Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20] Musik för himlarna ovan [Öppet]
Isande hjärta [Öppet] EmptyIgår på 23:03 av Dew

» En sån där dejt [P]
Isande hjärta [Öppet] EmptyIgår på 22:47 av Dew

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Isande hjärta [Öppet] EmptyIgår på 21:57 av Lurlei

» Att göra [Öppet]
Isande hjärta [Öppet] EmptyIgår på 19:30 av Malva

» Äntligen hemma [P]
Isande hjärta [Öppet] EmptyIgår på 19:05 av Malva

» Frustration
Isande hjärta [Öppet] Emptytor 14 jan 2021, 19:03 av Assar

» Malva
Isande hjärta [Öppet] Emptytor 14 jan 2021, 16:05 av Malva

» Allt faller [Maksim]
Isande hjärta [Öppet] Emptytor 14 jan 2021, 15:51 av Malva

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
Isande hjärta [Öppet] Emptytor 14 jan 2021, 14:51 av Midir

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Isande hjärta [Öppet] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Isande hjärta [Öppet] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Isande hjärta [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Maksim

Maksim

Spelas av : Cat

Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Emptylör 28 nov 2020, 23:59

Maksim grymtade lågt för sig själv. Han kunde inte fortsätta. Snön piskade honom hårt i ögonen, gjorde honom oförmögen till att se ens ett pälsstrå framför honom trots att huvudet var sänkt och riktat mot marken. Vinden ven i hans öron och slet vilt och obarmhärtigt i hans tjocka päls. Han var trött på vädret, trött på att vandra. Maksim hade tappat dagar på hur lång tid det gått sedan han lämnat Tenebris. Flera frågor rörde sig inom skallbenet på honom, och han skämdes över undran om de tänkte på honom. Hade det varit rätt val? Att lämna säkerheten, den falska tryggheten, innanför Civitas murar? Maksim var inte säker längre. Hos Tenebris hade han haft en bas, någon att skydda sig hos, om världen runt om vände honom ryggen. Hos dem var han inte ensam utan en av dem.
    Roat knep han hårt ihop käkarna. Nåväl. Världen hade redan vänt honom ryggen, snarare huggit honom skarpt gång på gång. Maksim hade ingenting kvar, tack var dem, mer än det ihåliga och tunga hjärtat som tycktes väga mer för var dag som gick.
    Med Civitas bakom sig var det inte bara Tenebris han lämnat. Rester av de som fortfarande påstod sig vara hans familj också, däribland Lev. Toranon hade gjort det tydligt att han skulle vänta tills de båda löstes upp likt askan ur en döende eld. Lev var naiv. Maksim skulle aldrig återvända, oavsett om han ville eller inte. Dessutom var han bättre på egen hand, eller?
    Kylan tycktes ha krupit sig under huden på honom, och hans läppar darrade. Han tog ett isande djupt andetag och lyfte långsamt blicken, trots att han var medveten att synfältet var förstört av snöflingor. Precis när Maksim trott att han upplevt den kallaste kylan verkade Eriinari överraska honom.
    Sedan sjönk han ihop. Benen under gav vika ansiktet begravdes tätt intill sina framtassar i ett försök till att skydda sig från den piskande vindarna. Maksim undrade hur länge hans iskalla hjärta skulle klara av den yttre kylan. Han hade lovat sig själv att hitta henne, men nu kände han sig mer vilse än vad han någonsin gjort.

[ÖPPET! Tänker att Maksim vandrat ett bra tag efter Stephanos död och att Varya stack, och att han nu. Är lite lost och kall.]
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Emptysön 29 nov 2020, 20:52

Snökristallerna hade låtit sina vassa klor sjunka ner i den tjocka, grå pälsen vilket fick hans bröstkorg, skuldror och framben att glittra när han obemärkt tog sig fram genom snön. Snö hade aldrig varit ett problem för honom, inte heller kyla. Det var i detta vita guld som han kippat efter sina första andetag. I vintern kände han sig hemma. 
     Snön piskade honom i ansiktet och varje andetag skar i lungorna för att sedan förvandlas till ett vått, ljummet moln som mördades av den bittra kylan. Men Trian älskade det. När han kände snön under de enorma tassarna så färdades hans tankar till norr och till hans hem. Hans familj. På något sätt kände han deras närvaro nu när vintervinden tjöt i hans lurviga öron. Riveri, Lya, Kleon. Han kunde höra sin lillasysters fnitter i vinden.
     Han mindes inte hur länge han varit här, kanske några dagar, kanske en vecka. När Aleksandr berättat för honom om Cirkeln och dess broderskap så hade Trians tankar börjat kretsa kring att återigen bli del av en flock. Bli del av en familj. Men hans hjärta var splittrat, därav hade han vandrat hit för att reda ut tankarna. Vandra en sista gång innan han skulle få plikter. En sista vandring innan hans hjärta skulle brinna av hetaste lojalitet till sin flock och sin nya alfa. 
     De ljusblå ögonen verkade om möjligt ännu mer blå i kontrasen till den isande snön. Den smalnade av något då han tyckte sig skymta en kropp längre fram i snön. Snöstormen rev honom så pass i ansiktet att han var tvungen att slå ner blicken i marken innan han kunde se mot kroppen igen. Jo, det var någon. Dennes päls rörde sig medan snön antastade den. Var den död? Han sniffade lätt i luften. Det luktade inte död. Det luktade hane och sorg. 
     Amuletten kring hans hals glimmade till och han tog sig fram till hanen. "Hey hey hey" Han rynkade smått ögonbrynen, bekymrad. "Kom igen, res dig upp. Tro mig, det blir så mycket svårare när du förfrusit alla tassar så pass att de faller av" Han puffade lätt till hanen mot bakdelen med sin mörka nos, mest för att försäkra sig om att han faktiskt inte var död. 

[Utspelar sig innan Trian joinar Cirkeln]
Till överst på sidan Gå ner
Maksim

Maksim

Spelas av : Cat

Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Emptytis 01 dec 2020, 13:17

De mörka öronen klippte automatiskt till av den plötsliga rösten som stack ut ur vindens vinande. Kanske var det bara en inbillning, en röst djupt inom honom i hans egna huvud som fortfarande ville be honom att resa sig upp och fortsätta framåt.
   Maksim drog ett isande kallt andetag men förblev orörlig. Han orkade inte, ville inte. Det var bara hans egen röst, kanske den desperata längtan att hitta Varya som talade till honom. Hade han varit lite mer vid närvarande hade han känt närvaron och doften av en främmande hane, men det var inget han märkte förrän något plötsligt knuffade till honom.
   En låg svordom på modersmålet rann ur honom innan han hunnit hindra sig, och han slog upp de djupt blå ögonen av ren irritation. Var det inte tydligt att han ville bli lämnad ifred?
   “Vad vill du?” Rösten kom ur som en utmattad morrning samtidigt som han höjde på huvudet något för att se sig om. Tätt intill honom skymtade han en mörk gestalt, men det kraftiga snöfallet gjorde det svårt att avgöra om det var någon bekant. “Lämna mig ifred. Tänker vänta tills stormen är över.”
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Emptytis 01 dec 2020, 14:19

Trian reagerade knappt på morrningen, kanske också för att vinden slet med sig det mesta av varningen. Snön piskade honom i ansiktet och de långa, mörka ögonfransarna som ramade in hans ljusblå ögon var alldeles frostiga. Han stod kvar där han stod, nära den liggande varghanen. 
     Lämna mig ifred. Trian höjde ögonbrynen något. Han kunde inte minnas en enda gång då han faktiskt lämnat någon ifred när den bett honom. Ibland för att vara rent irriterande, som i de fall när han vunnit över Riveri i en sprint och hon blivit så butter att hon inte velat prata med honom på flera dagar. Men i de flesta fall hade han inte lämnat någon i fred för att det stred emot allt han var skapad för. Beskyddaren i honom kunde helt enkelt inte bara rycka på axlarna och strunta i någon som uppenbarligen inte borde vara ensam. 
     "Wow, du ser ut att ha haft en tuff... dag" Mer tufft liv, men Trian var inte den att peka ut det. "Grejen är att om jag lämnar dig här, så kommer du troligen tappa medvetandet om några timmar. Tro mig, jag känner igen en djävulsk snöstorm när jag ser den" han blickade runt sig, vinden verkade ha tilltagit i styrka bara den lilla stund Trian hade stått där. Snön skar i luften och kylan nöp i Trians varma trampdynor. 
     "Och då ligger du här, som en livlös klump, -" Han betraktade hanen igen, denne hade inte fått bergavargarnas gåva. Den där pälsen skulle inte klara att hålla borta kylan. Inte ens Trians tjocka päls skulle klara av att skydda honom om han låg alldeles stilla i snön i flera timmar. "- vilket gör det otroligt mycket jobbigare för mig när jag ska behöva komma tillbaka hit och släpa med dig till grottorna där jag tänkte vänta ut stormen. Absolut, jag tackar inte nej till att leka hjälte som lite sexigt kastar upp dig över axeln, meeen du hade gjort det så mycket lättare för mig om du bara bet ihop, reste dig upp och gick med mig" Som alltid låg det något flirtigt i Trians dova röst. Blicken glänste av den där ungdomliga charmen som aldrig verkade gå ur honom. 
     "Så, hur ska du ha det, huh?" flinade han svagt och buffade till hanen över ländryggen.
Till överst på sidan Gå ner
Maksim

Maksim

Spelas av : Cat

Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Emptyons 02 dec 2020, 21:59

Maksim lyssnade halvt på vad främlingen sade.
    “Okej,” morrade han halvt fram samtidigt som han pressade sig själv upp. Trots att det bara gått ett fåtal minuter sedan han sjunkit ihop hade ett tjockt snölager fallit över hans päls. I en elegant och häftig rörelse ruskade han på sig så att snön smidigt föll över honom, synliggjorde den svarta och röda pälsen.
    “Du sa åt det håller, eller?” Maksim nickade i en riktning, men innan han hunnit få ett svar suckade han djupt och vände sig om för att gå åt motsatt håll. Det sista han ville ha var sällskap, och speciellt inte av någon typ som inte verkade kunna hålla tyst.
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Emptytor 03 dec 2020, 16:35

Trian betraktade främlingen när denne ställde sig upp och snön föll av honom. Trots att Trian nu befunnit sig i Numoori hela året så blev han fortfarande tagen av vargarnas pälsvariationer och utseende. I bergen hade alla sett ut som honom. Ingen hade haft betar, vingar eller regnbågens färger i pälsen. Han lät den ljusblå blicken glida över främlingens kropp, utforskade honom under tystnad och utan beröring.
    Du sa åt det hållet, eller? Främlingens röst fick Trian att vakna till från sin intensiva granskning av hanens kropp, men han hann inte svara innan hanen hade börjat gå bort ifrån honom. Trian kunde inte låta bli att le svagt och såg en stund efter honom. Det var som att bitterheten själv hade bitit sig tag i främlingen.
     Trian ruskade av sig den värsta snön och var snart ikapp hanen. "Jag hade tänkt spara de varma källorna tills vi känner varandra lite bättre, men jag gillar hur du tänker" flinade han svagt och slöt upp bredvid hanens sida. "En kall, tom grotta är ju ingenting i jämförelse" 
     Snön var så pass tät nu att man knappt kunde skymta de varma molnen som steg upp från källorna längre bort. Trian hade spenderat större delen av dagen i dem, där det varma vattnet lugnat hans trasiga hjärta. Vanligtvis hatade ju Trian värme, men det var något med det varma vattnet i kombination med den ylande kylan som stillade hans tankar en aning. 
     "Du ser ut att må gott av spendera tid i källorna, plus du behöver inte riskera att dina öron faller av i kylan. Du ser ut att ha nog med problem" Rösten var vänlig, så vänlig som Trians småkaxiga, flirtiga röst kunde vara.
Till överst på sidan Gå ner
Maksim

Maksim

Spelas av : Cat

Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Emptytis 12 jan 2021, 16:15

Varma källorna? Maksim fnös högt i ett tecken att visa sitt ogillande. Vad var det den främmande hannen inte förstod? Allt han visade genom kroppsspråk och tal var att han ville vara ifred. Antingen var främlingen blind eller dum, kanske både och.
    Maksim såg åt vänster, där hanen nu slutit upp vid hans sida. Den havsblå trötta blicken sökte sig till den andres. 
    “Du känner inte mig, så tala inte om för mig vad du tror att jag behöver,” muttrade han genom sammanbitna käkar. I vanliga fall hade ilskan blossat upp vid det här laget, men Maksim var för nedkyld och utmattad. All energi gick att hålla sin egen kropp uppe och i rörelse. “Dessutom, vad gör du här alldeles själv? Har du ingen familj att vara hos?”
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Isande hjärta [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Isande hjärta [Öppet]   Isande hjärta [Öppet] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Isande hjärta [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: