mivria
Moraltanten the Admin
Mivria

Spelas av : Lin

Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! Empty
InläggRubrik: Sv: Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!   Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts! Emptylör 01 sep 2018, 22:59

Tillägg till nyheten!

Lite förtydligande regler om vad som triggar rollspelsprompts:

- Man kan inte trigga en prompt i flockforum, utan endast i inlägg som skrivs i forum alla kan läsa.

-Flockroll och liknande rollspel kan trigga en prompt, så länge det skrivs i ett öppet forum.

- Alla rollspel i rätt forum kan trigga en prompt, så länge det utspelar sig i någorlunda möjlig nutid. Det är alltså viktigare med när rollspelet utspelar sig, mer än när rollspelet skapades. Ett nyskapat rollspel som ska utspela sig i dåtid exempelvis under norrskenet eller zombieeventet är alltså fel i tidslinjen, medan ett rollspel som är gammalt men som ändå kan utspela sig nu kan alltså trigga en prompt.

- Bara nya inlägg kan ge en trigger. Vi kommer inte titta på äldre inlägg i rollspel, utan endast det senaste inlägget i ett rollspel kan ge en trigger. Rollspel som inte svarats i på länge kan alltså inte få en prompt bara så där, och har äldre inlägg eventuellt fyllt en prompt så är de inte längre aktuella/har missat prompten. 

- Inlägg som avslutar ett rollspel kan inte trigga en prompt.

Om att rollspela med oss i Crew:
- Någon ur Crew kan aldrig trigga en prompt. Är det en platsbunden trigger kan vi aldrig ha varit med och påverkat valet av plats för rollspelet, eller medvetet leda de andra rollspelarna till en prompt. Blir ju lite fusk när vi känner till alla triggers.  Rawr

- Det är däremot mer än fullt möjligt att rollspela med oss och fortfarande trigga en prompt, så länge det inte sker på våra initiativ, utan att de är någon av de andra rollspelarna som utför triggern. Så ni får mer än gärna rollspela med oss fortfarande <3

~Liljor

_________________
Om det inte är relevant, VARFÖR HAR DU MED DET?
Till överst på sidan Gå ner
 
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: