Pågående Event
Senaste ämnen
» Vår hemlighet [Fay]
Igår på 02:16 av Fay

» Frågvis [p]
Igår på 00:18 av Fay

» Talent knows talent [P]
lör 02 jul 2022, 13:16 av Malva

» Silverland [Lev]
tor 30 jun 2022, 20:12 av Thein

» Ormhjärta [Öppet]
tor 30 jun 2022, 15:07 av Kida

» Målande regn [Flippa]
tor 30 jun 2022, 10:32 av Flippa

» Morgonsol [Zephyr, Navus]
tor 30 jun 2022, 01:54 av Zephyr

» De ska minsann få se på småsint [P]
ons 29 jun 2022, 23:02 av Malva

» Förlåta eller svika [Lev]
ons 29 jun 2022, 22:52 av Lev

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Inga


Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Drakarg, Wyrg och fler ras-uppdateringar! Sommarnyheter 2022 ☀️
Det Skvallrande Hjärtat [P] Dot_cl10fre 17 jun 2022, 21:57 av Yargol
Glad sommar allesammans! Här kommer lite nyheter ihop med sommarvärmen Glad :flower4:

Se den föregående nyhetsposten här: [url=https://numoori.swedishforum.net/t8665-marulvar-och-kimairor-julnyheter-2021#69585]Marulvar och …

Kommentarer: 2
Marulvar och Kimairor; Julnyheter 2021 ❄️
Det Skvallrande Hjärtat [P] Dot_cl10fre 24 dec 2021, 00:16 av Yargol
God Jul Numoori! 🎄❄
Hoppas att ni alla har det gott där ute i vintermörkret, och att ni har möjlighet att finna lite …

Kommentarer: 0

 

 Det Skvallrande Hjärtat [P]

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Luwa
Luwa 
 

Spelas av : Skruk


InläggRubrik: Det Skvallrande Hjärtat [P]    mån 30 nov 2020, 21:29

Det pirrade i hela hennes kropp, kanske ända in i själen och trots att han inte ens var här en så hettade det i hela ansiktet. Tassarna trampade på gatan av sten och svansen piskade nervös bakom henne där hon vankade i väntan. Tänk om han ångrat sig? Glömt? Tänk om han egentligen inte ville komma? Tänk om...
 Ljusgul päls fångade hennes blick, men istället för att lugna alla tankar var det som om tusentals insekter fladdrade upp i hennes buk och hon mådde nästan illa, men samtidigt kunde hon inte sluta le.
 "Du kom!" hon kunde inte hindra den barnsligt glada stämman, och hade inte ens koll på att svansen slog hastigt bakom henne. Leendet som lös upp anletet gjorde nästan så att det sved i kinderna. De skulle inte göra något speciellt viktigt, eller något som betydde något. Modern hade bett henne hämta några grejer ifrån marknaden, sånt som hon redan betalat för i Qu's namn, men också lite annat hon inte själv hittat. Luwa hade i sin tur bjudit med Thrim, halvt övertygad om att han skulle säga nej. Så när han gått med på det kunde hon inte låta bli att hoppas, bara lite.
 "Vart vill du börja?" frågade hon lite osäkert när hon väl lyckats inse hur dum hon måste se ut, och att hon inte hade någon aning hur hon skulle bete sig runt honom för att inte verka helt dum i huvudet. Hon kunde känna sitt hjärta slå, och  förhöjda hörsel gjorde det inte lättare att ignorera.

[Utspelar sig när helst det än passar]
Thrim
Thrim 
 

Spelas av : Lin


InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]    tis 01 dec 2020, 14:44

Thrim och hans syskon hade letat efter Tenn till fördärvelse och utan någon som helst lycka. Det var som att han hade gått upp i rök. Och inte hade de stött på Rakel heller.. Eller vad hon nu kallade sig. Även om det var tydligt att hon inte velat ha något med dem att göra längre så var hon fortfarande en syster, och är ju inte omöjligt att hon hade vetat något som de inte visste. Men nej, inte ens den turen kunde de ha. Rakel verkade helt enkelt inte hänga i Civitas så mycket, om alls.

Att Luwa frågade om han ville följa med henne till marknaden var ett välkommet avbrott frön sökandet, och framför allt skönt att slippa umgås med Melvin och Thein ett tag. De hade en förmåga att ta fram de tjurigaste sidorna hos varandra. Men Thrim såg det inte som något konstigt heller. De var alla stressade, och att stå och stampa i den här högljudda staden var frustrerande om något. En del av honom ville bara ut och fortsätta vandra åt vilket håll som helst igen bara för att komma iväg.

"Hm? Borde jag inte ha gjort det? Du frågade ju." Han hade blivit avbruten från sina egna tankar och sett lite frågande på Luwa. "De spelar ingen roll vart vi går först, bestäm du. Jag har inga ärenden mer än att vara din professionella bärhjälp så jag går dit du för mig, jag är inte krångligare än så." Han klev förbi henne med stora steg och började ta sig framåt, men tyckte nog att hon betedde sig lite underligt och stannade upp och sneglade mot henne. "...Är du okej? Mår du dåligt kan vi gå senare." Han ryckte lite på axlarna som för att visa att det gjorde honom detsamma. "Jag kan vänta."
Luwa
Luwa 
 

Spelas av : Skruk


InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]    tis 01 dec 2020, 19:29

Ansiktet hettade, om det ens var möjligt, ännu mer. Så klart hon ville att han skulle komma. Betydde det han sa att han egentligen inte ville? Tanken var som en kniv i bröstet men hon tvingade bort den. Han hade ju sagt ja, och han hade ju dykt upp. Det måste väl betyda något? Eller hur? Hon ville så innerligt tro att det betydde något, men samtidigt kanske han bara ville vara vänlig?
 Orden han valde fick hjärtat att fladdra som en fågels i bröstet. Går dit hon för honom? Hon kunde inte hindra ett antal oanständiga tankar ifrån att blixtra förbi, pulsen ännu tydligare emot hennes bröstkorg, brusande i de känsliga öronen.
 "Dit jag för dig?" ekade hon nästan andlöst, som sökande en bekräftelse. Menade han? Tankarna avbröts då han började gå, men stannade för att se tillbaka på henne. Hans ord fick det att isa i ådrorna och hon såg för ett ögonblick förskräckt ut innan hon fick kontroll över ansiktsmusklerna. Vid gudarna hon måste se helt blåst ut.
 "Nej, förlåt..." hon fumlade lätt med orden men hoppades det inte var tydligt och skyndade ikapp honom.
 "Jag bara fastnade i tankar" hon log vagt emot honom men vände sedan blicken framåt. Tänk om hon avslöjat sig helt nu?
 "Mamma pratade om några örter vi behöver" bytte hon snabbt ämne och sökte med blicken över försäljarna. Det var nog bäst att börja med det de inte hade, ifall något hade fyllt på förrådet, innan någon annan tog slut på det. Kanske skulle
Thrim
Thrim 
 

Spelas av : Lin


InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]    tor 14 jan 2021, 14:42

"Aye, örter.. Det ska vi nog klara av." Thrim kunde absolut inget om örter. Han visste knappt ens vad som räknades som örter. Allt från gräs till träd hade kunnat räknats till örter.

Han klev fram till en försäljare som verkade ha massor av pinnar och löv i olika former. "Det här ser ju bra ut! Massor av örter." Sa han självsäkert och såg mot en rolig hög. Vad han inte visste var att det var en slags dekoration att hänga i en lya eller på sin dragvagn.
Luwa
Luwa 
 

Spelas av : Skruk


InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]    tor 27 maj 2021, 18:51

Hon nickade hummande till Thrim, men kunde inte låta bli att så och då slänga blickar emot honom och känna hettan i ansiktet i rädslan att han skulle komma på henne. De vandrade kort mellan stånden när Thrim plötsligt stegade fram till en försäljare som hade ett basiskt bord utplacerat med växter på och förkunnade att han hittat örter. Hon log brett med en lätt generad blick emot försäljaren. Thrim hade antagit att någon sorts blomstrr girlang var läkeörter.
"Det där en prydnasgirlang" rättade honom med en mjuk, lätt road röst. Vid gudarna vad söt han såg ut när han var generad. Den rosaröda blicken flyttades ifrån Thrim för att inte stirra och landade en försäljare bara några meter bort. Hon kände igen några av växterna där.
"Där finns det örter" pekade hon ut med en gest och log vänligt emot honom.
Thrim
Thrim 
 

Spelas av : Lin


InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]    sön 19 sep 2021, 22:34

"Åh" Sa han och kände sig lite fånig. Thrim backade något och gjorde tydligt plats åt Luwa när det blev tydligt att han inte kunde bidra så mycket mer än bärare just nu. Thrim hade aldrig lärt sig något om växter, mer än om något möjligen skulle varit väldigt giftigt och kanske någon mer välkänd helande växt, men annars var allt gräs, blad eller blommor i olika färger. 

"Du plockar, jag bär." Sa han kort med ett leende men han stod lite otåligt bakom Luwa hela tiden och tittade på allt på handelsbordet framför dem precis som att allt skulle gå fortare av hans okunniga delaktighet. Hur kan det ta tid att välja ut örter? Det var ju bara att plocka ut dem??
"Vad heter den där? Vad ska du ha den till? Vad händer om man äter den? Varför-" Det var tydligt att Thrim inte riktigt hade tålamodet att faktiskt bara stå bredvid och se på.
Luwa
Luwa 
 

Spelas av : Skruk


InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]    mån 20 sep 2021, 23:17

Han såg lätt generad ut, ett uttryck hon sent skulle glömma. En sida av honom hon nästan aldrig såg. Kanske en sårbarhet hon missat förut? Eller kanske bara inte tänkt på. Thrim i hennes sinne visade inte ofta sånt. Inte ens efter Måntemplet hade han varit verbal om sina känslor, eller visat mycket mer än trötthet. Han såg trött ut ofta nu för tiden, de få gångerna hon såg honom. Han var mest ute med sina syskon, letade efter Tenn som verkade spårlöst försvunnen.
"Äsch, lätt att ta fel" tröstade hon honom med ett varmt genuint leende. Det var automatiskt med honom, bortom nervositeten och genansen när hon trodde att han kommit på henne, som om han kunde se hennes tankar, så kunde hon inte annat än känna sig varm och sprallig i hans sällskap. Även när de inte gjorde något specifikt, när hon bara smugit sig för att ligga närmre de gånger de övernattade samtidigt i Civitas. Varje gång var hon säker på att han, eller någon annan, skulle komma på vad hon höll på med och kommentera på det.
 Blicken gled över handlaren de förflyttat sig till. Noterade örter som modern bett om, och några andra hon hört om ifrån helare i staden, som hon visste att de inte hade i reviret.
 "Låter som en deal" även om örter var lätta som fjädrar så föredrog hon att inte bära på något när hon även behövde rota fram betalningar att byta med. Så att överlåta prasslandet av de torkade växterna till Thrim var något hon var tacksam över att kunna göra. Hon hann inte kika över dem länge innan Thrim otåligt började trampa bakom henne, och snart rann det frågor ur hennes mun. Åter igen for tankarna iväg fortare än hon hann stoppa dem. Säker på att han egentligen ville få det överstökat så han kunde komma undan. Forcerat tryckte hon undan de invaderande tankarna och såg upp på honom igen med ett lätt stelt leende, försökte att inte verka helt konstig igen. Svarade på frågorna så som dök upp medan hon pekade ut olika örter för säljaren som himlade roat med ögonen åt Thrims frågor, men log varmt när hon sträckte varorna till Luwa som lämnade in föremål i utbyte.
 "Har herrn fler frågor om växter eller ska vi fortsätta?" hon log lätt retsamt, men med mildare entusiasm än förut.

Sponsored content 
 InläggRubrik: Sv: Det Skvallrande Hjärtat [P]    

 
Det Skvallrande Hjärtat [P]
Till överst på sidan 
Dina behörigheter i detta forum
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Liknande ämnen
» Med hjärtat som mål [P]
» Hjärtat talar sant [Maksim]
» När tankarna når hjärtat (ÖPPET)
» Hjärtat domnar [Aurora]
» Hjärtat mitt [Radagast]
Hoppa till annat forum: