Pågående Event
Senaste ämnen
» Endast stjärnorna vet [Öppet]
Idag på 16:38 av Poppel

» I trädgården en kväll [Öppet]
Idag på 15:11 av Poppel

» Doften av liv [Lupin]
Idag på 13:55 av Lupin

» 15 minutes of fame [P]
Idag på 13:42 av Lupin

» Polyfoni [P]
Igår på 11:13 av Titania

» Varningsljus [P]
mån 26 sep 2022, 20:07 av Fiir

» Framtida storhet [P]
sön 25 sep 2022, 17:16 av Nyaldi

» [Avslutat] Till dödslistan
lör 24 sep 2022, 20:56 av Yargol

» Sju, åtta, nio, tio [Daria]
fre 23 sep 2022, 13:46 av Trian

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Daria, Esseles


Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Drakarg, Wyrg och fler ras-uppdateringar! Sommarnyheter 2022 ☀️
Smaken av nervositet [Esseles] Dot_cl10 fre 17 jun 2022, 21:57 av Yargol
Glad sommar allesammans! Här kommer lite nyheter ihop med sommarvärmen Glad :flower4:

Se den föregående nyhetsposten här: Marulvar och …

Marulvar och Kimairor; Julnyheter 2021 ❄️
Smaken av nervositet [Esseles] Dot_cl10 fre 24 dec 2021, 00:16 av Yargol
God Jul Numoori! 🎄❄
Hoppas att ni alla har det gott där ute i vintermörkret, och att ni har möjlighet att finna lite …

 

 Smaken av nervositet [Esseles]

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Varikset
Varikset 
 

Spelas av : Cat


InläggRubrik: Smaken av nervositet [Esseles]    sön 11 sep 2022, 22:14

Att skoja och hålla på hade aldrig varit Variksets grej. Inte ens när han och syskonen varit små valpar hade han ägnat sig åt sådana fasoner. Han hade istället trivts bättre i utkanten av det hela, granskat och iakttagit deras reaktioner. Det var inte alltid uppskattat när någon fick för sig att skoja med honom heller, men det kunde han åtminstone leva med.
   Men, så en dag, efter att ha tjuvlyssnat och sett sin bror skoja med en av de yngre i flocken, hade han funderat på att ge det ett försök. Kanske kunde det roa honom för den här dagen, som gick hur långsam som helst. Det kändes som om solen hade varit uppe i flera dagar utan att något intressant hände.
   Den orangea blicken var därmed fäst på Esseles. Hon verkade inte ha märkt av honom riktigt än. Han hade trots allt gjort ett försök att dölja sig själv, om än han ännu inte behärskade sina krafter fullt ut. Därför hade han dessutom sökt skydd bakom en stor buske, tätt intill flodens. Den långa svansen vilade längs marken.
   Han väntade tills dess att Esseles var alldeles intill vattenkanten, innan han släppte koncentrationen och förmågan att inte synas till, och gjorde ett utfall ur busken och mot henne.

[Esseles]
Esseles
Esseles 
Stjärnkrigare 

Spelas av : My


InläggRubrik: Sv: Smaken av nervositet [Esseles]    mån 12 sep 2022, 12:33

En av anledningar till att Esseles trivdes i närheten av floden var för att den kunde dränka ute ljuden från omvärlden. Vattnets porlande var så klingande och klart. Ess hade spenderat förmiddagen med att leta och fånga krabbor på den steniga flodbädden. Hon hade fångat några som hon sedan placerat i ett litet, runt fängelse av stenar hon byggt nära strandkanten. Planen var att de skulle användas i en plan vid ett senare tillfälle.
Ess hade just torkat och skulle bara gå ner till vattnet igen för att se om hennes lilla inmurning för krabborna hade funkat när en kraft plötsligt slog i henne. Ess, med sin gänglighet, föll handlöst för styrkan och ramla rakt ner i vattnet med ansiktet först. Under henne föll stenkonstruktionen samman.
     Instinktivt, kastade sig Ess halvt upp igen. Hon frustade och fnös när hon under händelseförloppet dragit in ett andetag av vatten. Plötsligt knipsade något henne i svansen och ett tjut överraskat tjut av smärta lämnade henne. Blicken snodde snabbt runt och när hon höjde svansen såg hon krabban ihärdigt hänga kvar. Ess snodde om och försökte jaga rätt på krabban och sin svans, när hon såg den blåvita skepnaden i ögonvrån. Plötsligt förstod hon vad som precis hänt.
     “Varik!” skällde hon ilsket och kastade sig efter honom. Ilskan överröstade smärtan av krabban som fortfarande höll om hennes svanstipp.
Varikset
Varikset 
 

Spelas av : Cat


InläggRubrik: Sv: Smaken av nervositet [Esseles]    lör 17 sep 2022, 21:46

Varikset visste inte vad för typ av reaktion han hade väntat sig, men det här fick duga. Han visste att skämtet var godkänt, för det såg ut som om Ess kunde explodera i vilken sekund som helst. Hon var genomdränkt av vatten, och han kunde uppfatta en litet flodkrabba hängandes i hennes svans.
   “Det är mitt namn det,” det ryckte lite hans läppar samtidigt som han tog ett par kliv ifrån henne. Han gillade inte vatten, och tänkte inte riskera att bli blöt i onödan.
   “Se inte så arg ut, har du provat att le någon gång? Tror det skulle göra dig gott.” Det var nog det mesta Varik hade sagt på hela veckan. För det mesta gick han runt i reviret, eller om han hade sällskap av någon var han nästan alltid tyst. Nu däremot, kunde han inte låta bli att reta henne stäppkorsningen lite. Kanske fanns det något busigt inom honom, trots allt.
Esseles
Esseles 
Stjärnkrigare 

Spelas av : My


InläggRubrik: Sv: Smaken av nervositet [Esseles]    lör 17 sep 2022, 22:11

Ett hest morrande lämnade henne när Varikset vek undan, men hon gjorde det inga mer försök. Istället fångade hon upp krabban i hennes svans med några smidiga rörelser. Det sved när hon slet loss den från svansen. Med en kvick rörelser slungade hon krabban mot honom, men brydde sig inte för att se om den träffade. Hon frustade surt när hon skakade vattnet ur pälsen.
     “Men oj! Se på Chaibos, han kan prata!” förkunnade hon med glättig sarkasm. “Hur länge har du tänkt på den där repliken då, dumhuvud?” Hon rätade på sig och det bittra uttrycket övergick i det sedvanliga självbelåtna. “Jag har en teori om att anledningen till att du inte säger nåt är för att din hjärna arbetar så långsamt att du måste ha flera timmar på dig att kunna få fram en enda mening.” Hon log ett smalt, vasst leende.
Varikset
Varikset 
 

Spelas av : Cat


InläggRubrik: Sv: Smaken av nervositet [Esseles]    tis 20 sep 2022, 14:12

Varikset var för långsam för att undvika den lilla krabban som kom farandes i rask fart. Den slog mot hans bröstkorg, och lyckades knipa sig fast vid hans mörka päls. Turligt nog lyckades den inte få tag i hans hud, för det visste han skulle göra ont. När han varit yngre hade han lärt sig den hårda vägen, han hade gått i floden utan att tänka sig för och blivit attackerad av små, arga krabbor. Mato hade fått hjälpa honom hela kvällen att få dän dem.
    Han ruskade långsamt på huvudet och krabban föll av, samtidigt som han vände blicken mot Ess. Kanske borde han ta åt sig av hennes klipsa kommentarer, men han kunde faktiskt inte bry sig mindre. Det var inte en nyhet för någon att han var tyst av sig.
    “Det kan du säkert ha rätt i,” instämde han. Förhoppningsvis var inte det här reaktionen hon ville ha, och han skulle lyckas dra i ytterligare några svaga trådar. På något vis var det faktiskt roligt, det var han tvungen att erkänna, att se irritationen hos Esseles. Var det något han skulle ägna varenda vakna minut till att göra? Nej. Men då och då kanske han skulle få för sig att genomföra lite bus. Om han kände att han fick ut någonting av det, vilket han ansåg ha fått nu.
 
Smaken av nervositet [Esseles]
Till överst på sidan 
Dina behörigheter i detta forum
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Liknande ämnen
» Smaken av metall [Öppet]
» Oh well [Esseles]
» Själsoväder [Esseles]
Hoppa till annat forum: