Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021

Gå ner 
+5
Daria
Abraxas
Varya
Bambra
Yargol
9 posters
FörfattareMeddelande
Yargol
Crew | Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
Yargol


Spelas av : Kreftropod

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptymån 09 aug 2021, 23:38


God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En fullständig uppdatering av alla Numooris Änglar och Demoner har gjorts. Änglar och Demoner kommer härefter att kallas för "Aspekter", för att vi ska slippa skriva ut det långa Änglar och Demoner varje gång vi adresserar båda samtidigt. Det är en hel tungvrickare att såväl skriva som läsa.

Ni hittar en lista på alla Numooris Aspekter under Religion i huvudmenyn, på sidan om just Aspekter. Ni hittar den även via länken [Här]. Varje Aspekt har sedan mer utförlig information på sina respektive Wiki-sidor.

ALLA Aspekter har fått helt uppdaterad info! Det innebär att alla spelare som har en Ängel eller Demon behöver läsa den nya informationen om sin respektive Aspekt. Vi har försökt att särskilja alla Aspekter från varandra, så att inga Änglar eller Demoner är för lika varandra. Det gör det mycket troligt att Aspekten som din karaktär är besatt av har fått nya effekter för din karaktär.

Karaktärer som har dött, utvandrat, eller som inte har rollspelats på flera år har förlorat sin Aspekt. Detta för att göra det möjligt för andra spelare och karaktärer att få chansen att spela med någon av dessa Aspekter. Om du har en karaktär som inte har rollspelats på flera år så har den med största sannolikhet inte kvar sin Aspekt, och om den börjar rollspelas igen behöver du därför komma ihåg att den inte längre har kvar sin Ängel eller Demon.

Alla Aspekter, såväl Änglar som Demoner, har fått både positiva och negativa effekter som de kommer att ha på sina värd-vargar. Det innebär att Änglar inte bara ger positiva effekter, utan även har negativ effekt på sin värd, och att Demoner inte längre bara är negativa, utan även ger en positiv effekt på sin värd.

Om du inte längre vill ha kvar din Aspekt efter uppdateringen, så kontakta oss i Crew via Kontakta Crew -> Tillstånd forumet. Dessa "tillstånd" att bli av med en Aspekt kommer självklart alltid att godkännas, det gör det bara lättare för oss i Crew att hitta i efterhand om vi har alla ändringar om värdar på samma ställe.

Om du vill att en Aspekt besitter din karaktär så ber du som vanligt om tillstånd för detta i Tillstånd forumet! Vi kommer i så stor mån som möjligt försöka att godkänna tillstånd gällande att få besittas av en Aspekt, men det förutsätter såklart att inte en person har alla Aspekter samtidigt. Om du redan har en, eller väldigt nyligen har spelat med en Aspekt så kan vi låta en annan spelare få förtur, för att göra det så rättvist som möjligt för alla.

Vi hoppas att den här uppdateringen kommer skapa kul spel för alla på sidan!Uppdateringar från de senaste månaderna

Vintereventet 2020-2021:

Vintereventet (Norrskenet 2) avslutades tyvärr utan större fanfarer. Crew såväl som en stor del av sidans medlemmar behövde prioritera annat under denna period, och eventet dog långsamt ut på egen hand. En avslutande sammanfattning om eventet kan dyka upp, men i övrigt så är eventet officiellt avslutat.

Det är självklart okej att fortsätta att rollspela under eventet även i efterhand! För information om eventet, se [Vinterevent 2020]Fler uppdateringar av krafter:

Kraften "Rök" har lagts till på kraftsidan. Den går att läsa mer om den bland elementkrafterna, [Här]

Kraften "Gift" och reglerna kring Biologiskt Gift har flyttats och förtydligats. Den går att läsa mer om detta på den nya sidan om just Giftkrafter, [Här]

Och en påminnelse om Växt- och Sten- (Jord) krafter! Förra hösten byttes "Växter" till det fjärde huvudelementet. Kraften "Jord" bytte i samband med detta namn till "Sten", för att förtydliga skillnaden mellan just Växter och Stenkrafter. "Jord" kan alltså inte styra både växter och sten/marken under tassarna, utan det är två separata krafter.Uppdateringar av raser:

Vintervarg bytte i samband med vintereventet namn till Zimaer! Alla karaktärer av rasen Vintervarg har därför ändrats till Zimaer. Rasen har fått helt uppdaterat utseende, historia och kultur. Läs om zimaerna [Här]

Rasen Isvarg fick också uppdaterad info i samband med vintereventet. Deras utseende har förblivit detsamma, men rasen har fått ny info i formen av historia och kultur! Läs om isvargarna [Här]

Andar har fått uppdaterad information. Där finns nu mer info om vad för förmågor en ande kan ha, och hur de kan interagera med andra vargar och sin omgivning. Läs om andar [Här]

Hellhounds har fått uppdaterad information och nya regler kring mutationer. Beroende på hur mycket hellhound en karaktär är så kan den få olika stora eller svåra mutationer. Den nya informationen innehåller även bilder som exempel. Crew arbetar även på en uppdatering av rasens historia, kultur, och potentiellt ett nytt namn för rasen! Läs om hellhounds [Här]
Övriga uppdateringar:
(aka, Kreft behöver ett faktiskt jobb)

● Alla Event-sidor har fått helt uppdaterad kod och bilder, så att alla sidor har enhetlig formatering, font, teckenstorlek och annat sånt som blivit över från gamla versioner av sidorna.

● Alla info-sidor har också äntligen blivit färdiga och har nu enhetliga utseenden. Inga fler konstiga font-skillnader här inte!

● Huvudmenyn har fått helt ny kod igen, den här gången utan suddiga bilder för att öka läsbarheten, och med fräsiga drop-down menyer som gör det lättare att snabbt hitta de sidor du söker! Tyvärr har jag inte lyckats centrera den ännu, men jag hoppas på att lösa det i framtiden.

● Alla karaktärers profiler har uppdaterats med ett nytt fält för "Kön", som är mer inkluderande av olika könsidentiteter än den gamla versionen. Trans-identiterer har dock kvar en notis om karaktärens biologiska kön, för att underlätta för spelare som vill ha valpar på sina karaktärer så att det går lätt att se vilka karaktärer som kan bli dräktiga eller som kan göra andra dräktiga, oavsett identitet. Tack till Zara som hjälpte till att gå igenom alla karaktärsprofiler och manuellt fixa alla karaktärers kön

● Böner-forumet har nu en klistrad tråd med information om hur böner går till!

● Platserna Voene och Svartstrand har (äntligen) fått information i sina forum och på wikin.

● Alla IC-forums klistrade info-trådar/områdesbeskrivningar har också uppdaterats med ny kod så att de nu har en enhetlig layout. Majoriteten av alla områden har även fått fler bilder.

● Kartan har uppdaterats med den nya "Vintervägen", som är en del av Glaciären. Info om Vintervägen finns i Glaciärens beskrivning.

● Den manuella uppdateringen av alla wiki-sidor är snart klar! Många tidigare tomma sidor har fått text, såväl karaktärer som flockar och områden elmo

● Nya släkt-sidor har skapats på wikin, med de flesta av Numooris större och äldre släkter, inkluderat släktträd och länkar till alla karaktärer som ingår i släkterna.Kommande uppdateringar

● Än fler rasuppdateringar kommer, med såväl mer historia och kultur för alla att spela kring!

● Det där potentiella nya namnet för Hellhounds, eftersom att "Hellhound" inte riktigt matchar med något annat på sidan, och "helvetet" inte är en del av Numooris religion. Förslag på namn mottages gärna! Skicka dem i så fall i ett svar här i tråden så att vi lätt kan hitta dem igen :D

● Hörde att där minsann är lite gerblins i farten i vår Discord-server Sip

● Och mycket mer!
Och det var det för den här gången! Mycket har hänt, trots att året verkar ha snabbat sig förbi, och än mer är på gång. Vi i Crew är som alltid otroligt tacksamma för ert tålamod, och hoppas att ni ser fram emot resten av året med oss här på Numoori!

Fridens liljor~ :flower4:
/Kreft och Crew

Hänpz, dåyar

Till överst på sidan Gå ner
Bambra
Vampyr
Bambra


Spelas av : Embla

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytis 10 aug 2021, 00:27

Aaah en till kod!! Samt ping o push osv
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Vampyr
Varya


Spelas av : My

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytis 10 aug 2021, 05:26

Äntligen aspekter!!! Sett fram emot den nya uppdateringen. Bra jobbat hörrni <3

Har inget förslag på nytt namn till hellhounds än. Klurar! Uppdaterar eventuellt inlägget med några förslag.
Till överst på sidan Gå ner
Abraxas
#blessed
avatar


Spelas av : Älg

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytor 12 aug 2021, 14:27

AAAAAAA aspekterna! Älskar att de fått så mycket egen personlighet nu :D

Och nytt namn till hellhound... fulingar? Nä, men tänker om bara Hound funkar?
Till överst på sidan Gå ner
Daria

Daria


Spelas av : Zoey | Ej startat konto

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytor 12 aug 2021, 15:07

Det enda namnförslaget jag kan komma på till hellhound är Barghest, det är en typ av demon hund 🤷‍�
Till överst på sidan Gå ner
Aleksandr

Aleksandr


Spelas av : Marjo

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptylör 14 aug 2021, 13:19

ÄLSKAR uppdateringen av aspekter! Har länge velat prova spela på änglar och demoner, och nu blev man ju ännu mer taggad!

Ang. hellhounds: tänkte att eftersom att många karaktärer IC betraktar hellhounds som lite "fulare" hehe, kanske de kan heta nåt i stil med Vidunder? Odjur? HAHAH, lite wack kanske.... 

Annars Chimera/Kimera? I mytologin är det ju typ, ett odjur med lejon, get och ormhuvud. Hellhounds är ju också nästan lite "ihopplockade" delar, massa ögon, öron, och så betar, horn, extra leggys etc.... Idk, maybe?
Andra stavningar är Chimära, Kimära, Kimaera etc.
Till överst på sidan Gå ner
Jodano

Jodano


Spelas av : Vic

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytor 19 aug 2021, 03:50

Woop woop! Pewpew
Puttar upp tråden och bidrar med lite lösa idéer kring hellhound 2.0 

Marjos kommentar fick mig att börja tänka på varelsen wendigo; att man kanske kan göra en spin på det namnet. Nu är ju inte hellhounds kända för att vara kannibaler precis, men ni förstår min tanke. En annan varelse som också kan vara intressant är cykloper. Ni vet, de där jättarna med ett öga som stirrar lite fint på en. De som var så fula att deras farsa mer eller mindre slängde dem i papperskorgen. Det finns ju lite om dem i den grekiska mytologin som man säkert kan använda. Kerberos/Cerberus är ytterligare en.

Annars skulle man kunna ta fram ett namn som på något sätt innehåller ordet 'ulv'. Det låter lite mer primitivt än 'varg' men inte helt bestialiskt som typ 'best' eller 'monster'. Eller så hämtar man inspiration från Orc-namn och/eller platser. Det vill säga lite mer hårda namn på varelser som inte nödvändigtvis är de mest attraktiva :)

---------------------
EDIT: Kom på ett till förslag
I Mass Effect-universumet finns det några fulingar som kallas för 'Kett'. Deras ledare har en perfekt basketball hoop på huvudet och det ser hysteriskt roligt ut. Inte för att just det är direkt relevant men ja, nu vet ni det. 

Och hittar vi inte på något kan vi väl bara köra på Älgs förslag, Hounds? Eller mixa det med Zoeys så vi får Barghound.
Till överst på sidan Gå ner
Ariel
Heredis
Ariel


Spelas av : Älg

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptytor 19 aug 2021, 13:14

Baserat på Vics idé om att använda "ulv";

Latin är ju demonernas/vampyrernas språk, right? "Ful" på latin är "Turpis". Turpisulv eller nån variant?
Alternativt Marulvar, efter Nattmaran. Jag inser att det låter vansinnigt likt varulvar, menmen.
Till överst på sidan Gå ner
Zephyr

Zephyr


Spelas av : Vic

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Emptyons 25 aug 2021, 03:03

Ny ordidé så här mitt i natten: Worg!
Förslagsvis med något före eller efter.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content

Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty
InläggRubrik: Sv: Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021   Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021 Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: