Pågående Event
Senaste ämnen
» Endast stjärnorna vet [Öppet]
Idag på 16:38 av Poppel

» I trädgården en kväll [Öppet]
Idag på 15:11 av Poppel

» Doften av liv [Lupin]
Idag på 13:55 av Lupin

» 15 minutes of fame [P]
Idag på 13:42 av Lupin

» Polyfoni [P]
Igår på 11:13 av Titania

» Varningsljus [P]
mån 26 sep 2022, 20:07 av Fiir

» Framtida storhet [P]
sön 25 sep 2022, 17:16 av Nyaldi

» [Avslutat] Till dödslistan
lör 24 sep 2022, 20:56 av Yargol

» Sju, åtta, nio, tio [Daria]
fre 23 sep 2022, 13:46 av Trian

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 1 gäst. :: 2 Botar

Argo, Titania


Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Drakarg, Wyrg och fler ras-uppdateringar! Sommarnyheter 2022 ☀️
Utan spår (P) Dot_cl10 fre 17 jun 2022, 21:57 av Yargol
Glad sommar allesammans! Här kommer lite nyheter ihop med sommarvärmen Glad :flower4:

Se den föregående nyhetsposten här: Marulvar och …

Marulvar och Kimairor; Julnyheter 2021 ❄️
Utan spår (P) Dot_cl10 fre 24 dec 2021, 00:16 av Yargol
God Jul Numoori! 🎄❄
Hoppas att ni alla har det gott där ute i vintermörkret, och att ni har möjlighet att finna lite …

 

 Utan spår (P)

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
avatar
Zachary 
Crew
Vampyr 

Spelas av : Zara


InläggRubrik: Utan spår (P)    tis 28 jun 2022, 22:06

Natten låg tung över Eldskogen, med endast en tunn månskära som lyste upp himlen ovanför trädtopparna. Nere under träden gick det knappt att se mer än skepnader för den som inte hade ett väldigt gott mörkerseende.
Tassarna slog hårt i marken i en rytmisk galopp där den väldiga hanen tog sig fram. Blicken sökte hela tiden av området framför honom i jakt på det han sökte efter. Han hade följt dem ett tag, hört dem långt innan han kommit i närheten. Han hade uppfattat åtminstone tre olika röster i nära anslutning till varandra vid det här laget, en grupp som rört sig bort mot utkanten av skogen. Nu hade de stannat till, och han hade sett sitt tillfälle att närma sig dem med sitt problem. Han saktade av på stegen då han fick en skymt av dem mellan träden.
''Hjälp!'' ropade han för att fånga deras uppmärksamhet. Andas, kom ihåg att andas. Han flåsade lite, som om han behövde hämta andan efter sin språngmarsch.
''Snälla hjälp...min dotter...hon är försvunnen''. Stämman lät förtvivlad och orolig. ''Hon är bara en valp...har ni sett henne?''. Tankarna drog honom för en stund till dottern, det hade kunnat vara sant, han ljög ju faktiskt inte, inte helt. Han hade en dotter, en som han inte visste vart hon var. Han slog sig ner på marken med en tung suck, till synes utmattad efter att ha sökt i timtal.

| Arno m.fl |
Arno
Arno 
Crew
Vampyrjägare 

Spelas av : Kreftropod


InläggRubrik: Sv: Utan spår (P)    ons 21 sep 2022, 00:03

Arno slogs alltid av hur annorlunda Eldskogen blivit sedan hans barndom. Åh, han hade sett början på den grönska som då spirat bland kala trädstammar och nakna stenar, men inte som det här. Varje gång han återvänt hit tycktes platsen om möjligt ännu mer övervuxen än tidigare. En skog av bladfyllda rankor som svämmade över landskapets alla former och bildade tjocka pelare där de omslöt stammar av såväl levande som döda träd. Eld var inte det första man tänkte på längre när man såg platsen. Eld var inte heller vad som höll Arnos tankar. Ju närmre Jägarnas forna hem de kom, Acheratiskogen, desto mer spänd kände han sig över minsta avvikelse. Det var ett gammalt trauma vid det här laget, men ett som satt spår för livet. Som vänt Arnos liv upp och ner, krossat det och honom med det. Den första smaken av vad verkligheten hade att erbjuda.
     Så när han hört ljudet av springande tassar bakom patrullen, som inte vek av från deras väg, hade han beordrat ett stopp. Det dröjde inte länge förrän den mörka skepnaden av en stor varg gick att ana bland snåren, en hane av rösten som kallade efter dem.

"Hjälp! Snälla hjälp! Min dotter..."
Hjälp! Snälla någon! Hjälp mig...

En ofrivillig kall kåre ryckte lätt i Arnos ragg när minnet ekade inom honom. Han gjorde ingen ansats att möta främlingen när den kom närmre, och andades medvetet långsamt för att försöka hålla pulsen nere när den vaksamma nervositeten växte inom honom. Arno visslade lågt mellan framtänderna, en mjuk och böljande ton som lät fundersam för de som inte visste dess innebörd, men som sade åt resten av patrullen att vara på sin vakt. Främlingen satte sig slutligen tungt ner och flåsade efter andan, oro och trötthet synlig även genom mörkret.
     "Lugn, ta det lugnt och andas. Hur ser din dotter ut?" Arnos röst var lugnande och tålmodig, trots skepsisen i hans blick. Främlingens ord drog i hans pappahjärta. En försvunnen dotter, en ung valp. Men såhär nära sitt gamla trauma kunde han inte slappna av helt. Han gjorde fortfarande ingen ansats att sluta avståndet mellan sig och främlingen, och vek skarpt ena örat bakåt när han hörde någon röra sig bakom honom. Troligt en av de yngre i patrullen, som tacksamt stannade direkt igen vid hans gest.
     "Hur länge har hon varit borta?" Arno släppte inte främlingen med blicken, och vädrade synligt i luften medan den brune hanen svarade. Han fann varken antydan till varg eller valp. Arno gillade det inte, och han tänkte ta det säkra före det osäkra. Trots det log han åt främlingen, en fader till en annan. Om det bara var hans paranoia som spökade så skulle mörkret förhoppningsvis vara tillräckligt för att dölja det mesta av hans misstänksamhet.
     "Vi kan säkert hjälpa dig", svarade Arno så vänskapligt han förmådde. Han sänkte huvudet något för att försöka fånga främlingens blick, samtidigt som han tilltalade Matvei utan att se sig om. "Matt, du kan gå i förväg. Hälsa att vi är på väg om vi inte hinner ikapp innan." Matvei var patrullens springare. Zaynah var kanske snabbare till fots, men Matveis vingar gav honom övertaget i den här terrängen, så rollen hade fallit till honom. Han hörde ungdomen tveka en sekund, men det följdes snart av Matveis tassar som vände om. Arno fortsatte med hjälpsam stämma till främlingen igen.
     "Var såg du henne senast? Kan du visa oss?"


Samma patrull som i Ingen rim och reson:
Arno, Avani (npc info), Zaynah, Capheus och Matvei.

Traumat Arno tänker på är ett gammalt rollspel som går att läsa här: Blod

_________________

Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.

(The Old Astronomer, Sarah Williams )
 
Utan spår (P)
Till överst på sidan 
Dina behörigheter i detta forum
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Liknande ämnen
» I eldens spår [Caer]
» I gamla spår vi gå [Lev]
» Spår av ett moln
» Kalla spår [Dimitrij]
» Inga spår [AYASHE]
Hoppa till annat forum: