Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
Allt har sin tid [Nibber] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Allt har sin tid [Nibber] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Allt har sin tid [Nibber] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Allt har sin tid [Nibber]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Vasilisa
Flockledare
Vasilisa

Spelas av : Cat

Allt har sin tid [Nibber] Empty
InläggRubrik: Allt har sin tid [Nibber]   Allt har sin tid [Nibber] Emptysön 01 dec 2019, 21:30

Det var en kylig morgon, och hon huttrade när hon kom utanför fästningens varma väggar. Vasilisa hade bestämt sig för att patrullera området. Det var inget hon hade fått instruktioner om utan det var mest för att få tid med sina egna tankar. Att ständigt vara omringad av andra individer hade fått henne att uppskatta tiden man var ensam mer än vad hon hade gjort innan.
    Vasilisa rörde sig med huvudet högt och öronen spetsade. Hennes andetag var snabba och andfådda där hon rörde sig fram i snabb fart, i sökandet efter något som kunde sticka ut. Den senaste tiden hade allt varit lugnt, och faktum var att hon inte förväntade sig att någon skulle ha sökt sig hit till denna avlägsna och lätt skrämmande plats.
    Därför blev hon aningen förvånad när en främmande doft sökte sig till hennes nos. För några sekunder tvekade Vasilisa, kanske var det inte smart av henne att själv bege sig efter främlingen… men hon hade kommit såpass långt hemifrån att hon skulle förlora mycket tid om hon valde att vända hemåt.
    Tiken fortsatte därför framåt, och bara några minuter efter att hon upptäckt den främmande doften fann hon dess ägare. Vasilisa hade aldrig sett något liknande. Individen stack ut på så många sätt att hon inte riktigt visste vad hon skulle fokusera på.
    Försiktigt närmade hon sig den betydligt mindre individen och det ryckte lätt i hennes mungipa för att försäkra honom att hon inte ville honom något ont. Snabbt såg hon sig omkring efter andra, men det verkade bara vara den mindre hanen här.
    “Varför strosar du omkring här, alldeles ensam i kylan?” frågade hon mjukt. Hennes ryska brytning var tydlig, men förhoppningsvis skulle det inte skrämma honom. Med hjälp av sitt kroppsspråk gjorde hon ett försök till att inte se så skrämmande ut, trots sin robusta kropp och sina väldiga horn.
Till överst på sidan Gå ner
Nibber

Nibber

Spelas av : Julia

Allt har sin tid [Nibber] Empty
InläggRubrik: Sv: Allt har sin tid [Nibber]   Allt har sin tid [Nibber] Emptytis 12 maj 2020, 12:40

Nibber hade inte förväntat sig att möta någon - eller kanske så hade han mest hoppats på det. Vägen genom berget var mörk, kall och fuktig, och de otaliga spiror som krökte sig ur stenen tycktes nästan sträcka sig efter oskyldiga vandrare som vassa, illvilliga klor. Det var ingen trevlig plats. Det hade tagit en stund för honom att ta nog med mod till sig för att äntra vägen till att börja med. Han hade stått uppe på ett krön en god stund - en ensam wapu, iklädd ett sälskinn med huvan dragen över öronen och med två skinnväskor slängda över skuldrorna. Han kände sig överlag mycket liten i sammanhanget, men slutligen hade han vågat. Skulle han västerut var det här den bästa vägen. 
   Att förbli helt ensam var dock för mycket begärt, och nu plirade han vaksamt upp mot en väldig tik med kraftiga horn uppe på huvudet. Hon verkade åtminstone inte hotfull på något vis. Det hade väl just varit snyggt om han sprungit in i Norspirets ondsinta drottning eller någonting liknande. 
   "Strosar?", upprepade Nibber långsamt. Han betraktade henne för ett ögonblick. Var det någon som strosade runt så var det förmodligen hon, tänkte han. "Jag strosar inte", förklarade han istället. "Jag vandrar. Och nu står du i vägen." Han kastade en blick förbi henne, där vägen fortfarande låg tom och tät av fuktig dimma. Ugh. Ingen förändring på den fronten. Däremot kände han något nytt när honan kommit närmre, och det var doften av fler. Fler vargar. En flock. Trubbel runt revirgränser var det sista han ville ha just då. Nä, bäst att försöka ta sig därifrån illa kvickt.
   "Flyttar du på dig lite så kommer jag vara borta snabbare än du hinner säga strosa en gång till, det kan jag garantera."
Till överst på sidan Gå ner
Vasilisa
Flockledare
Vasilisa

Spelas av : Cat

Allt har sin tid [Nibber] Empty
InläggRubrik: Sv: Allt har sin tid [Nibber]   Allt har sin tid [Nibber] Emptyfre 15 maj 2020, 15:47

“Jag ska flytta på mig, så länge du håller dig utanför gränserna,” Vasilisa höjde på ögonbrynet. Det var mycket attityd som kom från den lilles mun. Vart var främlingen egentligen på väg? Stigen längst Norspiret var ogästvänlig, blåsig och mörk. Inte ens hon som kände till området väl kunde känna sig helt säker.
   “Dimman blir värre,” fortsatte hon och nickade åt vänster. Trots att de inte var bekanta eller han bett om råd, var det bättre att varna för det som väntade. “det är en farlig stig du vandrar på. Inte bara vädret är ogästvänligt.” Ett litet leende växte på hennes läppar samtidigt som hon sträckte på sig. "Men något säger mig att du redan har dina aningar."
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Allt har sin tid [Nibber] Empty
InläggRubrik: Sv: Allt har sin tid [Nibber]   Allt har sin tid [Nibber] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Allt har sin tid [Nibber]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norspiret-
Hoppa till: