Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 The Journey Home [Part 1 - Isil Anar]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ronia
Flockledare
Ronia

Spelas av : Julia

The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Empty
InläggRubrik: The Journey Home [Part 1 - Isil Anar]   The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Emptymån 01 feb 2016, 16:10

Det var äntligen dags.

Ronia andades in genom munnen, och sen ut i en djup suck. Kroppen darrade av tillbakahållen upphetsning. Intill henne stod Kasai, och hans hållning visade tydligt att denne hyste liknande känslor inför vandringen som snart skulle ta sin början. Isil Anar, hennes familj, hade långsamt börjat samlas runtom dem. En något matt Delta, Pathara med sitt groteska nosben, Imani och Omen kom travande i par. Hon mötte deras leenden med ett eget. Imani hade klarat sig undan sjukdomen, om än Delta hade blivit den att ta över allt förutom infektionen. Hennes kropp hade tagit stryk, men hon var nu nästan helt frisk. Flocken var tacksam för vad hon offrat sig att göra, och de hade gjort allt de kunnat för att hjälpa henne, så som hon hjälp dem. Hon var nu en accepterad, och respekterad, medlem i familjen.
  Sitera kom seglande på lätta vingar mellan grenerna, landade med en mjuk duns i det gröna underlaget. Tear stod intill Black, som var stationerad några meter bort. Ninjorna var redan närvarande. Xeryus satt intill sin vilande syster, Xihali, och betraktade händelserna med alert blick.
  Den växande flocken samlades i en ojämn cirkel. Ronia såg på sin bror, nickade kort, och vände sedan blicken mot Black. Hon anade starkt att han hade några väl valda ord att säga innan det var dags att börja röra sig ifrån vad som tills nu varit deras hem. Ronia hade aldrig varit utanför Kawazatri, knappast mer än några mil utanför reviret. Det var mycket som fanns att se, och om än hon var en vuxen varg nu, var det med största möjliga nyfikenhet hon såg fram emot att äntra berget som skilde regnskogen från mellersta och östra Numoori. 
  "Det är dags", sade Ronia jakande, skickade en snabb blick mot resten av medlemmarna. Den var målmedveten. Dags, det var det. Isil Anar skulle återigen ta sina första, trevande steg ut i verkligheten från sin trygga zon.

The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] 1uksz7hlrbfjeg_small
#Ronia,Kasai&Omen
Till överst på sidan Gå ner
Imani

Imani

Spelas av : Kangis

The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Empty
InläggRubrik: Sv: The Journey Home [Part 1 - Isil Anar]   The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Emptytor 04 feb 2016, 15:46

Nu var tiden inne. Lyan som varit hennes hem länge nu kunde inte längre äga samma syfte längre. Men nog hade det varit sentimentalt att ta farväl av platsen som varit startpunkten till så många minnen. Där hade valparna vuxit upp, vilket var dom viktigaste och käraste minnena. Kawazatri ägde en del av varginnans hjärta. Det var hem. Fast nu skulle hem vara någon annanstans, och det var okej. Imani litade ju på Blacks omdöme, och säkerligen skulle han inte låta någon vandring gå av stapeln om det inte skulle leda till ett gott nytt hem.

En viss känsla hade rotat sig i maggropen. Men det var svårt att avgöra vad det var. Förväntan? Nervositet? Hon var åtminstone säker på sin tacksamhet till Delta, som offrat mycket för att hjälpa henne. Hur kan man tacka någon som räddat ens liv? För det var inte bara att hon inte dog, det innebar mer tid med de som betydde så oerhört mycket. Just dom var anledning till att ens orka försöka.


Som de tu travade bredvid varandra mot flocken kunde Imani inte låta bli att slänga en blick mot sin son. Starka, duktiga, Omen. Han hade vuxit så mycket på så kort tid. Blicken vändes mot Ronia, likaså var hon förändrad. Stoltheten över de som en gång varit valpar var nästan överväldigande. För Black och hans ”små” var ju som en familj. I sinom tid skulle säkert resten av flocken ligga henne nästan lika nära hjärtat, det var hon säker på.
”Omen.” Stämman var låg, men mjuk. ”Bered dig på ditt livs äventyr.”
Till överst på sidan Gå ner
Tear
Död
Tear

Spelas av : Punkis | Död

The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Empty
InläggRubrik: Sv: The Journey Home [Part 1 - Isil Anar]   The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Emptytis 09 feb 2016, 14:45

Förväntan hade lagt sig som en klump i magen på den mörka varginnan. Hon hade inte för allt i världen velat missa början av vandringen och hade hållit sig - troligen något irriterande - nära Black hela dagen. Det pirrade i tassarna av förväntan och otålighet över att börja vandra. Visst hade hon börjat tycka om den kvava skogen med alla sina ljud och värme, men hennes hjärta hade alltid tillhört dem nordligare delarna av landet, där klimatet var svalare och träden fullare av blad.
Hon ville hem.
Otåligt såg hon hur flocken samlades i en ojämn cirkel. Hennes blick fastnade på Blacks två valpar, deras ledare under denna resa, och slet sig inte. Ögonen glittrade men var stint fästa på valpparet. Hon ville börja, nu.
När Ronia äntligen sa att det var dags började hennes svans att vifta och hon slet för första gången på flera minuter blicken från valparna och såg upp på Black. Ett leende bredde ut sig på hennes läppar vid tanken på att få vandra norrut igen. Sedan hon gått med i flocken hade hon inte varit längre bort än till bergskedjan norr om Kawazatri.
Hjärtat dunkade nu hårt i bröstet när hon såg tillbaka på valparna som inte längre var valpar. Äntligen.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Empty
InläggRubrik: Sv: The Journey Home [Part 1 - Isil Anar]   The Journey Home [Part 1 - Isil Anar] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
The Journey Home [Part 1 - Isil Anar]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kawazatri :: Kawazatriskogen-
Hoppa till: