Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Imorgon sveper en dimma in [Lev] EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 2 Botar

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Imorgon sveper en dimma in [Lev]

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Vasilisa
Flockledare
Vasilisa


Spelas av : Cat

Imorgon sveper en dimma in [Lev] Empty
InläggRubrik: Imorgon sveper en dimma in [Lev]   Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptymån 15 nov 2021, 00:38

Vasilisa mindes inte när hon hade tappat räkning på hur lång tid som passerat sedan zimaernas fest. Det hade blivit svårt att skilja på dagar och nätter; kanske på grund av den kalla, mörka vintern som närmade sig med stora kliv, eller för att hennes tankar hade ersatts av ett giftigt och växande mörker. Det var inte bara dagar och nätter som blivit svåra att skilja på, men även verkligheten och drömmar eller hallucinationer förvirrade henne. Tenn talade till henne ibland, påminde henne om att hon behövde fortsätta leta, hitta svaret. Hennes bror likaså, påminde henne om att finnas där för Cirkeln, att hämta hem honom från Skuggfall, från Tenebris. Midir, som lämnade henne sömnlös av skuld och hat över hennes beslut. Det som inte längre påverkade honom och henne, utan många fler.
    Hon hade gjort allt för att hålla huvudet högt, för att fortsätta vara stark och ta hand om sin familj. Men Vasilisa visste att dem visste - något stod inte rätt till. Hon kände deras blickar, deras oro var dag som passerade. Det hade lett till att hon dragit sig undan mer och mer. Hon kunde inte se dem i ögonen längre, kunde inte visa dem att hon brustit. Hon kunde inte ens se sina barn i ögonen, för hon hade svikit dem alla. Radagast, Lev, Mara. Vasilisa hade lovat dem att hon skulle hitta Tenn, lovat att hon skulle göra allt i världen för att hitta honom. Och hon hade gjort motsatsen.
    Vasilisa visste inte hur många dagar mer hon skulle klara av att hålla sig så pass stark framför dem innan hon gick itu på mitten. Tillsammans med Ezekiel hade de kommit överens om att skicka henne på uppdrag för att söka efter Tenn, vilket egentligen var en flyktväg för henne att komma iväg. Det kändes fel att använda honom som en anledning att försvinna, men hon såg inte någon annan utväg. Ezekiel hade visat en viss tveksamhet för förslaget, men gått med på det efter en lång förhandling.

Dimman vilade över Norspirets fästning, gjorde det omöjligt att se de spetsiga bergen som omringade dem. Vasilisa hade inte fått många timmars sömn, och hon ville komma iväg innan resten av familjen vaknade. Hon ville inte erkänna det ens för sig själv, men ändå fanns känslan av att det kunde vara sista gången.
    Hon hann inte mer än utanför fästningens huvudingång när närvaron av någon annan fick henne att se till höger. Där, bland den mörka dimman, endast synlig av facklorna som brann, såg hon konturerna av någon. För ett par sekunder drog hon efter andan. Kunde det vara? Vasilisa svalde hårt när hon insåg att hon förväxlat sin son med Tenn ännu en gång.
    “Lev.” Hon gjorde ett försök till att hålla rösten stark, men den brast innan hon hunnit uttala sin sons fulla namn. “Vad gör du vaken, moye l'vinoye serdtse?” 

*mitt lejonhjärta?
Till överst på sidan Gå ner
Lev

Lev


Spelas av : My

Imorgon sveper en dimma in [Lev] Empty
InläggRubrik: Sv: Imorgon sveper en dimma in [Lev]   Imorgon sveper en dimma in [Lev] Emptytis 23 nov 2021, 23:31

     “Kan inte sova,” svarade han utan någon ansats att dölja sin trötthet, varken i rösten eller blicken.
     “Vart ska du?” frågade han utan att lämna utrymme för eventuella oroliga följdfrågor. Han återfick en skärpa i den gröna blicken och synade henne lite noggrannare, läste av hennes kroppsspråk.
     “Ska du gå? Nu?” Det gick inte att missa den lätt anklagande tonen i stämman. Lev, tillsammans med resten av flocken, hade fått reda på det uppdrag som Vasilisa ensam var att genomföra. Lev visste inte vad han kände för det. En del av honom ville hindra henne, skräckslagen att släppa taget om den sista stora tryggheten han hade. Han var rädd att hon skulle försvinna, så som alla andra. Rädd att något skulle hända henne. Men samtidigt hoppades han på att det här var vad hon behövde för att hitta tillbaka till sig själv igen. Kanske komma bort från allas vägande blickar, få tid att bearbeta. Ändå kunde Lev inte låta bli att känna rädslan ta form i en slags dold ilska.
Till överst på sidan Gå ner
 
Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Bergen :: Norspiret-
Hoppa till: