Pågående Event
Senaste ämnen
» Äntligen hemma [P]
Var hälsad, frände [Loiana] EmptyIdag på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Var hälsad, frände [Loiana] EmptyIdag på 00:13 av Flippa

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Var hälsad, frände [Loiana] EmptyIgår på 18:23 av Rök

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Var hälsad, frände [Loiana] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Var hälsad, frände [Loiana] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Var hälsad, frände [Loiana] Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 18 jan 2021, 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 18 jan 2021, 19:30 av Lurlei

» Ingen återvändo
Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 18 jan 2021, 18:48 av Lune

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Var hälsad, frände [Loiana] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Var hälsad, frände [Loiana] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Var hälsad, frände [Loiana]

Gå ner 
Gå till sida : 1, 2  Nästa
FörfattareMeddelande
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 02 jun 2013, 23:55

Sanden kändes len under de storvuxna tassarna, nästan lite som om han gick på silke. Vågorna som rullade upp längs stranden brusade lugnande i öronen; det var alldeles för länge sedan han hört ljudet av havet. De kyliga havsvindarna drog sig in över oceanen och trängde sig in i den tjocka pälsen för att svalka den muskulära kroppen under. Nöjt slickade hanen sig runt käkarna.

Den långa promenaden längs det oändliga blå, hade satt sina spår. Bakom den robusta hanen bredde tjocka, välgjorda tassavtryck ut sig. Men detta var inget han kände sig orolig över. Stranden var ett ställe att slå sig till tro, för att filosofera och ta det lugnt. Stridslystna vargar hade kommit fel om de anlände hit. Framför honom fortsatte sanddynorna lägga sin väg längs havet. Det enda som bemötte hans gulblåa ögon var brunt och blått. Flera månaders vandring igenom grönhet hade tänjt på hans smak för skogen, nu kändes istället sanden och havet som en dygd för hans sinne.

Efter några minuters fortsatt vandring, stannade han upp för att beskåda den glittrade horisonten. Havets reflektion av solen fick det att likna silver som lagt sig på ytan. Något lockad att kliva i, tog Kenai några långa steg ner i havet. Något chockad bemöttes han av kyla - kyla han inte förväntat sig. Men det tog inte många sekunder förrän han hämtat sig och stigit i några steg till. Vattnet nådde honom till armbågarna och knäna, men svalkade honom överallt. Den tjocka pälsen kändes mer eller mindre som en förbannelse de varmare delen av året. Hanen sträckte lite på sig, för att bemöta de kalla vindarna med ett belåtet ansiktsuttryck.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 03 jun 2013, 16:17

Från träsket hade lövskogen åter brett ut sig, som om det ville stoppa hennes framfart, sakta ner henne. Men nu var hon här. Framme. Sanden frasade lätt under tassarna när hon sprang över den. Hur länge hade hon inte gått för det här ögonblicket. Grönskan hade plötsligt slutat och framför henne hade ett stort stycke mycket finkornig sand sträckt ut sig i en ofantligt stor strand. Blicken var fäst på det blå längre fram havet. Hennes helt blå ögon, som saknade både pupill och vita, sökte inte efter främlingar eller hot. Ett nybörjarmisstag men nu var hennes tankar fast på den blå massan som närmade sig allt mer för var steg hon tog. Hon märkte inte den bruna skepnaden som stod ute i vattnet till höger om henne när hon plaskade ut i det kalla, men ändock sköna, vattnet.

Det stänkte omkring henne och hon lät ett ljust glatt skratt lämna henne. SÅ underbart härligt. Hon skuttade ut längre ut tills dess att bottnen försvann under hennes tassar, då ändrade hon istället teknik och simmade nu med stora tag. Hennes skratt ljöd åter innan hon vände tillbaka. Simmade lugnare nu. Mer medvetet. Snart fann hon bottnen under tassarna igen och då tog hon ett skutt upp i luften för att sedan landa på vattnets yta som om det vore vanlig mark. Helt obesvärad vandrade hon på den klara ytan, helt utan att den visade ett tecken på att någon befann sig där.

Nu såg hon den bruna hanen som stod ute i vattnet. Hur länge hade han stått där? Hur kunde hon ha missat honom? Hon började gå mot honom och sände samtidigt en tanke 'Var hälsad främling' Ett leende prydde de svarta läpparna och de blå orberna till ögon var fästa på främlingen
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 03 jun 2013, 16:34

Kenai som hade varit helt inne i sin egna värld av funderingar, önsketänkande och uppskattning av det vackra havet som bredde ut sina blåa vingar framför honom, blev något chockad när en hona oberört plaskade ner i vattnet en bit bort ifrån honom.

Den bruna hanen, med hans klara, fylliga tecken betraktade honan med något belåtet i ögonen. Lyckan hon utspeglade i sitt skrattande och simmande, var precis vad Kenai kände. I tystnad lät han sig glädjas åt den vita honans fröjd.

När honan sedan lade märke till honom, verkade hon inte alls fientlig, utan tvärtom. Tiken såg istället inbjudande ut. Innan Kenai hann vända sig till rätta för att hälsa på henne, så ljudade en okänd röst sig i hans huvud. " Var hälsad främling." Några sekunders förvirring ledde så småning om att han insåg att det var honans kraft. Vilket trevligt sätt att kommunicera på!

Den storvuxna hanen tog några steg fram emot honan. Kenai sträckte lite på sig, och spände de robusta musklerna under den täta pälsen. Ett bildspel på max 5 sekunder spelades förbi, från Kenais barndom, lekandes med sina syskon, till han rymde från sin fader och sedan sitt äventyrliga liv som nomad. Illusionen avslutades med en trygg, mjuk röst som sade hans namn: " Kenai. "

Förväntatsfullt inväntade han honans reaktion, och hoppades att hon skulle vara lika imponerad av hans förmåga som hon av hennes. Den ludna, något böjda svansen svajade glatt bakom de kraftiga bakbenen.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 03 jun 2013, 19:00

Hanen verkade förbryllade ett tag innan han verkade förstå. Det föregående leendet breddades på och blottade en bit av tänderna. Plötsligt ändrades miljön hon var i till något hon inte kände igen, valpar rusade förbi henne och lekte, en ensam brun hane som smög tyst genom skogen och tillslut snabba bilder av skogar, berg och hav. Sedan ett namn. Kenai. Hon hade redan förstått att det var hanen när bilderna först började eftersom hon varit med om liknande men inte lika levande som nu. Hennes vän, Dimitrij hade illustrerat för henne vad hon haft för kraft genom att lägga in bilder i hennes huvud. 'Mitt namn är Loiana' det tillhörde artighet att presentera sig själv om den andre redan gjort det.

Nu när synen åter vänt började hon åter gå mot den brune, Kenai påminde hon sig själv, då hon stannat då bilderna börjat. Hon sänkte huvudet i en hälsning och lät åter den blåa blicken fokusera på hanen. 'Vad för en vandrare som dig till havet en vacker dag som denna?' Nog hade hon räknat ut att han vandrat av de bilder hon sett. Hennes svans vaggade svagt bakom henne och hon stannade tillslut upp, några få meter från hanen. Orädd eftersom han verkade vänlig men även för att han befann sig i hennes element. Hennes fristad, vatten.


Senast ändrad av Loiana den mån 03 jun 2013, 19:17, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 03 jun 2013, 19:11

Alldeles för uppjagad över att få ta del av hennes kraft, och även dela med sig av sin egen, hade fullkomligt gjort att han inte sett att hon gick på vattenytan. Återigen slogs Kenai med chock, men det något förvirrade uttrycket byttes snabbt ut av ett brett flin som visade de mjölkvita tänderna. Svansen slängde sig glatt över ryggen. Den genuina godheten som Kenai utstrålade kändes besvarad, honan verkade likaväl så lika snäll.

" För mycket skog tänjer på ens sinne. " Skämtade han lite kort, och följde upp med ett mjukt, bubblande skratt. Trots allt var det ändå sant. All skog som beklädde Numoori fick nog alla att längta efter annan miljö ibland.
" Du själv, Loiana? " Rösten var mjuk, och hade en stämma som fick en att känna trygghet. Kanske var det den storvuxna kroppen som bidrog till det faktum också? Den robusta kroppsbyggnaden kunde uppfattas som hotfull, även Kenai inte alls var vad det såg ut att vara. Han var en omsorgsfull individ, fylld med kärlek att ge, till familj, vänner och partner, och det kändes som Loiana hade god potential att bli en vän han sen skulle glömma. Hennes blåa blick kändes något skön emot honom, som om det var en god vän som såg efter honom. Leendet breddade sig lite till, medan svansen lugnande svepte bakom honom.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptylör 08 jun 2013, 18:57

Hanen fick ännu en gång ett chockat uttryck, och det roade henne, för hon antog att det var av den anledning att hon gick på det annars mjuka vattnets yta, som om det varit jord, och därför roade det henne eftersom han missat det först. Men det chockade uttrycket byttes snart ut mot ett roat och vänligt och hon slog sig ner på ytan. Hans svar lockade fram ett klingande skratt som övergick till ett varmt leende. Nog hade hon själv märkt det på vägen hit. Mycket skog. Och havet var allt hon drömt om, och mer. Det stora blå sträckte sig så långt hon kunde se ut i horisonten glittrade under solens smekande strålar. Det var en vacker syn.

"Jag ville se havet, jag har aldrig sett det förut. Eller det kanske jag har, jag vet inte" Hon försökte minnas det men mötte bara oklara suddiga färger som flöt samman. Nej ännu var hennes minne förlorat. Borta. Hon suckade djupt och såg ner på vatten ytan hon satt på. När skulle hon minnas? När skulle hon få veta?

||Kort||
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptylör 08 jun 2013, 19:49

De heterokromiska ögonen följde intressant tikens rörelser. Öronen vibrerade lite lätt till stämman av Loianas röst. Lite fundersamt betraktade han tiken när hon suckade och fäste blicken i havet - hon såg bekymrad ut. Det vänliga ansiktet byttes ut emot något lite mer medlidsamt, och öronen vinklade sig bakåt. Kenai visste att många inte uppskattade hans nyfikenhet, och generella sympati för andra individer. Men detta faktum var inte något som stoppade honom, kanske skulle Loiana vara en av dem som hittade tröst i honom?

Kenai tog försiktigt några steg närmare och sökte efter hennes blåa ögon. En inte alls lika påträngande röst, ljudade hans mening:
" Är det något som bekymrar dig? " Den brunmönstrade bjässen var fortfarande lite osäker på vad som vänt stämningen. Konversationen de haft spelades avlägset upp i bakhuvudet. Var det något med havet som hade gjort henne upprörd?

[ Äsch. xD "Kort" betyder inte samma sak här som på s.se :3 Här rollar man bara för att ha kul, inte för att vara duktig! xD Åtminstone inte jag ó.o ]
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptylör 08 jun 2013, 20:20

Hanens stämma fick henne att lyfta huvudet. Oj, hon hade nästan glömt honom. "Nej, bry dig inte om det, du ska inte behöva dela mina problem och sorger." skuggan av ett leende lekte på hennes läppar, hon var van vid minnesförlusten vid det här laget. Det var bara när hon koncentrerade sig på det, som nu, som det blev lite svårt. Hon såg in i hanens ärliga olik färgade ögon. Det var ganska vackert, om hon fick säga det själv.

||jo det är bättre med korta ibland, som i konversationer||
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptylör 08 jun 2013, 20:25

Kenai besvarade hennes svala leende tillbaka med samma metod. Trots att honan avvisade hans försök att vara till tröst, kände Kenai sig inte riktigt nöjd med det. Dessutom var det inte till besvär, och alla behövde prata ut med en utomstående ibland. Kenai var ett idealt exempel på en sådan person.

" Är du säker? Det är lättare att bära ett problem om man har någon att dela det med. " Sade han med en vänlig stämma, och kollade uppmanande på henne. Återigen kunde man tolka Kenai som en alldeles för påträngande hane, men den som såg långt in i honom nog, skulle med lätthet inse att det bara var genuin vänlighet som fick styrde honom.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 12:36

Det vaga leende som låg på hennes läppar dog ut i en neutral min och hon blundade en kort sekund innan hon åter öppnade de blå för att se på hanen. 'Jag behöver bara några svar, svar du inte kan ge mig, Kenai, eftersom du inte kände mig' Hennes röst, som fortfarande ljöd i hans huvud, var mjuk och len men än dock allvarlig och ett stråk av sorg kunde höras i den om man hade bra lyssnar öron. Hon visste att Kenai inte kände henne eftersom han då inte skulle frågat efter hennes namn eller ens blivit förvånad av hennes sätt att tala.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 14:24

Något oförstående höll han den blicken stadigt fäst på den vita varghonan. Det var något som hennes ord döljde, något som hon inte berättade för honom. Kanske vore det fel att känna sig något förrådd på sin tillit, men han kunde inte undvika det.

En kort, men förstående suck lämnade den trubbiga, rödbruna nosen innan blicken vek av. Det var självklart att han inte kunde tvinga fram ett svar, och om honan inte ville dela med sig så var det såklart hennes val. Kenai hade inget att göra med det faktum att hon var sorgsen, eller? Blicken föll tillbaka på Loiana innan han log ett halvhjärtat leende. Svansen började yvigt slå bakom honom. Det fanns alltid andra samtalsämnen.

" Så, Loiana, var kommer du ifrån? " Stämman i hans röst var glad, och upprymd. Istället för att snöa in sig på hennes bekymmer så kanske han kunde hjälpa henne att må bättre? Kenai log och inväntade tålmodigt svar.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 15:11

Hanen var tyst ett tag och hon gissade att han var besviken på att hon inte svarat mer ingående. Men han släppte det snabbt och ställde en ny fråga, en som han antagligen trodde skulle lätta upp samtalet. Men som den patetiska ur löjliga och absolut ensamma varelse hon var så skulle den frågan inte bättra på situationen. Hur skulle man veta vart man kom ifrån om man inte ens mindes vem man var? Det enda hon visste med säkerhet var hennes namn. Loiana. Inget annat var säkert, bara färger, ord om hon hade tur meningar. Åter fann hennes blick havets yta och genom att hon tappade koncentraionen sjunk hon ner i vattnet med ett lätt plask, även om det inte var något hon brydde sig om.

"Jag vet inte" Den här gången flöt orden ut över de svarta läpparna och hennes röst var, hennes tysthet till trots, väldigt mjuk och len. Den uppenbara sorgen som kunde skymmas i den tycktes lysa ut med en skarp färg för hela världen att skåda. Hade hon alltid varit såhär svag? Vek? Hon hade rest sig i sama sekund som vattnet omslöt henne och hon stod nu i vattnet mitt emot hanen. Hon lät ögonen finna hans trygga blick. Vad skulle han tycka om henne? Var han en vän? Eller bara en främling som skulle glömmas, likt hon glömt sin familj?
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 16:12

Den lena, mjuka rösten kändes tung. Kenai var lite förvirrad, både av hennes svar och den uppenbara sorgen i hennes röst. Något förtvivlat försökte han hitta en länk emellan de två, innan det rätt snabbt slog honom. Kanske var det något i hennes bakgrund, om vem hon var, som gjorde tiken nedstämd? Kenai kände sig lite oförmögen att fråga.

Istället för att lättsamt och elegant suttit på den blanka vattenytan hade nu tiken fallit ner i havets omslutande skönhet. Den inbyggda medkänslan för andra individer kändes mer som en förbannelse just nu. Kenai kunde inte låta bli att låta sorgen i den vackra tiken kännas i honom också. Trots att Kenai inte uppskattade sin barndom, eller vad han kom från, måste det vara mycket värre att inte ens veta.

Den bruna hanen vågade inte riktigt yttra sig, istället tog han ytterligare ett steg närmare den ljuspälsade tiken. Kenai strök sitt huvud lite lätt jämte Loianas, i en gest av sympati, och för att trösta. De heterokromiska ögonen letade efter hennes, och ett något snett leende formade sig på hans mörka läppar.
" Jag är ledsen. " Det var ingen tvekan om det starka medlidandet i rösten var äkta. Hela hans vänlighet var äkta, för den som vågade ta emot den.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 16:52

Hanens blick visade medlidsamhet, vänlighet och var nu en tygg hamn. Hon tog två små steg närmre honom. Ville känna värme, närhet. Ville att han skulle trösta henne. Hans blick blev sorgesn, mottagande, vortfarande vänlig. Hon knep ihop ögonen, förbarmade sig för att hon var så vek, förbarmade för att hon inte mindes. Hanen fanns plötsligt där vi henne, Kände hans huvud mot hennes. Lät honom göra det, trösta henne. Hon tog ytterligare några sten närmre hanen, så de nu stod bog mot bog, och lade sitt huvud över hans manke, mycket likt en kram, och borrade ner nosen i hans fluffiga päls. Så mjukt.

Hon slöt ögonen och stod bara lutad mot honom, hörde hans ord, men lät dom ligga obesvarade. Det behövdes inte svaras på. Hon var patetisk. Inte hade hon blivit såhär när hon talat om det med Dimitrij? Hennes vän? Nej. Inte då. Så varför nu? Patetiskt.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 17:20

En mjuk suck lämnade Kenai; en suck av välbehag och lättnad. Det var länge sedan han känt närhet från någon annan. Visst var de två främlingar, men det gick inte att bortse från anknytningen de hade till varandra. Lite förundrad över hur bekväm och hemstadd han kände sig med Loiana. Backade han undan lite, för att sedan leta reda på hennes blåa ögon.

" Är du hungrig? " De mandelformade, vänliga ögonen granskade varghonan. Svansen svajade lugnt bakom honom, och signalerade välbehag. Kenai hoppades hon kände samma tillfredsställelse i hans närvaro, även om det tydde på det. Ett genuint, uppmuntrande leende smittade sin väg fram på vargläpparna, i väntan på Loianas svar.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 19:03

En mjuk suck lämnade hanen och hon log. Värmen och närheten a en annan person var inget hon någonsin kunde komma ihåg, hon och Dimitrij är vänner, visst, men det är var annorluna. Kanske för att det var en hane, eller för att han visade en oförklarig oändligt stor vänligehet. Då hanen backade undan följde hon efter ett steg men lät han sedan backa undan helt. Hon lät hennes blick möta hans, inte för han skulle se om hon tittade på honom eftersom hans ögon var helt blå, hans udda blick naglade fast hennes, men dock inte på ett obehabligt sätt, och hon nickade åt hans fråga. Jo lite hungrig var hon nog. "Ja, lite skulle jag nog kunna påstå"

Hennes Svans vaggade lojt bakom henne. Vad skulle han möjligtvis hitta här förutom lite fisk? Kanske var det fisk han tänkte fånga? Ett leende prydde åter de svarta läpparna.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 19:35

Stämningen hade lättat lite, och Kenai förmådde sig på ett mjukt skratt. Svansen höjde sin position, och tempot ökade lite. Hungrigt slickade han sig kring käkarna. Blicken släppte Loiana, och började söka sig omkring. Visst fanns det inget annat än den mat havet hade att erbjuda, och Kenai var inte känd för sitt duktiga fisksinne direkt.

" Ja, jag ska inte påstå att jag är världens bästa fiskare, men... " Började han, innan blicken började röra sig med vattnet för att försöka få en måltavla. Innan Kenai ens han fortsätta konversationen, dök han ner med huvudet först med munnen vid öppen. Det tog inte längre än 2 sekunder förrän han kom upp, dyngsur. Den tjocka pälsen hängde, och fick honom att se rätt löjlig ut. I käften höll han däremot något. Kenai, som inte alls var van vid fiskar eller havet, sträckte stolt på sig - och trodde med allt han hade att han hade en fisk i munnen. Men blicken föll snart ner på det han höll i munnen, och upptäckte att han inte hade något mindre än en pinne i den. Stoltheten som funnits dog ut, och han spottade lite surt ut träbiten som sjunk ner till botten. Det kändes som ett omöjligt uppdrag att fånga något ätbart.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 20:41

Precis som hon gissat var det fisk han tänkt sig. Hon log och såg sig om, det fann inte fisk här omkring eftersom de, två stora varelser, stod här. Men lite längre bort kände hon hur fiskar simmade i vattnet. Men eftersom Kenai inte hade den vetskapen dök han ner med huvudet och höll stolt upp det dåå han fångat något mellan sina käftar. Hon skrattade mjukt åt han då han upptäckte vad det var han fångat.

'Tillåt mig' åter ljöd hnenes röst bara i hans huvud och hon koncentrerade sig på de rörelser hon uppfattat tidigare, lät vatten massa lyftas från ytan med fiskarna i den. Hon log och började föra de förvirrade fiskarna mot dem. Hon hade fått med två tre stycken och lät sedan bollen av vatten sväva mellan de båda. "Smaklig måltid" Leendet breddades på och hon själv stack in huvudet i 'bollen' för att fånga en fisk. När hon drog ut huvudet tittade hon uppmanande på Kenai.


Senast ändrad av Loiana den sön 09 jun 2013, 20:54, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 20:48

Kenai var imponerad - inte bara kunde hon gå på vattnet, tala med honom i hans tankar, utan också använda vattnet till sin fördel. Svansen höll i sitt snabba tempo, och hungrigt slickade han sig om munnen när han betraktade fiskarna i bollen av vattnet. Han följde hennes exempel, och stack in huvudet så långt det behövdes, för att sedan ta med sig en fisk. Det var rätt så stora.

Med lätta steg började han plöja sin väg fram genom vattnet, i riktning emot stranden. Med tänderna i fisken så kom han upp på stranden, för att sedan lägga sig ner. Kanske inte ett så bra val med den dyngblöta pälsen - men lite sand i den tjocka pälsen gjorde honom inget. Kenai tittade efter Loiana, i hopp om att hon skulle följa med honom. Innan han hungrigt började gnaga på fisken. Blicken letade reda på Loianas.
" Tack. Du är mycket bättre än det här på mig. " Skrattade han roat, och slickade sig hungrigt om munnen innan han satte tänderna i fisken igen.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptysön 09 jun 2013, 21:28

Hon följde Kenai upp till stranden och satte sig i sanden. Vatten bollen svävade fortfarande ovan vatten ytan där de stått men nu föll den till vattnet med ett stort plask. Hennes öron vinklades mot hanen då han lade sig ner och hon svarade snabbt på hans påstående. "Fast jag fuskade" Hon log stort innan hon varsamt började dra i fisken, noga med att undvika benen. Hon vände fisken då ena sidan var slut och började varsam tugga där också.

"Så, Kenai, vart kommer du ifrån?" Hon granskade hanen och släppte fisken ett tag. Ja även om hon inte lyckats svara på hans frågor så kunde väl hon få reda på lite om han? Hon viftade åter lite lojt på svansen så att den dunkade lätt i marken. Nyfiken på hans svar.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 10 jun 2013, 01:51

Som svar log Kenai nöjt emot henne, innan han satte tänderna emot fiskkroppen igen. Det var lite komplicerat att undvika de små, hundratals benen som satt i köttet. Kenai var inte alls van vid så mycket små ben, men han kunde inte förneka att fisk var ett måltid som var högt upp på hans lista - kanske för att han åt den så sällan.

I rättan tid till att Loiana ställde frågan, hade Kenai gnagt bort det sista av köttet han lyckades få tag i. För att få bort fjäll och övriga rester kring käftarna så slickade han sig runt munnen. De heterokromiska ögonen fäste sig på den vitpälsade varghonan.
" Jag är från Bergen. Åtminstone föddes jag där, men uppfostrades... eller rättare sagt tränades, i Ötamon. " Sade han obekymrat, trots att det kunde tolkas rätt hårt. Fast det berodde såklart på hur man tolkade "tränade", i och för sig tränades han till en blodsuktande mördare, men lyckades undkomma det. En tanke på hans syskon grävde sig fram - undra om de hade haft samma tur?
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 10 jun 2013, 02:04

Bergen? Vilka berg? Vad var berg nu igen? Var det de stora stenarna som sträckte sig mot skyn? "Vilka berg?" hon var dålig på att ljuga, även om det inte var en lögn, och det lös igenom att hon inte var säker på vad ett berg var för något. Men hon trodde att det var de stora stenarna som var så höga att vissa doldes bakom molnen. Hon såg ner på sin fisk och insåg att Kenai redan var klar. Fast ändå, hon var ju över noga med benen då hon visste att et av dem lätt kunde sticka hål på magen.

Hon började åter tugga på fisken och reflekterade samtidigt över Slutet av Kenais svar. Inte uppfostrad, tränad. Vad menade han med det? På vilket sätt hade han blivit tränad?
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 10 jun 2013, 02:23

Lite osäker på hur han skulle svara, dels för att honan verkade så osäker, och för att han inte riktigt visste vad de hetta. Han var rätt säker på att de var de som avgränsade Ötamon från Samudr, och kanske var det den bästa förklaringen.
" De som avgränsar Ötamon från Samudr. " Svarade han kort, men fullständigt. Blicken höll sig stadigt vilande på den vita varghyndan. Betraktade henne när hon fortfarande åt på sin fisk. Kenai tittade tillbaka på sin - den såg nästan ut att vara halväten jämfört med hennes.

Kenai kände sig belåten. Den stora fisken hade gjort sitt, och nya krafter hade fullt hans kropp. Blicken seglade lite snabbt över himlavalvet - det hade börjat mörkna lite; stjärnor hade börjat tina fram, och himmelen skiftade från ljust till mörkt. Som den livsnjutare han var, fann han fröjd i skönheten. En mjuk, len suck lämnade honom omedvetet. Bara av sällskap, mat i magen och livets fägring kunde allting kännas så lätt.
Till överst på sidan Gå ner
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 10 jun 2013, 03:01

Sadmur? Ötamon? Jaja kanske var det nya platser i Numoori som kanske var värda att besöka. Men berg. Fortfarande låg den frågan obesvarad. Vad var ett berg? Men hon fick väl reda på det tillslut? Hon reste på sig, och lämnade fisken som nu bara var ben och huvud kvar, och gick fram till Kenai och lade sig vid hans sida. Hon tittade upp på kvällens himmel och log. Flera stjärnor hade brutit sig loss från solens grepp. Hon lutade huvudet försiktigt mot hanen, undrade hur han skulle ta den plötsliga närheten. 'Jag kan inte minnas' hon pausade och valde ord 'Något' hon såg mot honom. 'Det är därför jag är nedstämd ibland' Lade hon till då hon kom på att han kanske inte visste vad hon menade.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Emptymån 10 jun 2013, 03:20

De heterokromiska ögonen kastade några snabba blickar på Loiana som lämnat sin fisk för att sedan placera sig själv bredvid honom. Tyngden av hennes huvud på honom fick bara en känsla av välbehag att svälla över honom. Riktigt på vad de bubblande känslorna försökte säga honom var något han inte kunde sätta fingret på. Vänskap, syskonkärlek, allt han någonsin känt hade bundit ihop sig till en boll av ludd.

De ihoptrasslande tankarna upphörde när Loianas ljuva röst började spelas i hans huvud. Blicken sökte sig till hennes. Ett medlidsamt uttryck hade tagit form på hans ansikte. Inget? Inget från sin barndom, vem hon var eller vem hennes föräldrar var? Lite oförstående tippade han på huvudet.
" Ingenting? " Rösten kändes svag och ostadig. Men den sympati som ordet utstrålade var sann. Kenai tittade ner i sanden, fundersamt. Skulle hon någonsin minnas? Kenai önskade han kunde hjälpa henne - med det skulle med högsta sannolikhet vara omöjligt, men önsketänkande kunde inte stoppas.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Var hälsad, frände [Loiana] Empty
InläggRubrik: Sv: Var hälsad, frände [Loiana]   Var hälsad, frände [Loiana] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Var hälsad, frände [Loiana]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 2Gå till sida : 1, 2  Nästa

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Norra Stranden-
Hoppa till: