Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Flockar EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Flockar Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Flockar Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
Flockar Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Flockar Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Flockar Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Flockar Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Flockar Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
Flockar Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Solviva

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Flockar Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Flockar Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Background Color
Tryck för större bild


Flockar i Numoori

Numoori är ett land med en rik flockhistoria, och många flockar som kommit och gått genom åren. Flera av landets gamla flockar har överlevt såväl sina grundare som många storslagna intriger, och nya flockar spirar från Numooris alla hörn. Här kan du läsa lite om alla flockar på sidan, såväl spelade som NPC-flockar, se var deras revir ligger och vilka knutpunkter eller samhällen de styr. Här finns även länkar till flockarnas respektive wiki-sidor och presentationer för mer information.
Nuvarande flockar

I Numoori finns det flera spelar-styrda flockar. Detta är flockar som skapats av Numooris spelare, med spelade ledar-karaktärer och medlemmar. Spelare som är med i flockarna beslutar gemensamt om vad de vill ska hända i deras flockar. Nedan listas alla nuvarande spelar-styrda flockar. Om du vill gå med i någon av flockarna så kan du kontakta någon av flockens ledare eller medlemmar!Cirkeln
Ledare: Ezekiel och Vasilisa
Område: Norra Norspiret (exakt plats okänt)
Officiella platser: ---

En kaotiskt neutral flock bestående av prisjägare och krigare som strider, skyddar och jagar vargar mot betalning.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationDevils
Ledare: ---
Område: Blodbergen
Officiella platser: ---

En neutralt ond flock. Var länge kända som flocken Qu's största fiender, och en av de största flockarna i Numoori. I dagsläget är ryktena om flocken få och spridda.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationIsil Anar
Ledare: Ronia
Område: Södra Lövskogen, angränsande till Öarna
Officiella platser: Yanamore

En neutralt god flock. Tjänare av eldguden Aurinko och grundare av samhället Yanamore. De ligger i öppen strid med fiendeflocken Lykoris.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationJägarna
Ledare: Dimitrij
Område: Dalen Sacrari, i den nordliga delen av Västra Bergen
Officiella platser: ---

En strukturerat god flock som kämpar för att göra Numoori fritt från vampyrer och vampyrsympatisörer. De tar även emot uppdrag från andra flockar om vampyrer eller onda väsen som behöver dräpas.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationLjusets Krigare
Ledare: Malphas, Exodus och Vera
Område: Södra Kawazatriskogen
Officiella platser: Sanctevra

En strukturerat god flock som slåss i Gudarnas namn. Har gjort sig kända genom att brännmärka vargar de dömt som syndare. Flocken har även beskyllts för attacken mot Måntemplet, eftersom att anfallarna påstod sig vara dem.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationLykoris
Ledare: Abraxas, Corson och Othello
Område: Nordöstra Kaiwood
Officiella platser: Morikos höjd

En strukturerat ond flock. Tidigare kända som The BloodBlooms. Morikos höjd ligger beläget inom Lykoris revir. Flocken har några mindre utposter längs vandringslederna genom Kaiwood. De ligger i öppen strid med fiendeflocken Isil Anar.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationNordriket
Ledare: Hielo
Område: Norra Bergen (exakt plats okänd). Notera att Nordrikets område på kartan gäller platserna de har hand om, och inte deras huvudrevir
Officiella platser: Islagunen, Tassemark, Snöstrand, Tvillingklipporna

En strukturerat neutral flock. Grundare av Islagunen och de tre utposterna runt Ken-Yak, och förser utposterna med förnödenheter i kampen mot zombiesmittan.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationQu
Ledare: Achilles och Sleazoid
Område: Byoomi (okänt, tidigare Numoorislätten)
Officiella platser: ---

En kaotiskt god flock. Frihetskämpar som slåss för sin sak. Kämpar för sin egen och andra vargars frihet och rättvisa. Flocken arbetar idag till stor del i det dolda. De var länge kända som flocken Devils största fiender.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentationTenebris
Ledare: Grendel
Område: Relictus och delar av centrala Azhekaslätten
Officiella platser: Civitas, Skuggfall

En strukturerad flock för de som ljuset vänt ryggen. De erbjuder skydd och en andra chans till de som behöver, oavsett bakgrund. Grundare av Civitas och Skuggfall. Tenebris är även en fasad för ett växande vampyrnäste, vilket ännu är okänt för resten av Numoori.

Läs mer på flockens wiki

Se flockens presentation
Officiella NPC Flockar

Numoori är ett levande land med många vargar i rörelse, även utöver de spelade karaktärerna. Vid sidan om de spelar-styrda flockarna finns det därför även flera NPC-styrda flockar. NPC flockarna består av icke-spelade karaktärer som spelare kan interagera med. Utöver de officiella NPC flockarna nämnda här så finns det såklart även andra, mindre NPC grupper och flockar runtom i landet. Du som spelare kan även låta din karaktär vara eller ha varit medlem i en NPC flock, men du kan inte på egen hand styra eller bestämma över hela flocken utan behöver i så fall först rådfråga Crew så att NPC flockarna förblir rättvist tillgängliga för alla medlemmar.Diomhair
Ledare: Dorcha (Svartvarg, Hona, arrogant men strikt och organiserad)
Område: Azhekaslätten
Officiella platser: ---

En strukturerat ond flock som strövar över hela Azhekaslätten och närliggande områden utan ett specifikt revir. De består främst av svartvargar, och håller fast vid en uråldrig och traditionell syn på att svartvargen är en ren och helig ras.

Läs mer på flockens wikiFjord
Ledare: Ingolf och Nordlys (Gammalt och erfaret isvargspar)
Område: Glaciären
Officiella platser: ---

Fjord är en neutral flock som strövar över hela glaciären utan ett specifikt revir. Flocken består nästan uteslutande av isvargar. Flockens äldre medlemmar, däribland ledarparet, känner till alla gamla stigar och säkra platser i det förrädiska landskapet, och leder flocken mellan dessa i jakt på föda. Mot främlingar kan de vara kyliga likväl som välkomnande, beroende på situation. De är aldrig elaka endast för elakhets skull, utan är formade till hårda överlevare av det klimat de lever i.

Läs mer på flockens wikiLomodia
Ledare: De har ett högsta råd bestående av äldre silannis som tar mer ansvar i beslut, men fungerar i stort som ett demokratiskt litet samhälle
Område: Västra Ötamon
Officiella platser: ---

En strukturerat neutral flock bestående av Silannis. Flocken bor i små boningar som med bland annat växtkrafter flätats och formats bland Ötamons träd, ovan mark. Måntemplet låg inom Lomodias revir, och flocken hade ett gott samarbete med templets månvargar innan det attackerades och revs.

Läs mer på flockens wikiMrengo
Ledare: Kyle (Hikioki, Hane, gladlynt och målmedveten)
Område: Östra Tadaar och västra Solstäppen
Officiella platser: Svartstrand

En neutralt god flock som håller till nära Spegelsjön. De består till stor del av Hikiokis, men välkomnar även vargar av andra arter. Grundare av Svartstrand, och sysselsätter sig mycket med byteshandel. De säljer mycket torkat kött och fruktdryck till andra samhällen. De är en övervägande välkomnande och fredlig flock.

Läs mer på flockens wikiPheros
Ledare: Elvrig (Infero, Hona, dominant och aggressiv)
Område: Lavaöknen
Officiella platser: ---

En kaotisk flock som strövar över hela Lavaöknen. Flocken består av inferovargar, och styrs av den medlem som är starkast. Strider inom flocken är vanligt, men de håller samman mot utomstående vargar.

Läs mer på flockens wikiRamil
Ledare: Mashhad (Sandvarg, Hane, retlig och stark)
Område: Östra Öknen, angränsande till Savannen
Officiella platser: Djävulsklippan

En strukturerat neutral flock. En av de två stora sandvargsflockarna i öknen. De ligger i en många generationer lång fejd med flocken Sahra. Djävulsklippan, som tidigare var ett känt tillhåll för flocken Devils, har övertagits av Ramil och ligger nu inom deras revir.

Läs mer på flockens wikiSahra
Ledare: Dharua (Sandvarg, Hona, hård och självsäker)
Område: Västra Öknen
Officiella platser: Stjärnkratern

En strukturerat neutral flock. En av de två stora sandvargsflockarna i öknen. De ligger i en många generationer lång fejd med flocken Ramil. Stjärnkratern ligger inom Sahras revir. De har även lagt beslag på den större floden som rinner ner genom öknen från det närliggande området Fungoria.

Läs mer på flockens wikiSkaevie
Ledare: Guhpie (Zimaer, Hona, sympatisk och rättvis)
Område: Norra Snöslätten, Norra Bergen
Officiella platser: ---

En neutralt god flock. De består till större delen av zimaer, men har även medlemmar av bergsvarg, cestro och isvargshärkomst. Skaevie är en väldigt öppen och välkomnande grupp, genomsyrad av zimaernas levande kultur som de gärna delar med sig av.

Läs mer på flockens wiki
Tidigare flockar i Numoori

Angels
En god flock som höll till i de norra bergen. De leddes av Freya, syster till flocken Devils grundare Tenkai, och kämpade för att Devils skulle upplösas. Flocken försvann efter Freyas död.

Liberty
En neutral flock som höll till i Lövskogen. De var allierade med Howaido-Chi, och leddes av Neeru. Flocken splittrades när Neeru blev dödad av FrostCut.

Rohirrim
En neutral familjeflock som höll till på Numoorislätten. De leddes av Imbe och Thriller.

Lycans
En neutral familjeflock som höll till i Kaiwood. Flocken leddes av Mistel. De upplöstes efter att ha blivit utdrivna från Kaiwood av The BloodBlooms.

Feral
En ond flock ledda av Tag. Flocken höll till på Snöslätten, men försvann spårlöst.

Torano
En neutral familjeflock som höll till i Byoomi. De bestod av en syskonskara av cestrovargar, men upplöstes när syskonen delade på sig. Ättlingar till vargar från denna syskonskara kallar gärna sig själva för Toranos än idag, om än flocken inte längre finns kvar.

Kaze Masurao
En neutral flock som bytte namn till Cierzo.

Progenies of Distrust
"PoD". En ond flock som höll till på Eriinari. Flocken leddes av Kovu och Vida, innan den försvann.

Herodotus
En god flock som höll till i sydöstra Lövskogen, numera känd som Acherati. Flocken leddes av Akaryuu och Norrsken tillsammans med deras respektive partners. Efter att ha skadats svårt i en attack från The BloodBlooms så skingrades överlevarna, och flocken upplöstes.

Aquari
En neutral flock bestående enbart av havsvargar, ledda av Admiral. Flocken höll till vid östra kusten, men försvann kort efter dess grundande.

Howaido-Chi
En god flock som höll till på Snöslätten, och som var allierade med Qu. Flocken leddes av Shinsei och Maya. De slogs tillsammans med Qu mot ett krig mot The BloodBlooms, men upplöstes kort efter kriget då ledarna gav upp i sin kamp om ett fredligt numoori.

Andheraa
En neutral flock bestående endast av Lawarer, ledda av Aamon. Flocken höll till i det dåvarande Samudr, och försvann i samband med Aamons död.

The Dark Nation
"TDN". En ond flock som höll till i Lavaöknen. Flocken leddes av Key, och senare av Selva. Flocken upplöstes när fiendeflocken Qu dök upp, efter att The Dark Nations ledare hade försvunnit. Några av medlemmarna valde att följa med Qu, medan de få kvarvarande skingrades.

Volantis
En neutral flock bestående av endast bevingade vargar. De höll till i Höstskogen under en kort tid, men splittrades igen kort efter grundandet.

Pravada Vox
En god flock som höll till i norra delarna av Silverpile. Flocken leddes av Theia och Stripe, innan den upplöstes.

Cierzo
En neutral flock som höll till i norra Nordanskogen. De leddes av Tocho, och senare av Gavin. Flocken var allierade med Qu, men upplöstes efter Gavins bortgång.

Occultos
En ond flock som höll till centralt i norra Kawazatriskogen. Flocken leddes av Shady och Midnight, och senare av Blair. De splittrades i en strid med zombies.

Treontha
En starkt religiös flock som höll till på delar av dåvarande Stormstäppen, i Höstskogen och Blodbergen. Flocken leddes av Murderotic, och bestod till stor del av renrasiga stäppvargar. När en stor hord av zombies invaderade deras revir så dog många av medlemmarna. Flocken Qu räddade de få överlevarna, vilka då anslöt sig till Qu.

Trinity
En god flock som höll till i södra Ötamon. Flocken leddes av Wami och Lihai, innan de slogs samman med Isil Anar.

The BloodBlooms
"TBB". En ond flock grundad av Bloodblossom. Hielo var tänkt att ta över flocken vid Bloodblossoms bortgång, men han lämnade flocken för att istället grunda Nordriket. Flocken leddes därefter tillfälligt av Thzuki, innan Shiva med hjälp av systern Kali gjorde uppror och tog över flocken. Tidigare självutnämnda ägare av Kaiwood. De bytte namn till Lykoris när medlemmar gjorde uppror mot Shiva och utvisade honom från flocken.

Draugai
En kaotiskt neutral flock som grundades i Byoomi, men flyttade till Döda skogen efter att ha misslyckats i en strid mot The BloodBlooms om Kaiwood. Leddes av Iwaku, och senare Aisu. Flocken splittrades i den stora branden i Döda skogen, efter Aisus bortgång.
▲ Tillbaks till toppen av sidan