Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Till dödslistan
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] EmptyIgår på 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] EmptyIgår på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] EmptyIgår på 00:13 av Flippa

» [VE20]Skulpterande snö[P]
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptyons 20 jan 2021, 18:23 av Rök

» Skapandet av en Yeti [Lune]
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Trian

Trian

Spelas av : Lux

En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Empty
InläggRubrik: En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]   En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptysön 29 nov 2020, 22:01

Norspiret föll honom i smaken, helt klart. Med de kloliknande bergen och den karga marken. Allt som saknades just nu var snö. Men himlen var täckt av mörka moln, kanske skulle temperaturen falla så pass att den nalkande regnet skulle falla till marken i form av snökristaller? Kanske skulle han ha tur? Kanske skulle molnen istället spricka upp i ett skådespel av blixt och dunder. Bara tiden kunde utvisa.
     Trian hade de senaste dagarna vandrat runt i Norspiret för att lära sig om revirets gränser men också om området utanför. Om kvällarna hade han lagt tid på att lära känna flockmedlemmarna när de samlats vid eldarna och delat erfarenheter. Han hade dock varit noga med att inte berätta alltför mycket om sig själv, inte än. Visst hade han delat med sig av historierna från norr där han vuxit upp i bergen som ständigt vilade under vita slöjor. Men inte hade han berättat om det hemska brott han stod anklagad för. Mordet på sin egen mor. Sin älskade Valendria. 
     Det var Vasilisa som mött upp honom den där dagen när han ansökt till att få gå med i Cirkeln, bli en del av deras brödraskap. Han kunde inte annat än att tycka att hon var bedårande vacker. Inte nog med det så verkade hon också vara en bra ledarinna. Visst var det ovant att ledas av någon ny, då Trian vuxit upp i en flock ledd av hans egen far. Men han skulle nog vänja sig vid att anpassa sig till någon som inte delade hans blod. 
     Han hade ännu inte fått nöjet att träffa sin andra alfa - Ezekiel. Han hade endast hört berättelser om denna hane vid träffarna runt elden. Nu hade han gett sig an utmaningen att leta upp honom. Hans känsliga nos hade lett honom över bergen och ledarens doft stack honom i nosen när han stannade upp för att sniffa i luften. Vinden förde med sig en annan doft dock. En doft av blod. Pupillerna i de ljusblå ögonen vidgades av vildheten som tändes inom honom och han vek av från sitt spår för att istället följa doften av blod. 
     Snart fann han källan. En lama som utmattad lutade sig mot en av de vassa klipporna. Hon hade huvudet sänkt och andetagen var ansträngda. Hennes bakben var blodiga och slemmiga. Trian stannade upp och sänkte sakta huvudet. Blicken blev mörk. Några meter ifrån laman låg ett fuktigt föl vars kropp var deformerad och blodig. Dödfödd. Döden stack honom i nosen. 
     Han såg sig omkring som för att försäkra sig om att han var ensam. Amuletten kring hans bröstkorg glimmade till. Lyckades han släpa med sig laman till revirets bas skulle han absolut tjäna poäng hos flockmedlemmarna. Han slöt ögonen för en sekund och kände mörkret växa fram inom honom. Den senaste tiden hade han experimenterat med mörkret som han så länge försökt fängsla inom sig. Det fysiska mörkret växte fram under hans tassar och spred sig utmed marken, virvlade runt den flämtande laman som förskräckt höjde den långa halsen. 
     Mörkret lade sig kring laman. I Trians sinne växte minnen fram. Lyas otröstliga gråt. Han kunde för sitt inre se Riveris besvikna blick. Kunde kände smaken av metall i munnen. Kunde höra lamans hjärta rusa iväg när dödsångesten fångade dess hjärta. När ren skräck fyllde dess blodomlopp i takt med att mörkret förblindade den. Trian öppnade ögonen och blicken var kolsvart. Raseriet växte inom honom. Hatet. Laman gav ifrån sig de mest fruktansvärda, onaturliga läten när Trians inre mörker förgiftade den. Den tyngsta av sorg krossade långsamt dess hjärta. 
    Trians muskulösa bröstkorg hävdes tungt upp och ner. Så plötsligt tog hans hallucinationer över. Lamans krampande kropp började förvandlas till Valendrias sargade vargakropp. Trian försökte skaka av sig känslan. Hur kunde du göra så Trian? Hans lillasyster Lyas röst ekade i hans huvud. Mördare. MÖRDARE!
     "NEJ!" röt han och hans mörka bergsvargsstämma ekade mellan klipporna. Mörkret kring laman försvann och det inre mörkret verkade rikta sina vassa käftar mot Trian själv. Han tappade helt fäste om verkligheten. Lamans adrenalin tog över och trots att hon nyss förlösts så tog hon sig därifrån i ren överlevnadsinstinkt. "Nej nej nej" viskade han, förtvivlat och lyckades med nöd och näppe att hejda den enorma vargakroppen från att falla till marken. Hans svarta blick var åter ljusblå, förtvivlad.
Till överst på sidan Gå ner
Ezekiel
Flockledare
avatar

Spelas av : Zee

En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Empty
InläggRubrik: Sv: En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]   En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptymån 30 nov 2020, 16:59

Han visste inte vad det var, men Ezekiel kände sig inte riktigt som han brukade. 
    Han hade börjat dra sig tillbaka mer, tog ofta långa flygturer eller promenader på egen hand som han motiverade med att han måste bevaka reviret men som egentligen var mer för hans egen skull än någon annans. Sina arbetsuppgifter utförde han mycket noggrant och fokuserat, nästan som för att distrahera sig från att tänka. Kanske var det bara det enkla faktum att han hade blivit vuxen och därför tog mer allvarligt på saker och ting, kanske var det något mer. Med tanke på den senaste tidens händelser — som dock blev allt mer avlägsna i tid, fast inte i minnet — var det kanske inte så konstigt.
    Men naturligtvis gladde han sig åt det positiva som också inträffat; Trians anslutning till Cirkeln, till exempel. Det var Vasilisa som värvat honom och Ezekiel hade ännu inte haft tillfälle att träffa honom men hade bara hört gott om nykomlingen; det var faktiskt honom han tänkte på när ett högt vrål fick honom att titta upp och se sig omkring. Nästan exakt samtidigt fylldes nosen med blodlukt, och under den — varglukt. Ezekiel bredde ut vingarna och lyfte. 
    Trians mörka kropp smälte väl in bland klipporna och Ezekiel såg honom inte först, men i ögonvrån noterade han ett springande djur — det verkade vara någon sorts lama — på väg från Trian, som av allt att döma stod stilla. Varför lät han den fly?
    Blodlukten låg tung över platsen och intill klippväggen låg ett livlöst, rödfärgat föl. Ezekiel var inte säker på att Trian hade lagt märke till honom än, för han verkade vara förlorad i tankar. Fakargen vek ihop vingarna, tog ett par steg närmare den andre och harklade sig lågmält. 
    "Hallå? Är allt okej?" Han lät ögonen löpa över Trians gestalt och sökte sedan efter hans blick. "Hur är det med dig?"
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Empty
InläggRubrik: Sv: En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]   En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptytor 03 dec 2020, 16:20

Trian var djupt försjunken i sina egna tankar. Han kunde känna smaken av metall i sin käft, känna den besvikelse som förgiftat Lya, den avsmak som färgat Kleons blick, den upprivenhet som slitit i Riveris hjärta och det nattsvarta raseri som osat i hans fars aura. Hallucinationerna rev i Trians själ och han flämtade av ren och skär smärta. 
     En dov röst knackade på hans ack så trasiga inre, verkade störa hallucinationerna tillräckligt för att få den unga hanen att höja huvudet något. Hur är det med dig?
     Trian drog ett djupt andetag och fäste den splittrade blicken på den mörka hanen som dykt upp. Han förstod fort att detta var hans alfa. Han förbannade sig själv för att ha låtit sin svaghet ta över hans förnuft. Det var inte det här intrycket Trian hade önskat ge Ezekiel. Kanske hade han inte sett skådespelet som utspelat sig? Trian klippte kort till med de lurviga öronen och det sorgsna i hans blick verkade tvingas tillbaka till det fängelse som skapats inom honom.
     Han harklade sig, fyrade av ett småcharmigt leende och såg mot laman som försvunnit. Kvar låg bara hennes dödfödda föl i sina egna fosterhinnor. "Jag missade precis chansen att fälla en grupp med lamor. Du skulle sett dem, jag förstår inte hur det är möjligt att de ens kan bli så feta? Vad käkar dem? Jord?" flinade han till och slog till marken med den enorma tassen så jorden flög upp i luften.
     "Kvar var bara ett nyförlöst, tanigt sto och hennes döda föl, inte särskilt imponerande att släpa hem till flocken, huh?" Han ryckte kort på axlarna och ställde sig upp. Den förtvivlan som tidigare tyngt honom var som bortblåst. Men det var också något som han blivit expert på, att trycka undan sina innersta känslor. Att aldrig visa sin mörka sida. 
     "Så, jag har hört mycket om dig Ezekiel" Han betraktade den mörka, bevingade individen. Wow. Trian hade levt hela sitt liv bland bergsvargar, så när han först ankommit till Numoori hade han tappat hakan så fort han sett någon annan pälsfärg är grå och brun. Vidare hade han blivit helt betagen av en månvarg första gången han träffat en, och nu, nu stod han inför en helt magisk varelse. Men han hade ändå lärt sig att inte stirra och snällt sitta kvar på sin plats, även om allt inom hans unga kropp ville beröra främlingen. Ezekiel var helt klart otroligt attraktiv i Trians ögon och visst glimtade den pojkaktiga flirtigheten till i den ljusblå blicken, trots att han självklart visste att det var högst opassande.
     "Jag är väldigt tacksam för att du och Vasilisa har tillåtit mig att bli en del av Cirkeln" tackade han, jamen lite uppfostrad var han ju ändå. Han sänkte huvudet i en kort bugning, mest för artighetens skull.
Till överst på sidan Gå ner
Ezekiel
Flockledare
avatar

Spelas av : Zee

En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Empty
InläggRubrik: Sv: En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]   En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptylör 12 dec 2020, 12:50

Förändringen som den andre hanen genomgick förvirrade honom. Ezekiel visste inte riktigt hur han skulle bemöta det charmiga leendet som Trian plötsligt fyrade av mot honom, men när bergsvargen tog till orda tog han det ändå som ett tecken på att det inte var någon akut fara med Trian. Fakargen slappnade av lite och nickade åt hans ord. 
    "De är förvånansvärt snabba för att vara tvungna att leva på jord", svarade han lättsamt. "Irriterande snabba ibland."
    Så, jag har hört mycket om dig, Ezekiel. 
    Ett mjukt leende bröt fram över läpparna, och Ezekiel skrattade till. "Jaså? Bara bra saker, hoppas jag?" Han lyfte skämtsamt på ögonbrynen och fortsatte sedan, mer allvarligt, när Trian bugade kort. 
    "Självklart. Vi tvivlar inte på att du kommer att vara en riktig tillgång för flocken." Det var sant — det räckte med en blick på den kraftigt byggda hanen för att veta att han var stark nog att hjälpa till med att bygga vid fästningen. Eller i strid. 
    "Jag antar att de andra redan har hunnit berätta det mesta om Cirkeln vid det här laget? De kan vara rätt pratglada när de vill." Det ryckte lätt i mungiporna. "Så du är antagligen ganska införstådd med vad vi gör, hur vi lever?" Ezekiel lade huvudet en aning på sned och betraktade den andre. "Vad vi tror på?" 
Till överst på sidan Gå ner
Trian

Trian

Spelas av : Lux

En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Empty
InläggRubrik: Sv: En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]   En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Emptylör 16 jan 2021, 15:56

Trians ljusblå blick släppte inte hanen, betraktade varje liten detalj i hans ansikte. Trian glömde aldrig ett ansikte, troligen för att han så intensivt studerade varenda ett. 
     Bara bra saker, hoppas jag? Det ryckte till i Trians mörka mungipa och han övervägde att driva med hanen av ren lillebrorsimpuls, men gjorde det inte. "Självklart, endast heroiska berättelser och blyga förälskelser från trånande hjärtan" Han blinkade med ena ögat. Jo men visst hade flocken goda saker att säga om sin ledare, men Trian hade också erfarenhet av att så brukade vara fallet, oavsett om omtyckena var genuina eller inte. 
     Han sträckte en aning på sig när Ezekiel klassade honom som en riktig tillgång för flocken. Trian var designad för att tillhöra en flock. Han var född beskyddare, krigare, försvarare. Hade han fortfarande levt kvar i sin födelseflock hade han varit en möjlig tronarvinge till alfarollen. Nu var det troligen Kleon eller Riveri som skulle slåss om den rollen när deras far blev för gammal. Lya hade alltid varit för klen, för skör. Å Lya. 
     "Ja, de har varit väldigt välkomnande, absolut. De har berättat allt möjligt, så ja, jag är införstådd" nickade han. "Jag gillar hur ni tänker. Det påminner mycket om min barndom. Brödraskap, systerskap, allt det där" Hjärtan sved till av saknad.  
     "Eller var din fråga mer menad som ett förhör? Jag har alltid varit dålig på förhör och prov, tro mig, min lärarinna brukade alltid rulla ögonen" skrattade han till. "Jag kan ju inte lova att jag nånsin kommer veta allt om Cirkeln, men jag kan lova att jag kommer göra mitt allra bästa för att vara en tillgång till flocken. Ni kan räkna med mig, oavsett vad" Hans blick blev en aning seriös, vilket inte hände särskilt ofta. Men han menade det. Hans lojalitet var svuren till Cirkeln och han hade inga planer på att svika dem. 
    "Så, vad hade du för dig innan du hittade mig? Måste vara rätt mäktigt att bara kunna flyga runt sådär" 
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Empty
InläggRubrik: Sv: En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]   En dödsängels hallucinationer [Ezekiel] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norspiret-
Hoppa till: