Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Här är vi [Astrid] EmptyIgår på 5:56 pm av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Här är vi [Astrid] Emptytis nov 23, 2021 11:31 pm av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Här är vi [Astrid] Emptytis nov 23, 2021 11:49 am av Yargol

» Its on [P]
Här är vi [Astrid] Emptysön nov 21, 2021 2:31 pm av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Här är vi [Astrid] Emptytor nov 18, 2021 11:30 pm av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Här är vi [Astrid] Emptyons nov 17, 2021 10:14 pm av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Här är vi [Astrid] Emptyons nov 17, 2021 7:05 pm av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Här är vi [Astrid] Emptyons nov 17, 2021 6:51 pm av Lev

» I din skugga [Lev]
Här är vi [Astrid] Emptymån nov 15, 2021 9:23 pm av Lev

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Solviva, Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån nov 04, 2019 11:54 pm
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Här är vi [Astrid] Emptymån aug 09, 2021 11:38 pm av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Här är vi [Astrid] Emptytor dec 10, 2020 3:57 pm av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Här är vi [Astrid]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lev

Lev


Spelas av : My

Här är vi [Astrid] Empty
InläggRubrik: Här är vi [Astrid]   Här är vi [Astrid] Emptymån nov 15, 2021 12:48 am

Det var svårt att föreställa sig att det stått ett storslaget tempel här för inte allt så länge sedan. Dess tidigare gestalt hade under tiden som gått börjat smälta samman med omgivningen. Skogens grönska hade långsamt börjat äta upp kvarlevorna, som för att dölja tragedin och kanske för att hela.
     Hittills hade området sett så gott som orört ut. Det fanns inga spår efter några andra här. Lev hade hört om det mångfald vargar som bott här tidigare, och kunde inte komma över den egendomliga tomheten som bara ett övergivet hem kunde ge. Ändå fann han den fridfull, och framför allt tyst. Efter så lång tid i Civitas hade han kommit att njuta av tystnaden på ett helt annat sätt. Tankarna tycktes klarare bortom stadens myller. Kanske var det även därför han sett till att ta sin tid tillbaka till Norspiret och Cirkeln. Även om han självklart föredrog livet med sin flock och familj så visste han att det inte skulle finnas mycket tid över för stunder som dessa. Speciellt inte med Vasilisa borta från sin post.
     Tyst beundrande av omgivningen, försjunken i tankar, rundade han en stor rotvälta som han antog varit en del av templets stöttepelare. Lev frös i sina steg när han mötte åsynen av den ljusa, fläckiga skepnaden. Det avlägsna solljuset fick diset att falla guldskimrande och honungsfärgat runt henne. Lev kunde inte hindra det lite hänförda andetaget som undslapp honom när han kände igen hennes vänliga, varma ansikte. Precis så som han mindes henne. Innan han ens hann säga något kände han sig generad. Generad över att han mindes henne, att han ens tänkt på henne alls. Han ville så desperat vara vuxen och mogen, men kunde inte hindra den tonårsaktiga tafattheten som drabbade honom i hennes närvaro. Efter alla nätter som han legat vaken och ältat vad han sagt i deras sista möte hade han lovat sig själv, att om de någonsin skulle träffas igen, skulle han säga allting rätt. Trots alla repliker han övat in kunde han inte komma på någon alls nu. Stötar av brutna ord lämnade honom bara, innan han tillslut fick fram något.
     “Hur mår din mor?”
Till överst på sidan Gå ner
 
Här är vi [Astrid]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Ötamon :: Måntemplet-
Hoppa till: