Pågående Event
Senaste ämnen
» Family Reunion (Gideon & Diablo)
[VE20] Den falska verkligheten EmptyIdag på 8:07 pm av Diablo

» Beskyddarens blod [Öppet]
[VE20] Den falska verkligheten EmptyIdag på 8:06 am av Shiva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
[VE20] Den falska verkligheten EmptyIgår på 8:36 pm av Arceus

» Stenregn [Trian]
[VE20] Den falska verkligheten EmptyIgår på 7:14 pm av Trian

» A helping hand (Gideon)
[VE20] Den falska verkligheten EmptyIgår på 1:03 pm av Gideon

» Två i tu [Airi]
[VE20] Den falska verkligheten Emptylör maj 15, 2021 8:34 pm av Zephyr

» One day I'll be back and claim what's mine (Ashkii & Gideon)
[VE20] Den falska verkligheten Emptylör maj 15, 2021 8:16 pm av Gideon

» I'm watching you (Ashkii)
[VE20] Den falska verkligheten Emptyfre maj 14, 2021 8:45 pm av Ashkii

» I'm a hurricane [LK]
[VE20] Den falska verkligheten Emptytor maj 13, 2021 8:16 pm av Bambra

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 8 gäster. :: 1 Bot

Ashkii, Diablo

Flest användare online samtidigt: 152, den mån nov 04, 2019 10:54 pm
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
[VE20] Den falska verkligheten Emptytor dec 10, 2020 2:57 pm av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
[VE20] Den falska verkligheten Emptymån nov 30, 2020 11:29 pm av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 [VE20] Den falska verkligheten

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Astrid

Astrid

Spelas av : Cat

[VE20] Den falska verkligheten Empty
InläggRubrik: [VE20] Den falska verkligheten    [VE20] Den falska verkligheten Emptytor apr 08, 2021 7:18 pm

Solen klättrade på himlen snabbare än vad Astrid egentligen önskade. I bakgrunden hördes fåglarnas morgonkvitter, och Astrid lyckades inte hindra sig själv från att gäspa stort. Trots att hon varit trött när hon och Lev gått skilda vägar hade hon haft svårigheter att somna, och när hon väl somnat hade hennes mor väckt henne tätt inpå. Det var nämligen hennes tur att försöka byta bort det sista av deras saker innan de skulle börja packa ihop och ge sig av.
    Trots tröttheten gick dagen fortare än hon väntat sig, och innan hon visste ordet av det hade mörkret lagt sig över dem igen. Eller ja, mörkt var det inte, då norrskenet fortfarande lyste starkt på himlen. Astrid ville inget hellre än gå att lägga sig, men en bekant figur hade fått henne att styra stegen åt motsatt håll än hennes lägereld. Kanske borde hon låta honom vara, snarare än att tränga sig på, men innan hon hunnit tänka igenom beslutet hade hon redan stannat upp framför honom.
    “Jag skulle nästan kunna tro att du förföljer mig.” För ett par sekunder förblev hennes ansiktsuttryck seriöst, innan det sprack upp i hennes vanliga varma leende. Den ljusa blicken mötte Levs, och hon lutade huvudet till vänster. “Men det skulle väl inte en gentleman som du göra?” 


[Lev]
Till överst på sidan Gå ner
Lev

Lev

Spelas av : My

[VE20] Den falska verkligheten Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20] Den falska verkligheten    [VE20] Den falska verkligheten Emptylör apr 10, 2021 10:57 pm

Lev hade aldrig ansett sig själv som någon med dåligt lokalsinne, men efter den här dagen hade han fått börja tänka om. Aldrig tidigare hade han haft så svårt att navigera sig på en plats. Han hade gått i cirklar fler gånger än han brytt sig om att räkna, och ju mer han försökte lokalisera sig ju vilsnare kände han sig. Att området kryllade av vargar som njöt av festligheterna hjälpte inte när det tedde sig som att själva området i sig levde. Nya stånd byggdes ständigt upp och revs ner, vilket ledde till att nya leder och strömmar av folkmassor skapades. Uppgivenheten hade huggit fram ett buttert, åldrat uttryck i hans ansikte när Astrids vänliga dök upp framför honom.
      Den milda förvåningen speglades i honom när han höjde huvudet och sträckte fram öronen. Men hennes ord fick han att skämmas. Ögonen flackade generat mellan henne och marken.
     “N-nej,” fick han fram lite tvekande. Han tycktes kunna se på henne att hon skämtade,, men ändå hade det hon sagt lyckats träffa något i honom. Kanske för att han faktiskt haft henne och hennes familj i tankarna under stora delar av dagen.
     “Hur mår din mor?” frågade han plötsligt i ett desperat försök att jaga undan stämningen och känslan som gjorde honom så obekväm. Han insåg direkt att hans fråga förmodligen var både lite underlig och opassande. Skammen över sin egen tafatthet lade sig bara stadigare i honom men han gjorde sitt bästa för att dölja den.
Till överst på sidan Gå ner
Astrid

Astrid

Spelas av : Cat

[VE20] Den falska verkligheten Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20] Den falska verkligheten    [VE20] Den falska verkligheten Emptyons apr 14, 2021 12:36 pm

En våg av dåligt samvete sköljde över henne när hon uppfattade Levs reaktion. Det hade bara varit ett av hennes många och något ogenomtänkta kommentarer och bara ett skämt. Kanske borde hon vetat bättre och tänkt efter en extra gång med tanke på den bild hon fått av honom än så länge, men Astrid var inte känd för att ha några spärrar. Det var mer än ofta hon klumpigt tryckte ur sig saker utan att riktigt tänka på hur andra kunde reagera.
    “Min mor?” Upprepade hon något förvirrad av den plötsliga frågan. Hennes ljusa blick sökte sig till hans. “Hon mår bra, frågade efter dig innan.” Det ryckte i hennes läppar. Oda hade frågat henne när den stilige unge herren skulle göra dem sällskap igen tidigare under dagen, och Astrid hade rodnat av bara tanken att få prata med honom igen.
     “Du vet, jag skämtade bara, nyss när jag sa att du förföljde mig.” Viskade hon lägre samtidigt som hon gjorde en gest med den ena framtassen. “Och det hade inte gjort något,” förtydligade hon. “Inte för att jag låter vem som helst följa efter mig, jag menar bara att jag tycker om dig, eller alltså…” Astrid tystnade något och lät blicken falla snabbt till marken. Nu borde hon väl vara tyst? Eller vore det konstigare att inte säga något mer? “Jag menar att jag hade trevligt igår alltså och jag hade gärna spenderat mer tid med dig. Förstår du?”
    Försiktigt såg hon upp mot honom igen. Leendet växte sig något nervöst fram på hennes läppar. Kanske skulle det här skrämma iväg honom?
    “Hur mår din mor?” Slängde hon plötsligt ur sig i ett försök att byta ämne. Astrid insåg att hon inte hade någon koll på Levs familj alls, och hon hoppades innerligt att hon inte skulle ställt en oförskämd fråga.
Till överst på sidan Gå ner
Lev

Lev

Spelas av : My

[VE20] Den falska verkligheten Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20] Den falska verkligheten    [VE20] Den falska verkligheten Emptymån maj 03, 2021 7:41 pm

På något sätt fann han en viss tröst i hennes ursäktande pladdrande. Han kunde se samma generade, lite nervösa känslor som han kände i henne, om än de tydliggjorde sig på olika sätt.
     “Borde inte låta främlingar följa efter dig,” hörde han sig fylla i den korta tystnaden mellan dem. Orden och den allvarsamma tonen hade kommit ur honom som en ren reflex, och han ångrade sig direkt. Kanske borde han lett, eller skrockat lite avväpnande för att lätta upp stämningen igen, för att få henne bekväm; men instinkten av att beskydda låg så inbäddad i hans sätt att vara. Han hade alltid sett sig själv som en storebror, och alltid tagit den rollen på största allvar. Den känslan hade bara växt sedan efter han ansett sig själv misslyckats.
Lev såg på henne ett ögonblick innan han svarade.
     “Hon mår… bra…” Tvekan i hans röst var lika tydlig som himlens gröna ärr ovanför dem. Det var svårt att säga, för han kände inte att det var sanning. Även om hon försökte hålla modet uppe - och om nu Gudarna fanns skulle de veta hur mycket hon försökte - så kunde han se hur tyngden av allt som hänt vägde ner henne. Han beundrade henne för den otroliga inre styrka hon besatt, om än han oroade sig för att den en dag skulle bräcka. Hon hade så mycket att stå till svars till, hon behövdes överallt. På ett sätt hade Lev befriat sig från den bördan - kanske till och med flytt den - när han fixerat sig fast vid sin förlorade bror trots att hela världen omkring verkade stå i brand.
     “Lätt att känna sig tillfreds här,” sade han och lät blicken segla upp mot skyn igen. Det dansande, sparkande skenet och den ljuvliga stämningen fick det att kännas som om han befann sig i en sluten, magisk bubbla. Känslan var nästan nostalgisk, som om den påminde om hur pur och orörd världen varit när han var liten.
     “Mycket har hänt senaste. Hoppas hon känner samma ro i själen jag gör.” Han prövade att le, men det såg nog inte helt sorgfritt ut.
Till överst på sidan Gå ner
Astrid

Astrid

Spelas av : Cat

[VE20] Den falska verkligheten Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20] Den falska verkligheten    [VE20] Den falska verkligheten Emptyfre maj 07, 2021 12:00 pm

Astrid kunde inte hjälpa att hon kände sig något illa tills mod när hon hörde den tydliga tvekan i hans röst. En rädsla greppade snabbt tag om henne, mer skrämmande och större än vad hon trodde den kunde vara. Tänk om han inte ville prata om det och att han därför skulle lämna henne nu med densamma?  Egentligen hade han ju inga skyldigheter till att stanna, hur mycket hon än ville det.
    Trots att han svarade så kunde hon inte lugna ned sig. Hjärtat fortsatte att slå snabbt och intensivt. Något med hans sätt att tala och hur han såg mot himlen fick en undran att väckas inom henne. Mådde hans mor verkligen bra? Eller var det bara något han intalade henne, eller till och med sig själv om? 
    “Mycket har hänt senaste. Hoppas hon känner samma ro i själen jag gör.”
    Astrid lutade huvudet något på sned när han försökte att le. Hon ville tro på hans ord, och kanske kunde hon vara lite naiv men hon var tillräckligt smart för att förstå att något inte stod rätt till. Hennes hjärta slog fortfarande hårt, men hennes röst hölls stadig och säker när hon talade, om än längre än innan.
    “Gör du det? Känner ro, i själen?” Försiktigt sökte sig hennes blick till hans. Hon ville inte verka påträngande, ville inte gå för långt för att riskera skrämma iväg honom. Samtidigt kände hon en skyldighet, som en vän och en zimaer att se till att han var ärlig med henne och sig själv. “Något säger mig att det inte är hela sanningen.” Astrid tystnade för några sekunder när hon insåg hur det lät. “Det betyder inte att du måste berätta för mig, alltså. Men jag är här. Om du vill.”
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
[VE20] Den falska verkligheten Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20] Den falska verkligheten    [VE20] Den falska verkligheten Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
[VE20] Den falska verkligheten
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: