Pågående Event
Senaste ämnen
» Adopterbara designer av Kreft
Fetching. (Ehfra) EmptyIgår på 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Fetching. (Ehfra) EmptyIgår på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Fetching. (Ehfra) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Fetching. (Ehfra) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Fetching. (Ehfra) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Fetching. (Ehfra) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Fetching. (Ehfra) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Fetching. (Ehfra) Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Fetching. (Ehfra) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Fetching. (Ehfra) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Fetching. (Ehfra)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 13:09

Stenar, överallt. Inget gräs i sikte. Bara sten. Ken-Yak skulle beskrivas som tråkigt i andras ögon, sorgligt till och med. Men den ljus gråa ragana hanen tyckte om det. Faktum är nog att Ken-Yak var hans nya favorit ställe. Han kände sig avslappnad. Det var tyst, öde. Ingen idiot till varg i sikte. Han suckade nöjt. Man kunde nog faktiskt utesluta att det fanns vargar som inte var intelligenta här. Det var ett svårt klimat, en svår plats. De flest bytesdjuren var små och svår fångade och gömde sig under stenarna. Det betydde att bara de skickliga och smarta skulle lyckas klara sig här. 


Den ljus gråa hanen balanserade på stenarna som han gick på. Det var oerhört lätt för honom med hans stora tassar. Bakom honom släpades den långa svansen i marken som lyckades förbli oerhört vit för att bli släppas bland dam och sten. 


Runt honom svävade en tjock stronga luft, ihop packade luft. Som en pil, fast mjuk. Den snurrade på sig i mjuka rörelser då och då. Det var Xerxes som kontrollerade den. Det var länge sedan han hade lekt med hans krafter, tränat med hans krafter, och det var dags att han gjorde det igen. De kändes lättare att kontrollera luften, styra den, än vad det gjorde förut. Han hade ett starkare grepp och det kändes som om han äntligen hade lyckats kommunicera med den. 
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 14:12

Luften var kylig över Ken-Yak, med sina sten och gräsbeklädda vidder. Solen doldes delvis bakom en tunn slöja av moln, och lämnade omvärlden i ett grågrönt dis. Ehfra drog in luften i lungorna och slog långsamt upp de blå ögonen. Svansen hängde slappt utefter bakbenen, och öronen var mjukt framåtriktade. De karaktäristiska hornen välvde sig upp ifrån hjässan likt raganans typiska utseende. Egentligen var Ehfra en vren, men hon såg sig inte som en förbannad varelse likt många andra.
Nog för att hon kunde bli blyg bland de hon inte kände, då hennes drag för många kunde vara ett men från en "förbannelse", men hon själv ansåg sig egentligen bara äga en extra gen som inte alla vrener hade. Ingenting konstigt egentligen, då det fanns ett antal i världen som var som hon. Ehfra hade inte träffat en sådan på många år nu.

Raganan ruskade på huvudet och fortsatte framåt i maklig takt. De långa benen undvek smidigt markens ojämnheter medan blicken svepte över omgivningen. Det luktade varg, vilket det gjort i ett par timmar nu - och hon hade ingen lust att få en obehaglig överraskning. Då vinden förde med sig ännu tydligare dofter gled hon ljudlöst in i osynligheten och bytte spår till stenunderlaget istället för gräset, för att dölja sina spår. Honan stannade till ett ögonblick och lystrade med höjd huvud, innan hon fortsatte återigen och gick runt en kulle som kommit i hennes väg.. Och lika snabbt stannades stegen upp igen. Där, var källan till doften. Denne någon satt med vänstersidan åt henne, och stirrade på något svårsynligt i luften. Blicken var koncentrerad och skärpt. 
Men det som var upseendeväckande var de höga hornen som spirade upp ur hjässan och sträckte sig mot himlen.

"It's a.. Ragana.. !"
Ehfra stirrade förvånat på den andre i sin osynliga skepnad. Snart skulle han bryta koncentrationen och märka hennes doft. 
Han var .. en ragana!
Snopet drog hon tungan över högra mungipan och gick långsamt närmare tills hon bara var meter ifrån honom. Såg nyfiket på de maskulina anletet och lät blicken följa de överdimensonerade öronens linje. Han var lika ovanlig som hon.
"Hello." 
Rösten var ett mjukt mummel, men Ehfra visste att hanen skulle höra den - hans öron kunde knappast vara breda förgäves.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 14:47

Varg. Han kunde känna det. Det var inte en gnagare för de hade mindre fötter, vägde mindre och gick med mer osäkerhet. De hade dessutom en annan gångstil än en varg. 
Elegant och ståtligt började han gå över marken som var täckt av stenar av olika storlekar. Påväg mot vibrationerna som distraherat honom från hans verkliga mål. Hanen kände att vibrationerna kom närmare honom och valde därför att stanna. Helt plötsligt såg han henne, honan som hade utlöst vibrationerna och stört luftmolekylernas lugn. "Hello" sa honan och hanen nickade tillbaka ett hej. "A ragana..." konstaterade han lågt. "What goals does this ragana wants to accomplish?" frågade han henne.


Luften som hade varit sval var nu något varmare men det blåste fortfarande och de gråa molnen blev fler än de vita. Det skulle bli storm och regn, förmodligen åska. Xerxes längtade redan efter det öronbedövande ljudet. 


Senast ändrad av Xerxes den lör 23 aug 2014, 17:20, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 15:13

[Kom på att hon ska tala Numorian, så ändrade i första inlägget xD]
I samma ögonblick som hon uttalat "hello" så släppte hon taget om sin kraft och blev synlig för den något större hanen. Den blå blicken såg forskande på honom. 
Trots hennes plötsliga uppdykande, verkade han inte vara förvånad. Måhända var han van vid andra förmågor? Eller ägde han kraften själv.. Eller talade något om för honom vart hon befunnit sig? Ehfra visste inte.

Den vitgrå hanen tog till orda efter en kort nickning.
"En ragana.." Var han lika förvånad som henne? "Vad kan denna ragan ha för mål?"
Honan förvånades, än en gång, över situationen. Han var rättfram - trots det, betraktade hon honom i några sekunder innan svaret kom.
"I'm on a .." Hon sökte febrilt efter rätt ord, men lyckades inte. "A.. Journey."
Det lät sannerligen dumt. Nåväl.
"Why is my way on your interest? I'm just a simple soul on my way trought this lands, to meet other wolves and discover new places." Ett lätt leende spred sig över läpparna, om än svalt och något blygt.

"My name is Ehfra. If you want to know."
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 17:35

"A journey..." Tänkte Xerxes. "What kind of journey?" frågade han och gick närmade henne. Xerxes lät de ljusblåa ögonen möta hennes, höll fast hennes blick så långt som möjligt innan han började gå runt henne. "Is it because of curiosity?" Han släppte hennes blick och tittade på sidan av hennes kropp. Följde det mönster som klädde hennes päls men en aning nyfikenhet med lågt huvud. Nästan som han smög. "Maybe because she's tired of her pathetic life?" Orden vara kalla, som vanligt. Kanske lät det något hotande ändå fast det inte var meningen. "An escape, perhaps" Sa Xerxes samtidigt som han höjde huvudet högt upp i luften. Han var bakom henne. Tittade på hennes nacke en stund i tystnad innan han fortsatte till hennes andra sida. Den gråa hanen gick närmare honan. Päls snuddade vid päls. Munnen närmade sig hennes öra. "If the reason is curiosity, is that a sign of bravery or stupidity?" Viskade Xerxes i hennes öra i en giftig ton. Drog sig tillbaka, munnen kom längre ifrån örat, när han höjde huvudet. Sedan ställde han sig framför honan igen, med högt huvud, tittade ner på henne då hon var något kortare än honom. 


"Why is my way on your interest?" Frågade hon honom. "I am not interesting, I do not care. I am just trying to create a conversation." Svarade han ärligt. "Ehfra" Han uttalade namnet långsamt. Lät tungan smeka bokstäverna försiktigt.
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 18:09

Orden som strömmade fram mellan käkarna på den snögrå hanen var kyliga. De var klädda i en fasad av ointresse, men Ehfra anade att det snarare var tvärt om.. Han var svår att läsa. Även för henne, som sällan var dålig på sinnesstämningar. 
Han var.. Konstig.
"A journey.." Började den hornbeklädde. 
Hans blick möttes henne, borrade sig in i de blå ögon och efterlämnade ett visst obehag. Ehfra svalde tyst och vred bak de gråsvarta öronen en aning, vilket fick henne att anta en vaksam min. Inte rädd - men betydligt mer uppmärksam än innan varit.
"What kind of journey?" 
Den högreste hanen höll hennes blick medan han långsamt skred framåt, för att sedan släppa den och istället låta dem syna hennes kropp - helt ogenerat. Öronen vreds ännu mer bakåt den isande känslan i maggropen tilltog.
"Is it because of curiosity?"
Han fortsatte runt och stannade bakom henne. 
"Maybe she's tired of her patetic life?"
Patetiska liv!? En skärpa for genom ögonen.
"An escape, perhaps.."
Långsamt, väldigt långsamt, slöt han upp tätt intill hennes högersida. Hans vitgrå päls blandade sig med hennes. Obehaget stegrade i magen. Hans nos sänktes i höjd med hennes trekantiga öra. 
"If the reason is curiosity, is that a sign of bravery or stupidity?"
Den varma andedräkten fick henne att rysa. Då, äntligen, avlägsnade han sig från hennes sida och ställde sig återigen framför henne. Ehfras blick vandrade upp mot hans ansikte, mötte hans ögon, då han återigen talade.
Men orden sade emot honom. Han verkade onekligen intresserad av hennes resa. Även av henne, måhända.
En stunds tystnad medföljde då hon kyligt stirrade tillbaka, innan svaret långsamt kom.
"Oh, stranger. You know nothing of my life, I hear.. But how should you?" Skulle han spela det spelet - gjorde även hon.
"You are not.. That kind of smart wolf, I think.." Långsamt sträckte hon på sig tills huvudet kom i jämnhöjd med hans.
"I leaved my home because of my heart. It telled me that I should be able to find new things.. Strange, wild things, but new - outside the lines of the Northern Forest. "
Hon sträckte långsamt fram huvudet mot honom tills de skiljde bara skiljde en knapp decimeter, mellan deras nosar. Ena ögonbrynet, om hon så att säga hade haft ett, höjdes medan det andra sänktes.
"Now you know my story. I want to hear yours, stranger... Maybe even your name.."
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 18:32

-You know nothing of my life
-I am glad that I don't. If I did know, I would probably be dead now, bored to death. Xerxes gäspade stort, nonchalant. Hennes blick avslöjade henne, hennes ord avslöjade henne. Hon hade tagit illa upp av hans ord. Ett flin spred sig på hans läppar men försvann snart. Än så länge var det bara en hypotes, att hon var något irriterad på honom. Xerxes hypotesen byggde på tidigare erfarenheter, hur tidigare vargar hade reagerat. 


Han flinade bara åt hennes oförskämda kommentar. "You think?" Han upprepade det hon sa. "Wow, I am surprised. You can actually think?" Sa han med ett fejkat förvånat uttryck som snart övergick till hans känslolösa, vanliga uttryck. Han tittade kyligt in i hennes ögon. Stämningen var laddad. Som om en av individerna skulle bita tag i den andres käke, krossa benen. Han satte sig ner avslappnad och något tillfredsställd av hennes ord och reaktion. Ehfra hade krut i sig, enligt Xerxes, och han ville verkligen tända eld på henne. "You do not want to know my story" Sa han snabbt och kort. Inte ens han själv tyckte att det lät särskilt lockande. Den, hans historia, hade aldrig förföljt honom eller gett honom ångest. Xerxes hade knappt känt några känslor alls när minnena kom upp i hans huvud. Möjligtvis had han känt hat de första veckorna men de försvann snart. Och minnena blev bara bilder som fanns där. Som en bok utan handling. "Tell me about yours instead" Han la sig ned, frambenen korsade. "Make my day. Entertain me" Han slickade sig om mungiporna. Lät den groteska tungan smeka de kortare, ljus gråa hårstråna. "I am Xerxes" Sa han innan han åter igen blev tyst igen, väntade på honans svar.
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 19:29

Hans kommentarer var endast roande, Ehfra tog inte alls hårt på vad hans läppar formade nu när hon insåg hans attityd - icke allvarliga, attityd.
Hon drog på munnen och lät luften vina mellan tänderna i ett roat frustande medan den vite vek banbenen och satte sig på det torra gräset. Den stela minen i hanens anlete behölls, men ögonen talade för annat. 
Hennes egna ägde en glans av illmarighet.

"You don't want to know my story. Tell me about you instead."
Där var han, Xerxes, fullt allvarligt. Hade hans liv varit helt ointressant? Knappast. Allas liv hade någon hake. Så var det alltid.
"Och jag ska få reda på vad."
Högt, sade hon däremot något helt annat.
"Hm, Xerxes.. Are you sure about that? I should love to hear your lifestory.. It's not that ordinary for me to meet another Ragana.." Långsamt lade hon sig ner framför honom, likt den något högre hanen gjorde, fortfarande med den intensiva blicken fäst i hans. Ett mörkt moln täckte solen helt och förde med sig en vindby av isande kall luft. Hennes päls rufsades om för en sekund och ögonen kneps ihop för att undvika smutsen den rev med sig. Det skulle börja regna inom en snar framtid.

"But maybe I should not be that hard.."
Hon fuktade nosen genom att låta tungan fara över den. 
"So.. What do you want to hear, snowflake?"
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 19:48

"I am sure" Sa han i hans mörka, säkra röst och väntade på att ord och meningar skulle komma ur hennes mun.  Han var väldigt säker. Faktum var att säker var att underskatta det hela. Han var mer än bara säker. "If you would love to hear my lifestory" Han höjde huvudet en aning. "You must find it easy to love" 


Spelade hom svår? Hm, det var inte något som han inte hade lagt märket till men han valde att spela nonchalant ändå. Och hanen var väldigt bra på skådespeleri.Han fnös åt hennes ord och kom snabbt på ännu en kommentar; "Truth to be told; You aren't that hard. Quite easy, in fact" Han sänkte nosen mot marken, men han kunde fortfarande se in i Ehfra's ögon. "Were you trying to be hard?" Huvudet vreds lite åt höger men han rätade snabbt på det. igen. "If you did; Why I am flattered" Sa han självbelåtet. 


"Why thank you for the cute nickname, darling." Tackade han sarkastiskt när hon kallade honom Snowflake. Snowflake lätt oerhört oskyldigt, något som absolut inte matchade hans personlighet. Något komiskt i hans öron. 


Han himlade lite med ögonen av hennes fråga; "What do you want to hear?". Pupillerna rörde sig till höger, sedan uppåt, för att sedan landa på vänster och sedan på honan igen. Irisarna följde lydigt efter pupillens rörelser. "I want to know your life story" Stönade lite efter att orden lämnat hans mun, som om det var självklart. 
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptylör 23 aug 2014, 20:14

"I am sure... If you would love to hear my lifestory you must find it easy to love."
Ehfra la huvudet en aning på sne och sänkte ögonlocken några millimeter, lyssnade noga på hans ord, väntade igenom pauserna.
"Truth to be told; You aren't that hard. Quite easy, in fact.. Were you trying to be hard? If you did; Why I am flattered."


"You say so, snowflake?"Hon log ett svårläst leende. "Maybe I am .. easy." Leendet breddades. Han kontrade genast, kanske inte helt nöjd med det något nedlåtande namnet:
"Why thank you for the cute nickname, darling."
"Oh, you're welcome! I can a few more if you liked that one. Like snowwhite,  You like that better?" Ett skratt undslapp hennes läppar. Förmoldigen skulle hon reta upp honom - men lika mycket visste hon att Xerxes skulle behålla sin stela fasad. Han svarade sedan, med trött röst, på hennes fråga. Hennes historia.. 
"And you're right in one thing - my life were a little bit boring. I lived in the Northern forest for about twenty years before I left my family. There after I've been wandering trought Numoori for the last five years.."
Hon sänkte huvudet ner mot tassarna och placerade det på dem.

"There you have my much, ultrainteresting story! NOW I want to hear yours!" Hon vred på huvudet och fäste endast högerögat på honom.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptysön 24 aug 2014, 09:47

Xerxes ignorerade honan till slut. Orden blev dämpande ljud, som under vatten. Han kunde se hur hennes mun rörde på sig, men inget ljud kom ut. Avslappnande. 


Däremot lyckades han fånga informationen om hennes livsberättelse som faktiskt var speciell, enligt honom. Alla historier han hade hört var oftast sorgliga, någon hade dött, blivit mördad, begått självmord. Men Ehfra's verkade lugn, något som var fascinerande i hans ögon. Den var... annorlunda. Xerxes hummade lite för sig själv; hmm. 


Tystand. Den omringade de två individerna. Xerxes kunde dessvärre inte höra tystnaden. Ett pipande ljud förföljde honom varje gång det blev tyst. Ett ljust ljud som aldrig gav honom vila. Efter alla explosioner och tryckvågor hade hans öra slutat kämpa och lämnade efter sig ett ständigt pipande. Han hade bara tinnitus på ena örat vilket underlättade det något. Hur som helst, behövde hanen verkligen hans hörsel när han kunde känna? För Xerxes var hörseln överskattat. 


Helt plötsligt avbröt Xerxes tystnaden: "I was born in the moutains in the north. My pack wasn't exactly nice, but that was obvious. I mean, look at me. I am an arse. When I was a puppy I was curly, cute. My mother loved me, I was her..." Hanen letade efter ord. "Snowflake" Sa han till slut. "My father was an ass and an idiot. He never talked to me because I looked very cute, therefore I was weak in his eyes. My mother used to tell me that I looked like him though, except from the cuteness. Hopefully I haven't owned his idiotic trait. Efraim and Salome were their names. I also had two siblings; Einar and Edit. Einar was like my mother; kind and innocent. My father never talked to him and that made him very sad. Edit was a very pretty child, she got her mother's looks. However, she was a killer machine, like her dad. Efraim and Edit always talked, he learned her how to fight, she was his favorite." Tystnad. "I was always very quiet as a puppy so no body really knew me and they always thought I was this very cute child, kind child. That's probably the reason why an idiot teased me once, our pack was evil after all, being kind isn't something that is exactly welcome. This idiot never teased me again or called me cute; I killed him. My mother's love for me disappeared. Einar stopped talking to me. My father started to talk to me and I became his new favorite child. Edit started to look at me with anger because I was a competition. She was not longer the favorite. Also, I didn't need to practice, I was self learned, she wasn't. I had a talent, she hadn't." Xerxes suckade. "And then there's more but that will bore you" 
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptysön 24 aug 2014, 13:04

Ehfras historia slutade i en lång tystnad. Ett svagt hummande från Xerxes var det enda som hördes, innan den återigen blev kompakt runt de båda. Ändock, var hon inte uttråkat - snarare tvärt om.
Road, underhållen, var hon.
Den flerfärgade honan slöt ögonen i några sekunder, men öppnade de nästan genast då hanen, mot vad hon trott, påbörjade sin berättelse. Nyfiket höjdes huvudet, öronen vreds framåt och blicken skärptes. Framtassarna korsades när hon lyssnade på den något motvilliga rösten.

Minutrarna gick under hans historia. Ett familjedrama, där fadern var i styret. En vänlig moder som älskade sina valpar, speciellt lilla lurviga Xerxes. (Där kunde hon inte hindra sig från att le)
Xerxes hade tydligen setts som det snälla, oskyldiga barnet och blivit styrd med av de andra. Ett vänligt syskon och ett som var en mördare, och faderns favorit.
Trevligt. Här började hon anta en förbryllad min.
Dessutom hade väl Xerxes tröttnat på situationen och dödat någon som betedde sig illa.. Hans historia var komplicerad. Inte alls som hennes, som i ärlighet var rena sagohistorian i jämförelse.
En kort tystnad följde, varpå ett avlägset muller hördes borta i horisonten och följdes av en vindby. Det luktade regn i luften. När som helst skulle himlen öppna sig, men tills dess - tänkte hon inte missa chansen att höra slutet på historien.

"And then there's more, but that will bore you.."
Ehfra skakade på huvudet och vickade på högertassen i en manande gest, fortfarande på plats över den andra.
"No, no! Keep going. This is much more interesting than mine."
Ögonen glänste av den överdrivna nyfikenheten.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptysön 24 aug 2014, 14:01

Han nickade långsamt åt honans ord, som ett "okej". "Me and my sister got into a fight. I took a fight. She started it. She wanted to prove something to her dad. However she made a fool of herself..." Han tystnade. Han hade gått med på det här, att han skulle berätta allt men han ångrade det nu. Han ville inte ta upp resten, inte än. Ehfra var fortfarande en främling för honom. Han tyckte inte att iden om att han skulle berätta om hans liv för en främling var så särskilt lockande. "The rest of the story is grotesque" Sa han kort som ett avslut. "Tell me about your family"  Sa han snabbt för att undvika att han skulle behöva berätta mer eller att hon skulle fråga. 
(Väääldigt kort, jag vet, förlåt ;_;)
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptysön 24 aug 2014, 14:57

Blicken vilade på den vite hanen då han fortsatte efter en kort nickning, men plötsligt dök en viss osäkerhet upp i rösten och historian avbröts mitt i en händelse. 
"The rest of the story is grotesque."
Ehfra öppnade munnen för att protestera, men slog sedan misstroget igen käkarna med en lätt smäll. Hon kunde inte gissa sig till slutet, sanningen var att hans liv verkade ha varit mycket oberäkneligt. Det var svårt att kunna röna ut någonting alls.. Xerxes var en mystisk varelse.
"Tell me about your family."
Honan bröts ut sina tankar och ruskade på huvudet för att skingra dem. Sedan fångade hon upp hans blick och stirrade in i dem med all uppbådbar intensivitet. Vad var hennes familj av för intresse? 
Nåja. Han hade talat om mer än hon någonsin skulle anat.

"Well.. My family." Hon gjorde en paus för att sträcka bak huvudet och gnuggade ena hornet mot flanken. 
"My family, they are the best kind of wolves you could ever imagine." Hon log svagt. "My father were like the leader, he gave us food when we were hungry and taught us to hunt when the time came. He gave us protection from enemies and love when we were sad."
Hon slickade sig om munnen. De grotesta tungan for över läpparna på båda sidor innan hon återigen tog till orda.
"My mother loved us all - me, my siblings and dad. Her name is Ritha, and my fathers Centhor, and both me and my siblings names is grounded on theirs..."
Återigen en paus.
"I have one brother, Chentl, and two sisters, Ehtna och Centhamel. They are all raganas like me, but only one of them hate the stantlers and tounge - Centhamel. I have learn't to love myself, because of my mother... But she never really wanted to accept. She wanted to be like the other of her usual kind."
Hon släppte Xerxes blick och lät ögonen höjas till himlen. Mullret återkom, högre denna gång. Ovädret närmade sig. Borta vid horisonten var luften grumligt grå, vilket tydde på regn. Det skulle dröja en stund till innan det nådde dit.
"She's still like that. I wonder if she still living in the Northern forest with the other.." Rösten blev tankfull.
"Then there's Chentl. He's of a bigger kind.. Like you. As puppy, I always wanted to be like him. I felt so small.." 
Ett kort skratt undslapp hennes läppar. Ögonen mjuknade.
"But now, I just respect him like my brother. And there's one thing he don't have, something he can't do.." Hon lade huvudet på sne.
"He have no powers, like my other sister. Ehtna. She's so much like me. Same body, same colours. Just different markings. We always played together, ate together.. I miss her. She also left when I did."
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptymån 25 aug 2014, 19:56

De ljusgråa öronen var riktade framåt mot Ehfra. Snappade upp varenda litet ljud och ord och gav ifrån sig men stängde ute allt annat. Han kanske bara hörde Ehfra's röst men han kunde känna allt. Kanske var han så nyfiken på att höra honans historia för att den inte liknade någon annan historia. Eller så var det så att han inte litade på henne, trodde inte på henne, för att en kärleksfull uppväxt lät så... Konstigt. Det var unbelievable för Xerxes. Han ville ta reda på om det var en lögn. En lögn som gömde en mörkare historia. 


Han lyssnade på hennes historia; Hennes syster var inte nöjd med den groteska tungan som kom med generna. Det förvånade inte honom. Xerxes skämdes också något för den missbildade tungan. Det var inte på grund av förbannelsen, som var falsk enligt Xerxes. I Xerxes ögon fanns inga gudar. Det var mer att det såg så... jävla fult ut att ha en orm tunga hängandes från munnen. Dessvärre förstod han inte inte hennes syster's skam över hornen. Förmodligen för att han höll sina horn kärt. De fick honom att se mäktig ut. Utseendet var oftast viktigt i möten med andra vargar och alla som förnekade det var idioter. Inte bara fick det Xerxes att se ännu större och mäktigare ut, de var fick honom också att se ganska stilig ut; majestätisk.


Han rörde sitt huvud lite åt höger så att han såg honan mest på vänster öga, visade den vänstra sidan av hans ansikte. "If you miss her, and like her so much, why did you left? The place seems like a good place. Good family and friends; protection and love. Why give up all that for a crappy country which can only offer sadness and darkness?" frågade han kallt, allvarligt. Efter att orden lämnat hans mun sken himlen upp. En blixt slängde sig över molnen och sken upp landskapet. Efter några sekunder efter att blixten tonat ut kom mullret. Mullret vibrerade inne i hans bröst, dansade på hans skelett. Bara några sekunder efter åskan kom regnet, snabbt. Från råa moln och blåsigt till åskväder. Han lutade sitt huvud uppåt, mot regnet, och blundade, njöt. "Oh rain, my dear" tänkte han. 
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptymån 25 aug 2014, 21:28

Ehfra behöll huvudet frågande tippat åt höger medan Xerxes talade. Han hade uppenbarligen aldrig riktigt deltagit i den familjära stämningen hon var så van vid - det var sorgligt. Hon tvivlade på att det skulle vara möjligt att ändra hans åsikter, men för honom verkade världen bara grå. Inte konstigt å andra sidan, men ingenting hon tidigare stött på i sin resa var ont eftersom hon i högsta möjliga mån hållit sig ifrån trubbel.

"If you miss her, and like her so much, why did you left? The place seems like a good place. Good family and friends; protection and love. Why give up all that for a crappy country which can only offer sadness and darkness?"
Hon betraktade noga hans ansikte, tänkte svara, men avbröts av ett åskmuller. En blixt skar över himlen  och fick henne att överraskat rycka till, innan regnet började droppa från himlavalvet. Utan att låta sig störas ytterliggare, fortsatte hon. Men något höjd röst för att överrösta naturens ljud. De blå ögonen smalnade av en aning i en tankfull min.
"I miss her, yes - but the thing is that we will meet again. One day. I never left them, I just needed some time for myself. After my simple life in twenty years.. I felt that I needed some new in my life. They was very understanding when I told  them about my plans.. I mean, my parents."
Hon avbröt sig av att Xerxes rörde på sig. Han höjde huvudet mot regnet och slöt ögonen. Ett finurligt leende smög sig in i hennes ansikte då hon lekfullt bet sig i tungan. Så det fanns faktiskt saker han gillade, trots att hanen så prompt verkade påstå att allt Numoori bar på var ett helvete.
"Hey, Snowflake." Hon vred fram öronen och antog en spelat förvånad min. "That thing on your face.. It's that a smile?"
Ehfra öppnade munnen en aning och minen fullbordades. Han hade kanske inte märkt det - men hon hade märkt en svag ryckning i hans mungipor när huvudet höjts.

[Hoppas det var okej, det där sista 8D]
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptytis 26 aug 2014, 17:46

Han flinade lite när honan upptäckte hans något gladare sida. Han vinklade ner huvudet och tittade in i Ehfra's ögon. Han hade inte gett ifrån sig ett leende men förmodligen hade hon upptäckt något på honom som avslöjade hans känslor. "Oh dear, you should now by now, that I do not smile" sa Xerxes lågt och höjde ena ögonbrynet en kort sekund. Orden uttalades så självsäkert men han hade varit helt omedveten om att en liten muskel hade ryckt i mungipan, som en reflex. Oh, han var så omedveten om det. Xerxes var till och med omedveten om att han njöt, eller nästa omedveten om det. 


Xerxes ställde sig upp, nosen vinklad neråt, en lite trött pose. Den vita kroppen började ruska på sig. Vattendropparna flög av den långa pälsen och slängdes runt om honom. Långsamt sträckte han på musklerna, värmde upp honom. "It's time to say good bye" sa han lågt, mörkt. Den ljus gråa hanen nickade ännu en gång, som ett hej då. Sedan vände han sig långsamt om och började vandra väster ut, mot hans mål. Omedveten om han skulle träffa honan igen eller inte, men den frågan var han också ganska ointresserad i. 
Till överst på sidan Gå ner
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Emptytis 26 aug 2014, 18:33

Ehfra såg bara på honom med tom blick, även när han reste sig och valde att vandra vidare. Nog var hon lite besviken över att bli av med sällskapet. Det var trots allt inte ofta hon träffade en som henne. En ragana.
Hon följde den allt mer avlägsna gestalten med blicken. Sedan andades hon ut i ett lätt skratt, skakade på huvudet och reste sig upp. Åskan mullrade till ovanför huvudet på henne då hon föll in i osynligheten och satte av i fyrsprång åt motsatt håll.

"Bye, snowflake!"
Rösten dränktes nästan i regnet.

[De måste träffas igen! 8D - AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Fetching. (Ehfra) Empty
InläggRubrik: Sv: Fetching. (Ehfra)   Fetching. (Ehfra) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Fetching. (Ehfra)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ken-Yak-
Hoppa till: