Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Tid för tankar (p) EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Tid för tankar (p) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Tid för tankar (p) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Tid för tankar (p) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Tid för tankar (p) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Tid för tankar (p) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Tid för tankar (p) Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Tid för tankar (p) Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Tid för tankar (p) Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Tid för tankar (p) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Tid för tankar (p) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Tid för tankar (p)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Saghani
NPC
Saghani

Spelas av : Loco | NPC

Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Emptymån 28 jan 2019, 16:42

Storkärr var precis som namnet sade ett stort kärr med stora träd med kraftiga rötter som stack upp ur den blöta marken. Solen hade påbörjat sin bana ner på himlen och skuggorna växte sig allt längre. 

På en ovanligt tjock gren vid ett av de stora träden satt en stor silver gråvit varg med de massiva vingarna vikta mon mot kroppen. Han hade en stor vasshög bredvid sig och var i färd med att sortera vassen i två högar. En med grövre vass och en med den finare mjukare vassen. På ryggen hade han en flätad vasskorg som hölls på plats av flätade vassrep runt hans mage och ner i ett y å hans bog. Den långa luggen hängde fritt men manen hölls på plats av många silverpärlor och runt halsen hängde en silverkedja som hade en blå agate. Han var en annorlunda syn och de udda ögonen granskade varje vassstrå noga innan de lades i ena eller andra högen.
Till överst på sidan Gå ner
Ledenu

Ledenu

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Emptymån 28 jan 2019, 17:15

Ledenus stora tassar sjönk ner i träskets mjuka mark, tårna spretade ut för att ge större spridning på hans vikt. Även om det föga hjälpte till och han sjönk ner med tassarna till handlederna så fortsatte han kämpa sig genom den blöta marken. Hela hans mage droppade av svart, geggigt vatten eftersom det skvätte upp över hela honom. Den sandfärgade pälsen hängde i tjocka stripor och hade färgats mörk av den tjocka geggan. Hela vargen stank kärr och unket, precis som han trivdes. Han dolde lättare sin doft eftersom hans storlek gjorde det svårt att gömma sig för vaksamma ögon.
 
Han stannade upp när han hörde gräs prassla mot varandra och vred på sitt stora huvud, dom tre gröna ögonen fick syn på en vit individ som satt och pillade på vasstrån. På ryggen hade den något som liknande en korg och Ledenu rynkade på ögonbrynen och höjde läppen i en mycket undrande min. Vad i helvete höll idioten på med? Ett tag övervägde han på att försöka hoppa upp och slita sönder korgen på vargens rygg bara för att se reaktionen, det vore lite rolig underhållning till denna i övrigt mycket tråkiga eftermiddag. Tassarna rycktes ur dyn och han harklade sig medan han tog ett språng fram från träden som dolt honom.
-" Vad gör du?" Rösten var något hånande och han skrattade lite ironiskt åt hela situationen, en varg i ett träd pillande på ett par vasstrån? Ledenu synade vargens kropp och lade märke till silverkedjan runt dennes hals - den där ville han helt klart titta närmre på.
Till överst på sidan Gå ner
Saghani
NPC
Saghani

Spelas av : Loco | NPC

Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Emptyons 30 jan 2019, 13:36

Shagani hade hört de tunga klafsande stegen komma allt närmare men han hade inte ägnat de någon uppmärksamhet. Doften av blöt päls kom tung emot honom och då stegen stannade höjde han de udda ögonen och såg på den stora individen som stod en bit bort. De första han lade märke till var storleken, sedan såg han de tre ögonen. Hellhound var hans första tanke sedan öppnade den främmande munnen och ställde en enligt Shagani korkad fråga. Men han svalde den syrliga kommentaren han hade tänkt vräka ur sig och svarade med en lugn behärskad röst. "Sorterar vassstråna efter vad de kan användas till." Han hörde hånet och såg ner på de två högarna han hade bredvid sig. I den tredje original högen låg det bara några få riktigt långa och grova vass stammar kvar. Han använde sin kraft och snabbt knöt några vassstrån ihop de båda högarna så de skulle gå att förflytta dom. Detta gick fort så hans uppmärksamhet var bara borta från den främmande någon sekund innan de udda ögonen åter föll på den stora. "Jag samlar rå material för att kunna binda en ny korg" Inte för att han trodde den främmande skulle fatta det men för Saghani var detta en viktigt syssla då korgen innehöll mycket av det som för honom var värdefullt, han ogillade dessutom sättet den andre uppträdde på, hånfullt och såg ner på andra utan att ha någon aning om vem denne stött på. Nu var hela hans uppmärksamhet på den främmande och han satt där uppe på den höga roten så även om den andre var större så satt Shagani ändå 1.5 meter upp ifrån den leriga sunkiga marken. Hans päls var obefläckad från lera.
Till överst på sidan Gå ner
Ledenu

Ledenu

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Emptysön 03 feb 2019, 14:43

Ledenus tassar sjönk sakta, sakta ner under marken ju längre han stod på samma fläck. Därför förflyttade han metodiskt tassarna runt där han valt att stanna för att inte stå och sjunk ner till magen och sedan inte ta sig därifrån. De gröna ögonen stirrade stint på halsbandet till en början, hade solen lyckats letat sig fram här hade halsbandet säkert tindrat likt tusen diamanter. Det var Ledenu övertygad om, nu låg det där mjukt och stilla mot den andres päls. Rörde sig i takt med den andres andetag och lockade drömskt på Ledenu, det kände han på sig. Fokuset som såg ut att ligga på det han pysslade med släpptes när han fick svar på sin fråga. Sorterat vasstrån, jo men det var rätt uppenbart. Ledenu må vara dum ibland men en sån fullkomlig idiot var han inte. Han slickade tungan runt över käken och tog ett steg närmre för att betrakta vad den andre nu började syssla med uppe på roten. Plötsligt började vasstråna knyta ihop sig och Ledenu höjde åter igen ögonbrynet och följde vargens kropp upp till dennes ansikte precis innan han började prata igen. Binda en ny korg?
-" Vad är det för fel på din gamla?" Frågade han samtidigt som han tog ett par steg fram mot honom. Ledenu stod nu på cirka 10meters avstånd från den andre och befann sig på fast mark för första gången på länge. Åtminstone så fast som nu gungdyn var, men han sjönk i alla fall inte längre.
Kallt betraktade han den andres kropp, följde dom vita stråna i pälsen och granskade hantverket han hade över sin kropp. Svansen hängde slappt bakom honom, öronen var spetsade mot honom och käften svagt öppen så andedräkten som pustade ut ur munnen bildade ånga. Tungan låg stilla och väntade på att få spotta ut dom syrliga orden han hade liggandes åt den här hanen.
Till överst på sidan Gå ner
Saghani
NPC
Saghani

Spelas av : Loco | NPC

Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Emptymån 04 feb 2019, 12:21

Saghani ogillade hur den andre fäste blicken vid hans halsband men han sade inget om det. Den andre fick hela tiden flytta på sig för att inte sjunka ner ännu mer i lervällingen som utgjorde detta område. Själv satt han tryggt uppe på den stora roten. 

Då den ande åter frågade en för Saghani en så uppenbart dum fråga suckade han kort. "Den jag har börjar bli sliten så jag ska göra en ny" Saghani kände på sig att denna inte gick att lita på så han hade sin uppmärksamhet fäst på denne hela tiden ifall denne skulle hitta på något.
Till överst på sidan Gå ner
Ledenu

Ledenu

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Emptytor 07 feb 2019, 16:40

Ett brett flin spreds över dom beiga läpparna, han fann denna främling lite roande. Kanske det mest var för alla accessoarer denne hade över sin kropp som skapade en bild av en fåntratt åtminstone i Ledenus ögon. Klorna grävde lite i marken, ivriga över att få röra på sig. Svaret på hans fråga var nästan väntad men trots det så kunde han inte låta bli att granska den gamla korgen han hade på ryggen. Den verkade ju fungera så varför byta något som faktiskt fortfarande var helt? Irritationen över att den andre fortfarande satt kvar på roten och nu nästan stirrade på honom fick leendet att slockna.
-" Säg mig ditt namn. " Sa han nästan som i en befallning, men sedan sprack ett lömskt och roat flin upp över läpparna igen och han lade ironiskt till:
-" Snälla..." Skrattet satt i halsen på honom och tillslut hummade han ut ett svagt he-he-he.

-" Dina krafter är fascinerande, har dom skapat det där utsökta halsbandet runt din hals? Låt mig få ta en närmare titt. " Han höjde ögonbrynen i en snabb rörelse och tog samtidigt tre stora steg framåt så han nu bara befann sig på ett par meters avstånd från den vite.
Till överst på sidan Gå ner
Saghani
NPC
Saghani

Spelas av : Loco | NPC

Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Emptyons 13 feb 2019, 21:41

Saghani reste sig upp samtidigt som den andre tog sig närmare och med ett kraftfullt språng upp i luften var han över och förbi den andre. Han hade samtidigt som han kastade sig uppåt låtit sin kraft hugga tag i ena bakbenet på den främmande så han skulle bli hindrad i sina rörelser om han försökte stoppa Saghani, även om det vore otroligt att denne skulle kunna hoppa så högt upp i luften även utan att Saghanis kraft höll honom tillbaka. Då den andre agerade på ett för Saghani hotfullt sätt valde han att ta sig därifrån. De kraftiga vingarna förde honom snabbt uppåt och bort från den främmande. Vassen han samlat fick ligga kvar. Antingen hämtade han den senare eller så skaffade han nu. 

(Avslutat)
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Tid för tankar (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Tid för tankar (p)   Tid för tankar (p) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Tid för tankar (p)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Storkärr-
Hoppa till: