Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
En glanslös dröm [Kenai] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
En glanslös dröm [Kenai] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
En glanslös dröm [Kenai] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 En glanslös dröm [Kenai]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Jace

Jace

Spelas av : Jace

En glanslös dröm [Kenai] Empty
InläggRubrik: En glanslös dröm [Kenai]   En glanslös dröm [Kenai] Emptylör 29 mar 2014, 08:14

De morgonpigga solstrålarna smekte det torra gräset som klädde landskapet. Trots att det ännu var tidigt kunde man känna att dagen skulle föra med sig en tryckande hätta. De få molnen som svävade långt upp i det blå rörde sig knappt i den snåla blåsten. Men ibland kom det en vindpust och möblerade om vargens päls. Ibland bar brisen med sig det som var kvar av nattens svala luft. Ibland var det dagens varma fläkt. 

Vargens stora tassar ledde den magra individen framåt. Den onormalt stora svansen lät honom hålla balansen trots att kroppen borde ha fallit ihop för länge sedan. Det var viljan som drev honom. Lyckan. Han hade klarat den långa resan hit. Nu var han där så många av de historier han hört under sin uppväxt uppspelat sig. Ett leende spred sig över det utmärglade ansiktet.

"Nós estamos aqui. Nós fizemos isso."
 (”Vi är framme. Vi klarade det.”)


Hans blick släppte inte det främmande landskapet när han uttalade orden.  Men från sin kompanjon hörde han ett svagt kraxande. Papegojan lämnade sin plats där den krampaktigt hållit sig fast på hans länd och med två korta flaxar satt den bredvid honom. När Jace såg ner på sin vän så kom en våg av dåligt samvete över honom. Detta var hans dröm. Hans dröm. Fågelns gröna fjäderdräkt var matt och dess ögon trötta. Det hade inte funnits särskilt mycket mat, för någon av dem, under den riksfyllda passagen över benkusten.

Jace sjönk mer på mage och förde blicken till en bit av marken som låg framför honom. Han skrapade ihop alla smulor av resterande kraft som fanns i den flerfärgade kroppen medan han fortsatte att stirra på den lilla jordplätten. De både stirrade på plätten. Snart kunde man ana en grön knopp som växte fram i den annars så gula omgivningen. Långsamt växte sig den större. Tillslut blev den lika hög som hans tassar var breda. Visserligen hade Jace onormalt stora tassar men det var fortfarande en väldigt liten växt. Han släppte den lilla växten med blicken och såg på papegojan.

"Isso é tudo que posso fazer amiguinho. Em breve vamos encontrar comida adequada para você. Eu prometo.”
(”Det är allt jag kan göra lilla vän. Snart ska vi finna ordentlig mat till dig. Jag lovar.”)

Orden uttalades med en överväldigande mjukhet av en röst fylld av kärlek medan han iakttog amazonpapegojan när den åt upp han skapelse. Han visste att detta inte var vad den lille föredrog. Det skulle vara frukt eller kanske lite insekter. Men det här var allt han hade att ge.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

En glanslös dröm [Kenai] Empty
InläggRubrik: Sv: En glanslös dröm [Kenai]   En glanslös dröm [Kenai] Emptylör 29 mar 2014, 11:59

Solen låg som ett glödande knivhugg i horisonten; förberedde sig för den kommande dagen. Trots att det var tidig gryning så blåste vindarna varma. Strimmorna av tunna moln gav djuren som vandrade på Siennas marker, insikten om en hettande, skuggfri dag. 
Kenai hade lämnat akacieträdet han mer eller mindre bott under den senaste månaden, för att ta en av sina vardagliga promenader. Gryning och skymning var de enda gångerna han förmådde sig att blotta sig inför solen - att känna dess värme emot hans päls, istället för att bara beundra den ifrån skuggan av hans träd. 

Luften var mycket stilla denna morgon, och vinden verkade inte alls vilja röra på sig; men när den väl gjorde det, var det inte utan att bli uppmärksammad - det gyllene gräset rasslade och dansade tillsammans med de svaga brisarna, skapade vågor som rullade fram över savannens längder, likaväl som i hans bruna fäll. Trots savannens obarmhärtiga värme, så var det en vacker plats, det tillät sig Kenai aldrig glömma.

De gulblåa ögonen seglade fram över grästopparna. Ingenting verkade vara ur sin balans, vilket både gladde honom, men även tyngde honom lite. Kenai längtade efter andra individer, att träffa nya själar, höra nya historier. Trots att han övergivit sitt liv som en av Numooris forna nomader för ett liv med Loiana, så var längtan efter äventyr otämjbar. 

Den robusta varghanen fortsatte vandra i takt med solens gradvisa stigande. Det kändes lite som att en klocka tickade, som om han var ute och gick på bestämd tid. Det skulle vara en lögn att neka att han kände sig en aning fängslad. Hanen var precis på sin väg att vända om, då en onaturlig färgklick fastnade på hans näthinnor. Kenai hade sett samma färger i allt för många månader, att det var omöjligt att missa. 

Trots att solens klocka tickade, kunde han inte låta bli att se efter. Ju närmare han kom, ju fler färgskiftningar kunde han urskilja; gröna, gula, röda. Efter ytterligare några meter, kunde han äntligen identifiera föremålet: en varg. Kenai stannade tvärt upp, hoppades att han inte skrämt främlingen. Trots allt var han ungefär 20 meter utom räckhåll, men hans hastiga framfart kunde ha avskräckt denne. 

En annan tanke slog dock till snabbt. Var denne okej? Den färgsprakande vargen låg på mage, och tycktes se en aning utmattad ut. 
" Mår du bra? " Ekade hans bastanta röst fram. Förhoppningsvis var han inte medvetslös och skulle höra honom.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

En glanslös dröm [Kenai] Empty
InläggRubrik: Sv: En glanslös dröm [Kenai]   En glanslös dröm [Kenai] Emptysön 06 apr 2014, 11:42

Trots att det här rollspelet inte har stått speciellt länge, så känns det väldigt lovande för att bli ett sådant rollspel och det vill jag verkligen inte. <: Så jag tänker tills vidare se detta som avslutat.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
En glanslös dröm [Kenai] Empty
InläggRubrik: Sv: En glanslös dröm [Kenai]   En glanslös dröm [Kenai] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
En glanslös dröm [Kenai]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Savannen-
Hoppa till: