Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Äntligen fria (Ensamroll) EmptyIgår på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
Äntligen fria (Ensamroll) Emptymån 25 jan 2021, 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Äntligen fria (Ensamroll) Emptymån 25 jan 2021, 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Äntligen fria (Ensamroll) Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Äntligen fria (Ensamroll) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Äntligen fria (Ensamroll) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Äntligen fria (Ensamroll) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Äntligen fria (Ensamroll) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Äntligen fria (Ensamroll) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 2 Botar

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Äntligen fria (Ensamroll) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Äntligen fria (Ensamroll) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Äntligen fria (Ensamroll)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Chi
Död
Chi

Spelas av : Loco | Död

Äntligen fria (Ensamroll) Empty
InläggRubrik: Äntligen fria (Ensamroll)   Äntligen fria (Ensamroll) Emptyfre 07 jun 2019, 14:28

Dagen började lida mot sitt slut ochKaiwwods dimma hade släppt sitt grepp om de båda vargarna då de gick sida vid sida in i Eldskogen. En stilla bris ruffsade om deras röda luggar. En mild bris som fick trädens löv att rassla lätt och de få fåglar som ännu inte letat sig hem till sina reden över natten kvittrade fortfarande muntert bland trädens grenar.

Chi gick sida vid sida med sin dotterdotter. Dagen som Chi så längtat efter hade äntligen kommit. TBB hade släppt sitt grepp om honom och han hade tagit chansen att lämna då erbjudandet kommit. Shiva hade fått avgå som ledare. I och med att Shiva avgått ansåg Chi att hans lojalitet mot TBB och Shiva som ledare var förbi. Chi hade gått med i TBB efter mötet med sin systerson, hans stora ord och löften hade fått Chi att vilja följa den unga hanen men allt eftersom tiden gick och Chi begått mycket onda gärningar. Gärninagr som börjat tära på hans samvete hans hjärta blev allt mer fyllt av skam och skuldkänslor. Tankarna virvlade i hans huvud. Tankar om att kunna sona för sina gärningar han gjort för Shiva och TBB. 

De röda ögonen sneglade på hans dotterdotter som gick vid hans sida. Ännu inte vuxen och Chi kände på sig att hon behövde honom. Hon hade inte sagt ett ord till honom men gått och muttrat tyst för sig själv. Ord han inte kunde höra men av hennes kroppsspråk och sättet hon muttade på visade att hon inte var glad. Visst hon hade alltid varit en inbunden valp och aldrig velat delta i flocken. De gick tysta en stund, eller ja Arashi muttrade som hon gjort strax efter att de lämnat Kaiwoods revir. 

"Vi måste snart vila för natten Arashi" Chi såg på dotterdottern och hon verkade inte ha hört honom. "Arashi" Sade han igen lite mer bestämt men ingen reaktion så han tog nosen och knuffade till henne i sidan samtidigt som han stannade. "Arashi" Nu reagerade hon och de svarta ögonen vändes mot morfadern. "Vad sa du" Hennes röst var vass men då hon såg blicken morfadern gav henne tystnade hon och såg ner på sina tassar. "Ursäkta Chi" Dom båda stod tyst en stund. Chi betraktade den unga tiken, inte vuxen ännu, och hon såg ner i marken med ett lite skamset kroppsspråk. "Vi måste finna någonstans att vila för natten och vi måste tala om vad som ska hända härnäst." Arashi såg nu upp på honom med huvudet lite på sned. "Du vill bli av med mig eller hur?" Det var en frågan men det lät mer som ett konstaterande. De röda ögonen som alltid hade de kalla tomma uttrycket i sig fick en lite varmare ton. "Nej Arashi vill du slå följe med mig så tänker jag inte skicka bort dig förrän du själv väljer att gå din egen väg." De svarta ögonen som betraktade Chi visade inget men hon nickade och såg sig sedan omkring i Eldskogen, ett ställe hon aldrig varit i förut. "Ska vi finna en plats att vila på" Chi började gå igen och Arashi slöt upp vid hans sida igen. Nu tyst och lugn som hon varit som valp. De båda vandrade allt längre in i eldskogen innan de fanns en plats för vila. De talade inte så mycket om vad som skulle hända härnäst då ingen av dom egentligen visst. Snart somnade de båda rygg mot rygg. 

(Svara inte då detta är ett ensamroll som utspelar sig efter att Chi och Arashi lämnat TBB)
Till överst på sidan Gå ner
 
Äntligen fria (Ensamroll)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: