Pågående Event
Senaste ämnen
» Adopterbara designer av Kreft
White and black (P) EmptyIgår på 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
White and black (P) EmptyIgår på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
White and black (P) Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
White and black (P) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
White and black (P) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
White and black (P) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
White and black (P) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
White and black (P) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
White and black (P) Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster.

Arno

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
White and black (P) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
White and black (P) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 White and black (P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sleazoid
Crew | Flockledare
Sleazoid

Spelas av : Zara

White and black (P) Empty
InläggRubrik: White and black (P)   White and black (P) Emptysön 09 okt 2011, 22:59

Solen hade vid det här laget sjunkit helt under horisontens rand och sänkt världen i ett nästan bäcksvart mörker. Ingen måne fanns att lysa upp världen denna natt, och endast ett fåtal stjärnor gick att skymta där vars en flyktig solstråle fortfarande färgade himlen i en rosaorange ton. På denna plats var det dock inte lika mörkt som det var i många andra delar av landet, snön som låg fallen på marken gav ett visst sken ifrån sig, även om det verkligen inte var rätt ord för att beskriva det hela. Det var just allt detta som gjorde de två lysande skogsgröna ögonen så extremt framträdande där de tycktes sväva fram en bit över marken, egentligen så såg det nog rätt så underligt ut, just för att man inte alls kunde skymta någonting annat av den varg de tillhörde. Den svartvita tvättbjörnsmönstrade hanen smälte in så perfekt i bakgrunden, eller skulle ha gjort, om det inte varit för ögonen. Om man tittade riktigt noga, verkligen såg, så skulle det nog gå att urskilja rörelser i mörkret omkring hans kropp, men det var endast som subtila antydningar till att någonting ens befann sig där, inga tydliga tecken och inte ett spår i form av något annat än det som möjligtvis gick att skymta. Hanen stannade kort upp och vred ut blicken över denna snöslätt, vad gjorde han egentligen här, vad hade fått honom till att styra stegen åt just det här hållet? Han visste inte, men kanske var det som med så mycket annat nu för tiden, att det endast kretsade kring en sak, det var åtminstone vad man fick intrycket av från honom. Tankarna var fortfarande där, hade inte minskat eller försvunnit det minsta, om någonting så hade de nog ökat, för han kunde fortfarande inte se någon utväg, någon lösning på det hela. Han ruskade kort på huvudet och lät tankarna rinna av honom, det tjänade ingenting till att gå och grubbla, för det hjälpte inte, men sökte, det skulle han aldrig sluta göra. Kanske var det nog ändå svaret på vad han gjorde här, att han sökte efter henne, den försvunna dottern, ja, det var det nog i grund och botten. Nog för att han inte hade besökt detta ställe i annat än förbifarten förut, och dess öde landskap tilltalade honom för tillfället. Om det nu vore så väl. En kort grymtning lämnade honom då skuggorna meddelade honom om att han inte längre var ensam, att det var en främling som var påväg åt hans håll.

| Paxat till Tramptass |

_________________
White and black (P) UGFD4U7
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass
Död
Tramptass

Spelas av : Tafs | Död

White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Emptysön 09 okt 2011, 23:45

Natten hade dragit sin mörka kappa över världen. Men månen fick det vita snötäcket över slätten att avspegla ett matt, ljust skimmer som fick den annars så mörka världen att bli åtminstone lite ljusare. Tramptass smög tyst omkring i det kalla landskapet. Han huttrade för sig själv och ökade farten lite, hans kropp hade ännu inte vant sig vid det kalla, nordiska klimatet här uppe, trots att han hade varit här i flera veckor. Den oskyldiga lilla jakten i kaiwood hade fört honom vidare till Ken-yak, silverpile och sedan vidare till bergen och nu befann han sig här ute, ensam, kall och på ett bistert humör.

Han hade inte räknat med att hamna här, det blev bara så helt enkelt. Kyla hade aldrig varit ett problem för honom innan han gick med i Devils, sedan han han, omedvetet vant sig vid den brännande solen och hettan i öknen, trots att han aldrig hade lärt sig att riktigt uppskatta den som många andra i flocken gjorde.

Hans planer nu var att ta sig hem på kortast möjliga tid, därför var hans nos vänd mot söder. Södern, den döda skogen. Hans hem. Tanken fick honom att öka takten ytterligare, nu var han uppe i trav. Andedräkten blev till ett moln av kondens då han andades, i hans pläls hade glittrande frost fastnat. Tungan hängde slappt ur ena mungipan, men han var inte trött. Han hade kunnat trava på i den här takten i timtal, men någonting fick honom att stanna upp och speja ut i mörkret. Ett par gröna ögon lyste vaksamt framför honom, men det var inte bara ögonen som röjde den främmande vargens existens. Nej, Tass kände hans sinne på avstånd. En varghane. Mer kunde han inte luska ut utan att utforska hanens sinne ordentligt, någonting han inte ville riskera, inte än i alla fall.

Sakta närmade han sig den grönögde med en likgiltig min, men hans sinnen var på helspänn. Han stannade en bit ifrån hanen, så han kunde se de ljusa markeringarna på dess rygg. Då plötsligt bytte vinden riktning och Tass drog in den främmande hanens doft i lungorna. Något blixtrade till inom honom och han drog ogillande öronen bakåt.

Han tillhörde Qu.

Men Tass visade inte mer av sitt ogillande. Istället såg han artigt på hanen och tog till orda.

"Jag trodde jag vandrade ensam här inatt."

Han behöll lugnet utåt sett, men inom sig brann han av avsky.
Till överst på sidan Gå ner
Sleazoid
Crew | Flockledare
Sleazoid

Spelas av : Zara

White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Emptyons 12 okt 2011, 09:40

Han stannade upp då han fick syn på främlingen, och det var inte med vidare vänlighet över sig som han såg tillbaka på denne, inte för att det skulle gå att skymta i hans ögon, men resten av honom vittnade nog om det. För visst hade han lagt märke till den där nästan lite dammiga doften, omöjlig att inte känna igen som en ur Devils, en varg ur en av fiendeflockarna. Han suckade lågt innan han sedan lät den ögonblickliga fientligheten lägga sig bakom den vanliga stela fasaden, det var inte värt det, hanen var inte värd det. Inte för att han precis skulle försöka hindra sig själv ifrån att slå tillbaka om hanen bestämde sig för att attackera honom, men han hade viktigare saker för sig, eller ja, viktigare saker i tankarna åtminstone. Främlingen var en aning större än honom, men var inte de alla det egentligen, det kändes nästan så ibland, men det hade aldrig hindrat honom, han visste vart hans styrka låg, och det var inte i kroppen, en av de många orsaker till att han avskydde tankeläsare så pass mycket, och han kunde bara tacka skuggorna för att de dunklade hans sinne för sådana till en viss del. Det var vad de gjorde nu, något som de näst intill alltid brukade göra i närheten av främlingar. En telepatiker som läste hans tankar skulle dels stöta på en mur av skuggor, visserligen inte allt för svårt att tränga igenom, men en som medförde förvirring och andra blandade biverkningar, och dels så skulle en del minnen och tankar inte vara annat än svarta fragment. Det klippte till i de svartvita öronen innan han vred blicken emot hanen, ''Inte väntade heller jag att stöta på någon i dessa ensliga trakter'' rösten var lika stel som den alltid var i närheten av främlingar, det var inte ens någonting som han tänkte på, det bara blev så, helt enkelt. Det kunde ju dock ha sina fördelar. ''Särskilt inte en varg ur Devils'' tonfallet var detsamma då han talade igen, och ingenting tydde på att han var vidare uppretad eller fientlig emot hanen, men han fick erkänna att han nog helst hade slängt sig över honom istället för att tala till honom, men det gjorde han ändå inte.

_________________
White and black (P) UGFD4U7
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass
Död
Tramptass

Spelas av : Tafs | Död

White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Emptytor 13 okt 2011, 12:47

De båda hanarna stod och stirrade stelt på varandra ett ögonblick innan den andre öppnade munnen och talade för första gången. Med stel röst uttryckte den främmande hanen att han heller inte hade väntat sig att stöta på någon här. Sedan hörde Tass sin egen flocks namn uttalas. Han började skratta, ett kallt och nästan robotliknande skratt.

Lite komiskt var det allt, två varghanar, outtalade fiender trots att de aldrig hade träffats innan, ensamma mitt på en snöslätt.

Den gråbruna hanen granskade kritiskt den andre hanen, han kände att han ogillade situationen lika mycket som han själv. Men hans tankar var fördunklade på ett, för Tass okänt sätt. Det var som om en skugga hade kastats över hanen och döljt eller förvrängt hans tankar. Vanligtvis kunde Tass känna andra vargars sinnesstämning och de starkaste tankarna utan att behöva gå in i deras sinnen. Men det var annorlunda med den randiga vargen framför honom. Det var som om han hade en kraft som skyddade hans tankar. Kyoko hade nämnt skuggkrafter för honom någon gång i förbifarten, men han hade aldrig frågat henne vidare om det. Kanske var det någonting sådant som den mörka hanen besatte.

"Jag blev förvånad av att se en Qu så här långt utanför ert råtthål till revir. Du har inte gått vilse måhända?" Ett hånfullt flin spred sig i hans ansikte. Han kunde inte längre hålla avskyn borta från rösten.

Kanske var han idiotisk som hånade Qu. Men han hade inte glömt vad dom hade gjort mot Devils, mot honom. Alla år av undertryckt hat. Han kunde helt enkelt inte uppföra sig som han önskade i sällskap av en ur Qu.
Till överst på sidan Gå ner
Sleazoid
Crew | Flockledare
Sleazoid

Spelas av : Zara

White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Emptymån 17 okt 2011, 22:47

Hanens kalla skratt gick som i ton med omgivningen omkring dem, nästan så att man skulle kunna tro att det var menat till att klinga över snöslätten just denna kyliga och mörka natt, nästan så ja. Han hade dock sina aningar om vad det handlade om, han behövde inte ens gissa, för det var rätt så uppenbart. Där stod de bägge, totala främlingar men samtidigt svurna fiender, till och med han fann det lite skrattretande, det fick han erkänna. Han lät blicken granska hanen framför honom, alla de detaljer som han kunde uppfatta utan att göra det alltför uppenbart. Giftet hade redan strömmat till i hans kropp och mun utan att han riktigt tänkt på det, det var väll endast en sån där sak som skedde per automatik i närheten av vargar som denna hane. Tungan drog sig över hans mörka läppar och blicken mötte för ett tag hanens, det var nog inte rätt tid för att slänga runt med förolämpningar och hånanden. ''Om någon är vilse och malplacerad så är det inte jag, säg mig, vad har fått en ökenråtta att överge sin oas för en plats som denna, så kall i jämförelse'' svarade han. Han talade inte längre med endast en stel stämma, utan man kunde ana en slughet och baktanke bakom det hela, fientligheten kunde även den anas bakom den kyliga fasaden. Han tog ett par steg snett framåt innan han sedan cirkulerade ett varv kring hanen i ett långsamt tempo. ''Är det verkligen vist, det du gör, att bara slänga sådana ord omkring dig, när du inte ens vet vad för varg du har ståendes framför dig, jag kan lika gärna vara en klen, hjälplös yngling som en hänsynslös mördare, vill du verkligen ta och utmana ödet??'' han stannade upp då han kom fram till vargen och mötte dennes blick med ett slugt flin på läpparna. Han uppförde sig inte alls som han brukade, men vad kunde han säga, hanen var en Devil, och han hade inte mycket till övers för kryp, och han gillade det faktiskt lite grann, att få agera på det sätt han kände för, rätt så befriande. Han lade huvudet på sned och andades ut i vad som lät som en fundersam suckning, och de mörka gestalterna omkring honom tycktes med ens få liv.

_________________
White and black (P) UGFD4U7
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass
Död
Tramptass

Spelas av : Tafs | Död

White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Emptyons 19 okt 2011, 16:27

Fientligheten gick nästan att ta på i luften. Tramptass förolämpning hade tärt på den andres tålamod. Han visste att han hade gått för långt, att reta upp en Qu och hamna i en strid just nu var inte lämpligt. Han var tvungen att hålla sig i form. Devils befann sig på randen till krig. Men ändå hade han svårt för att inte fräsa tillbaka då den mörka hanen gav svar på tal.

"Min plats är i den Döda Skogen.. Jag är lika mycket ökenråtta som du." Morrade han fram med ett flin. Det var sant, han hade lärt sig uppskatta Öknen. Alldeles för varmt och sandigt.

Den röda blicken följde oupphörligt den andre vargen då han sakta cirkulerade runt Tass. Han lyssnade på hanens ord, men hans flin hade för länge sedan dött ut. Den randiga råttan stannade framför honom och klev närmare. Tass strök öronen bakåt och blottade tänderna i missnöje. Hanen hade kommit alldeles för nära.

"Är ni alla lika fulla av dubbelmoral i Qu, eller är det bara du?" Svarade han kyligt. "Är det verkligen vist av dig att förolämpa mig innan du vet vad du ger dig in på?" Han drog efter andan för att fortsätta, men ändrade sig och förblev tyst. Skuggorna omkring den andre hanen ändrade drastiskt karaktärsdrag, de kändes på något sätt mer levande än vad de hade gjort för bara några sekunder sedan. Så Tass' aning hade varit sanning. Den randiga hanen bar på skuggkrafter. Ett känslolöst skratt kröp ur honom. Mungiporna drogs upp i ett illmarigt leende.

"Men vad vinner någon av oss på att munhuggas eller strida?" Han vred nonchalant på huvudet ett ögonblick men blicken återgick snabbt till den randige. "Vi kommer ändå mötas på slagfältet en dag. Och den dagen dröjer inte länge, var så säker på det."
Till överst på sidan Gå ner
Sleazoid
Crew | Flockledare
Sleazoid

Spelas av : Zara

White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Emptytor 03 nov 2011, 00:40

Han fnös kort och skakade på huvudet, Döda Skogen, Öknen, det gjorde ingen skillnad, hanen tillhörde fortfarande Devils, och de var inte mer än en hög kryp. Han brydde sig inte i hanens kommentar utan fortsatte att iaktta denne allt eftersom både hanens och hans egna humör blev allt sämre. Han hade sina aningar om vad detta kunde komma att sluta upp i, och han var inte säker på att han gillade det, men han var inte säker på motsatsen heller. Hanen fortsatte att tala, och med det talandet kom än mer förolämpningar och hånanden, det var väll ungefär så mycket man kunde förvänta sig av en sådan som han, och han var knappast förvånad. Han kände dock inte för att spela det eviga neutrala och stela kortet denna natt, nej detta var i behov av någonting annat, ett kort han inte spelat på ett tag. ''Så det är så du säger, att vi i Qu alla har dubbelmoral, nåväl, kanske det är sant vid sina tillfällen, men det är något utav en nödvändighet ser du, på grund av sådana som er så härdas vi, vi slutar inte kämpa för vår sak, men det går inte att resonera med ondskan'' svarade han med en aning hårdare stämma och mötte hanens blick för en stund. Då hanen slängde tillbaka samma argument som han gett honom så undslapp ett kort kallt skratt honom, ''Du skulle bara veta''. Han tog ännu ett steg framåt och nu slog skuggorna omkring hans kropp, men de hade fortfarande kvar den där mystiken i sina rörelser som alltid, det gick aldrig att veta vart de härnäst skulle styra sig, inte ens han kunde alltid veta det. ''Varför dra ut på saken, varför vänta?? Du säger att vi ändå kommer att mötas på slagfältet, vad är skillnaden nu, du är ensam utan din flock ja, men inte trodde jag att Devils var de soom flydde strider, som gav upp utan att ens börja, men det är ju klart, kryp kan väll inte göra mer'' det sneda, kalla flinet låg fortfarande på hans läppar då han vickade vagt på huvudet och lät skuggorna släppas fria att göra vad de nu kunde tänkas vilja göra. De lämnade honom aldrig helt, men den större delen av dem hade börjat dela upp sig och leta sig emot hanen, de smälte ihop med mörkret väldigt bra, nästan så att de knappt syntes.

_________________
White and black (P) UGFD4U7
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass
Död
Tramptass

Spelas av : Tafs | Död

White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Emptytis 29 nov 2011, 12:41

"Vem är du att tala om ondskan på det sättet?" Morrade han fram och flinade grovt. "Du verkar inte vara den idealiske goda Qu som slåss mot ondskan, du är inte mycket godare än oss med dina hånanden och creepy skuggor." Ett hånfullt skratt undslapp honom.

Den andre hanen frestade honom. Frestade honom att anfalla. Han irriterade medvetet Tass för att trigga honom att anfalla. Förolämpningarna regnade över Tass. Men han var inte den som lät sig manipuleras. Han skulle inte slåss. Inte idag. Det hade han inte råd med.

"Jag har inte tid med såna som dig." Svarade han med en isande stämma och utan att tveka vände han sig om och började gå åt motsatt håll. Men han hade inte hunnit gå mer än tre steg innan han stannade och vred på huvudet mot Zoids håll.

"Vi kommer ses snart igen, tidigare än ni anar. Och vi kommer inte vara barmhärtiga. Ondskan går ju inte att resonera med." Ironiskt skrattade han och vände sig om igen och började gå. Med stridslusten bolmande under ytan längtade han till den dagen då det äntligen blev krig. Då skulle han visa Zoid att en devils aldrig backar ur en strid.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
White and black (P) Empty
InläggRubrik: Sv: White and black (P)   White and black (P) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
White and black (P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Snöslätten-
Hoppa till: