Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Var hälsad, frände [Loiana]

Gå ner 
Gå till sida : Föregående  1, 2
FörfattareMeddelande
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 03:44

Hon väntade på hans svar. Fruktade det. Men nej han var tyst. Vad kunde han tänka på? Vad rörde sig innanför han pannben? Hans korta fråga uppfattades snabbt av de svart-vita öronen och hon försökte minnas igen, för att kunna ge han ett svar. men allt som mötte henne var klara, men även matta, färger om smetades ihop, ord och meningar som flöt samman. Korus av olika röster. 'Nej, inte från min bardom iallafall' hon suckade, funderade på om hon skulle fortsätta berätta. 'Jag minns bara de senaste åtta åren. Jag vaknade nämligen upp på numoorislätten, det var vinter ute och det enda jag såg var snö så långt mina ögon såg och bakom mig var mina egna spår.' Hon hade lyft huvudet medan hon pratade och vridit det mot Kenai så att hon nu såg på honom.

Inväntade hans reaktion 'Jag vet inte ens min egen ålder, vem vet? Jag kan vara 20, kanske 30 eller är jag 40?' Hon kunde inte låta bli att skratta ett bistert skratt. Hon var patetisk, utelämnad. Ensam. Eller hon hade ju Dimitrij, och nu även Kenai. Men ändå var hon ensam. Lämnad.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 04:21

Kenai försökte sätta sig in i honans känslor. Något förtvivlat försökte han leta reda på något som kunde jämföras med vad han trodde hon gick igenom - men inget gjorde sig likvärdigt. Sorgen som Loiana uppenbarligen kände, smittade av sig på honom. Öronen vibrerade svagt till hennes ord. Det kändes torrt i halsen på honom, nästan kvavt. Kroppen arbetade för fullt för att säga något till honom, något han inte kunde förstå. Tystnaden lade sig som en täcke över dem. Den brune betraktade henne. Oförmögen att låta sig ta till tala.

Trots hennes skratt, kunde inte Kenai stämma in. Det kändes alldeles för oäkta, som om det var ditmålat. Det plågade honom att han inte kunde ändra det hon kände. Den djupa blicken höll fortfarande ett omfamnande grepp om henne. Ord kunde inte riktigt forma det han ville säga. Det stora huvudet sträckte sin väg fram till henne, och strök sig mjukt med hennes. Signalerna var blandade, som en ursäkt, en tröst, en gest av kärlek.. Kenai var även förvirrad av alla de bubblande känslorna, att han inte riktigt kunde säga vad det betydde. Det kändes bara rätt med hans huvud längs hennes, det var det enda som räknades.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 04:38

En tystnad, en tjock, stor och tung tystnad lade sig över dem. Tyngde ner hennes axlar, pressade henne mor marken. Men känslan försvann, som om någon bara sköljt av den, i samma sekund som känslan av Kenais huvud mot hennes kittlade i hennes kropp. Det var en slags värme, kyla och pirrningar på samma gång. Som vänskapen till Dimitrij fast än starkare, mer krånglig och fel. Men ändock så rätt. Hon lutade sig åter mot hans bruna kroppshydda, kände värmen och tryggheten den gav henne. Fel, men ändå helt rätt. Fel för att hon precis träffat honom, för bara ett par timmar sen var de två främlingar som möttes i vattnet. Nu låg de här, intill varandra på kvällen och delade deras värme.

Hon suckade och hängav sig till känslan av hans päls som blandades med hennes, vitt och brunt i en fin harmoni. Hon slöt de blå ögonen och lutade huvudet mot hans hals. Inga ord behövdes nu, inte i den stunden. Hon tänkte inte på de förlorade minnena. De var oviktiga. Inget spelade roll nu. Bara hon och han fanns i hela världen. Så fel. Men så Rätt.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 04:58

Tystnad. Det enda som kunde höras var ljudet av de böljande vågorna som svallade upp längs strandkanten. Det kändes som ljuv musik. Lugn och harmoni var de enda som fyllde atmosfären. Värmen av Loianas ljusa kropp gentemot hans kändes som hans egen sol - dock var den inte för varm, den var perfekt för honom. En djup, tillfredsställd suck lämnade den muskulära strupen. Det stora, välutvecklade huvudet placerade sig ner emellan tassarna för att slappna av. Innan Kenai ens insåg att det höll på att hända - föll han in i drömmarnas famn.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 05:07

Det var så självklart att hennes huvud skulle ligga där mot hans hals, att hennes kropp skulle lutas mot hans. Att hans värme var hennes värme. Det var så det var menat att vara, så det borde vara. Att hon inte sett det förut. Hur världen var uppbyggt. Allt gick i par, fanns det en, fanns det alltid en till. Inget var skapat för att vara ensamt. Och sjävklart skulle hon ligga där på den mjuka sanden, tätt intill Kenai, det var ju de var skapade att vara. Ögon locken blev allt tyngre innan de tillslut föll igen framför de blå ögonen, hon hade somnat till Kenais tysta andetag. Det var det som var lycka, redan innan hon visste att det var det som behövdes.

Något värmde hennes ljusa hud igen och yrvaket slog hon upp ögon locken igen, hon hade nog somnat på stranden, vaga minnen av en stor brun varg i vattnet fick det att pirra i kroppen och hon förstod inte varför. Hon blinkade några gånger för att vänja ögonen vid solen som precis passerat horisonten, Hon kände en extra värme bredvid sig och tittade förvånat dit. I samma sekund som hon såg den bruna hanen slog minnena igenom dimman av yrvakenhet och hon lutade sig åter mot den bruna kroppen. Hon slöt åter ögonen av välbehag och låg bara så och väntade på att han skulle vakna.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 05:23

Drömmarna var färgglada, fyllda med lycka. De kändes luddiga, precis så som det kändes i närheten av Loiana. Varmt, luddigt. En varm kula bildades i magen på honom. Den ovanligt, verklighetstrogna känslan fick honom att trött slå upp ögonlocken. Den ljusa sanden lyste starkt, och skapade obehag som fick honom att frenetiskt blinka. Trött smackade han lite med käftarna, innan han höjde huvudet. Sandkorn hade trängt sig fast i hans tjocka päls, och kliade lite irriterande - men han stod ut, tack vare sömnigheten.

Den sömndruckna blicken såg sig omkring, främst för att se så att Loiana låg kvar. Till hans lycka gjorde hon det. Hennes ljusa, späda kropp jämte hans. En mjuk, nöjd suck släpptes från hans sammanbitna käkar. Ett mjukt leende låg på hans läppar. Men dog rätt drastiskt ut.

En ny dag hade gått. Kenai måste fortsätta sin resa, även om han ville stanna här med Loiana för all evighet. Förmodligen hade även Loiana ärenden att uträtta. Men behövde det betyda slutet? Kenai tittade sig omkring. Solen banade sin väg upp från horisontkanten. Gudomligt vacker. Efter den korta anblicken av omgivningens fägring, fäste han den på Loiana igen - och lät sig inte faktumet om att mötet snart var över förstöra stämningen.
" Har du sovit gott? " Frågade han. Rösten var lite mörkare än vanligt, tack vare att stämbanden att legat i vila under natten. Men det skulle gå över bara han fick kommunicera lite till.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 05:29

Hon kände hur Kenai började röra på sig och makade sig undan lite få han skulle få andrum. 'Mycket, det är inte ofta man får vila ut bredvid den man älskar' Vänta nu, sa hon det högt? Hon spände käkarna och reste på sig från hans sida, backade undan några steg och väntade på hans reaktion. Vad skulle han säga? Även om det verkat att han känt likadant igår så visste hon inte, hon hade inte förmågan att läsa tankar. Hon svalde hårt och väntade. Rädd.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 05:36

Stämningen hårdnade lite. Luften blev hård - nästan som om han andades in glasskärvor. Lika chockad som Loiana verkade blivit, blev han. Var hon rädd för hur han skulle reagera, eller var hon rädd för att hon inte menat det hon sagt? Men gårdagen de delat hade känts så äkta, så genuin. Trots att det kändes riskfyllt - nästan som att kasta sig handlöst ner från en klippa, så var det nu han behövde ta steget. Han kunde åtminstone leva med faktumet att han tagit steget, än att låta det sjunkit undan.
" Samma här. " Hårdheten i atmosfären släppte genast lite - även om Loiana nu ägde all makt i världen att krossa honom under hennes tassar. Men på något vis, så kändes det tveklöst - var inte den där varma, luddiga känslan i magen det som hon sa - älskade? Var det inte det den betydde? Ett varmt, inbjudande leende formade sig på hans läppar.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 05:50

Tystnaden var tyngre, hårdare och allt mer kompakt än igår, trängde sig på henne. Varför sade han inget. Hans ansiktsuttryck var chockat, såg hon misstro däri? Tvekan? Men sedan kom orden, så ljuva. Trots att det var ord om kunde användas när som i vilket dagligt uttryck som helst. Men trots det sjunk de in, under skinnet på henne, grävde sig in i hennes hjärta och själ. Hon behövde inte längre veta från vart hon kom, eller var hon gick, så länge det var med Kenai vid sin sida. Hon klev fram till honom igen och sträckte ivrigt fram huvudet för att stryka det mot honom, på hans hals upp på hans huvud.

Men sedan slog verkligheten henne. Som ett knytnävslag, en murbräcka, De skulle behöva dela på sig. Nu. Hon hade stelnat till vid tanken och hon backade åter igen. Såg han in i de varma, vänliga ögonen och fick ett förbryllat uttryck. 'Vi måste skiljas åt här, eller hur?' Rösten lät sorgsen och anklagande på samma gång. Han behövde inte svara. Hon visste de redan. Hon skulle gå åt det håll hon varit på väg mot, och förhoppningsvis skulle hon möta sin vän igen. Dimitrij, men var det verkligen viktigare än Kenai. Ändå, hon hade ju känt Dimitrij längre än vad hon känt Kenai. Men Med kenai kändes det så rätt, så fel.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 05:59

Trots deras bekännelse av kärlek till varandra, så var ändå inte glädjen lika stark, den kändes skör. Precis som Kenai insett, hade även Loiana insett det. Faktumet att deras vägar inte höll samma linje. Men betydde det ett farväl för evigt? Kenai lät de olikfärgade ögonen falla till marken, lite skamset och besviket. Trösten av Loianas beröring hängde dock kvar. Aldrig skulle han glömma hennes huvud emot hans.

" Jag antar det. " Rösten var sprucken, svag. Precis som han kände sig. De var som om att två delar av honom slogs emot varandra. Ena vilje följa Loiana till världens ände, medan den andra vilje ha sina drömmar uppfyllda. Det fanns inget rätt och fel - men varför var han tvungen att välja?

" Men det behöver inte betyda att vi aldrig ses igen, inte sant? " Rösten kändes mer hoppfull, lite starkare. Kanske, när både Kenai och Loiana var redo så kunde de starta ett liv tillsammans? Vem sade att det var över? Ett halvhjärtat leende breddade sig i hans ansikte. Det behövde väl inte betyda att deras kärlek skulle täras åt?
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 06:08

Trots att hon redan visste vad han skulle svara så smärtade det henne att höra det bekräftas. Världen som hon sett den igår natt verkade vara väldigt långt borta nu. Splittrad. Hon närmade sig honom igen, ville känna hans tröstande beröring. I samma sekund som hans andra mening nådde hennes öron blossade hoppet upp. Som en gnista som tände elden. För en ny låga brann inom henne, en stark låga som var kopplad till varje led, muskel och ven i hennes kropp. Men det varken sved eller brände, den lagade de flesta hål hon haft. Lappade ihop dem.

"Vi kan mötas igen, om en månad" i samma sekund som orden lämnade henne så saknade hon honom, av hela sitt hjärta och sin själ. Bara tanken på att lämna honom här om en så för den korta tiden smärtade henne. "Men var?" hon tittade fundersamt på honom, hoppades att hon kunde dra ut på tiden lite mer, bara lite till.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 06:15

Kenai betraktade den vackra tiken med en blick som beundrade henne. Kenai höll sitt leende kvar. En månad var en lång tid. Om en månad skulle månen stå på samma plats. Men det var tid som behövde gå. Tid som behövdes för att göra det möjligt för dem att skapa ett liv tillsammans. Ett liv tillsammans, helt plötsligt kändes inte en månad så länge.

Kenai lät tankarna vandra över alla de platser han besökt. Itrozo. Den perfekta platsen. Därifrån kunde han även visa henne hans hem, där han levt de första 15 åren av hans liv. Leendet breddades lite.
" Itrozo. Vi kan träffas i Itrozo, så kan jag visa dig Ötamon sedan. " Det kändes perfekt. Men redan kände han den tunga längtan som skulle bli jobbigare med månaden. Men för ett liv med Loiana, var det inte svårt att hålla ut.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 08:39

Hon tänkte, vart kunde de mötas? Skulle de göra det simpelt och bara mötas här på stranden? För själv hade hon inte något bra ställe som inte var flockrevir. Hon tittade på Kenai, kanske hade han en bättre plats? Hon hoppades det, för annars kunde hon inte vandra sin resa. Hon ville möta Dimitrij igen berätta om det hon varit med om.

Kenai hade nu kommit på ett ställe de kunde mötas hon log, om hon mindes rätt var itrozo en skog som låg väster ut. Då skulle hon hinna hitta vännen. Och så skulle han visa ötamon ett ställe hon inte hört om fören han nämnt det dagen innan. Hon viftade lojt på svansen. Då var det bestämt men sedan kom hon återigen på att de skulle skiljas åt och hon saknade honom redan. Hin slöt upp till han igen och lade huvudet över hans hals. 'Jag saknar dig redan' hon pressade sig mot honom en sista gång innan hon backade undan, de kunde inte stå här hela dagen hur mycket hon än ville det.

(mobil inlägg förlåt för alla eventuella fel)
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 12:04

Hanen låg emot henne, även om skar lite hjärtat. Tankarna låg och pressade på hans sinne, de sade förtvivlat ett 1 månad inte var länge i utbyte mot en livstid av den han älskade. Kenai höll med, vem kunde inte? Men samtidigt så kändes den månaden så obarmhärtigt lång.

Den stora brunmönstrade hanen lade sitt huvud om hennes, försökte ta vara allt han kunde av henne. Hennes doft, hennes päls emot hans, andetag. Varje sekund av närheten sög han åt sig. När hon sedan backade undan, kollade han lite misstroget på henne.
" Men om en månad syns vi, käraste. " Kenai tog några steg bort, åt motsatt riktning. Men kastade tillbaka en blick på henne, längtande. De heterokromiska ögonen sög åt sig av hennes skönhet, nog för att kunna mätta sig på det tills nästa månad. En lätt, ljudlös suck lämnade hans käkar. Ju längre han försökte hålla sig kvar, ju längre tid skulle det ta att mötas igen. Kenai vände tillbaka huvudet emot den riktning han skulle, och började ta några långsamma steg därifrån. Kämpade tappert för att inte ge vika.

[ Visste inte om jag skulle skriva avslutat, ifall du ville lägga till något. Annars så skriver jag bara till det. xD ]
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Emptymån 10 jun 2013, 22:20

Hans ord ville värma henne, men ändock så kunde de inte. För månaden var allt för lång. Varför kunde hon inte valt en kortare tid? För då skulle de båda inte hunnit med deras nödvändiga vandringar. Men ändå. Vad var en vandring i jämförelse med den man älskade?

När han vände sig om och gick, med några få blickar över axeln kändes det som om han med varje blick slet av en bit va hennes hjärta och själ och tog dem med sig. Nu var hon inte hel, trasig, halv. Ända tills den dag hon skulle möta Den brune i skogen av rosor. Varje steg han tog ifrån henne skapade en skärande smärta. Allt hon ville var att springa efter honom och stå vid hans sida igen, något hon visste inte var möjligt. Inte nu. Hon svalde hårt och tvingade sig själv att vända sig i motsatt riktning som han och med plågsamt långsamma steg röra sig bort från sin andra hälft.

Men trots sina försök att vara tapper kunde hon inte låta bli att slänga blickar över axeln mot honom. Försökte minnas han i minsta detalj. Nu skulle det dröja innan de möttes igen. En månad.

[Avslutat]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] - Sida 2 Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Var hälsad, frände [Loiana]
Till överst på sidan 
Sida 2 av 2Gå till sida : Föregående  1, 2

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Norra Stranden-
Hoppa till: