Pågående Event
Senaste ämnen
» Äntligen hemma [P]
Rest. (Loiana, Kenai) EmptyIdag på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Rest. (Loiana, Kenai) EmptyIdag på 00:13 av Flippa

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Rest. (Loiana, Kenai) EmptyIgår på 18:23 av Rök

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Rest. (Loiana, Kenai) Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Rest. (Loiana, Kenai) Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Rest. (Loiana, Kenai) Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Rest. (Loiana, Kenai) Emptymån 18 jan 2021, 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Rest. (Loiana, Kenai) Emptymån 18 jan 2021, 19:30 av Lurlei

» Ingen återvändo
Rest. (Loiana, Kenai) Emptymån 18 jan 2021, 18:48 av Lune

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Grendel, Sleazoid

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Rest. (Loiana, Kenai) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Rest. (Loiana, Kenai) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Rest. (Loiana, Kenai)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Rest. (Loiana, Kenai) Empty
InläggRubrik: Rest. (Loiana, Kenai)    Rest. (Loiana, Kenai) Emptylör 22 nov 2014, 21:27

Den skära tungan hängde utanför munnen samtidigt som lungorna försökte dra in så mycket luft som möjligt i ett enda andetag, bara för att kunna livnära musklerna som försökte hålla uppe Cry's kropp. Flygturen från Savannen hade tärt på hans krafter och började känna den frid han förlorat när han vandrat genom den plågsamma öknen. 


Utan att styra det själv började vingarna sakta ner, fånga mindre luft, och kroppen sjönk saktare närmare marken. Marken som hanen ännu inte tittat ner på. De blinda ögonen hade hela tiden bara tittat på horisonten. Ändå fast drakvargen tittat ner skulle han förmodligen inte sett något i alla fall. Ögonen kunde bara se färger på lång håll och konturer var ett ord Cry's sinnen inte verkade förstå då de aldrig visat honom vad det var.


Upptagen med att andas och lyssna på hans eget hjärta som bultade hårt i hans bröstkorg stötte hans ena vinge i ett träd. Kollisionen fick honom att snurra runt tills hans hade ryggen vänd mot marken. Förvånad och förvirrad fortsatte vingarna att flaxa. Hanen fortsatte dock fortfarande att falla mot marken i hög fart. Allt gick så snabbt, grenarna som rev hans sidor och vingar, prasslande av löv som lossnade och fåglarnas sång av skräck. Innan han förstod vad som hände landade han på marken. Inte ens när gräset nuddade hans rygg visste han att han var på mark utan adrenalinet fortsatte att rinna i hans ådror. Vingarna fortsatte flaxa panikslaget, ända tills hans landade på mage.


Andetagen var höga och Cry tittade tomt framför sig. Det tog honom några minuter innan han lyckats lugna ned sig.När han väll gjorde det tog han ett långt andetag och blundade, lyssnade till den rädda tystnaden han skapat efter fallet. 


Hjärtat hade återgått till sin normala bultande rytm när de klarblåa ögonen öppnade sig igen. Han låg på en kulle. Cry konstaterade att han låg i en större glänta. Gläntan var omringad av buskar och lövträd, samt en konstig växt; bambu. Växten hade han aldrig sett förut men han tyckte den såg vacker ut. Solen hade gömt sig bakom molnen och skapade ett grått ljus i skogen. Det var ganska vindstilla men när vindarna kom dansande mellan träden var de svala. Ännu en gång andades Cry in och log efter blodet fått syre. Denna plats var vacker och han kände ännu en gång frid. 
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Rest. (Loiana, Kenai) Empty
InläggRubrik: Sv: Rest. (Loiana, Kenai)    Rest. (Loiana, Kenai) Emptysön 23 nov 2014, 19:32

Det var en ljummen dag i Acheratiskogen. Solen stod högt på himmelen, men var för den mesta delen gömd bakom tunga moln. Vindstillheten som för en gångs skull rådde i skogen gjorde att molnen gärna inte ville flytta på sig heller. Men det gjorde inget; skogens lummighet och grönskande gav det hela en fridfull atmosfär ändå.

Den robusta, brunbrokiga hanen vandrade bredvid en mindre, för det mesta ljuspälsad tik. Loiana, hans partner, hans maka. Ett brett leende spred sig över läpparna när han såg på henne. Det var länge sedan de fått en stund för sig själva, vilket inte var så konstigt när de ännu var nyblivna föräldrar. Kenai hade i stort sett fått övertala henne att komma med honom på en promenad. Han förstod henne, och för det mesta när han var ute och gick så saknade deras små, men det kändes ändå viktigt både för honom och valparna att de inte alltid var där. Dessutom litade han verkligen på flocken - inte en sekund betvivlade han dem. Och i sanningens namn trodde han att de led mer av att lämna dem än valparna själv. 

Kenai gläntade på munnen som för att säga något, innan ett högt ljud bröt tystnaden. Grenar knäcktes och brakade, innan en dov duns ekade mellan trädstammarna. Öronen reste sig spänt och han höjde instinktivt huvudet.
     "Hörde du?" sade han tyst. Det lät som en enorm fågel ramlat ner från himlen. Det var ganska osannolikt att Loiana missat dunsen. Kenai stannade upp och såg sig omkring för att se om han kunde se ljudets källa. Kanske hade någon kommit till skada.
     "Vi måste se efter. Någon kanske har gjort sig illa." sade han fort, och svängde av den lilla stigen de följt. Den storvuxna längde instinktivt på stegen. Den lilla kullen de börjat bestiga började plana ut sig en aning, innan han skymtade en dunge och där i en vit gestalt. För att inte skrämmas saktade han av.
     "Ursäkta, är ni oskadd?" ropade han oroat, samtidigt som han närmade sig vargen. Allt han kunde urskilja var dess ljusa päls och stora vingar. 

[Blev lite PP av Loiana, hoppas det är okej. Om inte så ändrar jag. ♥]
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Rest. (Loiana, Kenai) Empty
InläggRubrik: Sv: Rest. (Loiana, Kenai)    Rest. (Loiana, Kenai) Emptyons 17 dec 2014, 11:47

[PP:ar lite, då jag fått tillstånd att avsluta det här rollet på så vis.]

Kenai rörde sig långsamt fram genom den täta undervegetationen. De runda ögonen höll sig beslutsamt på den vita gestalten som börjat röra på sig. Något osäker på vad den gjorde saktade den brunbrokige ner ännu mer. 
     När cestrokorsningen insåg att vargen börjat göra sig i ordning för att flyga iväg ökade han takten igen.
     "Vänta!" ropade han i samband med att vargen tog ett språng. Med stora, kraftfulla gester lyfte den vitpälsade och lämnade marken. Den lilla gläntan gjorde det relativt lätt för den bevingade att försvinna upp i himlen. Kenai stannade upp och såg efter den vita gestalten som försvann bort bakom trädtopparna. 
     När Loiana kom efter honom tittade han något häpet på henne.
     "Vem de än var, så verkade denne kunna flyga åtminstone. Så vi får hoppas att den klarade sig oskadd." sade han, innan han vände tillbaka och gick emot stigen de kommit ifrån.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Rest. (Loiana, Kenai) Empty
InläggRubrik: Sv: Rest. (Loiana, Kenai)    Rest. (Loiana, Kenai) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Rest. (Loiana, Kenai)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Acheratiskogen-
Hoppa till: