Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Väggar av Sten [Ö] EmptyIgår på 9:22 pm av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
Väggar av Sten [Ö] Emptymån jan 25, 2021 11:04 pm av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Väggar av Sten [Ö] Emptymån jan 25, 2021 11:20 am av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Väggar av Sten [Ö] Emptylör jan 23, 2021 12:13 pm av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Väggar av Sten [Ö] Emptyfre jan 22, 2021 3:36 pm av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Väggar av Sten [Ö] Emptytor jan 21, 2021 10:55 am av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Väggar av Sten [Ö] Emptytor jan 21, 2021 10:51 am av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Väggar av Sten [Ö] Emptytor jan 21, 2021 10:51 am av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Väggar av Sten [Ö] Emptytor jan 21, 2021 12:33 am av Flippa

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 8 gäster.

Matvei

Flest användare online samtidigt: 152, den mån nov 04, 2019 11:54 pm
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Väggar av Sten [Ö] Emptytor dec 10, 2020 3:57 pm av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Väggar av Sten [Ö] Emptytis dec 01, 2020 12:29 am av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Väggar av Sten [Ö]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sirocco

Sirocco

Spelas av : Skruk

Väggar av Sten [Ö] Empty
InläggRubrik: Väggar av Sten [Ö]   Väggar av Sten [Ö] Emptymån nov 18, 2019 1:46 am

Skuggpasset var stort, och bergen på bägge sidor reste sig likt enorma väggar intill honom. Det var inte första gången han var här, men likväl kände han sig lika oändligt liten som han gjort då han passerat här tidigare. Som valp hade han känt sig så liten i en stor värld, aldrig hade han kunnat tänka sig att den var större ändå, och då hade han ändå bara sett Slätten där han växt upp.
Den turkosa blicken vandrade över stenväggarna och tankarna vandrade smärtsamt upptrampade spår. Hans hjärta vägde tungt och ensamheten var påtaglig, och nu var han osäker på om han gjort rätt val.
Ökker hade aldrig lovat, och det skrämde honom vad han skulle kunna göra medan han var borta. Allt han hade var löftet om att Ökker skulle vara kvar när han återvände, men i vilket skick? Trots de vassa mörka tankarna pressade han på. Om han vände tillbaka nu skulle han ha sårat Ökker utan anledning, och det skulle inte vara värt något. Han vägrade låta det vara så.
Skuggorna växte sig längre, och natten var tydligt intågande, passet var redan mörkt även om han enkelt kunde gissa att i bergen och slätten han var på väg mot fortfarande skulle bada i ett mjukt ljus. Väggarna av sten blockerade solen och Kvällning och natt föll sig tidigare mellan dem. Han hade dock inga problem med natten, och ju mörkare det blev ju mer blev hans ögons mjuka glöd synlig, och hans syn tydligare. Att han ärvt det ifrån fadern var tydligt, men vart draget kom ifrån var för honom okänt.
Ljudet av sten som slog emot sten fick hans blick att snabbt söka sig till ljudets källa, och ett par mindre stenar som studsade ner en mindre brant vägg fångade den. Misstänksamheten i hans väsen låg aldrig långt bort och tankarna rusade medan han letade efter den skyldige.
Till överst på sidan Gå ner
Tilaqiia

Tilaqiia

Spelas av : Skruk

Väggar av Sten [Ö] Empty
InläggRubrik: Sv: Väggar av Sten [Ö]   Väggar av Sten [Ö] Emptysön jan 03, 2021 11:11 pm

Det hade varit underligt. Som ett tomrum i hennes nät där ett sinne borde ha varit. Ett fenomen hon aldrig stött på tidigare. Trots att hon var en tik av logik så kunde hon inte döda nyfikenheten som drog i henne framåt att undersöka avvikelsen, om det fanns hål i hennes nätverk så ville hon undersöka dem. Lätta tassar förde henne över förrädisk bergterräng och vassa klippor som hotade henne om hon så skulle ta minsta felsteg. Skuggorna och mörkret kring henne var som en mantel av trygghet som dolde henne trots den ljusa fällen. En skugga i kvällen.
 Hon kunde höra stegen av främlingen innan hon kunde se den, och det tomma hålrummet matchade vart ljudet kom ifrån. En varg immun för henne förmåga, hon måste bara se den här främlingen. Den ljusa blicken landade på en slank individ med vit och bjärt rosa man. Glödande turkos blick som lös upp väggarna i ett vagt sken.
 Några stenar lossnade ifrån sin plats på berget och hon stannade upp. Kvävde ett irriterande morrande över sin egen oförsiktighet och lät skuggorna formas tätare runt henne. Mötte främlingens glödande blick med sin egen, något han själv inte verkade medveten om. Beskrivningen matchade närmast en av de hon fått ifrån Qu, förutom att denna inte saknade ett ben. En släkting kanske? Vinden låg till hennes fördel, bekräftade hennes misstankar om hans flocktillhörighet. Flinet som bröt ut på hennes läppar var allt annat än välmenande när hon studerade han där han fortsatte söka efter boven till stenarna. En pirrande lyrisk känsla av oron och misstänksamheten i hans blick. En irritation över att hon behövde gissa sig till den i hans anlete istället för att känna av den direkt ifrån hans sinne.
 Den mörka främlingen släppte till slut bergen med blicken för att fortsätta sin färd. Men hon kunde se på hans hållning att han fortfarande var osäker och misstänksam till omgivningen. Efter att ha försäkrat sig om att han inte såg henne fortsatte hon på ljudlösa tassar efter honom ifrån ovan. Hon behövde veta mer.

Avslutat
Till överst på sidan Gå ner
 
Väggar av Sten [Ö]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Raukakekedjan-
Hoppa till: