Pågående Event
Senaste ämnen
» Varning: Trötta och hungriga Toranos
✦ Isil Anar ✦ EmptyIdag på 03:16 av Thein

» Med tungt hjärta
✦ Isil Anar ✦ EmptyIdag på 03:07 av Achilles

» Fängslad [Öppet]
✦ Isil Anar ✦ EmptyIdag på 02:40 av Jodano

» Drömmaren [Solveig]
✦ Isil Anar ✦ EmptyIdag på 02:31 av Solviva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
✦ Isil Anar ✦ EmptyIdag på 02:18 av Arceus

» Små tabby-valpar
✦ Isil Anar ✦ EmptyIdag på 00:43 av Grendel

» Svart spegelbild
✦ Isil Anar ✦ EmptyIgår på 01:29 av Rök

» Talande Skog [P]
✦ Isil Anar ✦ Emptytor 26 nov 2020, 22:08 av Achak

» Om du Använder Huvudet [Matvei]
✦ Isil Anar ✦ Emptytor 26 nov 2020, 18:50 av Capheus

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Andas ut
✦ Isil Anar ✦ Emptytis 24 nov 2020, 00:39 av Admin


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.


Det känns bekant det här. Gör det inte det?
Lugnet.
Tystnaden.
Jorden under oss minns spår av osynliga tassar.
En väntan.
Bjud upp till dans.
Vinden minns en stillhet den annars aldrig känt.
Hjärtslag.
Ett andetag.
In,
Håll,
och Ut
.


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Malwarebytes som reagerar på sidan
✦ Isil Anar ✦ Emptysön 23 aug 2020, 11:22 av Yargol
Uppdatering, 25 Aug:
Problemet är nu löst! Om ni fortsatt märker störningar eller får vidare problem med sidan så kontakta oss i Crew så att vi kan se över det c:
Hej allesammans!

Om du likt mig använder dig av Malwarebytes, så kan du under de senaste dagarna ha upptäckt att programmet har börjat flagga och varna för bildfiler (2img) på sidan.

Dessa bildfiler är inte farliga, och du behöver inte oroa dig över …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 ✦ Isil Anar ✦

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ronia
Flockledare
Ronia

Spelas av : Julia

✦ Isil Anar ✦ Empty
InläggRubrik: ✦ Isil Anar ✦   ✦ Isil Anar ✦ Emptylör 16 mar 2019, 21:41

✦  Isil Anar 
[Senast uppdaterad 11-06-2020]
__________________________________________________

 “Isil Anar bygger på en grund av ömsesidig respekt och sammanhållning. Jag har haft äran att lära känna många olika vargar sen Yanamore grundades. Ädla hjärtan i olika skepnader... Numera kan jag se dem i själva essensen av området.” - Ronia (flockledare)
__________________________________________________

Om Flocken

Isil Anar är en neutralt god flock baserad i östra Numoori. De präglas främst av solens, eldens och värmens gud, men har ett brett spektra av medlemmar av olika tro och bakgrund. Deras främsta mål är att vara väktare av freden och att bekämpa kaos och förstörelse där de kan. Detta gör de genom taktiskt deltagande i form av uppdrag och strid i olika delar av landet. Flocken prioriterar vänskap och lojalitet, men har trots detta förvånansvärt få strikta regler och regerar diplomatiskt. Sammanhållning genomsyrar flockdynamiken och präglar deras sätt att agera - osjälviskt, men inte gränslöst självuppoffrande för vem som helst. Att respektera och beskydda sina bröder och systrar är kärnan av Isil Anar och ligger till grund för den rättvisa flocken bygger på. De har en tydlig filosofi att kunna ge andra chanser - men ingen tredje - och det gäller både vänner och fiender.

Större delen av Isil Anars tid spenderas i Yanamore, där deras främsta mål är att bli en mångsidig krigare och väktare. Flocken undervisas i språk, kultur och religion, samt stridsteknik och träning med krafter. Träningen bygger på en vargs naturliga instinkter att försvara sig själva och sina vänner, vilket formar vargarna till robusta individer. De har möjlighet att delta i många uppdrag och intriger, och har samtidigt anledning att delta större event och händelser runtom landet på grund av deras flyttbarhet och kunskapstörst. 

Isil Anar är en gemenskap för den som vill stå stadigt i mötet med Numooris begynnande kaos.

Tillhåll: Isil Anar håller till i Yanamore, Lövskogen.

Om Yanamore [Uttal: Yana-måår]

Isil Anar har grundat och styr över samhället Yanamore, vilket har växt till att bli en aktiv mötesplats och fristad för både vandrare och byteshandel. Yanamore är deras hembas och det rike de använder som stadig punkt för ändamålet.

Flocken är i grund och botten mycket gästfria, och erbjuder gärna både sovplatser och vatten, om än det anses vara ett privilegium för den som föregår med gott exempel. Bråk och osämja accepteras inte på platsen. Isil Anar har många ögon och öron till sitt förfogande även utanför flocken i form av vargar som är lojala till Yanamore. Det är inte mycket som går under deras radar.

Flockens medlemmar är, som väktare, övervägande vänligt inställda till de flesta. Deras bemötande är med öppet sinne, om än de är märkbart tystlåtna gällande sig själva. En del ser på främlingar med underliggande vaksamhet i blicken och direkt tillit är ovanligt i ett tidigt skede.
__________________________________________________

Information Intresserad av flocken?

• Flocken har höga krav på ambitioner när det gäller nya rekryter. De tar inte in vargar som inte har en drivkraft och ett tydligt mål att stötta flocken i vad de tar sig för. Att söka gemenskap eller att vilja ta del av flocklivet är inte en bra anledning till att gå med i flocken - det är sådant Yanamore kan användas till, inte Isil Anar.

• Din karaktär behöver vara startad och rollspelad innan den går med i flocken. Detta för att minska risken för passiva karaktärer som tröttnas på och dödas utan att faktiskt ha deltagit i flocken, vilket bara blir till besvär för oss i längden.

• Nya medlemmar ska rollspelas in i flocken. Rollspelet behöver inte vara långt, men även detta minskar risken för att du omedelbart ångrar medlemskapet och lämnar eller dödar karaktären.

• Du måste ge upp din vargs status som vandrare för att kunna gå med i flocken. Din karaktär kommer inte att kunna vandra iväg från Yanamore eller Lövskogen hur som helst utan giltig anledning. Vill du inte ägna en stor del av din karaktärs rollspel åt flockens medlemmar och intriger är det ingen mening med att gå med i flocken.

• All information i flockens privata forum är västenlig och behöver läsas igenom när du går med i flocken. Det är en hel del, men läsningen är nödvändig för att du ska kunna hänga med ordentligt i vad som händer. Du är väldigt välkommen att ställa frågor, vi hjälper dig gärna!
__________________________________________________

Medlemmar samt deras status

Ledare
Ronia

Beta
Chayan
Roop (npc)

Fullvärdiga medlemmar
Aziza
Crista (npc)
Xihali
Kian
Xeryus (npc)
Mercedes
Rangvald (npc)
Rien 
Black
Delta (npc)
Kolgrim (npc)

Medlemmar
Assar 
Makoto 
TsuyioKaze

Valpar
-
__________________________________________________

Vid intresse eller frågor, skicka ett PM till karaktären Ronia.
Till överst på sidan Gå ner
 
✦ Isil Anar ✦
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Karaktärer och Flockar :: Flock-presentationer-
Hoppa till: