Pågående Event
Senaste ämnen
» Adopterbara designer av Kreft
Och utan riktning EmptyIgår på 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Och utan riktning EmptyIgår på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Och utan riktning Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Och utan riktning Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Och utan riktning Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Och utan riktning Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Och utan riktning Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Och utan riktning Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Och utan riktning Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Arno

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Och utan riktning Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Och utan riktning Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Och utan riktning

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Azazel
Crew | Utvandrad
Azazel

Spelas av : Kreftropod | Utvandrad

Och utan riktning Empty
InläggRubrik: Och utan riktning   Och utan riktning Emptylör 14 apr 2018, 13:36

[Det här rollspelet är Öppet för ett kort rollspel, men kommer ses som ensamt inlägg om inget svar ges.]

Han hade vänt söderut, passerat över savannens välbekanta vidder och längs öknens utkanter. Kanske var det ett tecken på desperation, ett dumdristigt beslut, när han sökt sig in över gamla bekanta marker, men han behövde vara säker. Behövde veta. När han passerat de steniga, sandklädda vyerna så hade han tvingats inse, än en gång, hur mycket som hade förändrats sedan han var här senast. De var inte heller kvar. Zayev var inte här.
     När han hade stannat och försökt få kontakt med platsens nya invånare så hade de inte tagit väl till hans närvaro. Sandvargarna – eller ökenvargarna, han hade aldrig riktigt kunnat skilja dem åt – hade jagat honom därifrån igen. Deras ögon hade varit vidgade i blandad vrede och fasa, deras tänder och krafter redo för anfall. Azazel kunde kanske inte klandra dem. De få sandvargar han mött för så många år sedan hade varken tagit väl till hans yttre eller hans dåvarande familj.
     Det var med än större oro i bröstet som han vänt norrut igen. Förbi lavaöknens utkanter, över Mardoufs bekanta form, och in över Numoorislättens böljande landskap. Här, med Kaiwoods gröna skogar som en avlägsen skepnad i norr, och Raukakekedjans gräns i söder, hade han åter stannat upp. Han hade mött ett mindre följe vargar som varit villiga att tala med honom. Deras nyfikna blickar och frågor hade varit många, och ingen hade egentligen mycket information att ge honom till svar på hans egna ord. Men de hade gett honom någonting annat. En väg att följa och ett litet hopp om hjälp.
     Morgonen hade precis övergått i dag. Marken under hans tassar höll fortfarande en del av vinterns kyla trots att våren hängde i luften. Små vita och gula blommor kämpade upp bland det nya gräset. De första insekterna surrade i den kalla brisen. Azazel satt stilla på en av slättens kullar med vingarna utfällda, vänd mot solen som kikade fram mellan skiftande moln. Långsamt värmde han upp sig igen efter nattens kyla.
     Främlingarna han mött hade fortsatt vidare kvällen innan efter en delad måltid. Från dem hade han fått höra om en plats längre norrut, en knutpunkt som även den var ny för honom. Han påmindes gång på gång om hur länge han varit borta. En mötesplats i Eriinari för många vandrare. Det skulle finnas fler vargar där, och fler som hade vandrat långt och mycket. Om det fanns en plats där hans chanser att möta någon som hade sett Zayev skulle vara större, så var det ett av hans bättre alternativ. I alla fall bättre än att vandra planlöst i hopp om att kanske råka på någon av en slump. Det gav honom ett mål. Det mildrade inte knuten i hans inre, men det gjorde saknaden och oron lite lättare att bära.
     När den värsta kylan i hans leder hade försvunnit så reste sig Azazel upp igen. Han ruskade på sig, sträckte ut sina stela ben och rygg, och vände blicken åt nordväst. Han hoppades, innerligt, att resan norrut inte skulle vara förgäves.
Till överst på sidan Gå ner
 
Och utan riktning
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: