Pågående Event
Senaste ämnen
» Frustration
Beautiful sunshine ~ EmptyIdag på 08:39 av Kian

» [VE20] Böljande ljus [P]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 21:48 av Matvei

» Im just curious [P]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 21:09 av Lamia

» Ett täcke av månljus [Matvei]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 17:28 av Matvei

» Dolda Ting [p]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 16:47 av Laali

» Mellan natt och dag [Rök]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 14:54 av Rök

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 13:51 av Vasilisa

» Färger i en vind [Dimitrij]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 13:27 av Dimitrij

» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Beautiful sunshine ~ EmptyIgår på 12:56 av Vasilisa

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Beautiful sunshine ~ Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Beautiful sunshine ~ Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Beautiful sunshine ~

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Eori
Död
Eori

Spelas av : Nickie | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptylör 11 maj 2013, 18:38

Solens heta strålar strömmade ut över hela stranden. Saltvattnet var lugnt, inga våldsamma vågor utan alldeles cool lugna. Måsarna pratade med varann samtidigt som de seglade ovanför vattenytan och försökte fånga fisk som hoppade "lekte".

Eori seglade med fåglarna, hon förstod däremot inte deras språk, men hon kunde låta som en mås.
"I don't understand what you are saying, im so sorry but i can't understand.", sa hon tyst och flög ikapp en mås och la sig brevid denne. Måsen kollade på henne, sedan blev denne rädd pga, hon liknade en varg framdel. Måsen skrek på den andra måsen som ett slags varningstecken på att det var ett rovdjur som flög brevid flocken. Måsarna "tryckte i gasen i botten" på vingarna och flög snabbare bort ifrån Eori.

Som vanligt, alla stöttade bort henne. Eori suckade djupt och ledsamt. Varför gjorde de såhär mot henne? Det räckte väl redan med att henne familj stöttade bort henne? Skulle hon aldrig få några vänner alls?..

[Pax Jenova!]
Till överst på sidan Gå ner
Jenova
Död
Jenova

Spelas av : Jenn | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptylör 11 maj 2013, 21:38

Valpen hade intagit sig på en plats på stranden där vattnet slog upp över sanden och drog sig upp över hennes blåa kropp och omfamnade den oförsiktigt, tillsammans med allt annat som också låg i dess väg.
Vattnet var varmt och behagligt och samtidigt som hon låg där på stranden så kunde hennes öron uppfatta ett tjatter från fåglarna som pratade med varandra sinsemellan, en längre bit bort utifrån hennes egen position. Öronen vinklades snett bakåt för att slippa lyssna till det oljud som måsarna framkallade, ett jäkla tjatter var vad det var.

En kraftfull våg slog återigen upp över hennes kropp och valpen försvann snabbt under vattenytan, för den ovetandes kunde det hela ses som ganska skärmande syn då Jenova fortfarande bara var en liten valp, men fortfarande något större än en vanlig vargvalp.

När vattnet drog sig tillbaka så hade valpen försvunnit och var nu en bit ute i vattnet och simmade omkring under ytan, men vingarna tätt intill kroppen för att minska motståndet i vattnet.
Till överst på sidan Gå ner
Eori
Död
Eori

Spelas av : Nickie | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptysön 12 maj 2013, 08:02

Eori suckade djupt och seglade ovanför vattenytan. Hennes blick drogs mot en liten blå valp som var ute i havet(?) det såg ut som att denne höll på att drukna(?).

Eori visste att hon var rädd för främlingar men hon kände att hon bara var tvungen och rädda denna valp. Hon tog mod i sig och flaxade kraftigt med vingarna mot denna valp.

När hon var framme bad hon valpen ta tag i hennes ena bakfot.
"Grab one of my feets and hold it hard.", sa hon till valpen och drog sedan upp valpen när denne hade greppat om hennes fot. Hennes vingar fick ta med stryk men hon var tvungen och rädda valpen. Tillslut hördes det som ett PLOPP och valpen var nu ovanför vattenytan precis som Eori.

Hon flög in mot land där hon skulle släppa av valpen. Sakta men säkert landade hon, det blev inte den bästa landningen (som vanligt). Men den fick duga.

[Lite PP, hoppas det är okej med dig annars ändrar jag! :)]
Till överst på sidan Gå ner
Jenova
Död
Jenova

Spelas av : Jenn | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptytis 14 maj 2013, 18:27

En något överraskad och minst sagt förvirrad valp ser upp mot bakdelen åt den utseendemässigt väldigt annorlunda vargen, om detta nu var en varg överhuvudtaget.
Av någon anledning så hade den verkat väldigt upprymd och bett Jenova om att ta tag i dess ena tass, och den lilla drakargen hade gjort just detta - för det hade verkat vara av största vikt för denna... måsvarg?

Valpen hänger tyst med under flygturen tillbaka till stranden och släpper måsvargens tass när det bara skiljer några centimeter kvar till den gulkorniga stranden. Med en liten kullerbytta så sätter hon sig upp och ser undrandes mot den andra, mer ovanliga karaktären. Men Jenova har aldrig brytt sig om utseendet på någon, hon är ändå bara en valp och hennes tankar har ännu inte vandrat så långt.


"Heij!" Säger hon glatt och låter den tjocka, långa svansen svepa över strandens korniga yta.

[Vill bara tillägga att hon inte håller på att drunkna, Jenova älskar vatten + att hon har vattenkrafter - så hon har inga problem med att simma eller så xD Och det är ok med pp'andet, det är ju för en vänlig anledning ]
Till överst på sidan Gå ner
Eori
Död
Eori

Spelas av : Nickie | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptytis 14 maj 2013, 18:36

Eori såg osäkert på Jenova.
"He"y, sa hon blygt och backade några steg ifrån denne valp. Man vet aldrig, valpen kanske ropar på modern så får hon stryk sen? Eori varken visste vem valpen var och hon visste inte om valpen kunde göra något emot henne, som ex. ropa på sin mamma.

Eori krafsade med högre bakfoten i sanden för att bada fötterna lite och rensa fötterna ifrån bakterier och ex. parasiter som älskade fötter som Eori hade. Hon nosade i sanden genom att puffa med nosen i sanden. Nästan lite som att "böka" som en gris. Varför hon gjorde det visste hon inte, antagligen för att hon var uttråkad...

[kort :/]
Till överst på sidan Gå ner
Jenova
Död
Jenova

Spelas av : Jenn | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptyons 15 maj 2013, 11:41

Jenova ser mot den udda figuren med sitt huvud lagt på sned, men skiner upp så fort den hälsat tillbaka till henne.

"Jagh ärh Genofva." Sa valpen och trampade ivrigt med tassarna i den mjuka sanden. "Vhefm ärh duu?" Frågan var tydlig även om man inte kunde säga detsamma om hennes uttal. Valpen reser sig upp och låter sin blick vila över den andres vingar, samtidigt som den långa svansen sveper allt fortare. Det var sällan man träffade andra flygare så Jenova tyckte alltid att det var extra roligt när man väl gjorde det. Kanske dom kunde ta en flygtur tillsammans?
Men först skulle den andre få lugna ner sig en smula, då hon verkar var ovanligt nervös. Jenova bjuder på ett brett leende, nu sveper svansen så pass kraftigt att den lilla kroppen tvingas svänga med i rörelserna.
Till överst på sidan Gå ner
Eori
Död
Eori

Spelas av : Nickie | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptyons 15 maj 2013, 20:26

Eori la huvudet på sne då hon inte förstod vad valpen menade. Hon kunde trots allt bara engelska och förstod inte valpens språk.
[color=grey]"Im sorry but I can't understand you"[/colr], stammade hon och började skaka av rädsla då valpen började svinga med dess svans.

Hon tryckte in svansen mellan benen och gnydde svagt samtidigt som öronen drogs osäkert bakåt.
"Please don't let your family kill me, I can leave if you want!", sa hon sedan snabbt och var beredd på att flyga ifall den lilla valpen skulle göra några hastiga rörelser.

Trots att valpen var yngre än Eori så var hon alltid såhär osäker och feg! Men hon hade faktiskt bättrats på att inte vara lika skygg, detta är första gången som hon stannar kvar hos en främling utan att sticka iväg snabbt. Mycket bra Eori fortsätt så, valpen kommer inte skada dig gumman, tro mig...
Till överst på sidan Gå ner
Jenova
Död
Jenova

Spelas av : Jenn | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptysön 19 maj 2013, 21:07

Valpen lade sitt huvud på sned och såg undrandes mot tiken framför henne. Vad var det för ord som denna talade med? Jenova hade ingen som helst aning, och i hennes små öron lät det mest bara som en massa rappakalja.
Den andra stod bara där, med svansen inklämd mellan benen, svag gnyendes och med öronen lagda bakåt samtidigt som kroppen skakar. Jenova känner sig mest bara förvirrad i den här situationen. Varför så nervös? Tiken hade ju insisterat på att Jenova skulle upp ur vattnet och nu när hon var det så betedde hon sig så här, det var en besvikelse för Jenova. Hon hade verkligen hoppats att den andra hade velat leka med henne.


Hon lyfter sitt vänstra frambenen och sänker nacken för att dutta lätt med sin tass mot ansiktet samtidigt som hon talar.
"Geh-no-fva."
Till överst på sidan Gå ner
Eori
Död
Eori

Spelas av : Nickie | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptysön 19 maj 2013, 21:56

Eori blev förvirrad, hon förstod inte valpens språk! Allt hon kunde höra var bebis-språk som lät mer som att hon sluddra med orden och talade långsamt.

Då kom hon på en annan idé! De kunde leka skarader!
Eori pekade på sig själv, sedan på valpen och skakade på huvudet samtidigt som hon tittade i luften. Det hon försökte säga var: jag-förstår-inte-vad-du-menar.
Hon hoppades på att valpen skulle förstå hennes "teckenspråk".

Eori kände sig allt mer tryggare, valpen var trygg (hitills). Det var not den första främlingen som inte har skrämt iväg henne. Det var väldigt imponerande.

Tiken satte sig lugnt ner, borrade ner sina fötter i sanden för att försöka dölja de så gott som möjligt. Hon drog fram höger-vingen och började putsa fjäder för fjäder i väntan på valpens reaktion till hennes "teckenspråk". Hon försökte så gott hon kunde, synd att de inte förstod varann. Hm.. De kanske skulle kalla hit en tolk? Nej då skulle Eori bli ännu mer rädd, vi struntar i det helt enkelt...
Till överst på sidan Gå ner
Jenova
Död
Jenova

Spelas av : Jenn | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptyons 22 maj 2013, 01:29

Svansen tog åter fart bakom henne, svepte undan stora högar av sand från sida till sida.
Tiken gjorde några lustiga rörelser och såg sedan upp i himmelen. Vad hon än försökte framföra så var det inget som valpen förstod något av. Men vad gjorde det?
Jenova gav ifrån sig ett glatt skall och grävde ivrigt ner framtassarna under sanden, samtidigt som hon lade ner kroppen mot markytan.
Snart körde hon också ner nosen under sanden, men kom till att ångra det då kornen kittlade insidan av hennes gråsvarta. En kraftig nysning fick hennes huvud att slå åt båda sidor och gjorde så att sanden flög omkring henne, som om något exploderat under sandytan.
Ännu en nysning.
Valpen blir tvungen att sätta sig upp och stryker intensivt båda frambenen över nosen.
Till överst på sidan Gå ner
Eori
Död
Eori

Spelas av : Nickie | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptytor 20 jun 2013, 16:33

Eori såg på valpen som nös hela tiden. Hon gjorde också ifrån sig ett glatt skall och försökte härma valpen. Alltså gräva ner framtassande och gräva gräva gräva. Men nackdelen var att hennes fötter "begravdes" i sanden. Damn it. Eori slutade och gräva och suckade djupt. Hon la sig ner i den mjuka sanden.

Damn, inget funkar när man har fötter. Hon ville också ha tassar, inte bara där fram utan runt om, på alla fyra. Hon ville åtminstone vara en normal varg. Men tyvärr, det var hon inte och hon kunde tyvärr inte ändra på sitt utseende. Nu såg hon ut som ho. Gjorde. Shit the same.

-Im sorry My friend but I'm mist leve now, sa hon och reste sig upp.

Ruskade hela kroppen gjorde så att danskornas försvann någorlunda ifrån hennes ljusa päls. Hon såg lite smutsig ut men shit the same, hon var ändå ful i vilket fall som helst. 
Me en "bugning" och ett farväl tog hennes vingar kommando, flög upp och mot sitt hem.

[Ska vi avsluta där? Har tyvärr ingen fantasi kvar :/]
Till överst på sidan Gå ner
Jenova
Död
Jenova

Spelas av : Jenn | Död

Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Emptysön 30 jun 2013, 14:44

När nysningarna äntligen hade upphört så ruskade valpen ordentligt på huvudet och satte ner båda framtassarna i sanden.
Im sorry My friend but I'm mist leve now.

Jenova la huvudet på sned och såg mot sin nyfunna vän med ett oförstående ansiktsuttryck. Ville hon inte leka mer? Valpen suckade besviket och bevittnade hur Fakargen bugade sig och sedan gav sig iväg upp mot det stora härliga blå.
Nu var hon ensam igen.

Den röda blicken sänktes och hon reste sig upp. Hon rättade till vingarna och började långsamt vandra bort från stranden.


[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Beautiful sunshine ~ Empty
InläggRubrik: Sv: Beautiful sunshine ~   Beautiful sunshine ~ Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Beautiful sunshine ~
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Norra Stranden-
Hoppa till: