Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Ensam är vilsen EmptyIgår på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
Ensam är vilsen Emptymån 25 jan 2021, 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Ensam är vilsen Emptymån 25 jan 2021, 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Ensam är vilsen Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Ensam är vilsen Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Ensam är vilsen Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Ensam är vilsen Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Ensam är vilsen Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Ensam är vilsen Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 2 Botar

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Ensam är vilsen Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Ensam är vilsen Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Ensam är vilsen

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Avian~

Avian~

Spelas av : Rizzy

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptylör 03 nov 2018, 23:32

Till Haru

Ensam. Avian sitter på en gren högt uppe i ett träd och tuggar på en bit frukt. Han hade aldrig kunnat se sig helt ensam. I hans lilla perfekta värld skulle det vara han och mamma för alltid. Men det blev inte så. Hon dog. Lämnade honom ensam kvar. Ännu ung, ännu utan den erfarenhet han skulle behöva så är han nu helt ensam. Det börjar lida mot kväll och skogen ändrar ljud. Halvvalpen sväljer tuggan och slickar sig sedan mellan tårna på ena framtassen där rester av frukten fastnat. Den söta smaken kittlar tungan och vargens silvriga blick söker sig om efter en till frukt. Hittills har han levt på frukt, bär och mindre djur. Men någon vidare jägare är han inte. Moderns väldigt ensidiga kost begränsade lärandet på det planet.

Plötsligt hörs ett prassel bakom honom. Avian vrider på huvudet. Öronen pekar åt ljudets håll. Ett skri hörs. En stor rovfågel brakar fram genom vegetationen och spärrar upp klorna åt vargens håll. Avian reagerar blixtsnabbt och kastar sig ner från grenen. Han breder ut vingarna. Jägaren tar upp jakten och det blir en katt och råtta lek som borde kunna höras på långt håll.
Avian drar in vingarna intill kroppen och dyker mot marken. Rovfågeln följer efter. Kvistar och blad och andra hinder flyger då de bryts av från sin plats. Rovfågeln skriar gällt.
Han är rädd. Avian vill inte vara rädd. Han vill inte vara ensam. Han vill verkligen inte vara jagad av den här varelsen. Han fäller ut vingarna igen och sveper framåt på en lägre höjd. Han ser sig omkring och försöker få någon idé på hur han kan bli av med förföljaren. Han får syn på en grop i marken. Den leder in under en buske. Kanske kan han på något sätt gömma sig där och rovfågeln kan ge upp jakten. Vargen dyker igen. Innan han tar mark börjar benen pendla för att fånga upp honom. För att inte tappa fart. Han far rakt in i busken med huvudet före och han tränger sig in längre. Tyvärr hör han rovfågeln slå i busken också. Smärta spirar från bakdelen när en stjärtfjäder bryskt rycks loss. Avian gnäller till och försöker vända sig om. Det är inte den mest graciösa synen men han väljer att möta klor och näbb och kastar sig mot fågeln. De båda tumlar ut ur busken igen och fajten är i full gång.
Till överst på sidan Gå ner
Haru
NPC
Haru

Spelas av : Kreftropod | NPC

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptysön 04 nov 2018, 00:17

Luften var kvav och varm. Harus päls hängde tung och tovig runt hennes kraftiga kropp. Den envist stående mankammen fastnade med jämna mellanrum i växter som hon duckade under. Hon svor för sig själv när hon klättrade upp på den väldiga stammen av ett fallet träd. Haru kisade upp mot himlen, men fick ingen hjälp av molnen där uppe när hon försökte avgöra var hon var. Hon kunde svära att hon hade sett den här stocken förr.
     Haru hade hört historier om den här skogen, och de mystiska varelserna som sades leva här, men allt hon hade sett sedan hon anlänt var höga träd, snår, fula djur och högljudda insekter. Hon hade aldrig befunnit sig i en så högljudd skog förut, och hon hade bestämt sig för att hon inte gillade det. Hon kunde höra apor som skrek till varandra någonstans ovan mark. Där var otaliga surrande småkryp, flugor som satte sig i hennes ansikte och kittlade i hennes öron. Fåglar skriade från överallt runtom. Det konstanta droppandet av fukt trummade mot blad och mark, endast understruket av det lilla hon kunde se av den mörka himlen ovan trädkronorna. Det skulle säkert börja regna igen. Vid gudarna, det kändes som att det aldrig riktigt slutat regna sedan hon kommit hit.
     Ett plötsligt brakande och högre oväsen än det redan ständiga oljudet fångade Harus uppmärksamhet. Det kom närmre, och plötsligt uppenbarade sig en ljusare skepnad bland träden. Snabba vingar störtade in i ett närliggande buskage, tätt följt av en stor rovfågel som med flaxande vingar och vassa klor försökte nå vad det än var den jagat. Någon annan fågel troligtvis. Haru stod bara still för ett ögonblick, innan hon på stora tassar slank ner från stocken igen. Hon närmde sig fågeln medan den var distraherad, men hann inte anfalla förrän vad fågeln själv än försökt fånga kastade sig ut från buskaget igen. Det var en liten, bevingad varg.
     ”Hörru!”, utbrast Haru högt, innan hon med en morrning slängde sig över de båda fjäderfäna. Fågeln skrek högt när hon stampade ner dess ena vinge i marken. Haru högg tag i en annan vinge, vilken hon genast insåg inte tillhörde fågeln, varpå hon knyckte med huvudet och slängde den lille vargen åt sidan. När hon istället försökte få tag på fågelns fria vinge fick hon den hårt slagen i ansiktet. Hon lyckades till slut få tag i dess kropp mellan tänderna och bet ihop hårt.
Till överst på sidan Gå ner
Avian~

Avian~

Spelas av : Rizzy

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptysön 04 nov 2018, 00:31

Klor och näbb hackar mot hans skinn och smärtan löper likt elektricitet upp och ner längst med hela kroppen. Avian försöker med offensiv strategi vinna den här fajten. Men det ser inte ljust ut. Ett ljud hörs i närheten. En röst. Men ynglingen har inte tid att titta. Men någon närmar sig. För upptagna av varandra blir både liten varg och rovfågel överraskade av någon som stampar på fågelns vinge. För en sekund stelnar Avian till men smärta i ena vingen får honom att tjuta till när ett knakande ljud hörs. Sedan så blir han bryskt slungad iväg genom luften. Han slår i backen en knapp meter bort. Mörbultad och för stunden desorienterad ruskar han på huvudet och försöker se sig omkring. I förvirringen och skräcken sprids hans kraft omkring honom. Lätt snyftande går tanken till mor. Den lilla tuffa Hikiokin som var hans ständiga beskyddare. Vad han än råkade ut för så var hon alltid där och räddade honom.
Rovfågelns skri slår mot hans trummhinnor och han sjunker tungt ner mot marken och lägger framtassarna över öronen. Om det ändå vore en ond dröm. En ond dröm kunde han vakna upp från. Vad ska han göra om den onda drömmen aldrig upphör?
Till överst på sidan Gå ner
Haru
NPC
Haru

Spelas av : Kreftropod | NPC

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptysön 04 nov 2018, 13:54

Ett ljudligt kras, och fågeln var stilla. Haru släppte den på marken. Hon frustade ljudligt när hon vände sig om efter det andra fjäderfäet. Den låg hopkurad på marken, skälvande och med ögon och öron stängda för omvärlden. Liten och lilafläckig. Knappt mer än en fördömd valp.
     ”Vad skulle det där föreställa?”, brummade Haru högt, tonen någonstans mellan arg och road. Hon steg bort till valpen och knuffade den hårt med ena tassen. ”Du är nog det mest patetiska jag sett på länge. Hur har du inte blivit uppäten än, va?”
Till överst på sidan Gå ner
Avian~

Avian~

Spelas av : Rizzy

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptysön 04 nov 2018, 21:53

Allt han vill är att slippa vara ensam. Att ha någon vid sin sida som tycker om honom. Som tycker om att vara med honom, och han skulle göra allt för att denna någon skulle vara glad. Han kunde inte göra något för mamma. Hon bara dog.
Någon knuffar hårt till honom med en stor tass och den lilla ynglingen reser sig upp med väldig fart. Det gör ont i vingen och han kvider till. Försöker kväva ljudet när han fäster blicken på den stora främmande vargen. Öronen drar sig osäkert bak mot nacken.
Snälla tyck om mig. Tanken sänds ut mot tiken.
Avial kryper ihop och ser upp mot främlingen.
"Jag.... jag..." Han sväljer ner klumpen i halsen. "Jag har väl haft tur". Svarar han med skymten av ett oskyldigt litet leende.
Till överst på sidan Gå ner
Haru
NPC
Haru

Spelas av : Kreftropod | NPC

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptytor 20 dec 2018, 15:04

”Tur!” Haru skrattade högt. Hon lutade sig nära valpen, så hennes huvud var i nästan samma höjd som hans. Hon drog ljudligt in hans doft och såg på honom med avsmalnad, koncentrerad blick. Han luktade mest som resten av skogen.
     ”Äru härifrån eller?” brummade hon efter en kort paus.


[Ta ett jättelångt svar! Rawr]
Till överst på sidan Gå ner
Avian~

Avian~

Spelas av : Rizzy

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptyons 02 jan 2019, 22:54

Sakta hukar han sig när den stora tiken kommer närmare. Öronen vinkas ut åt sidorna men de silvergrå ögonen glittrar lätt av nyfikenhet. Likt en valp spetsar han ena örat och reser mekaniskt på sig igen och sträcker på halsen. Den tvåfärgade nosen darrar lär han passar på att nosa försiktigt på främlingen när denne nosar på honom.
Han nickar åt hennes fråga.
"Ja, klart jag är". För den lilla hanen är den här skogen hela världen. Han har aldrig satt sin tass utanför och han har heller inte fått höra historier om att det skulle finnas något annat. Hans liv hittills har varit väldigt isolerad.
Till överst på sidan Gå ner
Haru
NPC
Haru

Spelas av : Kreftropod | NPC

Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Emptysön 03 mar 2019, 12:03

Valpen bekräftade att han var därifrån.
     ”Bra”, grymtade Haru. Hon bet utan förvarning tag över valpens skuldror, och ignorerade alla protester när hon lyfte honom från marken. ”Hilket håll uf härifrån?” frågade hon ner i hans päls, och höll upp honom högt.
 
[PPar lite, säg till om du vill att jag ändrar något så gör jag det Pew]

[Edit 08/12-19: Tänker NPCa Haru, så räknar det här som avslutat!]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Ensam är vilsen Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam är vilsen   Ensam är vilsen Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Ensam är vilsen
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kawazatri :: Kawazatriskogen-
Hoppa till: