Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20] Böljande ljus [P]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 21:48 av Matvei

» Im just curious [P]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 21:09 av Lamia

» Ett täcke av månljus [Matvei]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 17:28 av Matvei

» Dolda Ting [p]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 16:47 av Laali

» Mellan natt och dag [Rök]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 14:54 av Rök

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 13:51 av Vasilisa

» Färger i en vind [Dimitrij]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 13:27 av Dimitrij

» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 12:56 av Vasilisa

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Eldens skapelser [Ensamt] EmptyIgår på 11:39 av Zaria

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Eldens skapelser [Ensamt] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Eldens skapelser [Ensamt] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Eldens skapelser [Ensamt]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Adena
Oprovocerat Arg™
Adena

Spelas av : Cat

Eldens skapelser [Ensamt] Empty
InläggRubrik: Eldens skapelser [Ensamt]   Eldens skapelser [Ensamt] Emptyons 17 jun 2020, 19:49

Adena hade känt av vaga signaler tidigare under dagen, men hade envist ignorerat dem och fortsatt vandra. Till skillnad från hennes egna föräldrar hade hon inte fixat iordning varken en lya eller ett säkert hem tills födseln. Det spelade ingen roll om de överlevde eller dog. De var värda lika mycket som luft för henne.
   Men när smärtan oväntat kom tvingade hon sig själv att stanna upp. Bredvid henne fanns lägligt en enorm taggig buske som gav någorlunda skydd från den hettande solen. Utan att tveka trängde hon sig igenom det trassliga och vassa buskaget, ignorerade det faktum att det rev upp små skärsår i hennes tjocka hud.
   Flämtande slängde hon sig mot marken. Hennes andetag var snabba och smärtan obeskrivlig. Adena kunde inte låta bli att skratta högt åt situationen hon hamnat i, som han försatt henne i. Skrattet blev dovare ju mer smärtan ökade. Att ha ont var något som aldrig stört henne, snarare tvärtom. Hon njöt av det, det fick en att känna sig levande.
   Ett gny fick Adena att höja på huvudet och se bakåt. Hon fnös kort, och blicken smalnade av vid åsynen. En liten, knubbig och ful valp. Den pep högt i sökandet efter sin moders värme och försökte med darrande steg att ta sig närmare henne. Adena var tvungen att erkänna att det var något utav de fulaste hon sett. Så svag, så obetydlig, så patetisk. Hon hade all makt i världen att göra vad hon ville med den. Adena kunde låta den leva, men också låta den dö. Eller helt enkelt lämna den till sitt egna öde och låta naturen göra sitt.
   Ilskan och hatet växte ju mer hon såg på den. Ett hotfullt, dovt läte brummade ur bröstet på henne när den närmade sig, ovetandes att den vandrade rätt in i djävulens käft. Med en snabb rörelse hade hon dragit valpen intill sig och blottat de vassa tänderna.
  “Lilla vän”, väste hon moderligt och kärleksfullt. “jag hjälper dig bara från en plats full av elände.” Hennes käkar låste sig kring dess ryggrad och gnyet som nyligen drivit henne till vansinne tystnade. Ett belåtet, blodigt flin spred sig på hennes läppar samtidigt som hon lät den döda valpen falla till marken.
   Det dröjde inte länge till den andra valpen kom. Med hennes käftar kring dess sköra kropp sjöng hon en låg vaggvisa. Vid dess slut lät hon den livlöst falla till marken bredvid sina syskon. Hon gav dem en blick av avsky innan värkarna åter satte igång.
   Hennes kropp darrade av smärtan och hon flämtade när den tredje valpen kom till världen. Adena var redo, hennes käft öppen. Precis när hon skulle sätta stopp för den lilles liv, innan det ens börjat, gav valpen ifrån sig ett ilsket litet läte. Trots att den ännu inte kunde se, kunde hon känna den brinnande ilskan från valpen när den gjorde ett patetiskt försök till att bita tag i hennes nos. Hon drog undan huvudet, och rynkade på pannan åt valpen som lagt sig intill sina syskon. Den var en reflektion av henne.
   “Nåväl”, suckade hon och sänkte huvudet. Trots att hon inte ville erkänna det så var hon utmattad. Det hade tärt på henne mer än hon förväntat sig att föra barn till denna värld, och när den sista valpen anlände gjorde hon ingen ansats till att ens se på den. Adena kunde bara anta att den skulle vara lika ful och patetisk som de andra.
   “Ni är trots allt eldens skapelser, precis som jag”, viskade hon dovt för sig själv. Ett litet flin spred sig på hennes mörka läppar samtidigt som hon flyttade huvudet närmare dem. “och om ni inte sköter er, så äter jag upp er.”

[Adena är redan best mom, valparna är födda!]
Till överst på sidan Gå ner
 
Eldens skapelser [Ensamt]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Öknen-
Hoppa till: