Pågående Event
Senaste ämnen
» Family Reunion (Gideon & Diablo)
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 EmptyIdag på 21:38 av Gideon

» Beskyddarens blod [Öppet]
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 EmptyIdag på 10:06 av Shiva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 EmptyIgår på 22:36 av Arceus

» Stenregn [Trian]
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 EmptyIgår på 21:14 av Trian

» A helping hand (Gideon)
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 EmptyIgår på 15:03 av Gideon

» Två i tu [Airi]
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Emptylör 15 maj 2021, 22:34 av Zephyr

» One day I'll be back and claim what's mine (Ashkii & Gideon)
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Emptylör 15 maj 2021, 22:16 av Gideon

» I'm watching you (Ashkii)
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Emptyfre 14 maj 2021, 22:45 av Ashkii

» I'm a hurricane [LK]
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Emptytor 13 maj 2021, 22:16 av Bambra

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Ashkii

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
Admin

Spelas av : Crew

Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Empty
InläggRubrik: Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020   Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020 Emptysön 29 nov 2020, 23:49


Hej allesammans!

2020 har varit ett år, minst sagt. Med många upp och nergångar, och en omvärld som stundvis varit allt annat än gästvänlig, så är det förståeligt att en stor del av sidans medlemmar, spelare såväl som Crew, haft ett inte så trevligt år som man kunnat önska. Vi hoppas att ni alla har det så bra ni kan där ute i höstmörkret, och att alla är friska och krya.Uppdatering av Reglerna

Efter en del händelser på sidan tidigare i år så tog vi i Crew beslutet att det var dags att uppdatera och förtydliga våra regler här på Numoori. Vår gamla regler-sida har länge varit i behov av en uppdatering, då den saknat en del punkter eller inte varit tydlig nog på andra. De uppdaterade reglerna kan komma att justeras något under de kommande veckorna, om det framkommer att något behöver ändras eller förtydligas ytterligare.

Den nya regler-sidan består av en Samlingssida, och länkar vidare till fyra kategorier av regler. Dessa är:

Uppförandekod
Rollspelsregler
Kraftregler
Brott mot reglerna

Under Uppförandekoden hittar ni regler om allmän vett och etikett. Visa hänsyn och respekt för varandra. Delta inte i öppna bråk eller anklagelser mot andra medlemmar. Tänk på att svensk lag gäller även på Numoori. Utpressning, förolämpningar, trakasserier, hot och liknande är och kommer aldrig vara tillåtet på sidan.

Under Rollspelsreglerna hittar ni de vanliga reglerna kring just rollspelen. Dessa är till stor del oförändrade, men har fått ett tillägg om vikten av att kommunicera med dina medspelare och att vara ödmjuk i ditt rollspelande. Eftersom att Numoori inte har en aktiv spelledare som i bordsrollspel, och inte har ett inbyggt system som sköter reglerna som i datorspel, så är det viktigt att vi alla hjälps åt och följer samma spelregler så att rollspelandet blir så rättvist som möjligt.

Kraftreglerna skickar er vidare till "Regler om Krafter" på Wikin. Dessa är i stort sett oförändrade i dagsläget.

Under Brott mot reglerna finns nu en tydligare förklaring om vad för påföljder ni kan få om ni bryter mot sidans regler. Crew är fullt medvetna om att missförstånd och misstag sker! Det är lätt att råka glömma något ibland, och ni behöver absolut inte vara rädda för att bli straffade på grund av ett misstag eller två.Vi vill också, efter det som skett, påminna er om att ha förståelse för att vi i Crew bara är en liten grupp volontärer som lägger väldigt mycket tid och resurser på att hålla den här sidan öppen, tillgänglig och fungerande, och att vi har egna liv utanför Numoori som måste få gå i första hand. Numoori är inte vårt jobb, och vi får ingen kompensation för det vi gör eller ger till sidan.

En stor del av vårt arbete sker utanför forumet, i dialog med och mellan sidans många spelare. Därför kan vissa beslut ibland tyckas plötsliga för personer som inte har varit involverade i arbetet och diskussionen som ligger bakom det. Vi vill vara tydliga med att inget beslut i stil med det som togs tidigare i år om att banna en medlem någonsin tas eller kommer att tas utan att vi har lagt ett väldigt stort arbete bakom det. Den eller de personer som beslutet gäller är alltid involverade i en diskussion med oss kring beslutet, och är införstådda och har gått med på beslutet innan något nämns på sidan. Vad de involverade personerna sedan väljer att själva dela är upp till dem, och Crew kommer fortsätta att respektera detta.

Om ni någonsin känner att Crew har tagit ett felaktigt beslut kring något ni själva är involverade i, så är det viktigt att ni pratar med oss om det så att vi kan hjälpas åt att komma till en gemensam lösning. Om ni känner att Crew har tagit ett felaktigt beslut om något som ni inte är involverade i, så ber vi er att respektera såväl Crews beslut som de involverade personernas val att dela eller inte dela vad som hänt.

Om ni någonsin känner att Crew på något vis har agerat felaktigt så är det också viktigt att ni tar upp det med oss så att vi kan hjälpas åt att göra förändringar eller bättra det som blivit fel. Vi kan inte hjälpa er att göra förändringar eller förbättringar om vi inte får veta att något behöver ändras. Det är aldrig okej att hänga ut varken andra medlemmar eller Crew över saker vi inte varit medvetna om (eller över huvud taget), och att göra så kommer inte att tolereras.Uppdateringar från de senaste månaderna

Forumen har sorterats och fått tydligare beskrivningar:

Alla IC forum är nu i alfabetisk ordning istället för sorterade efter angränsande områden, och alla forumbeskrivningar har förtydligats.

OOC forumet har sorterats i tydligare kategorier. Bildforumet har också delats upp i tre nya forum: "Bildgalleriet" där du kan dela bilder du gjort, "Bildsök" för dig som söker hjälp med bilder, och "Commissions" för våra lokala konstnärer som vill erbjuda att måla bilder mot betalning.Några av sidans krafter har fått en uppdatering:

Växter har bytts till det fjärde huvudelementet istället för Jord. Detta eftersom att jordkraften med åren har kommit att spelas mer och mer som stenkrafter. Växter associeras mer med liv och grönska, vilket gudinnan Moriko står för.

Till följd av detta så har därför även kraften Jord helt döpts om till Sten. Stenkraften styr alltså sten och jorden du har under dina fötter; inte växtlighet. Så om din karaktär i dagsläget har kraften Jord och med den kan slunga sten, skapa jordväggar eller liknande så heter den kraften numer Stenkraft, för att göra skillnaden mellan den och växtkrafter tydligare.

Biologiskt gift, som inte är en egentlig kraft, har också fått en beskrivning och konkreta regler på kraftsidan. Läs om Biologiskt gift här ►Övriga uppdateringar:

● Alla infosidor, med ett fåtal undantag, har fått helt ny eller uppdaterad kod, med mer enhetlig utformning, textstorlek och font mellan alla sidor. De sidor som ännu inte hunnit få den här uppdateringen kommer att uppdateras inom kort.

● Kartan och Flockkartan har också fått uppdaterad kod som tillåter användningen av en lightbox, så bilderna drar inte längre ut sidan. Ni kan nu istället trycka på kartan för att zooma in och ut.

● Huvudmenyn har fått en helt uppdaterad kod.

● Flera ikoner och knappar runtom på sidan har uppdaterats.

● Flera raser, områden och samhällen har fått uppdaterade bilder.

● Vinterspråk (Ryska) har lagts till som ett officiellt språk på språksidan.

● NPCs har lagts till i vissa hubbar där dessa kan påträffas och spelas med eller mot.

● Numooris Registreringsavtal har uppdaterats och förtydligats. Se här för jämförelse ►Kommande uppdateringar! Rawr

● Uppdatering av flera raser och attribut är på gång, inkluderat mer kultur och historia till flera raser.

● Hel uppdatering av Änglar och Demoner! Ny information om alla individuella änglar och demoner, inkluderat positiva och negativa effekter av varje ängel eller demon.

● Text och bild till alla stackars hubbar som ännu saknar text och bild.

● Quests; Uppdragsdrivna-prompts Sip

● Event, såväl pågående som ett större som arbetats på länge Sip intensifies

Notera dock att flera av de kommande uppdateringarna kommer att kräva mycket arbete och därför ta lite längre tid. Vi jobbar på det!Det var allt för denna gång! Vi i Crew vill återigen uppmana alla att läsa igenom de uppdaterade reglerna. Vi är otroligt tacksamma till alla er som hjälper oss att göra Numoori till den sida och community som den är, och som hjälper oss att växa och utvecklas tillsammans hands left ❤ hands right


Vi önskar alla en glad första advent, och hoppas att ni ser fram emot det som händer på sidan!

dxbtc jqäpy mi a3ZsQAsDkOd

Fridens liljor :flower2: :flower4:
/Kreft, Zara och Lin
Till överst på sidan Gå ner
 
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: