Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Skulpterande snö[P]
Farliga skuggor EmptyIdag på 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Farliga skuggor EmptyIgår på 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Farliga skuggor EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Farliga skuggor EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Farliga skuggor EmptyIgår på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Farliga skuggor EmptyIgår på 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Farliga skuggor Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Farliga skuggor Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Farliga skuggor Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Farliga skuggor Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Farliga skuggor Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Farliga skuggor

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

Farliga skuggor Empty
InläggRubrik: Farliga skuggor   Farliga skuggor Emptymån 01 jun 2020, 23:12

Med tysta steg tassade den lilla ljusa valpen fram i den långa mörka korridoren. Den färgade svansen låg tätt mellan hennes små ben och öronen tätt emot den tjocka håriga nacken. Natten hade lagt sig för länge sedan, hennes syskon låg som en klump mullvadar i Ayiras bädd. Själv var inte hennes silvriga moder där och Poppel kunde inte somna om, skuggorna i det mörka rummet var mer skrämmande än vanligt.
Hon stannade utanför en öppning och tittade in, där inne visste hon att Mara bodde och befann sig. Poppel ville inte erkänna det men hon tyckte om den läskiga vresiga ungtiken, hon var imponerad över styrkan och repsekten Mara bar. Poppel svalde hårt och fortsatte vidare, hade hon gått in dit så hade Mara antingen kastat ut henne lika fort eller bara gått med en äcklad fnysning.
Med en tung suck stannade den lille igen utanför en ingång och tittade in. Där inne låg Vassya och Tenn, försiktigt gick hon in och satte sig en liten bit från dom. Kände sig lite skamsen, hon ville verkligen inte väcka någon av dom för något så töntigt.
Till överst på sidan Gå ner
Vasilisa
Flockledare
Vasilisa

Spelas av : Cat

Farliga skuggor Empty
InläggRubrik: Sv: Farliga skuggor   Farliga skuggor Emptymån 01 jun 2020, 23:31

Det var sent, men än hade Vasilisa inte somnat. Bredvid henne andades Tenn tungt, och det värmde hennes hjärta att veta att han var där, hos henne.
   Ljudet av små steg fick Vasilisa att slå upp ögonen och se sig omkring i lyan. Där, en bit bort från dem kunde hon urskilja en liten gestalt. Förvånat höjde hon försiktigt sitt huvud för att inte riskera att väcka Tenn; trots att hon visste att det var nästan omöjligt att väcka honom.
  “Poppel?” Viskade hon omtänksamt och varmt. Vasilisa undrade vad en av Ayiras valpar gjorde uppe så sent, och varför var hon ensam? “Vad är det hjärtat?”
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

Farliga skuggor Empty
InläggRubrik: Sv: Farliga skuggor   Farliga skuggor Emptymån 01 jun 2020, 23:43

När Vassya rörde på sig och talade till henne försvann skammen och dom små bruna tassarna rörde sig närmare den stora mörka tiken. "Jag kan inte somna om." sa hon med en låg liten röst och satt nu så hon kunde röra vid Vassyas nos med sin lilla bruna. "Mamma har inte hunnit hem än och skuggorna är så läskiga inatt." Ayira befann sig mer eller mindre alltid runt dom små om dagarna men passade på att samla saker hon behövde på nätterna då valparna sov eller dom flesta i flocken var hemma. Hon hade stort förtroende i dom andra. Inte att dom skulle sköta om dom små men hjälpa henne ibland. "Får jag sova bredvid dig inatt?"
Till överst på sidan Gå ner
Vasilisa
Flockledare
Vasilisa

Spelas av : Cat

Farliga skuggor Empty
InläggRubrik: Sv: Farliga skuggor   Farliga skuggor Emptytis 02 jun 2020, 00:05

Vasilisa lyssnade på valpens sköra röst. Hon var medveten om att Ayira var ute på nätterna. För att hjälpa till försökte Vasilisa att då och då kolla till de små knytena inne i flocksysterns lya om nätterna, men idag måste hon ha missat att en av dem inte somnat ännu.
    “Självklart får du det Poppel.” Viskade hon. Hennes egna valpar hade blivit så pass stora att de hellre sov i sina egna lyor, och hon var tvungen att erkänna att hon saknade det.
    Vasilisa flyttade på sig aningen så att Poppel skulle kunna lägga sig ned bredvid henne utan att klämmas mellan de två vuxna. Med en mjuk rörelse drog hon valpen intill sig och ett litet busigt leende spred sig på hennes läppar.
    “Jag bara varnar dig”, hon sänkte sitt huvud mot hennes. “Tenn snarkar.”
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

Farliga skuggor Empty
InläggRubrik: Sv: Farliga skuggor   Farliga skuggor Emptytis 02 jun 2020, 00:27

Ett litet försiktigt leende växte fram och hon kurade ihop sig tätt vid den stora mörka tiken. "Han kan inte snarka värre än Timo." fnissade hon fram lågt och den ljusa svansen slog till lite grann. Det tog inte många ögonblick så hade den lila ljusa somnat. Skuggorna var inte lika farliga när någon stor, stark och modig fanns i närheten. Fanns ingen modigare än hennes mor men Vassya var nära på. Kolzak kanske var stor och stark men Vassya var modigare, mycket modigare.
Till överst på sidan Gå ner
Vasilisa
Flockledare
Vasilisa

Spelas av : Cat

Farliga skuggor Empty
InläggRubrik: Sv: Farliga skuggor   Farliga skuggor Emptytis 02 jun 2020, 10:53

Vasilisa log i mörkret. Hennes huvud låg tätt intill den lilles kropp och hon hörde Poppels andetag bli allt mer långsamma och djupa tills hon hade fallit in i en djup sömn. Det kändes bra att kunna vara till någon nytta. På senare tid hade Vasilisa känt sig osäker på vad hon höll på med. Hennes barn var stora nog att klara sig på egen hand nu, och spenderade inte speciellt mycket tid med någon av föräldrarna. Trots att de var nära henne, så kände hon en saknad. Hon saknade att höra deras valpiga gnyenden i sömnen, känna deras värme, eller att höra deras busiga tjafsande när de låg för tätt intill varandra och någon andades lite för högt.
    En lång utdragen suck lämnade henne och hon gav Tenn en varm blick där han sov med munnen halvt öppen, dreglandes. Han var ett säkert kort, hon visste att han alltid skulle finnas vid hennes sida så länge de båda andades.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Farliga skuggor Empty
InläggRubrik: Sv: Farliga skuggor   Farliga skuggor Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Farliga skuggor
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norspiret-
Hoppa till: