Pågående Event
Senaste ämnen
» Family Reunion (Gideon & Diablo)
Glasklart [Taklamakan] EmptyIdag på 22:07 av Diablo

» Beskyddarens blod [Öppet]
Glasklart [Taklamakan] EmptyIdag på 10:06 av Shiva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Glasklart [Taklamakan] EmptyIgår på 22:36 av Arceus

» Stenregn [Trian]
Glasklart [Taklamakan] EmptyIgår på 21:14 av Trian

» A helping hand (Gideon)
Glasklart [Taklamakan] EmptyIgår på 15:03 av Gideon

» Två i tu [Airi]
Glasklart [Taklamakan] Emptylör 15 maj 2021, 22:34 av Zephyr

» One day I'll be back and claim what's mine (Ashkii & Gideon)
Glasklart [Taklamakan] Emptylör 15 maj 2021, 22:16 av Gideon

» I'm watching you (Ashkii)
Glasklart [Taklamakan] Emptyfre 14 maj 2021, 22:45 av Ashkii

» I'm a hurricane [LK]
Glasklart [Taklamakan] Emptytor 13 maj 2021, 22:16 av Bambra

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 8 gäster. :: 1 Bot

Ashkii, Diablo, Vargon

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Glasklart [Taklamakan] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Glasklart [Taklamakan] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Glasklart [Taklamakan]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Önja

Önja

Spelas av : Vic

Glasklart [Taklamakan] Empty
InläggRubrik: Glasklart [Taklamakan]   Glasklart [Taklamakan] Emptytor 24 sep 2020, 22:44

"Det här fanns inte sist jag var här", påpekade Önja och lät blicken följa en av de höga glasformationerna till sin spets. På håll hade hon inte vetat vad hon tittat på, bara att det inte var något hon kände igen sedan tidigare. Å andra sidan var det länge sedan hon besökt öknen. Hennes krafter räckte bara så långt på platser som dessa och hon hade tvingats vänta långt in på natten innan hon kunnat närma sig den väldiga skepnaden. Stjärnkratern, så som den visst hette.
     Med temperaturen nu behagligare och i ljuset av den stjärnklara natthimlen behövde Önja inte längre kisa. Nära kunde hon tydligt se färgerna som gick genom det halvklara materialet, nyanserna inte helt olika de i den skärva hon bar runt sin hals. Hon tryckte experimentellt tungan mot ytan. Höll still för en stund innan hon hummande. "Glas va?" Blicken sökte främlingens. Det var första gången hon tog sig en ordentlig titt på honom sedan han anslutit sig, även om orsaken till varför han kommit fortfarande var något oklar. Ryktena om ilskna sandvargar som inte ville ha utomstående nära vad än det här var, hade inte gått Önja obemärkt förbi. Men hon hade velat se det för sig själv, nyfikenheten allt för stor för att avskräckas av vandrares röner. Och än hade han inte visat sig oäven. Inte helt i alla fall.
    "Så Taklamakan..." Hon följde den skrovliga väggen, studerandes de olika färgskiftningarna. "Jag hade velat ta mig en titt innanför. Finns det någon ingång? Har ni varit på andra sidan?"

[Derp som vanligt. Karakum är välkommen att joina om Lin känner för det! <3]
Till överst på sidan Gå ner
Taklamakan

Taklamakan

Spelas av : Kreftropod

Glasklart [Taklamakan] Empty
InläggRubrik: Sv: Glasklart [Taklamakan]   Glasklart [Taklamakan] Emptylör 01 maj 2021, 13:36

Det var lika bra att bara ge folk en kurerad tur runt stjärnan. Det hindrade en stor del av de främlingar som dykt upp från att ta sig friheter, och de flesta var nöjda med att bara titta och sen dra igen. Även om Taklamakan inte direkt uppskattade att ta in främlingar på reviret, så hade flocken enats om att det var bättre att de hade kontroll över främlingarnas besök, än att det började smyga in folk som kunde orsaka skada. Det hade varit hans tur att hålla koll på den här sidan, och den enda som dykt upp i området den här natten var en långbent tik som varit tacksamt medgörlig än så länge.
     "Om du menar in mellan grenarna så ja. Annars…" Taklamakan knackade ena tassen mot roten av den massiva grenen som sträckte sig många hundra meter upp över de båda vargarnas huvud. Färgerna som dagtid främst var gula och gröna tycktes närmare svart och silver i nattmörkret. Purpur och en kall, mörk röd, splittrad återspegling av öknen runtom. "Solid rakt igenom. Både här, och här." Takla sopade demonstrativt ena tassen över marken, och lät sanden som blåst in över kraterns botten under dagen svepa undan för att visa hur glaset fortsatte under deras tassar. Han såg på tiken igen, och nickade upp mot taggarna högt ovanför dem. "Enda vägen in är upp. Får gå runt om du vill se, där är en lägre sida. Fortfarande hög nog att bryta nått om du ramlar ner, men i jämförelse med resten? Låg." Takla ryckte på axlarna, och indikerade med en nickning vilket håll de skulle gå åt.
     "Men ja nej, ingen väg in, in, i grenarna. Enda som är där inne är de som var här när den föll. Eller vad som är kvar av dem. Och låt mig säga, helt hopplöst att förklara för Ramil folket att nej, de kan inte gräva ut farbror Hamid från stjärnan.  Farbror Hamid borde inte varit på Sahras mark från första början, och har nu gudarna valt att göra honom till glas så är det så det är." Han avbröt sin anekdot och gav tiken en menande blick, som antydde att han antog att hon förstod vad han pratade om. Han bytte dock snabbt ämne igen.
     "Så, är det bara för att se gudarnas värk du är här? Eller det är glaset som lockar? Jag kunde inte undgå att se att du har en bit med dig. Är det glas du är här för så Ett; har du kommit rätt, och Två; nej vi tar inget direkt från stjärnan, men det finns stjärnglas. Chunks som, du vet, landat längre bort. Stänkte en del när den slog ner, om vi säger så."
Till överst på sidan Gå ner
 
Glasklart [Taklamakan]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Öknen-
Hoppa till: