Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Distraktioner [Delshay] EmptyIdag på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
Distraktioner [Delshay] EmptyIgår på 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Distraktioner [Delshay] EmptyIgår på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Distraktioner [Delshay] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Distraktioner [Delshay] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Distraktioner [Delshay] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Distraktioner [Delshay] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Distraktioner [Delshay] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Distraktioner [Delshay] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Distraktioner [Delshay] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Distraktioner [Delshay] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Distraktioner [Delshay]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Janos
Antagen
Janos

Spelas av : My

Distraktioner [Delshay] Empty
InläggRubrik: Distraktioner [Delshay]   Distraktioner [Delshay] Emptyons 19 feb 2020, 19:57

[Utspelar sig vinter 2019]

“Kolla här då!” utbrast Janos. Framför honom cirkulerade tre kottar i jonglerande rörelser. Det här var femte gången under deras korta vandring till det norra träningsområdet som han blivit distraherad. Första gången hade han velat visa Delshay ett stenblock dolt bakom lågt hängande granris där Ren och Janos målat utan tillåtelse när de var yngre. Andra gången såg han en udda färgad ekorre och fångat den med sin telekinesi, bara för att undersöka den närmare. Tredje gången hade han gått för att pinka när han hittat en gren som såg ut exakt som Dimitrijs horn. Fjärde gången tyckte han sig se samma ekorre igen, hunnit övertala sig själv att den förföljde honom och varit ögonblick från att starta en jakt när han insett att det bara var en krokig gren.
      “Coolt va?” Janos vickade uppmanande på ögonbrynen. Det stora leendet tydligt nöjd över sina färdigheter. “Det borde väl typ impa på brudarna? Mer än Rens lilla eld tjofs, liksom.” Telekinesin falnade och kottarna föll ljudlöst i backen.
       “Om man tänker på det, så är det typ som att jag typ liksom styrketränar hjärnan,” sade han och ryckte på axlarna i ett försök att spela nonchalant. “Ett starkt psyke, liksom.”
Till överst på sidan Gå ner
Delshay
Vampyrjägare
Delshay

Spelas av : Julia

Distraktioner [Delshay] Empty
InläggRubrik: Sv: Distraktioner [Delshay]   Distraktioner [Delshay] Emptytor 20 feb 2020, 20:10

Delshay kunde inte låta bli att skratta till när Janos visade upp sina svävande kottar, men det låg ingenting ont i det varma skrockandet. Vid tillfällen hade han önskat att bröderna kunde lägga lite mer vikt på vilka de var snarare än vad de kunde göra, men han hade förstått att det knappast skulle förändras inom någon snar framtid. Varken Janos eller Ren var direkt kända för att vara de skarpaste stjärnorna på natthimlen alla gånger, men självförtroendet var det åtminstone inget fel på, och goda hjärtan hade de båda två.
   "Jag vet inte mycket om vad honor dras till, men när jag var din ålder så hade jag garanterat tyckt du var cool." Delshay utelämnade delen om att han varit ytterst lättimponerad och sett upp till de flesta som ung. Han var åtminstone glad att klumpighet inte var ett genomgående släktdrag - det hade tagit alldeles för många år att träna bort det, och att snubbla omkring över sina egna tassar attraherade sällan många blickar. I alla fall inte de Janos ville åt.
   "Men vill du 'imponera på brudarna' på riktigt så går det att vara sig själv, också." Det drog ytterligare i läpparna när han mötte Janos blick. Det var säkert det absolut sämsta råd han någonsin givit i hans värld, men Delshay tyckte inte desto mindre att det var sant. Han blinkade åt Janos. "Det är då de allra bästa honorna kliver fram, det kan jag lova dig."
Till överst på sidan Gå ner
Janos
Antagen
Janos

Spelas av : My

Distraktioner [Delshay] Empty
InläggRubrik: Sv: Distraktioner [Delshay]   Distraktioner [Delshay] Emptymån 24 feb 2020, 00:49

Janos kunde inte låta bli att himla med ögonen och sucka åt sin morbrors kommentar. Leendet som höll i sig på läpparna avslöjade dock hur han egentligen kände inför de vänliga orden. Med några långa kliv steg han över kottarna och slöt upp bredvid Delshay igen.
     “Vara sig själv?” ekade han med en ton som nästan lät förnärmad. En mild grimas av förskräckelse färgade hans anlete. “Vet du vad,” sade han och slätade ut minen till något som liknade ett kunnande uttryck, “det där är typ nånting ni äldre bara säger liksom, för att det låter bra typ.” Janos tog upp promenaden mot träningsområdet, skyndade sig några steg före så han kunde snurra runt och gå baklänges framför morbrodern.
      “Man måste ju liksom ha något att erbjuda typ,” sade han självsäkert, som om han visste exakt vad han pratade om. “Tjejer vill ju liksom ha nån som kan ta hand om dem, typ. De bästa honorna har ju liksom mycket att typ välja på, och om man inte är så smart liksom,” Janos ansåg sig själv inte lika smart som alla andra och han hade även insett att i vissa situationer gynnade det honom att spela lite dum, “så måste man ju liksom kompensera i annat liksom. Typ styrka, eller typ skickligh-” En rot höjde sig bakom honom och korsade leden de vandrade på, och Janos snubblade över den, men hann precis fånga upp sig själv i sista sekund. Janos skrattade lågt men öronen vinklades tillbaka i skam.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Distraktioner [Delshay] Empty
InläggRubrik: Sv: Distraktioner [Delshay]   Distraktioner [Delshay] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Distraktioner [Delshay]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Sacrari-
Hoppa till: