Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
En gång till[P] EmptyIdag på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
En gång till[P] EmptyIgår på 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
En gång till[P] EmptyIgår på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
En gång till[P] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
En gång till[P] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
En gång till[P] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
En gång till[P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
En gång till[P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
En gång till[P] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
En gång till[P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
En gång till[P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 En gång till[P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sunna
Novis
Sunna

Spelas av : Bubbah

En gång till[P] Empty
InläggRubrik: En gång till[P]   En gång till[P] Emptytis 29 sep 2020, 17:20

Med bestämda steg sprang Sunna igenom det gulnande gräset, upp emot där hon visste att dom äldre kusinerna höll hus. Hon hade spänt följt dom under tiden dom tränat och det var så spännande så den lilla kroppen alltid vibrerade exalterat. Det litet ljut lämnade dom hårt sammanbitna läpparna när hon tänkte på tanken att dom själv snart skulle börja med att träna. Jaga dessa hemska nattvarelser. Aldrig tröttnade hon heller på historierna om dom, vissa kunde hon utantill men njöt lika mycket varje gång dom berättades, oavsett om det var första eller trehundraelfte gången hon hörde dom.
Mycket riktigt befann sig en av kusinerna vid träningsfältet och Sunna stannade upp, trampade ivrigt på stället och den mörka svansen slog hårt och snabbt bakom henne. Det lös nästan om den unga honan och sprakade små ljud hördes om henne och små elektriska laddningar lämnade hennes ben och dansade ut i gräset runt henne.
"Janos!" ropade Sunna med en ljus och alldeles för lycklig stämma och började tokrusa mot sin större ljusare kusin, hoppade till ibland som ett lyckligt litet föl i luften och fnittrade nöjd. Om det var något som gjorde att Sunna stack ut så var det hennes konstant lyckliga sätt att springa och skutta på. Förutom att hon tappade fokus snabbare än vinden kunde vända håll.
"Kan du inte visa hur man gör?" med ett stort leende såg dom bärnstensfärgade ögonen upp mot kusinen samtidigt som svansen vilt slog bakom henne och skapade små statiska ljud.

[Kusin Janos <3]
Till överst på sidan Gå ner
Janos
Antagen
Janos

Spelas av : My

En gång till[P] Empty
InläggRubrik: Sv: En gång till[P]   En gång till[P] Emptysön 18 okt 2020, 19:44

Janos var i vild diskussion med Ren efter en väldigt jämn sparring, som han slutligen förlorat på grund av något som Janos ansåg han inte alls borde ha förlorat för. Det var bara ett ögonblick ifrån att någon av dem skulle ta upp kampen igen när Sunnas valpiga rop skar genom luften. Janos slängde en sista sur blick på sin bror som vände honom ryggen innan han mötte på Sunnas lyckosaliga figur. Det var svårt att inte skratta när han såg hennes vilda skutt.
     “Visa hur man gör vadå?” frågade han med oförstående blick. “Hur man slåss? Men sånt är ju du för liten för,” sade han och plutade med läpparna i en överdrivet besviken min. Men sedan såg han sig omkring, som om han kollade efter någon, sedan hukade han sig och lutade sig lite närmare.
     “Men det mamma och pappa vet dör dem inte av, ha? Haaa?” Han vickade lekfullt på ögonbrynen innan han plötsligt tog ett skutt över henne och landade i det gulnande gräset på andra sidan om henne.
     “Kan du hålla hemlisar då, Sunna? Du är väl inte en skvallerbytta som Sol?” frågade han över axeln. “Kom, jag ska visa dig en sak.” Han nickade uppmanande framåt mot skogsbrynet.
Till överst på sidan Gå ner
Sunna
Novis
Sunna

Spelas av : Bubbah

En gång till[P] Empty
InläggRubrik: Sv: En gång till[P]   En gång till[P] Emptymån 19 okt 2020, 23:59

Dom två äldre kusinerna var nog dom häftigaste hon kände, förutom Zaria hon var ganska cool hon också. Speciellt då hon verkar veta var fjärilar bor och massa annat viktigt. "Ja, jag vill också bli sådär bra på att slåss!" stämman lös av förväntan och lycka, tänk skulle Janos lära henne hur man slåss då skulle hon ligga långt före sina två systrar. Kunna visa dom coola sparkar och rörelser, kanske nå mer häftigt.
Sunna drömde sig iväg så hon nästan höll på att missa vad Janos talade om och lutade sig närmare honom med sina små nästan lysande ögon och nickade förväntansfullt. "Jag har faktiskt börjat träna, så det så!" sa hon med en stolt stämma och följde den äldre kusinen med blicken och sprättade till lyckligt då han med stora men mjuka rörelser hoppade över henne. Det lös vara livsvilja och ljus från den lilla fläckiga honan då hon skuttade efter honom. "Jag är jätte bra på att hålla hemlisar, mycket bättre än Sol, hon är som en padda på gaser." fnittrade hon lyckligt fram och gick upp bredvid Janos och tittade nyfiket ut mot skogen. Undrar vad han skulle visa henne för spännande, kanske en eldsprutande kanin. Hon skakade nästan av nyfikenhet och små elektriska sötar sprakade runt dom mörka små tassarna, redo att springa dit så fort hon kunde.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
En gång till[P] Empty
InläggRubrik: Sv: En gång till[P]   En gång till[P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
En gång till[P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Sacrari-
Hoppa till: