Pågående Event
Senaste ämnen
» Skapandet av en Yeti [Lune]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 21:50 av Trian

» Äntligen hemma [P]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 20:51 av Malva

» Ett nervöst bakhåll [P]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 20:39 av Lurlei

» Känner du för o dela på den där? [P]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 18:47 av Dew

» Utflykt för de utelämnade [P]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 18:06 av Assar

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 17:48 av Lurlei

» Tänk om [Harli]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 16:41 av Harli

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 16:31 av Harli

» En sista natt tillsammans [Rien]
Det Skvallrande Hjärtat [P] EmptyIgår på 16:18 av Harli

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Det Skvallrande Hjärtat [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Det Skvallrande Hjärtat [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Det Skvallrande Hjärtat [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Luwa

Luwa

Spelas av : Skruk

Det Skvallrande Hjärtat [P] Empty
InläggRubrik: Det Skvallrande Hjärtat [P]   Det Skvallrande Hjärtat [P] Emptymån 30 nov 2020, 21:29

Det pirrade i hela hennes kropp, kanske ända in i själen och trots att han inte ens var här en så hettade det i hela ansiktet. Tassarna trampade på gatan av sten och svansen piskade nervös bakom henne där hon vankade i väntan. Tänk om han ångrat sig? Glömt? Tänk om han egentligen inte ville komma? Tänk om...
 Ljusgul päls fångade hennes blick, men istället för att lugna alla tankar var det som om tusentals insekter fladdrade upp i hennes buk och hon mådde nästan illa, men samtidigt kunde hon inte sluta le.
 "Du kom!" hon kunde inte hindra den barnsligt glada stämman, och hade inte ens koll på att svansen slog hastigt bakom henne. Leendet som lös upp anletet gjorde nästan så att det sved i kinderna. De skulle inte göra något speciellt viktigt, eller något som betydde något. Modern hade bett henne hämta några grejer ifrån marknaden, sånt som hon redan betalat för i Qu's namn, men också lite annat hon inte själv hittat. Luwa hade i sin tur bjudit med Thrim, halvt övertygad om att han skulle säga nej. Så när han gått med på det kunde hon inte låta bli att hoppas, bara lite.
 "Vart vill du börja?" frågade hon lite osäkert när hon väl lyckats inse hur dum hon måste se ut, och att hon inte hade någon aning hur hon skulle bete sig runt honom för att inte verka helt dum i huvudet. Hon kunde känna sitt hjärta slå, och  förhöjda hörsel gjorde det inte lättare att ignorera.

[Utspelar sig när helst det än passar]
Till överst på sidan Gå ner
Thrim

Thrim

Spelas av : Lin

Det Skvallrande Hjärtat [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]   Det Skvallrande Hjärtat [P] Emptytis 01 dec 2020, 14:44

Thrim och hans syskon hade letat efter Tenn till fördärvelse och utan någon som helst lycka. Det var som att han hade gått upp i rök. Och inte hade de stött på Rakel heller.. Eller vad hon nu kallade sig. Även om det var tydligt att hon inte velat ha något med dem att göra längre så var hon fortfarande en syster, och är ju inte omöjligt att hon hade vetat något som de inte visste. Men nej, inte ens den turen kunde de ha. Rakel verkade helt enkelt inte hänga i Civitas så mycket, om alls.

Att Luwa frågade om han ville följa med henne till marknaden var ett välkommet avbrott frön sökandet, och framför allt skönt att slippa umgås med Melvin och Thein ett tag. De hade en förmåga att ta fram de tjurigaste sidorna hos varandra. Men Thrim såg det inte som något konstigt heller. De var alla stressade, och att stå och stampa i den här högljudda staden var frustrerande om något. En del av honom ville bara ut och fortsätta vandra åt vilket håll som helst igen bara för att komma iväg.

"Hm? Borde jag inte ha gjort det? Du frågade ju." Han hade blivit avbruten från sina egna tankar och sett lite frågande på Luwa. "De spelar ingen roll vart vi går först, bestäm du. Jag har inga ärenden mer än att vara din professionella bärhjälp så jag går dit du för mig, jag är inte krångligare än så." Han klev förbi henne med stora steg och började ta sig framåt, men tyckte nog att hon betedde sig lite underligt och stannade upp och sneglade mot henne. "...Är du okej? Mår du dåligt kan vi gå senare." Han ryckte lite på axlarna som för att visa att det gjorde honom detsamma. "Jag kan vänta."
Till överst på sidan Gå ner
Luwa

Luwa

Spelas av : Skruk

Det Skvallrande Hjärtat [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]   Det Skvallrande Hjärtat [P] Emptytis 01 dec 2020, 19:29

Ansiktet hettade, om det ens var möjligt, ännu mer. Så klart hon ville att han skulle komma. Betydde det han sa att han egentligen inte ville? Tanken var som en kniv i bröstet men hon tvingade bort den. Han hade ju sagt ja, och han hade ju dykt upp. Det måste väl betyda något? Eller hur? Hon ville så innerligt tro att det betydde något, men samtidigt kanske han bara ville vara vänlig?
 Orden han valde fick hjärtat att fladdra som en fågels i bröstet. Går dit hon för honom? Hon kunde inte hindra ett antal oanständiga tankar ifrån att blixtra förbi, pulsen ännu tydligare emot hennes bröstkorg, brusande i de känsliga öronen.
 "Dit jag för dig?" ekade hon nästan andlöst, som sökande en bekräftelse. Menade han? Tankarna avbröts då han började gå, men stannade för att se tillbaka på henne. Hans ord fick det att isa i ådrorna och hon såg för ett ögonblick förskräckt ut innan hon fick kontroll över ansiktsmusklerna. Vid gudarna hon måste se helt blåst ut.
 "Nej, förlåt..." hon fumlade lätt med orden men hoppades det inte var tydligt och skyndade ikapp honom.
 "Jag bara fastnade i tankar" hon log vagt emot honom men vände sedan blicken framåt. Tänk om hon avslöjat sig helt nu?
 "Mamma pratade om några örter vi behöver" bytte hon snabbt ämne och sökte med blicken över försäljarna. Det var nog bäst att börja med det de inte hade, ifall något hade fyllt på förrådet, innan någon annan tog slut på det. Kanske skulle
Till överst på sidan Gå ner
Thrim

Thrim

Spelas av : Lin

Det Skvallrande Hjärtat [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]   Det Skvallrande Hjärtat [P] Emptytor 14 jan 2021, 14:42

"Aye, örter.. Det ska vi nog klara av." Thrim kunde absolut inget om örter. Han visste knappt ens vad som räknades som örter. Allt från gräs till träd hade kunnat räknats till örter.

Han klev fram till en försäljare som verkade ha massor av pinnar och löv i olika former. "Det här ser ju bra ut! Massor av örter." Sa han självsäkert och såg mot en rolig hög. Vad han inte visste var att det var en slags dekoration att hänga i en lya eller på sin dragvagn.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Det Skvallrande Hjärtat [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]   Det Skvallrande Hjärtat [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Det Skvallrande Hjärtat [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Relictus :: Civitas-
Hoppa till: