Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
Evig sömn [Dimitrij] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 2 Botar

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Evig sömn [Dimitrij] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Evig sömn [Dimitrij] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Evig sömn [Dimitrij]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Araiel
Död
avatar

Spelas av : Elsa | Död

Evig sömn [Dimitrij] Empty
InläggRubrik: Evig sömn [Dimitrij]   Evig sömn [Dimitrij] Emptytor 16 jul 2015, 22:50

Acherati var en vacker plats. Den prunkande skogen glänste när solen la sina strålar på stammarna och fick vattnet att glittra av tusentals små diamanter. Det stod i stark kontrast till Eldskogen, där allt var täckt av aska, trots små gröna stjälkar. Acherati var en livlig plats, men på samma sätt lugn. Det var som om skogen förtrollande en till att koppla bort stress och oro. 
   En kanin störde lugnet när den susade förbi på kvicka ben, tätt följd av en slank vren. Jakten löpte i halsbrytande takt genom skogen. När de passerade genom en pytteliten bäck stänkte vattnet åt alla sidor.
   Araiel bet ihop. Hennes kondition var utmärkt men jakten hade pågått ett tag nu. Bytet fortsatte outtröttlig och hon började lacka efter. Beslutsamt sträckte hon sig efter sin kraft samtidigt som hon förlorade lite mark. Så fort hon kunde grep hon tag om kaninens medvetande och placerade en tung hinna av sömn runt det. Reaktionen var omedelbar. Djuret saktade in, stapplade vimmelkantigt framåt. Hon skyndade fram och knäckte snabbt nacken på den lilla gnagaren.
   Vrenen bet tag i kaninens nackskinn och lyfte upp den. Hon tänkte ta tillbaka bytet till Tamon - men först skulle hon njuta lite mer av skogen. Med långa, smidiga steg tog hon sig framåt. 
   Honan sänkte regelbundet nosen till marken för att dra in lukter. Med kaninen så nära nosen uppfattade hon inte de lukter som vinden förde med sig lika bra. En doft av kanin här. En liten fågel där. Djuren lämnade ofta avtryck som var lätta att känna igen.
   Men så, var det plötsligt en annorlunda lukt. Varg. Nä, vargar. Doften var svag. Det var tydligt att det inte var ofta vargarna var här, om ens någonsin, men det låg ett revir här. Det luktade flock.
   Med kaninen i munnen stannade hon upp på långa ben och såg nyfiket mellan träden, försökte skymta något eller någon. Araiel var inte dum. Hon vågade sig inte riktigt in på reviret - vem visste vilken typ av flock det här var? - men kikade ogenerat in. Lojt följde hon revirgränsen några meter innan hon åter stannade och släppte ner kaninen på marken för att sedan sjunka ner bredvid. Hon var trött i benen efter allt spring. Hon skulle vila lite och sedan återvända till sin vän.
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Crew | Flockledare
Dimitrij

Spelas av : Kreftropod

Evig sömn [Dimitrij] Empty
InläggRubrik: Sv: Evig sömn [Dimitrij]   Evig sömn [Dimitrij] Emptytor 16 jul 2015, 23:49

Hon hade känt de främmande sinnena i randen av sitt medvetande ett tag. Flocken befann sig i utkanten av reviret, i en del av området de inte vandrat över på ett tag. I samband med dagens övningar markerades området av deras närvaro, för att stärka revirets gränser.
    Dimitrij hade inte lagt särskilt stor vikt vid de främmande sinnena, båda levande och ute i solens sken, förrän ett av dem satt av i språngmarsch. Den hornkrönta misstänkte att de jagade i området. Hon hade inga större problem med att enstaka främlingar kom i närheten av reviret, men med en snabbt växande flock och många munnar att mätta ville hon vara säker på att de som jagade i närheten höll sig utanför reviret. De hade inte råd att dela sina byten med alla.
    Efter att ha mentalt följt det springande sinnet tills det stannade vände Dimitrij i riktning mot främlingen. Hon rörde sig inte särskilt nära, kände inget behov för direkt konfrontation om de främmande bara höll sig i utkanterna utan att söka sig in på flockens marker. För långt ifrån för att kunna varken se eller höra främlingen stannade hon upp igen.
    Ett dovt, tydligt ylande steg ur hennes strupe när hon höjde den långsmala nosen mot skyn. De närmsta av flockmedlemmarna stannade också upp i sina göromål när de hörde hennes röst, och stämde in i ledarens melodi. Det var inget kallande ylande, utan en ton för att tala om att flocken fanns i området. För att tala om för främlingarna att de var nära.
Till överst på sidan Gå ner
Araiel
Död
avatar

Spelas av : Elsa | Död

Evig sömn [Dimitrij] Empty
InläggRubrik: Sv: Evig sömn [Dimitrij]   Evig sömn [Dimitrij] Emptyfre 17 jul 2015, 11:55

Araiel's vila varade inte särskilt länge. Hon hade knappt hunnit sluta ögonen innan ett yl steg över träden. Det fanns inget hotfullt i ylet. Det var bara ett yl som signalerade att vrenhonan var nära dem. Ylet följdes snart upp av flera nya röster, alla ylandes samma meddelande.
  Araiel suckade. Hon reste sig upp igen, trots sina matta ben och fiskade upp bytet. De måste veta att hon var där. För att inte hamna i trubbel eller stressa upp dem, vände hon på klacken och började spatsera tillbaka till sin vän.
   Hon vände sig bara om en enda gång, kikade nyfiket på reviret och ville veta vilka typer det var som fanns där. Hon visste inte alltför mycket om flockarna som fanns i Numoori, men hade inte vetat att det fanns någon här. Å andra sidan visste hon inte var någon flock befann sig.
   I stilla mak lämnade hon den främmande flockens revir ifred.

[Kortroll var det x'D Avslutat!]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Evig sömn [Dimitrij] Empty
InläggRubrik: Sv: Evig sömn [Dimitrij]   Evig sömn [Dimitrij] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Evig sömn [Dimitrij]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Acheratiskogen-
Hoppa till: