Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Önska dig något [Oberon] EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Önska dig något [Oberon] Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Önska dig något [Oberon] Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
Önska dig något [Oberon] Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Önska dig något [Oberon] Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Önska dig något [Oberon] Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Önska dig något [Oberon] Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Önska dig något [Oberon] Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
Önska dig något [Oberon] Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Solviva

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Önska dig något [Oberon] Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Önska dig något [Oberon] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Önska dig något [Oberon]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Crew | Flockledare
Dimitrij


Spelas av : Kreftropod

Önska dig något [Oberon] Empty
InläggRubrik: Önska dig något [Oberon]   Önska dig något [Oberon] Emptytor 18 nov 2021, 23:30

[Rekommenderad musik: (Länk) ]

Ur bergen föddes en vind. Den svepte över sten och jord, över kantade klippor och ner längs branta stup. Ner i den sommargröna dalen, där blåklockor och klöver stod i blom. Förbi insekter som surrade kring lindar och rönn, och granar vars grenar dansade i dess spår. Den följde rusande floder och bäckar små, böljande österut med den sjunkande solen i ryggen. In i dalgången mellan höga bergssidor, där de mindre vattendragen gick samman och mynnade ut i en sjö. Där ljudet av glada röster och skratt blandades med vindens dans.
     Dimitrij lade sig ner i gräset en liten bit upp för slänten, vilken sluttade ner till vattnets rand. En mild sommarvind lekte i hennes päls, dansade mellan flockmedlemmarna och krusade ytan på storsjön som öppnade upp sig nedanför dem. Kvällssolens sista ljus glittrade i vattnet, tillsammans med det från elden som nyligen tänts bredvid sjökanten.
     Soldagen hade kommit och gått. Runt bålet hjälpte äldre flockmedlemmar de yngre att sätta eld på de kransar de bundit under dagen, som de sedan med valpars stolta, energiska språng skyndade ner till vattenkanten för att sjösätta. Deras första kransar, av vad som skulle bli många med åren. De yngstas oskyldigt glättiga skall och rop fyllde luften, medan de jagade varandra i vattnet och försökte avgöra vems krans som förts längst ut av vinden.
     Det var många kransar i år. Trots att flera ur flocken var frånvarande – ute på längre uppdrag runtom Numoori, där de fick sjösätta egna kransar på håll om tillfället tillät – så flöt det snabbt många lågor i storsjöns vatten. Dimitrijs var dock inte en av dem. Åtminstone inte än. Hennes krans satt kvar i hennes horn, där Sixten envisats med att uppmuntra flockens yngre att trä fler och fler kvistar och blommor under dagens gång. Kanske var det blödighet på ålderns höst, men Dimitrij hade inte sagt ifrån. Nu var hon osäker på om hon faktiskt kunde få loss kransen igen på egen hand, och hade inte orkat ta sig an den utmaningen ännu. Hon hade fortfarande tid.
     Istället låg hon nu i gräset, en bit upp för slänten och på säkert avstånd från stänkande vatten efter livliga ungvargar, men fortfarande nära nog för att värmas av eldens ljus. Hon suckade tungt, och slöt ögonen en stund för att njuta av vinden, och lyssna till flockens liv och skratt. Känslan av ro i hennes inre, en hon sällan haft under sina många år, var välkommen i stunden.

[Utspelar sig under en av Jägarnas högtider, "Soldag". Mer info om den finns i flockforumet och på Jägarnas wikisida, här (länk) ]

_________________
Fᴇᴀʀ is an absence of understanding
Hᴏʀʀᴏʀ is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
 
Önska dig något [Oberon]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Bergen :: Sacrari-
Hoppa till: