Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Skulpterande snö[P]
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] EmptyIgår på 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 You shoot me down, but I won't fall [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Wynni
Död
avatar

Spelas av : Tzou | Död

You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Empty
InläggRubrik: You shoot me down, but I won't fall [Öppet]    You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptylör 22 feb 2014, 22:49

Skadad, hungrig. Ärrad. Den lilla kroppen stönade till, drog ihop sig i kramper med tassarna över ansiktet. Vingarna var pressade emot ryggen, hon snyftade till. Bilden av den mörka figuren och dess genomträngande blick återkom flera gånger i hennes sinne. Andetagen var ansträngda. Varför hände det henne? Varför hade hon lämnat.. En rysning gick över ryggraden. Vad hade hon lämnat? Hon hade det på tungan. Det var något mycket viktigt, något som låg henne nära hjärtat. Men vad? Hon rullade över på rygg, viftade smått i luften med frambenen. Den vitfläckade blicken var vattnig, och hon pratade högt med sig själv - trots att det skavde i lungorna. "Volantis. Kiera. T-tie.."
Då orden var sagda gick de inte att ta tillbaka. Minnesglappet brast, det hon undrade över kom forsande tillsammans med tårarna. Men hur det än smärtade krängde den starkt färgade tiken upp sig på benen, skakade på sig. Vingarna höjdes ostadigt över marken och hon såg sig om. Mellan alla stora, misstänksamma stenar. Det skulle inte röra henne, eller? Hon var ensam här. Det var bara skuggor som attackerade. Inte stenar. Hon grimaserade, staplade framåt. Tvingade sin förmåga att fungera, trots att den i slutändan skulle finna sin energi ifrån hennes livslängd, livskraft. De blodiga såren slöt sig, lämnade en illasinnad nyansad rand. Hon försökte se bak på sig själv. Var det en infektion? Hon kunde inte läka infektioner!
Hopplösheten sköljde över henne, och hon vek sig under sina ben. Slöt ögonen, och lät varsamt de andra såren läkas - läkas med något hon inte ägde, egentligen inte hade tillstånd till att använda. En darrande suck lämnade henne.

Om hon låg där i timmar eller mer var för henne oklart. Hela hon var koncentrerad på att laga, och hon lyckades, trodde hon. Yr kom hon upp igen, seendes på himlen. Hur hade hon hamnat där nu igen..? Hon blinkade till, trött, och gäspade högljutt. Steg togs, och hon klättrade med möda upp på en av de större klipporna. Kurade ihop sig. Kramperna hade avtagit, hon var utmattad. Allt för utmattad. Wynni sjönk in i en djup sömn.

Två ytterligare dygn gick, och hon vaknade till solens solstrålar. Utsvulten och med en obeskrivlig smärta i sidan, men annars helt sund i sinnet. För tillfället.

[Öppet rollspel 8D]
Till överst på sidan Gå ner
Wynni
Död
avatar

Spelas av : Tzou | Död

You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: You shoot me down, but I won't fall [Öppet]    You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptylör 05 apr 2014, 12:28

*poke*
Till överst på sidan Gå ner
Shiva

Shiva

Spelas av : Emmsa

You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: You shoot me down, but I won't fall [Öppet]    You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptylör 05 apr 2014, 12:40

Det var med stadiga steg de stora tassarna placerades på marken där den svartvita hanen vandrade mellan de höga klippblocken. Han hade ett mål, och han var beslutsam om att nå det. Han var tvungen att finna målet, annars var det över. Annars hade han ingenting kvar, och det var tanken på detta som drev honom framåt, ständigt framåt.
Likt en skugga hade han smugit omkring i utkanten av Qu:s revir en kortare tid nu. Letat efter något, funderat och planerat. Ingen varg från flocken hade setts till. Mest troligt trodde de väl att de var trygga undan vargar som honom, men ack så fel de hade. Han fanns där, väntade på dem. Men tålamodet började brista, han kunde inte vänta hur länge som helst. Något behövde göras, han behövde kontakt. Behövde Sleazoid.
Och det var bristen på tålamod som drivit honom en bit från deras revirgräns. Han behövde tänka, fundera ut en plan. visst kunde Shiva vara arrogant nog att tro att han var osårbar, men att bara klampa rakt in på hans värsta fiendes revir var inte ens han dum nog att göra.

Han vandrade fram mellan stenblocken, försökte lista ut en plan. Var tvungen att hålla kroppen i rörelse då han inte hade ro att vara still. Desperat försökte han komma på något som kunde hjälpa honom, men förgäves. Han visste inte vad han skulle göra för att nå dessa medlemmar av Qu.
Och så, som från ingenstans flimrade hans energinät till lite starkare, och en distraktion dök upp. Gnistan från en annan varg blev för några ögonblick synlig, och Shiva stannade upp. Sekunden senare var den åter försvunnen då hans energikrafter åter dämpades, men han visste var den andre befann sig. Och den tvefärgade kroppen började röra sig i den riktningen. Och mycket snart kunde han åter känna energin från den främmande vargen. Det verkade på något sätt... svag? Takten ökades lätt och han stannade inte förrän han kunde se främlingen röra sig ovanpå en av de höga klipporna. Han sade inget, bara betraktade och log svagt för sig själv.

Detta var precis vad han behövde, få tänka på något annat.
Till överst på sidan Gå ner
Shiva

Shiva

Spelas av : Emmsa

You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: You shoot me down, but I won't fall [Öppet]    You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Emptymån 12 maj 2014, 20:42

[Detta rollspel har stått still i en och en halv månad snart. Eftersom att Shiva är en karaktär som är mycket i rörelse så måste jag tyvärr avsluta det då jag behöver plats på hans tidslinje. Vi kan säga att de möttes, han insåg att Wynni inte tillhörde Qu och tappade intresset för henne, och de gick skilda vägar utan någon direkt uppfattning om varandra. Och ja, bara för att klargöra, han skulle nog ändå inte ha hjälpt henne då hon är skadad ;D Så ja, hon kommer nog mest troligt tycka att Shiva är arrogant, dryg och hjärtlös.]

AVSLUTAT!
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: You shoot me down, but I won't fall [Öppet]    You shoot me down, but I won't fall [Öppet] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
You shoot me down, but I won't fall [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ken-Yak-
Hoppa till: