Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Dödslistaaan
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] EmptyIdag på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Rivna av vassa ilar [ÖPPET]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kolzak
Gladiator
Kolzak

Spelas av : Marjo

Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Empty
InläggRubrik: Rivna av vassa ilar [ÖPPET]   Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptytor 21 feb 2019, 13:34

Kolzak betraktade spjuten som sträckte sig mot molnen. Vassa spiror av sten och berg som kunde liknas vid klor skapade en skarp silhuett mot den sjunkande solen. För tillfället hade han lämnat Ezekiels sida för att vara ifred en stund. Han behövde isolera sig själv lite, och stod tyst i stilla förundran över Nordspiret. Han hade hört åldringarna kalla platsen så i Måntemplet, och även fast det existerat ett tag nu hade folk inte kunnat sluta prata om det. Nu var han här, för att se de nyresta bergen avteckna sig mot den brinnande himlen. Hur kunde något sådant bara skapas, komma till? Det var en mäktig syn, men också en hotfull sådan. Som att bergen hotade att slita honom i stycken bara han kom för nära.

Kolzak såg sig över skuldran, såg in i Ötamons tysta dunkel en gång innan han trädde närmare mot de rivande klorna. Något kallade. Det ringde i hans öron, som en låg, darrande viskning. Doften av järn hängde tung i luften, och på tungan smakade Kolzak blod. Beslutsamt trädde han vidare, framåt. Han nådde en liten bäck som delade landskapet, och stannade upp i sina steg. Blicken löpte över vattenytan, sedan upp mot klorna i fjärran.
"Vot," viskade  han. Här. 
Något i jorden vibrerade, under hans tassar.  Det var lågt, knappt  märkbart, men Kolzak kände det. Hur något  där under kallade. Något i bäcken. Något i marken. Kolzak greppade efter det, trevade med tanken. Kom hit. Följ min röst.

Metallen bändes för hans vilja, brokigt och klumpigt men det löd. Det klumpades i luften, fördes samman, smälte ihop till en grå, asymmetrisk klump inför Kolzaks syn. Den var tung, så oerhört tung. Den tyngdes mer och mer och Kolzak kände hur orken rann ur honom. Klumpen växte, och han fokuserade på den något så innerligt, med all sin inre kraft.
Sedan föll den tungt ner i bäcken med ett plask och landade stilla på den steniga bottnen. Kolzak flämtade högt, insåg först nu att han hållit andan under hela tiden. Syret fyllde hans lugnor och tankarna klarnade litet. Med en blick blandad av förfäran och förundran såg han på metallklumpen genom det klara vattnet, och ett andlöst litet skratt undslapp hans läppar. Han hade gjort det där. Det var hans skapelse, hans verk.
Solen sjönk lägre, men Kolzak tänkte inte vända än. Han svalde blod.

[öppet för den eller de som vill!]
Till överst på sidan Gå ner
Osiris

Osiris

Spelas av : Merran

Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Empty
InläggRubrik: Sv: Rivna av vassa ilar [ÖPPET]   Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptyfre 22 feb 2019, 09:16

De stora, svarta tassarna förde den långbenta hanen framåt. Stegen var smidiga och säkra. De långa klorna skrapade i den steniga marken varje gång han tog ytterligare ett steg framåt. Han visste inte riktigt vart han var på väg, han visste endast vart han inte skulle någonstans. 

Osiris gick dalgången och på var sida om sig hade han vassa stenpelare som sträckte sig upp mot himlen. Han stod en liten stund och betraktade dem och försökte komma underfund med vad som orsakat att stället såg ut som det gjorde. Visst hade Osiris känt jordbävningen, men han hade inte varit så drabbad av den. Kanske var detta stället en konsekvens av jordbävningen?

Hans tankar upphörde snabbt när en stilla bris förde med sig en doft till honom. Han sköt ifrån med bakbenen och klättrade upp till en högre platå. Sikten var bättre, och med sitt enda goda öga kunde han nu se längre fram nu även om han inte såg så mycket annat än stenar och bergsväggar. Kanske fanns det egentligen ingen annan i området, kanske var doften bara ett bevis på individer som hade varit här. Oavsett vilket så fortsatte Osiris framåt. Han lunkade långsamt, med huvudet sänkt i axelhöjd och den långa svansen släpandes efter sig.
Till överst på sidan Gå ner
Kolzak
Gladiator
Kolzak

Spelas av : Marjo

Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Empty
InläggRubrik: Sv: Rivna av vassa ilar [ÖPPET]   Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Emptyfre 22 feb 2019, 19:56

Trots huvudvärken som uppstod tog Kolzak åter kontroll över metallen. Han formade den brokiga formen. Det var komplicerat, krävde Kolzaks fulla koncentration. Det blev inte riktigt som han hade tänkt sig, men den stenformade metallbiten hade sakta men säkert formats till vad som kunde liknas vid en tand. En klo av metall. Den föll åter ner med en duns när Kolzaks kraft inte längre räckte till, och även om det inte var mycket att skryta med så hänfördes han av vad han åstadkommit. Han märkte inte att en strimma blod rann ur hans ena näsborre.
Att forma metallen hade hindrat Kolzak från att vara aktsam på sina omgivningar, och när vinden förde med sig doften av en främling stelnade han och såg upp. Blicken scannade hastigt området, löpte flackande bland klipporna. Runt ett hörn såg han sedan någon uppenbara sig. En mörk, gänglig gestalt rörde sig framåt i lugnt gemak, huvudet sänkt. Kolzak fick intrycket att vargen inte var illa sinnad, ändå ryckte det i överläppen på honom av oro. Om han skulle försöka med något, så hade Kolzak i alla fall klon. Utan att vilja medge det, var Kolzak ändå skrämd av främlingen. De långa benen, ärren som smyckade den mörka kroppen.
"Vem går där?" fick han ur sig till slut, efter att ha samlat modet.


[Edit 5/7: Avslutar detta om det är okej? Då detta utspelar sig relativt långt bak i Kolzaks tidslinje. Ställer gärna upp på fler roll i framtiden om du skulle vilja! :D]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Empty
InläggRubrik: Sv: Rivna av vassa ilar [ÖPPET]   Rivna av vassa ilar [ÖPPET] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Rivna av vassa ilar [ÖPPET]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norspiret-
Hoppa till: