Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Mörkret döljer inga känslor EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Mörkret döljer inga känslor Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Mörkret döljer inga känslor Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
Mörkret döljer inga känslor Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Mörkret döljer inga känslor Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Mörkret döljer inga känslor Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Mörkret döljer inga känslor Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Mörkret döljer inga känslor Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
Mörkret döljer inga känslor Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Mörkret döljer inga känslor Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Mörkret döljer inga känslor Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Mörkret döljer inga känslor

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Amanita
Vampyr
Amanita


Spelas av : Mattiz

Mörkret döljer inga känslor Empty
InläggRubrik: Mörkret döljer inga känslor   Mörkret döljer inga känslor Emptyons 15 jul 2020, 16:03

Amanita var nöjd med att hänga i bakgrunden. Shiva växlade mellan att vandra med henne och de andra. Hon var ganska noga med att vara tydlig med att hon inte behövde sällskap. Hon hade trotts allt vandrat ensam i Numoori till större delen av hennes livstid. Hon var van. Blair gjorde henne ofta sällskap om natten och hon hade stött ihop med den vita tiken i gruppen. Varya. En underlig en, men hon fann henne underhållande trotts allt. Blair's syster hade också varit med som sällskap flera nätter, men till en början hade hon inte sagt så mycket. Pratandet hade mestadels Blair stått för. Men så hade han varit vaken alldeles för länge och Amanita hade fått vandra ikapp de andra själv en natt. Bambra hade varit den som varit vaken när hon hunnit fram och de spenderade natten pratandes och munhuggandes. Tiken var helt klart en härlig individ precis som hennes bror. På den vägen var de, när de nu åter igen en natt vandrade tillsammans. Hon var hungrig, men vid det här laget hade Amanita nästan helt full kontroll på sina begär. Hon styrde dem, inte tvärt om. 

- Så hur träffades ni egentligen? 
Av någon anledning hade de egentligen aldrig kommit till den punkten tidigare. Bambra såg på henne med något finurligt i blicken. Amanita tänkte tillbaka. Det var trotts allt ganska mycket tid som hade passerat sedan Amanita träffade Blair första gången. 
- Det är ganska länge sen, han var Ensam i Lövskogen och jag vandrade, höll mig nära Kaiwood. Av självklara anledningar. 
Sa hon och log lite hemlighetsfullt. De flesta visste om hennes kärlek till den dödlige vid det här laget. Shiva hade tagit hennes hjärta med storm och ännu höll de ihop. Om flocken hade valt att ge honom ett ultimatum istället, lämna henne eller avgå hade hon nog varit ett minne blott och någonstans störde det henne fortfarande. Den tanken. Att han hade valt dem framför henne. Nu hade han aldrig behövt göra valet, men det gnagde på henne. Hon kom på sig själv att vara tyst lite för länge. 
- Det var egentligen ett underligt första möte, men han hjälpte mig och jag hjälpte honom. Han sökte upp mig senare och vi vandrade tillsammans. 
Hon drog det hela i ganska stora drag. De delade en ganska stark personlig relation hon och Blair. Men hon kände nästan samma koppling till Bambra. De var orädda, men inte nonchalanta? På något sätt inför hennes existens. Det gjorde det enkelt för henne att kontrollera sina begär. Hon såg dem inte som byten, det var enkelt att se dem som individer. 
- Så det var givet för mig att följa med, när Shiva berättade att han skulle följa Blair. Ett glatt återseende. Och en stark Bonus. 
Sa hon tillslut och nickade mot Bambra. 
- Såklart!
Svarade hon med höjt huvud och stolt hållning. Att få bekräftelsen från Amanita var lite speciellt, även om hon inte visade det allt för mycket. Bambras image var viktig. Om ändå kände hon en viss beundran för den svart blå tiken som gick vid hennes sida. Det var en häftig känsla att ha nattens barn vid sin sida, som en vän och inte som en fiende. Mot Ötamon var de påväg och fler nätter skulle passera. Om än en djupare vänskap skulle byggas fick tiden utvisa. 

[Ensam inlägg mellan Nita och Bambra, innan måntemplet förstörs :)]
Till överst på sidan Gå ner
 
Mörkret döljer inga känslor
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: