Pågående Event
Senaste ämnen
» VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] EmptyIdag på 13:01 av Ökker

» VE20: Im not the kind of sick that you can fix [Duva]
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptyons 15 sep 2021, 22:30 av Bambra

» Bildlotteri a la Skruk
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptyons 15 sep 2021, 02:17 av Tilaqiia

» Tillbaka där det började [Lykoris]
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytis 14 sep 2021, 21:04 av Bambra

» [VE20] Bortsprungen
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytis 14 sep 2021, 20:07 av Laali

» Aldrig Ensam Igen[P]
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytis 14 sep 2021, 19:39 av Atheala

» Dicentra - Tidslinje
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytis 14 sep 2021, 19:24 av Dicentra

» Avlöjad [p]
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytis 14 sep 2021, 19:13 av Dicentra

» Ekot av regn i gamla salar [Sirocco]
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytis 14 sep 2021, 15:46 av Sirocco

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Trian

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Sirocco

Sirocco

Spelas av : Skruk

VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Empty
InläggRubrik: VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]   VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Emptytis 14 sep 2021, 16:43

Det hade inte varit en del av planen, efter Arkona hade han varit påväg hem. Tillbaka till Ökker. Det hade gått så lång tid, han saknade honom så innerligt. Men när himlen sprängdes i ett böljande sken, som allt verkade leda åt samma håll, kunde han inte ignorera gudarnas kallelse. Norrsken som detta hade han bara uppleft en gång förr, han kunde inte missa det nu. Så hans färd ändrade riktning, och han följde ljuset, och han var inte den första att lyssna på kallelsen. Det gick att se oräknerliga spår i den djupa snön, alla som följde ljuset.
 Det var som i en trans, en vägledare genom kylan. En värme i ljuset som värmde själen mer än kroppen. Ju närmre han kom till vad som verkade vara epicentrumet av ljusets strålar, desto fler vargar kunde han se. Ett sorl av muntra röster, skratt och på vissa håll glada sånger. Varje varg som anslöt sig var välkomnad av Zimaerna, som om de vore en av deras egna. En inbjudande värme han inte känt på länge.
 En av de många varmpälsade främlingarna mötte honom med ett varmt leende, bjöd in honom vid en av de många eldar som lös upp området. Deras samtal avbröts dock kort därefter. När Rocco tystnade mitt i en mening med rynkad panna. En doft hade nått honom. En välbekant doft som han skulle kunna känna igen vart som helst. Men den borde inte vara där. Han ursäktade sig då främlingen frågade hur han mådde. Lät den glödande blicken söka över massorna. Försökte intala sig själv att han bara inbillade sig. Ökker var hemma. Säker med flocken. Han hade lovat.
 Hjärtat slog hårt i bröstet och han reste sig. Det var svårt att avgöra vartifrån hans doft kom, blandat med främlingars doft och doften av mat och andra godsaker som tillagades. Men plötsligt såg han honom. Alla röster runt omkring honom dog ut. Det var som om inget annat existerade i världen utom Han. Det var som om hjärtat stannade i bröstet på honom. Stridande känslor som kolliderade och skapade ett tumult av vältrande tankar. An drog efter andan, vilken han inte märkt att han hållit, och den tillfälliga stasisen som fallit över honom släppte. Utan den minsta hint av tvekan kastades han sig framåt, som om han inte kunde styra sina egna ben, och flög in i patnern. Tryckte honom hårt emot sig och borrade in nosen djupt i den tjocka vinterpälsen. Tårar han inte kunde stoppa pressade i ögonvråna. Lättnad, men sedan rädsla. Hade något hänt? Vad gjorde han här?
 "Ökker?" trotds att han höll honom till sig, vägrade släppa, så var det som om det inte var på riktigt. Var det en dröm?
Till överst på sidan Gå ner
Ökker

Ökker

Spelas av : Dick

VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] Empty
InläggRubrik: Sv: VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]   VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p] EmptyIdag på 13:01

Tankarna hade präglat honom de senaste timmarna att han kanske borde finna sin väg tillbaka till Qu. Sirocco kanske hade återvänt. Tankarna att det var en dum ide att ge sig ut trots allt var på honom. Men så fylldes himmelen av dansande ljus. Han stod ett tag och endast kollade på ljuset innan han började vandra mot vad som kändes som riktigningen norrskenet rörde sig. Det kändes som om det bara blev ljusare ju mer han gick och det var något som fick hans hjärta att klappa hårdare. Gamla minnen svällde upp, minnen han inte ville tänka på just nu.
Tillslut kunde han höra röster. Glada röster, sjungande röster. Och tillslut möttes han av en massa vargar. Han stod stilla ett par minuter och bara tittade förvånat på alla vargar som samlats. Han borde inte vara förvånad. Spåren han gått i måste ha gjorts av någon och han kunde inte vara den enda som sett himlen skifta färg.

Ökker fortsatte upp och blev snabbt varmt välkomnad av Zimaerna och forslad till en av eldarna för att få chansen att värma upp sig. Timmarna flög förbi medan han lyssnade på allt från historier till sånger från olika vargar tills han såg något rosa röra sig förbi. Han svängde runt fort, det var bara något litet rosa. Det fanns mycket rosa i världen. Han stod stilla tills någon frågade vad som var fel och han ursäktade sig. Ökker tog några försiktiga steg framåt och kikade mellan alla vargar som rörde sig. Det var nog bara ljuset och inbillning. Han stod stilla en stund. Och så mötte han de turkosa. Den andre hade snabbt omfamnat honom och hans ben gav upp under honom. Tårarna vällde ut och även om det mesta av vad han sa var helt obegripligt så fick han fram ett nästan begripligt.
"Sirocco, jag saknade dig så mycket! Snälla, aldrig igen."
Till överst på sidan Gå ner
 
VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: