Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Till dödslistan
Med Handen i Kakburken [Öppet] EmptyIgår på 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Med Handen i Kakburken [Öppet] EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Med Handen i Kakburken [Öppet] EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Med Handen i Kakburken [Öppet] EmptyIgår på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Med Handen i Kakburken [Öppet] EmptyIgår på 00:13 av Flippa

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptyons 20 jan 2021, 18:23 av Rök

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 2 Botar

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Med Handen i Kakburken [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Solviva
Novis
Solviva

Spelas av : Skruk

Med Handen i Kakburken [Öppet] Empty
InläggRubrik: Med Handen i Kakburken [Öppet]   Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytor 18 jun 2020, 20:20

Solen stod högt på himlen, vilket i vanliga fall betydde att hon inte skulle vara vaken. Men Solveig hade fått henne att lova att följa på ett äventyr. Men nu stod hon där, ensam på stigen men huvud och svansen lågt. Hon var osäker på hon Sol glömt bort, somnat eller bara velat lura henne.
 Försiktigt tassade hon längs med stigen, kanske hade hon bara gått fel och Solveig väntade längre fram? Den gyllene blicken flackade över stigen och de omliggande buskagen, stenarna och träden. Skulle hon smyga sig på henne? Viva slokade ledset med öronen men ville inte misstro sin syster. Var hon tidig?
 Ljudet av någon som närmade sig fick öronen att rycka till på huvudet, först vaggade hon hoppfullt på svansen, men det blev snabbt tydligt att det inte var systern som kom för att möta henne. Ljudet var ifrån en av de äldre medlemmarna och hon spratt stressat till. De kunde inte se att hon var uppe nu!
 Inte värst tyst eller diskret klämde hon sig in under en buske, vilt fightandes med dess grenar som försökte fånga henne.Till slut stannade hon upp och försökte vara så tyst som möjligt. Hjärtat slog hårt i bröstet och ögonen tårades ledsamt. De skulle hitta henne och hon visste ju att hon inte fick vara där.
Till överst på sidan Gå ner
Orkidé
Antagen
Orkidé

Spelas av : Bellzpellz

Med Handen i Kakburken [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Med Handen i Kakburken [Öppet]   Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytor 25 jun 2020, 16:19

Solen stod högt på himlen och det sticker i ögonen. Orkidé har blivit så van vid att vara nattaktiv att ögonen inte är så förtjusta i ljuset. Men hon var vaken. För pigg för att kunna somna om så hon bestämde sig för att sträcka lite på kroppen. Kanske kunde det få henne att bli trött igen. Hon vandrar runt området och sträcker ut medvetandet för att försäkra sig om att dalen ligger lugn och stilla. De flesta sover lugnt eller har intagit viloläge. Men någon verkar röra sig bortåt. Öronen klipper till på tikens huvud och hon följer valpen som verkar vara ute på äventyr. Orkidé kommer gående på stigen och utan att tränga sig på följer hon det andra medvetandet. Efter en stund stannar hon till och den skogsgröna blicken söker över området.
Hur ska du konfrontera henne? Orkidé ler roat för sig själv och rör sig förbi busken som om hon inte alls har lagt märke till att det är där valpen gömmer sig. Hon fortsätter en bit ner på stigen. Sedan vänder hon sig om och svänger in bakom busken. Hon sjunker ner på armbågarna och ålar sig närmare. Sedan pressar hon in en mjuk tass i busken och petar till valpen. "Kull! Du har den!" Orkidé flinar brett och lekfullt och kastar sig sedan ut på stigen igen.
Till överst på sidan Gå ner
Solviva
Novis
Solviva

Spelas av : Skruk

Med Handen i Kakburken [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Med Handen i Kakburken [Öppet]   Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytor 25 jun 2020, 16:40

För var steg som närmade sig slog hjärtat hårdare i bröstet och de vattniga ögonen hotade att rinna över. Hon var så rädd och skamsen över att de skulle hitta henne, och att hon varit olydig att hon inte ens vågade röra sig om hon så ville. Men så stannade inte stegen framför hennes gömställe, utan fortsatte vidare längs med den upptrampade stigen. Viva snyftade tyst och såg storögt efter den mörka pälsen som vandrat förbi. Orkidé kunde väl inte ha missat henne? Solviva tvivlade starkt på det, men hann inte tänka längre när något plötsligt rörde vid hennes rygg där hon satt inklämd i det täta snåret. Hon skrek rakt ut, och de tårar hon lyckats hålla tillbaka strömmade ner ifrån ansiktet. I stunden hade hon inte kopplat beröringen med Orkidés röst eller vad hon sa. Hon flög ut ur busken, rispades av många vassa små grenar, och hade av en massa andra som fastnade i hennes päls.
 "Förlåt, jag, jag, menade det inte, jag, ja.." rösten var färgad av gråt, och hon snyftade mellan orden. Hon ville inte ha skäll. Hon ville inte stanna uppe. Hon ville vara tillbaka i lyan och sova med mamma. Dumma, dumma Solveig. Hon skulle aldrig lyssna på henne igen.
Till överst på sidan Gå ner
Orkidé
Antagen
Orkidé

Spelas av : Bellzpellz

Med Handen i Kakburken [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Med Handen i Kakburken [Öppet]   Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptytor 25 jun 2020, 16:50

Orkidé hade inte väntat sig den reaktionen från valpen. Hennes lekfulla iver rinner snabbt av henne likt vatten när hon ser tårarna på den tufsiga valpens kinder. Öronen drar sig bakåt och Orkidé känner sig genast extremt ångerfylld och skamsen. "Förlåt, Viva. Det var inte meningen att skrämma dig. Är du okej?" Orkidé tar några försiktiga steg närmare valpen men behåller samtidigt avståndet i förhoppning att valpen ska lugna ner sig. "Är du skadad?" Orkidé vill inte tränga sig på oinbjuden och ta redan på varför valpen är så upprörd. Hon hade helt misstagit valpens oro över att bli upptäckt med den känslan som oftast väcks i lekar som kull eller liknande. Orkidé har alltid sett alla valpar som lekfulla och livfulla. Även de mer brådmogna har haft ett visst mått av lekfullhet. Hon känner sig dum för att hon missade tecknen. Orkidé lägger sig ner platt på magen och sen skogsgröna blicken hålls fäst på valpen. Hon håller den låga profilen för att inte verka stor och hotfull på något sätt. Kanske kan valpen lättare lugna ner sig om Orkidé håller sig på samma nivå?
Till överst på sidan Gå ner
Solviva
Novis
Solviva

Spelas av : Skruk

Med Handen i Kakburken [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Med Handen i Kakburken [Öppet]   Med Handen i Kakburken [Öppet] Emptymån 30 nov 2020, 21:11

Hennes egna hackande andning och upprörda snyftaden gjorde det svårt att höra vad den äldre flocksystern sade. Men tonen lät inte arg, det var lite lättare att försöka lugna ner sig då. Skadad? Varför skulle hon...? Hon hann inte mycket längre i tankegången innan hon såg de tunna små risporna i den mjuka valphuden. Inget mer än ytliga små revor, men det blödde lite också, och Viva gillade inte blod. Hon snyftade högt och tårarna rann ner på kinderna när hon kunde känna den lätta svedan.
 "Det blöder" gnällde hon förstört och såg med blanka ögon upp på Orkidé.
 " Sol är bara dum och jag ville inte ens gå, men hon lovade och... och..." hon snyftade till igen och grät. Orden var inte så sammanhängande och rösten bröts då och då av en lätt snyftning.
 "Jag vill till Mamma" lade hon till med en klen röst, men sjönk ihop på marken. Hon hatade Solveig. Faktiskt önskade hon att Pappa skulle ge bort henne nu, det skulle bara vara skönt.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Med Handen i Kakburken [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Med Handen i Kakburken [Öppet]   Med Handen i Kakburken [Öppet] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Med Handen i Kakburken [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Sacrari-
Hoppa till: