Pågående Event
Senaste ämnen
» Dödslistaaan
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] EmptyIgår på 20:50 av Kato-Britt

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Hrimnir
Död
avatar

Spelas av : Älg | Död

Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Empty
InläggRubrik: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptytor 21 dec 2017, 21:21

Snöstormen som plötsligt dykt upp hade pågått fram till de tidigaste morgontimmarna. Stjärnorna började långsamt blekna bort, och om man såg efter noga kunde man skymta en färgskiftning vid horisonten.
    Luften var kylig och klar. Allting var stilla. Allting förutom en liten, grå valp. Med möda kämpade han sig ur det naturligt skapade hål han fallit ner i under stormens kaos. Det hade gjort ont, men hade lämnat honom mer skakad än skadad. Olyckligt såg han sig omkring. Han kände sig inte som en stor och mäktig isvarg. Bara rädd.
    Med ett kroppsspråk som perfekt speglade hans sinnesstämning gick han på darriga ben några steg ifrån hålan innan han långsamt satte sig ner. Han hade överlevt stormen, men tappat bort både modern och systern i den. Och nu hade han inga hopp om att finna dem igen. Han var ensam. Tanken fick tårar att välla upp i hans ögon.
    "Mamma..." kved han sorgset och såg sig omkring, som om han hoppades på att få se henne komma gåendes över något av krönen med Drifa i släptåg.
Men ingen kom. Inte Skadi. Inte Drifa. Ingen. Han hickade till och såg ner i snön. Trots hans tappra försök att inte gråta rann tårarna ned för hans kinder. De tog sig ut på nosen och föll ner på hans tassar. Hrimnir gjorde allt i sin makt för att inte hulka högt. Han var tvungen att bli en riktig isvarg. De kunde ta hand om sig själva: det hade alltid modern sagt. Men just nu kände han sig så långt ifrån en riktig isvarg man möjligen kunde komma.
Till överst på sidan Gå ner
Baugur
Crew | Av Isblod
Baugur

Spelas av : Lin

Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptyons 24 jan 2018, 00:13

En hög behornad siluett uppenbarade sig plötsligt för valpen över krönet.

Baugur och Debwer var på väg till Nordriket när stormen hade dykt upp, och de hade behövt söka skydd. Nu hade de varit på väg igen när de råkade på valpen. Baugur stannade till. "En valp.. han verkar ensam.." Han lyssnade. "Han är vilsen. Vi tar honom."
Baugur började stega mot valpen genom snön. Frysta flingor av nyfallen snö och rimfrost yrde om dem medan de närmade sig valpen, som inte kunde ana vad som skulle vänta honom i framtiden.

Baugurs skepnad reste sig över valpen, medan Debwer fortfarande satt på hans huvud. Han talade med lugn röst. "Din mamma kommer inte tillbaka mer. Stormen tog många offer i natt - men du hade turen att klara dig. Du är stark." Baugur tystnade igen. Lyssnade. "Kom med oss. Du ska få träffa den mäktigaste isvargen. Kung Hielo, han kan hjälpa dig. Han kan göra dig till ett isblod."
Till överst på sidan Gå ner
Hrimnir
Död
avatar

Spelas av : Älg | Död

Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptyons 07 feb 2018, 17:23

Ljud och dofter av främmande individer närmade sig. Hrimnir såg sig omkring. Borde han fly? Han visste inte om de ville honom illa. Vid gudarna så han önskade att modern fanns där vid hans sida. Han kunde kanske gömma sig! Slinka ner tillbaka i den spricka han fallit ner i. Det kunde han göra. Det var en bra idé. Men... så gjorde inte en riktig isvarg... eller? Han visste faktiskt inte. Men hans mor skulle inte ha backat för främlingar, så mycket visste han! Å andra sidan var hans mor så mycket modigare än vad han själv var. Den ljusa valpen kom tillbaka till verkligheten. Främlingarna hade kommit närmare. De hade sett honom. Hans chans att gömma sig var försvunnen. Med skrämd blick och stora, rödgråtna ögon såg han den hornklädde jättehannen torna upp sig över honom. Han noterade först inte den gule som satt i hans krona. Rösten som lämnade den hornklädde främlingen var lugn. Tårar steg i hans ögon igen när han mötte den andres blick.
    "Jag..." hickade han kort. "Nä..."
Hrimnir sänkte blicken och såg ner på sina egna tassar. Han var inte stark. Hade han varit det hade han aldrig tappat bort modern. Han hade aldrig blivit lämnad om han hade varit stark. Han hade...
    "Du ska få träffa den mäktigaste isvargen."
De ljusa ögonen växte och han såg hastigt upp på den hornklädde. Den mäktigaste isvargen. Ett isblod. Han visste inte vad det innebar, men orden klingade högt i hans huvud.
    "Kan... kan han verkligen lära mig bli en riktig isvarg?"
Rösten var tjock, men ett hopp hade tänts inom honom. Kanske... kanske kunde han fortfarande lära sig... kanske kunde han fortfarande bli en isvarg. Ett isblod.
Till överst på sidan Gå ner
Debwer
Crew | Av Isblod
Debwer

Spelas av : Kreftropod | Död

Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptymån 27 aug 2018, 22:23

Debwer reste sig upp till sittande på Baugurs huvud, efter att ha legat ner mellan hornen. Han såg ner på den lille valpen från sin höga punkt. Den var liten och rädd. Han kunde se de virvlande känslorna i dess uttryck, lika tydligt som det hördes i den tjocka rösten.
     ”Mer än så”, svarade Debwer, och såg valpen reagera innan han fortsatte. ”Bättre än bara en isvarg. Starkare och kunnig.” Han log vänligt. ”Som isblod blir du aldrig lämnad igen.”
Till överst på sidan Gå ner
Hrimnir
Död
avatar

Spelas av : Älg | Död

Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Emptymån 28 jan 2019, 19:21

Med glansiga ögon såg han upp på den mindre vargen som satt uppflugen i den andres krona. Det var knappt han kunde tro det. Bättre än en isvarg? Han visste inte om det ens var möjligt, men han tänkte i alla fall försöka.
    “Som isblod blir du aldrig lämnad igen.”
Det fanns ingenting han just nu önskade mer än det. På ostadiga ben gick han fram till de båda vargarna (om han ens kunde kalla dem för det då de såg så himla konstiga ut).
    “Jag vill följa med.” svarade han tyst på den lilles ord.
    “Kom”
Han följde tätt intill den hornkrönte. Det här gången skulle han inte tappa bort någon.

[Avslutat]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Snöslätten-
Hoppa till: