Pågående Event
Senaste ämnen
» (VE2020) I främmande marker.
Skapandet av en Yeti [Lune] EmptyIgår på 15:54 av Pixie

» Hemlig [Lurlei]
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptysön 21 feb 2021, 14:59 av Ezekiel

» Dolda Ting [p]
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptylör 20 feb 2021, 00:06 av Laali

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptyons 17 feb 2021, 04:08 av Rök

» Ett täcke av månljus [Matvei]
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptytis 16 feb 2021, 21:20 av Matvei

» [VE20] I en annan del av världen
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptymån 15 feb 2021, 02:10 av Lev

» [VE20] Ensam tillsammans [Astrid]
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptylör 13 feb 2021, 09:37 av Astrid

» Efter regnet [P]
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptyfre 12 feb 2021, 18:00 av Navus

» God morgon, men vad är poängen när man vaknar i så fula rum [P]
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptyfre 12 feb 2021, 00:51 av Nilo

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Skapandet av en Yeti [Lune] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Skapandet av en Yeti [Lune]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Trian

Trian

Spelas av : Lux

Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Emptylör 16 jan 2021, 17:20

Trian låg och lurade upp på en klipphylla. Den enorma kroppen låg tryckt mot den kalla snön. Det hade snöat hela natten, något som Trian älskade. Han hade fötts i snön, snön var en del av hans DNA. Kylan, de vassa iskristallerna, mörkret. Allt påminde honom om hans forna hem i norr. Nu låg han och lurade på en välutvald plats. Han hade spanat in Lune de senaste veckorna, men hade aldrig fått tillfälle att tala med henne då de flesta ur flocken hade samlats kring den stora elden och Trian dragits med i storslagna historier och styrketävlingar tillsammans med sina nyvunna flockvänner. 
     Han hade nog aldrig gått miste om en attraktiv varg och hans historik talade för att han aldrig heller gick miste om att lära känna typer som han fann... tilltalande. Lune var intressant, kanske inte bara för hennes skönhet och hennes aura som lyste av styrka och driv, men kanske också för att han hittills inte fått chansen att tala med henne. Lära känna henne. 
     Han hade spårat upp henne och klättrat upp på klipphyllan i väntan på att hon skulle knalla förbi. Framför honom låg en stor hög med snö redo som han tänkte vräka över henne. Fanns det något bättre sätt att bryta isen än att täcka en tik i isande snö? Trian trodde inte det. Hans andetag blev till ljumma pustar medan hans öron spejade efter ljudet av hennes tassar mot snön. Den ivriga väntan påminde honom om alla gånger han hade jävlats med sina syskon uppe i norr. Så många syskonfighter som startat med att han eller hans syskon dränkt de andra i snö.
Till överst på sidan Gå ner
Lune

Lune

Spelas av : Embla

Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Emptylör 16 jan 2021, 19:55

Intet ont anande återvände Lune från en patrull av reviret. Det var en återkommande del av hennes rutin, även här i hemmet var hon mindre trygg än vanligt efter flockens alla förluster. Men sedan hon fått hämnd på sin mor hade hon blivit något mer balanserad och letade inte efter katastrofer bakom varje hörn. Denna nya trygghet var kanske orsaken till att hon inte märkte flockens nyaste tillskott där han låg uppe på en klippa. Med siktet inställt på fästningen och huvudet fullt sysselsatt med att komma på nästa rad i sången hon nynnade på passerade hon under honom utan att se upp.
Ett skrik lämnade henne då den stora vita massan anföll från ovan men hon lyckade inte ducka undan. På ett ögonblick var hon begraven i mjuk pudersnö, det sista hon såg innan snön var över henne var ett grått ansikte med ett retsamt leende.
Blixtsnabbt for hon upp ur den lilla snödrivan och slungade snö emot den yngre hanen. I hopp om att den skulle hamna i hans ögon och distrahera honom länge nog för att hon skulle få fatt i honom. Utan att kunna hålla tillbaka sitt skratt kastade hon sig över Trian i en tackling och försökte brotta ner honom på marken. Han skulle allt få betala för det där med en ordentlig snömulning.
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Emptylör 16 jan 2021, 20:06

Hans kropp bubblade av iver när han hörde hennes steg och kände hennes doft. Så fort hon var i perfekt läge så vräkte han snöhögen över henne men var nog lite väl ivrig och missbedömde avståndet till klipphyllans kant. Han föll klumpigt ner och landade i den mjuka snön bredvid henne. Kom snabbt upp på benen och ruskade ur snön ur pälsen men så kom snön anfallande från Lune och han skrattade lätt till medan han försökte ta sig därifrån. Dock kom hennes tackling och han vacklade till. Han hamnade på rygg, eller... lade han sig på rygg? Ingen hade kunnat avgöra det, men visst fanns det en glitter av ungdomlig charm i de blå ögonen när hon låg över honom. 
     Hans starka käftar smällde lekfullt i luften, försökte inte få grepp om henne. Hans nos fylldes av hennes doft, en blandning av rök från morgonens eld, kåda och tallbarr. Han gillade den. Den stora, yviga svansen svepte utmed marken och hans läppar fick tag i hennes ena öra. Han drog lekfullt i det samtidigt som ett dovt morr lämnade hans lurviga, vita bröstkorg. Han försökte få grepp om hennes framben för att på det sättet kunde brotta ner henne på rygg. Hey, han ville inte ligga här på rygg hur länge som helst. Någon av grabbarna kunde ju se honom.
Till överst på sidan Gå ner
Lune

Lune

Spelas av : Embla

Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Emptylör 16 jan 2021, 20:22

Tacklingen var lyckad och snabbt började hon krafsa upp snö i hanens ansikte samtidigt som hon höll honom nere. Hennes långa, fladdriga öron var hennes största svaghet i strid och mycket riktigt fick flockbrodern fatt i ett av dem. Men hennes kontinuerliga försök att pressa ner hans ansikte i snön fick honom att istället rikta uppmärksamheten på att få fast hennes ben. Hennes bästa chans i det här läget skulle nog vara att bara lägga sig rakt på honom för att hålla honom nere, han var både större och tyngre än henne trotts allt. Tyvärr fick hans grepp om hennes ben henne ur balans och istället för att falla ner ovanpå honom landade hon till hans sida. Ett klingade skratt lämnade henne då snön mjukt tog emot och hon slog lekfullt med en snöklädd tass på hans kind.
"Hej Trian."
Hälsade hon mellan uppjagade flåsningar och log.
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Emptylör 16 jan 2021, 21:50

En mörkt klingande skratt blandat med lekfulla morr lämnade honom under brottningen. När hon landade bredvid honom var han snabb att ställa sig över henne med de stora frambenen på vardera sida av hennes vackra ansikte. Bröstkorgen hävdes snabbt upp och ner och svansen svepte bakom honom, full med snö. 
     När hennes snöklädda tass slog honom mot kinden så buffade han mjukt med den mörka nosen mot hennes trampdynor. Han gillade hennes beröring. Trian var sådan. Han hade vuxit upp i en miljö där närhet och beröring av en annan kropp kunde vara skillnaden mellan liv och död under vinterns allra kallaste perioder. Han var glad över att Lune inte verkade helt emot kroppskontakt. 
     "Hej Lune" log han med nosen fortfarande mjukt vilandes mot hennes trampdynor. "Du ser lite kylig ut" retades han då hennes päls var lika snöfylld som hans egen. "Vill du att jag värmer dig, va?" Han fyrade av ett charmigt leende innan han lade sig över henne, eller ja, han lade sig inte över henne för att krossa henne utan höll sig från att belasta henne med hela sin kroppstyngd. Vem ville ha en tung, enorm bergvargshane på sig?
     Han borrade ner nosen mot hennes hals i ett försök att kittla henne med sin varma utandningsluft. Men snart lättade han sin vikt från hennes kropp och klev bort ifrån henne. Han ruskade på sig för att få bort snön, amuletten på hans bröst studsade till.
Till överst på sidan Gå ner
Lune

Lune

Spelas av : Embla

Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Emptymån 18 jan 2021, 19:12

"Uff"
Utstötte hon dramatiskt då hanen mycket mjukt och lätt la sig över henne. Något längre svar än så hann hon inte komponera innan han stal hennes bästa move och kittlade henne. Hon skrek i skratt och sprattdlade för att ta sig lös.
"Fusk!"
Utropade hon gällt.
Tack och lova var attacken kortvarig och hanen rättade snart på sig. Med gnistrande blick såg hon på hans dansande amulett.
"Är den ett minne?"
Frågade hon mjukt och och sökte hans blick.
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Emptytis 19 jan 2021, 12:01

De stora, lurviga öronen glittrade av pudersnön. Han älskade kylan. Han älskade vintern. Han hade plågats av den varma sommaren och den milda hösten. Nu kände han sig äntligen som sig själv. 
     Han förstod först inte vad hon syftade på med sin fråga, men insåg snart att hennes blick fallit på den saffirblå amuletten kring hans hals. Genast värkte hjärtat. Han kunde inte berätta hela historien för henne. Om hur hans klan delade smycket, hur han fått det när han gått från valp till ungdom under en vacker midnattsritual. Han vågade inte berätta hur han behöll det då hans hjärta alltid skulle tillhöra sin klan, sin familj, sitt blod. Kanske skulle hon påpeka hur han nu svurit sin lojalitet till Cirkeln, att behållandet av smycket kunde ses som ett svek. Medan tankarna malde var han tyst och blicken vilade i hennes ögon. 
     "Ett minne av min familj" nickade han. "Det är det enda jag har kvar från dem" förklarade han. "Jag har aldrig tagit av det. Det har blivit en del av mig nästan, larvigt va?" flinade han till. Han kände sig ju rätt töntig när han inte kunde berätta om saffirens verkliga betydelse. "Jag har förstått att många av Cirkelns medlemmar föddes in i flocken. Är du en av dem? Har du tusentals syskon och kusiner och allt vad det kan vara?" skrattade han kort till. Minnet av Lurleis långa utläggning kring sina syskon ekade fortfarande hål i huvudet på honom.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Skapandet av en Yeti [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Skapandet av en Yeti [Lune]   Skapandet av en Yeti [Lune] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Skapandet av en Yeti [Lune]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norspiret-
Hoppa till: