Pågående Event
Senaste ämnen
» VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]
Blod fick Er att lyssna [Ensam] EmptyIdag på 13:01 av Ökker

» VE20: Im not the kind of sick that you can fix [Duva]
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptyons 15 sep 2021, 22:30 av Bambra

» Bildlotteri a la Skruk
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptyons 15 sep 2021, 02:17 av Tilaqiia

» Tillbaka där det började [Lykoris]
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptytis 14 sep 2021, 21:04 av Bambra

» [VE20] Bortsprungen
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptytis 14 sep 2021, 20:07 av Laali

» Aldrig Ensam Igen[P]
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptytis 14 sep 2021, 19:39 av Atheala

» Dicentra - Tidslinje
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptytis 14 sep 2021, 19:24 av Dicentra

» Avlöjad [p]
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptytis 14 sep 2021, 19:13 av Dicentra

» Ekot av regn i gamla salar [Sirocco]
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptytis 14 sep 2021, 15:46 av Sirocco

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Blod fick Er att lyssna [Ensam]

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Blod fick Er att lyssna [Ensam] Empty
InläggRubrik: Blod fick Er att lyssna [Ensam]   Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptyons 04 mar 2020, 19:54

Stjärnhimlen i Öknen var klar och skarp. Blair låg hopkurad mot Garns sida och betraktade den med en blick som inte kunde få ro. Sömnproblemen hade varit ett faktum länge nu, men det fanns inte mycket att göra åt saken. Istället hade han börjat försöka räkna stjärnorna, en omöjlighet i sig.
     Medan blicken vandrade över ljuspunkt till ljuspunkt slogs han av insikten hur otroligt det var att han skulle hitta en stjärna igen. Visst, det fanns stjärnor som formade sig i igenkännbara mönster, men de flesta var strödda över natthimlen, omöjliga - åtminstone för honom - att identifiera och placera. Att hitta en skulle inte gå.
     Tysta tårar rann längs kinderna medan han höll blicken stint fast uppe i det mörka. Han skulle aldrig hitta Molok. Sanningen var ett tungt stenblock, och han kunde inte hejda blöta snyftningar. Han hade just fått sin bror tillbaka, bara för att ha honom fråntagen. Det var för mycket för ett hjärta som just börjat läka igen.
     Han skulle göra allt för Molok, och vetskapen om att han trots det inte kunde göra något var nog för att förvrida huvudet på honom. Blair var arg på allt - mest på sig själv. Vad gjorde han i Öknen? Hur skulle det hjälpa någon? Bara Gudarna kunde hjälpa-
     Han pausade sina tankar, och låg plötsligt väldigt, väldigt stilla. Andetagen hade upphört och för ett ögonblick lyssnade han bara på Garn bredvid, innan luften pyste ut i ett långt andetag.
     De hade lyssnat på honom förut. Bara en gång, men det var mer än noll. Hans blod hade kallat en gudomlig kraft och gett Abraxas vingar.
     Blod hade fått dem att lyssna den gången. Han hade gett dem det fler gånger - bytesdjur, en varghona, lite av sitt eget - men det hade inte varit nog. Nä, så konstigt var det inte egentligen. Han hade satt en standard, och det räckte inte bara att komma upp på den nivån. Eller? Senaste gången han trott sig förstå deras avsikter hade allt gått snett.
     Men kanske- kanske, skulle det fungera. Han var tvungen att försöka. Tankarna sökte sig flyktigt till Ronia och Isil Anar. Han hade blivit erbjuden en plats bland dem, och han försökte så förbannat att hålla sig på rätt sida, men... För Molok skulle han göra allt. För Molok kunde han ta ett liv - eller flera. Om det fanns en liten chans var han tvungen att ta den. Förlåt, Ro, förlåt mina synder.
     Blair tog ett beslut i sitt hjärta, och stirrade upp på natthimlen med bister blick. Den erbjöd inga vidare insikter, men det behövdes inte längre. Han visste vad han behövde göra, och det var bara att bita ihop och köra. Han hade gjort det förut, och han kunde göra det igen. Tiden var den enda fienden han inte kunde ta sig an.
Till överst på sidan Gå ner
Admin
Admin
Admin

Spelas av : Crew

Blod fick Er att lyssna [Ensam] Empty
InläggRubrik: Sv: Blod fick Er att lyssna [Ensam]   Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptyons 04 mar 2020, 21:52

Rollspels Prompt:
Sjungande ljus

Högt upp i himlen, så långt bort att en levande inte kan förstå, skiner ett ljus. Ett, av många tusentals, oräkneliga stjärnor i nattmörkret. Men ett av ljusen fångar din blick. Ett som känns nära. Närmre än de andra. Var det så nära nyss? Du blinkar, två, tre gånger, och kan konstatera att nej. Nej det var inte så nära nyss. Eller hur?

Ett väsande ljud fyller luften, samtidigt som ljuset växer sig större. Det är ingen snabb förändring, inte till en början, men när ljuset plötsligt känns nära så har väsandet stigit i en visslande sång. Du inser att det är varmt. Mycket varmare än öknen borde vara nattetid, och mycket ljusare. Som en sol, alldeles för nära. Ljuset blir bländande, vitt och obarmhärtigt, och sången i dina öron blir ett fräsande tjut. Värmen blir outhärdlig, smärtsam och brännande. Ljuset passerar högt över dig och ändå så nära. Så nära.

Du ser explosionen långt innan du känner den. Ljuset kraschlandar vid horisonten. Flämtar. Brinner. Dör. Sen når tryckvågen dig, och den slår hårt. Du ser den komma, som en våg som krusar sig genom luften. Sand fyller ditt synfält, dina lungor, hela din värld när marken skälver, följt av en öronbedövande smäll. Du faller, omkullkastad av den hårda vinden som piskar och river och slår.

Och sen är det över. Sanden drar vidare. Mullret från nedslaget hänger kvar i luften, men den brinnande smällen dör ut och lämnar ett ringande i dina öron. Ett eko av himlens tidigare sång. Du blinkar sand ur ögonen och ser mot horisonten. Där silhuetten av klippor och berg tidigare stått mot horisonten ligger nu världen platt, och i dess mitt, många kilometer utom din räckvidd, står en ny skepnad. Ett monument, lämnat av himlens makter, där tusen och åter tusentals stjärnor speglar sig i brännande, bländande glas.

(En meteor slår ner i öknen, flera kilometer bort. Kollisionen är stor nog för att kännas över hela öknen. En stor del av området har plattats ut runt en massiv krater, och i dess mitt står en enorm massa av glas där sand stänkt upp av kollisionen och förglasats i luften av värmen.)
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Blod fick Er att lyssna [Ensam] Empty
InläggRubrik: Sv: Blod fick Er att lyssna [Ensam]   Blod fick Er att lyssna [Ensam] Emptyons 04 mar 2020, 22:27

Det hela hade gått så snabbt att Blair inte hade kunnat dra några sammanhängande slutsatser. Han stirrade på stjärnan, hade nog med handlingskraft för att skydda Garn med sin kropp när tryckvågen nådde dem, och sedan hade han bara flämtat på marken. Kroppen sved av sand och det sjöng i öronen. Dovt hörde han Garn säga något, men kunde inte urskilja det. Aj-
     Han tappade hakan när han vände sig om och fick syn på glasskulpturen. Natthimlen speglades i det, eller så var det sin egen himmel. Han kunde inte avgöra, men det var fullständigt förtrollande. En stjärna hade fallit från himlen, och skapat det här.
     Benen darrade så mycket att han hade svårt att stå. Gudarna- Han hade inte kunnat önska om ett bättre tecken. Han hade spillt tårar över svårigheterna över att plocka ut en ensam stjärna från mängden, och de hade gjort det åt honom. Där var den, mitt framför ögonen på honom. Det var det hoppfullaste tecknet han upplevt på länge, och han grät igen.
     "Tack", andades han tårfyllt mot himlen, och såg sedan tillbaka mot stjärnan. "Tack." Kanske skulle han inte mista ännu en älskad.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Blod fick Er att lyssna [Ensam] Empty
InläggRubrik: Sv: Blod fick Er att lyssna [Ensam]   Blod fick Er att lyssna [Ensam] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Blod fick Er att lyssna [Ensam]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Öknen-
Hoppa till: