Pågående Event
Senaste ämnen
» Family Reunion (Gideon & Diablo)
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! EmptyIdag på 20:48 av Diablo

» Beskyddarens blod [Öppet]
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! EmptyIdag på 10:06 av Shiva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! EmptyIgår på 22:36 av Arceus

» Stenregn [Trian]
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! EmptyIgår på 21:14 av Trian

» A helping hand (Gideon)
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! EmptyIgår på 15:03 av Gideon

» Två i tu [Airi]
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptylör 15 maj 2021, 22:34 av Zephyr

» One day I'll be back and claim what's mine (Ashkii & Gideon)
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptylör 15 maj 2021, 22:16 av Gideon

» I'm watching you (Ashkii)
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptyfre 14 maj 2021, 22:45 av Ashkii

» I'm a hurricane [LK]
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytor 13 maj 2021, 22:16 av Bambra

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kilah
Crew
Kilah

Spelas av : Kreftropod

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptymån 01 jun 2020, 19:38

Ja det har ju blivit ganska många valptrådar senaste. Meeen eftersom att valpboomen inte verkar sakta ner, och efter lite uppmuntran av er andra då vi redan väntat så länge med denna, så kör vi på. Här är Kilo!

Kilah och Iro är två relativt unga förstagångsföräldrar. De förkunnade sin kärlek för varandra under invigningen av Skuggfall Teater, och Iro bad Kilah följa med honom hem till Kaiwood och Lykoris. Vilket hon självklart har gjort. Deras kärlek för varandra är av det starka, brinnande, nyförälskade slaget, med alla puttenuttiga smeknamn som det innebär.

Kort om föräldrarna:

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Kilah_2019_braided
Kilah

• 50% Kalak (Manvarg), 50% Gråblod
• 92cm i manke
• Har Teleportering och Metall som krafter
• Kilah är hög i manke, men det är också det enda hon är. Hon har en väldigt liten och nätt kropp på ett par väldigt långa, pinntunna ben. Hennes kropp är kort, ansiktet smalt och rävaktigt, och öronen väldigt stora. Hennes päls är ganska lång och rak, och växer sig framförallt lång i nacken. Hon väger mer eller mindre ingenting. Hon är rödbrun eller orange till färgen, med svarta eller svartbruna ben, en svart rand i nacken, svarta öron och svart nos. Hon har vita kinder och haka, vita inneröron, och ungefär hälften av svansen är vit. Hennes hals är vit med svart kant under. Hon har ett blått V i pannan och blåa ögon.
• Kilahs mamma Cuywendz är en helt vanlig manvarg, med samma kroppsform. Helt rödbrun, med svarta ben, nacke och nos. Vit hals och svans. Cuywendz ögon är bruna.  Hennes pappa Nimbus var en korsning, med beige-brun päls, enstaka bruna mönster över kroppen (i stil med vad Kilahs bror Kian har), vitt nosparti, blå mönster i ansiktet och blå ögon.
• Krafter i närmsta släkt: Eld, jord, snabbhet, helande, telepati.

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Image0
Iro

Gråblod
• 115cm i manke
• Har Illusion ("duplicering") som kraft
• Iro är kraftigt byggd och ganska stor för att vara en bevingad varg. Han är övervägande svart, med gråare partier runt nacken, under buken, runt överarmarna och under svansen. Han har också lite gråare ränder över ryggen och grå partier i ansiktet. Han har ett par svarta bockhorn, och svarta korpvingar. Iros ögon är lila.
• Iros mamma, BloodQueen, är en helsvart fakarg/svartvarg korsning med röda ögon. Hans pappa, Crepsley, är ett vitt gråblod (med bland annat isvarg och lawar) med svart man. Han har svarta mönster runt ögonen, och svarta ränder över ryggen och baksidan av öronen. Crepsley har två horn på nosen, och två betar i underkäken. Crepsley är kusin till Diablo, som är svart med lila ögon, två noshorn och två skruvade bockhorn på huvudet.
• Krafter i närmsta släkt: Is, kyla, vatten, eld, jord, växter, dimma, raseri, skuggor

Önskemål om valparna:
Valparna kommer att födas in i Lykoris. Flocken håller att bygga upp sig själva igen, och det finns mycket möjlighet för nya medlemmar att vara med och bidra till Lykoris framtid. Lite nytt blod, och nya ansikten som kan vara med och göra flockens namn känt, är väldigt välkommet!
• Valparna kommer att bli Gråblod.
Utseendemässigt är det ganska fritt att blanda mellan föräldrarna. Vi ser helst att valparna övervägande är vinglösa, då Iro själv var den enda av sina syskon som fick vingar. Är det bara en eller ett fåtal så kan det diskuteras, men inte vingar på alla.
Krafter finns det mycket och varierat av i båda sidor av släkten. Vi känner därför att det är ganska fritt att välja krafter till valparna, så länge som de finns uppskrivna på Numooris kraftsida och inte är blodsätter. Och håller det på lagom nivå… Inga laser-skjutande ögon som ger cancer och påstås vara en eld-attack, tack.
Så till namn! Eftersom att Kilah är från savannen så vill vi gärna ha lite afrikansk-inspirerade namn (även om manvargar egentligen är sydamerikanska, men pish-posh). Men! Vi vill ge namnen en twist. Så vi har tänkt namntemat “Svensk/Afrikanska dubbelnamn”. D.v.s, ett svenskt och ett afrikanskt namn tillsammans i ett dubbelnamn. Exempelvis: Jan-Oumar, Per-Ayo, Inga-Malika, Jabari-Joel, Inaya-Maria, Afya-Fia.
• Om du av någon anledning inte längre vill ha kvar din valp så vill vi gärna ha tillbaks den så vi kan adoptera den vidare till en annan spelare, eller låta den bli en NPC i flocken. Vi vill helst inte att de spontandör det första de gör.
• Vi har inte ett bestämt antal valpar i nuläget. Vi får se hur många som är intresserade (eller ens har plats nu med tanke på alla andra valpkullar som sker samtidigt haha)!

Och det var det! Har ni frågor så ställ dem gärna här i tråden!

Rawr
/Kreft och Punkis

_________________
I never make the same mistake twice.
I make it four or five times, just to be sure.
Till överst på sidan Gå ner
Kilah
Crew
Kilah

Spelas av : Kreftropod

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptymån 01 jun 2020, 19:54

Ska inte ha en själv för har inte plats, men postar i eget inlägg i alla fall. En design up for grabs <3 (lägger kanske till fler senare)


Tänker för enkelhetens skull kalla den här "Design 1"

_________________
I never make the same mistake twice.
I make it four or five times, just to be sure.
Till överst på sidan Gå ner
Iro

Iro

Spelas av : Punkis

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptymån 01 jun 2020, 20:08

Ja nä men jag vill ju då ha en egen valp  Rawr

Namn: Shamira-Eva (Sham)
Kön: Tjej
Personlighet: Tjurig, envis och ett riktigt rackartyg. Sham kommer vara det syskonet som gör alla pranks som går lite för långt. Har vi tur så mognar hon med åren precis som Iro gjorde Lurig
Utseende:
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Image0

Det är väldigt troligt att någonting förändras men det tar jag då
Till överst på sidan Gå ner
Nyke
Ninjavarg av Oga
Nyke

Spelas av : Bellzpellz

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptymån 01 jun 2020, 20:48

Intresserad! <3

Namn: Zuri-Hedwig eller Zuri-Alma
Kön: Inte säker ännu...
Utseende: Väldigt intresserad av MPs design <3 (Pillar med egen bild) Övervägande mörk men med orange och vita fält. Lila ögon som Iro. Långbent likt kalaken. Horn eller utan horn?
Personlighet: Lekfull och gladlynt som valp. Vill gärna visa sig tuff även om det handlar om läskiga saker.
Som vuxen fortfarande äventyrslysten med mer våghalsig, än dock mycket mer förståndig. Beskyddande mot familjen och de hon håller kär.
Krafter: Illusion och Ljud

Mer kommer...


Senast ändrad av Nyke den tis 23 jun 2020, 22:22, ändrad totalt 3 gånger
Till överst på sidan Gå ner
Gary1

Gary1

Spelas av : Bönan

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptymån 01 jun 2020, 21:52

Namn: Kato-Britt
Kön: Hona
Krafter: Is, Yttre Ljus

Personlighet: Målinriktad, vill se till att saker blir gjorda. Om någon försöker stoppa henne när hon väl har bestämt sig för något kan hon bli våldsam. Är väldigt omtänksam och låter andras komfort och välmående gå före hennes egen, tycker dock att det är pinsamt att visa (att hon bryr sig) och smyger därför dit med det som individen skulle tänkas behöva. Visar inte direkt sina känslor för utomstående men är definitivt inte känslokall, utan varm gentemot nära och kära.

Sover gärna under saker då det får henne att känna sig trygg. Ibland kan nosen börja lysa från ingenstans vilket hon tycker är väldigt pinsamt. Gräshoppor är superläskiga.

Utseende: Klicka för bild
Till överst på sidan Gå ner
Kilah
Crew
Kilah

Spelas av : Kreftropod

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptyons 15 jul 2020, 12:34

Blir så glad av de här dubbelnamnen <33

Kände för att lägga till två designer till, till eventuella valpar. Ska fortfarande inte ha någon själv, såååå

cookiemonster


En som ärvt alla långbenta gener. Den får så fyndigt heta "Design 2", även om filnamnet är 3, för fuck it.


Och den här får vara "Design 3", trots filnamnet. Den är en re-do av en äldre Kilah/Iro design jag gjort, så känns den bekant är det mycket möjligt därför ;) Plus lite blåa slingor från morfar Nimbus~

_________________
I never make the same mistake twice.
I make it four or five times, just to be sure.
Till överst på sidan Gå ner
Malva

Malva

Spelas av : Embla

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptyons 15 jul 2020, 13:29

Ok, I am weak.

Namn: Jabari-Joel (Jab, Jab-jo, Jojo/Jajo, Jab-Jocke, kärt barn har många namn)
Kön: Hane
Kraft: Elektricitet och Empati/Känslor
Personlighet: Your average anime-villain. Kaotiskt ond, bara plain and simple chaos. Want to watch the world burn. Hårt drillad in i flocken så delar Lykoris världsbild o skulle inte svika lättvindigt men är ganska laid back. Ingen karriärist och lever inte direkt för att följa regler, vill bara ha kul. Tycker pga en lätt empatistörning (strul m kraften? stänger av sin egen empati) att sadism är peak humor. Om Lykoris försöker få honom att skärpa sig kommer han bli svart o svår "INGEN FÖRSTÅR MIG!!!!"
Utseende: design 3 här ovan, den är guld
Till överst på sidan Gå ner
Kilah
Crew
Kilah

Spelas av : Kreftropod

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytor 03 dec 2020, 01:07

Nu har den här tråden minsann legat på lur ganska länge, så det börjar nog bli dags att knyta ihop säcken inom förhoppningsvis ganska kort. Så! Det här är en liten reminder och refresher för ni som kikade in i somras, och för personer som kanske kikar in först nu.

Ni som skickat intresse redan: Är ni fortfarande intresserade? Hojta  här i tråden med hur det ser ut för er, så att jag och Punkis vet vilka av er som fortfarande är på eller inte~

Och för att jag inte kan behärska mig kommer här en design till, om där skulle råka hoppa in nån mer intresserad från ute i kulissen som inte redan har smockfullt efter alla årets andra kullar haha!


"Design 4" kallar vi denna! Väldigt mycket kalak/manvarg i kropp och ansikte från mamma/mormors sida. Mycket vitt efter farfar Crepsley. Lite högre, framåtvända horn, med rundad utsida och plattare/något konkav insida. Rufsig halvlång man med lite blåsvart hint mot toppen av huvudet.


Lägger till en version med lite Crepsley influerade ränder också i det vita. Rawr hands left
Vi kan kreativt kalla den "Design 4, med ränder"

_________________
I never make the same mistake twice.
I make it four or five times, just to be sure.
Till överst på sidan Gå ner
Barakiel

Barakiel

Spelas av : Dick

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytor 03 dec 2020, 02:57

Blev absolut kär i design 4 med röv-ränder ;u;Namn: Tahvo-Ivar
Kön: Hane
Kraft: Helande och Raseri
Personlighet: Väldigt lung och föredrar den fredsamma lösningen till problem. Ganska bohemisk generellt sett. Men - speciellt som valp - inte sen att hoppa in i lek och även om han sällan startar leken så kan han hänga med i timtal när den väl är startad.
Ser hellre sina syskon och familj glada än sig själv.
Han kräver arbete för att hålla sina känslor i check för att inte snubbla in i Raseri.

Utseende: Mp's design nummer 4 + ränder ;u;
Till överst på sidan Gå ner
Malva

Malva

Spelas av : Embla

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytor 03 dec 2020, 09:28

Jag är fortfarande mkt intresserad av en liten Jab-Jocke!! Har varit lite off under hösten så har inte hunnit med att rensa upp karaktärslistan men det är på gång nu så har alldeles strax en plats för honom också.
Till överst på sidan Gå ner
Megara

Megara

Spelas av : Bönan

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytor 03 dec 2020, 10:31

Jag är fortfarande intresserad också  hands left
Till överst på sidan Gå ner
Iro

Iro

Spelas av : Punkis

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptymån 07 dec 2020, 18:37

Yo Peeps!
Jag och Kreftus har pratat och kommit fram till att alla som vill ha en valp kommer få en (Vi måste sprida på dessa vackra och #koola gener), förutsatt att ni har plats i era karaktärslistor. Om ni inte har plats just nu men planerar att göra plats vill vi gärna höra vad ni har för planer så att vi verkligen vet att ni kommer ha plats.

På grund utav tidsbrist kommer jag att avsäga mig min valp men den kommer att vara kvar i kullen som NPC så länge det tjänar Lykoris (Yay blodsoffer elmo )

Tänk också på att det är flocken Lykoris valparna kommer födas i. Ni ska alltså vilja spela en medlem i Lykoris, med allt vad det innebär. Det kommer alltså inte bli särskilt gullegulligt, och valparna kommer tränas hårt både fysiskt och mentalt redan tidigt för att stärka flocken. Så inga mysproppar som bara vill ha det fint och cozy.

Ha det fint så ser vi fram emot att se dessa söta monster i rörelse Rawr

Fridens liljor :flower2:

Punkis och Kreftus
Till överst på sidan Gå ner
Kilah
Crew
Kilah

Spelas av : Kreftropod

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptytis 05 jan 2021, 10:55

Vi har samlat ihop ett helt litet gäng här nu! elmo Så tänkte att jag tar och skriver lite här :D

Om du har tänkt vara med i kullen, svara gärna här i tråden eller skriv till mig (eller punkis) på discord så vi vet och kan lägga till dig i Lykoris discord-server. Där finns en valp-chatt där kullen kommer att kunna prata ihop sig lite, och där medlemmar i Lykoris kan komma med inputs om hur livet i flocken kommer se ut för valparna c:

Ekon-Erik - Skruk - Bekräftat, profil här [Länk]
Jabari-Joel - Embla - Bekräftat, profil här [Länk]
Kato-Britt - Bönan/Alice - Bekräftat, profil här [Länk]
Tahavo-Ivar - Dick - Bekräftat, profil här [Länk]

Zuri-Hedwig - Bellz - Ej bekräftat. Har du plats och är fortfarande intresserad av att vara med? :D

(Nils-Hasan - Lin - Vet att du vill ;))) )

+ Shamira-Eva (npc)

Och för att det är roligt, så är här en pie-chart över vad för raser som ingår i korsningen era valpar kommer vara :D Som nämnt tidigare kommer valparna räknas som Gråblod, men det kan ju vara lite kul att se vad som gömmer sig där ;)Fridens! leggy

_________________
I never make the same mistake twice.
I make it four or five times, just to be sure.
Till överst på sidan Gå ner
Kilah
Crew
Kilah

Spelas av : Kreftropod

Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Emptyons 28 apr 2021, 21:36

Nu så jädraranamma! Är valparna officiellt födda Rawr

Inlägget finns här: "Jag älskar er, eller hur?"

Fritt fram för valpspelare att börja spela sina kids som småglin om ni vill ;) Hojta här eller i Discord om ni undrar nått så hjälps vi åt att prata ihop oss om där är nått ni funderar över!

_________________
I never make the same mistake twice.
I make it four or five times, just to be sure.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty
InläggRubrik: Sv: Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!   Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition! Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Åh nej inte en till valptråd: Kilo edition!
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Sök, Adoptera, Planera :: Planering-
Hoppa till: