Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Till dödslistan
Med tungt hjärta EmptyIgår på 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Med tungt hjärta EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Med tungt hjärta EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Med tungt hjärta EmptyIgår på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Med tungt hjärta EmptyIgår på 00:13 av Flippa

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Med tungt hjärta Emptyons 20 jan 2021, 18:23 av Rök

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Med tungt hjärta Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Med tungt hjärta Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Med tungt hjärta Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Med tungt hjärta Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Med tungt hjärta Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Med tungt hjärta

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Filia Ignis

Filia Ignis

Spelas av : Zara

Med tungt hjärta Empty
InläggRubrik: Med tungt hjärta   Med tungt hjärta Emptyfre 26 jun 2020, 00:39

De hade rest snabbt och lätt. Filia tänkte inte dra tassarna efter sig med tanke på vad deras ärende innefattade. Det var av största vikt att de kom fram till Civitas så fort som möjligt. De båda månvargarna hade främst rest nattetid för att kunna dra nytta av energin som deras krafter skänkte dem och därmed inte behövt stanna lika ofta. Hon hade valt att ta den ena dottern med sig, dels på inrådan av flocken att inte gå ensam, och så var ju fyra ögon och öron bättre än två. Kanske ville hon även ha en av valparna nära, som en trygghet.
Då de klev innanför Civitas portar så var staden redan i full rörelse. Förmiddagsärenden att uträtta, leveranser att utföra, platser att ta sig till. Det var tjockt på huvudgatan, knappt så att det gick att se längre fram än någon meter. Kanske inte den bästa tidpunkten att anlända, men hon tänkte inte vänta. Trots att hennes nervskadade framben skrek efter vila efter all vandring så fortsatte hon. Hon behövde finna sin partner, i det här vimlet.
Hon kunde inte påstå att hon var vidare välbekant med staden, hade endast besökt den ett fåtal gånger, och efter måntemplet hade det inte direkt varit tillfälle att lägga mycket på minnet. Hon hade fått förklarat för sig på ett ungefär vart Achilles och Qu brukade hålla hus i staden, men det var svårt att hitta.
Efter att ha frågat runt lite så lyckades de till sist komma fram till en boning som stämde överens med beskrivningen. ''Achilles?''. Hon stack in huvudet innanför öppningen. Tomt. Hans doft låg dock tjock över platsen, så han kunde inte ha hunnit långt. Hon utbytte en blick med dottern och slog sig sedan ner framför öppningen. ''Jag antar att det är bäst att vi väntar här''.

| Achilles & Luwa |

_________________
Med tungt hjärta Gb9AKhq
Till överst på sidan Gå ner
Achilles
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
Achilles

Spelas av : Lin

Med tungt hjärta Empty
InläggRubrik: Sv: Med tungt hjärta   Med tungt hjärta Emptysön 20 sep 2020, 22:45

Dagen hade flutit på bra och Achilles hade fått rapporter från Islagunen, Isil Anar och andra som befann sig på mer udda platser alla med olika uppdrag. Achilles älskade den här biten med sin vardag. Han ville ha koll på allt och var alltid glad över att få meddelanden från hans allierade, vänner och ofta familjemedlemmar. Han fick verkligen känslan av att Qu hade ögon och öron överallt nu. De var många, de var starka och de hade blivit några att räkna med - men utan att allt för många visste om det. Än. Att Achilles tillbringat mycket tid i Civitas var mest av praktiska skäl för att det låg bra till, och det var bra att undvika för mycket aktivitet och rörelser till och från deras frihetsläger i Byoomi. Hålla det skyddat så länge som det var möjligt. Han och de alla visste att de hade tillbringat så lång tid där nu att det bara skulle vara en tidsfråga innan de behövde flytta därifrån. Men nu skulle han vila. Han hälsade till Yargol att de skulle ses senare och han gav sig av. De hade mycket kvar att göra. 

Achilles förvåning gick inte att ta fel på när han möttes av synen av Filia och dotter när han svängt in i Qu's lilla högkvarter i Civitas. "Filia! Luwa!" Utbrast han och omfamna de båda med värme. Han hade inte sett dem på ganska länge nu, lite för länge insåg han. "Vad härligt att se er! Det har hänt så mycket som jag måste berätta, men.." Han stannade upp mitt i meningen medan han studerade Filia. Han visste inte säkert vilket det var- hjärtslagen, andetagen eller hennes underliggande plågade ansiktsuttryck han kunde läsa av utan att hon sa ett ord - men han bara visste. Hela hans hållning och röst bara skiftade och han kände hur det isade i honom. "Vad är det som har hänt? Varför är ni här?" Han släppte inte Filia med blicken och slutade nog att andas.
Till överst på sidan Gå ner
Luwa

Luwa

Spelas av : Skruk

Med tungt hjärta Empty
InläggRubrik: Sv: Med tungt hjärta   Med tungt hjärta Emptysön 22 nov 2020, 01:27

Färden hade varit relativ snabb och lätt, trots Luwas försök att få modern att tänka mer på sina ben och inte pressa sig för hårt. Det hade hänt för mycket redan och hon kunde inte tänka sig vad hon skulle ta sig till ifall modern förvärrade sin skada på resan för att leverera redan hemska nyheter. Samtidigt förstod hon brådskan. Hon hade till och med erbjudit sig att gå själv, men modern hade insisterat.
Staden var inte mindre befolkad än sist hon varit här, men hon kunde inte avgöra om det var fler heller, oavsett så gjorde det det inte ett dugg lättare i deras sökande efter fadern. Där hennes ljudkrafter i vanliga fall skulle vara en hjälp var det nu nästan en plåga när hon försökte. Sorlet av tusentals vargar var öronbedövande utan att det förstärktes. Men efter många fel stopp och ännu fler vägbeskrivningar hade de till slut hittat vad som var flockens tillhåll i staden, bara för att inse att det stod tomt.
"Han måste återvända någon gång" höll hon med och nickade. Kanske kunde hon samla tankarna och stålsätta sig inför vad de behövde berätta.

Även om det dröjt något kändes det inte som tillräckligt med tid för att förbereda sig, men samtidigt alldeles för lång tid sedan de senast setts av. Så fort hon mötte hans blick tårades hennes upp och hon sjönk in i hans omfamning utan klagomål eller motstånd, ville inte att han skulle släppa dem så snart.
 Hans ord registrerades knappt, och hon såg i hans ansikte så fort han insåg att något var fel.
 "Wulfric...." började hon svagt, men tystnade och slog ned blicken. Det fanns inte styrka nog i henne att fortsätta och tysta tårar fuktade ögonen. Det fanns en viss skam i hennes bröst. Wulfric hade varit som en bror för henne och hon hade inte kunnat varit där för honom när han behövde det som mest.
Till överst på sidan Gå ner
Achilles
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
Achilles

Spelas av : Lin

Med tungt hjärta Empty
InläggRubrik: Sv: Med tungt hjärta   Med tungt hjärta Emptylör 28 nov 2020, 03:07

Wulfric.

Så fort Luwa så hans namn så var det som att Achilles visste, men inte ville förstå. Han såg snabbt på Filia för en bekräftelse. Hon behövde inte säga något, det räckte med att se på henne. Det gick inte att missa ögonblicket i Achilles ansikte när direkt förstod varför de var här. Hans snabbt tårande blick flackade och han backade ett steg för att hålla balansen. Man kunde höra hur han drog efter andan och kände hur det kramade åt i bröstet. Det blev som att hjärtat inte hade någon plats kvar att slå på. Som att kvävas och få en hjärtattack utan att dö. Han hade känt känslan förut, men inte på länge. Han hade snarare förträngt den fullständigt, för senast det var så här illa var när han tänkt på hur nära han varit att förlora Filia. Nu hade han förlorat Wulfric, och kunde samtidigt minnas hur det kändes att nästan förlora Filia igen. Achilles försökte hålla sig samman för att inte fullständig panik skulle ta över, men han behövde vända sig bort. Det var som att allt föll förbi omkring honom medan han nästan kunde höra sitt egna hjärta brista och blöda inombords. Det slog så fort och oregelbundet, som att det inte orkade hänga med. Han blundade och försökte fokusera på att andas för att inte svimma. 
"Hur." Var det enda han kunde få fram. Achilles hade hamnat i fullständig chock medan vågor av känslor började välla över honom.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Med tungt hjärta Empty
InläggRubrik: Sv: Med tungt hjärta   Med tungt hjärta Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Med tungt hjärta
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Relictus :: Civitas-
Hoppa till: