Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Dödslistaaan
Dumma Frågor [p] EmptyIdag på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Dumma Frågor [p] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Dumma Frågor [p] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Dumma Frågor [p] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Dumma Frågor [p] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Dumma Frågor [p] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Dumma Frågor [p] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Dumma Frågor [p] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Dumma Frågor [p] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Dumma Frågor [p] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Dumma Frågor [p] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Dumma Frågor [p]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Luwa

Luwa

Spelas av : Skruk

Dumma Frågor [p] Empty
InläggRubrik: Dumma Frågor [p]   Dumma Frågor [p] Emptymån 11 nov 2019, 01:33

Det hade hunnit bli mörkt innan de äntligen stannat. De alla hade hjälpts åt att lägga Wulfric och Aimo försiktigt på marken. De flesta ansiktena var spända eller öppet medlidande varje gång de mest skadade jämrade sig under deras beröring.
 Luwa visste inte hur hon skulle känna sig nu. Så mycket var förlorat, men de levde. De flesta av dem. Det högg lätt i bröstet och hon såg emot Thrim som inte bara fått bära bördan av deras skadade, men också förlusten av sin mor. Hon kunde inte ens föreställa sig hur han mådde nu.
 Försiktigt närmade hon sig honom där han lagt sig en liten bit ifrån gruppen. Kanske han ville vara ifred, och det fladdrade nervöst i bröstet på henne.
 "Hur känns det?" hon ville slå sig hårt i ansiktet, så dumt var det för henne att fråga. Allt som hänt, och tröttheten han måste känna. Troligtvis ville han inte ens tänka på det, och här kom hon och inkräktade och påminde om det, det första hon gjorde när de äntligen fick vila. Ansiktet kändes varmt och fladdrandet i bröstet blev värre.
 "Förlåt... Det... Jag menade inte.." hon tystnade, hon skulle bara låtit den dumma frågan vara ifred, hur dum den än var. Nu var det bara värre.
 "Jag kan gå igen" mumlade hon generat, men stod dumt kvar med brännande kinder och kaos i bröstet. En stark önskan att hon aldrig gått fram och bara hållit tyst.
Till överst på sidan Gå ner
Thrim

Thrim

Spelas av : Lin

Dumma Frågor [p] Empty
InläggRubrik: Sv: Dumma Frågor [p]   Dumma Frågor [p] Emptytis 19 nov 2019, 12:48

Thrim svarade aldrig på den första frågan. Han visste inte ens hur han skulle ha svarat på det, utan svarade bara genom att se bort. Han hade varit som avstängd hela vägen från Ötamon. Han visste knappt hur länge de gått eller vart de befann sig. Han bara följde med.

När Luwa sen bad om ursäkt och blev tydligt obekväm såg han bara trött mot henne igen så fick han dåligt samvete och suckade.
"Hey förlåt, det är lugnt. Jag är bara inte.. på humör för att prata riktigt." Thrim var tydligt avslagen i ansiktet, men han ville samtidigt inte vara otrevlig mot de yngre. Han såg Luwa som en lillasyster, och Luwa hade haft en traumatisk upplevelse i templet som precis som han själv. Han ville helst bli lämnad ifred, men han förstod att läkte på olika sätt. Behövde hon prata kunde han ställa upp på det.
"Men jag kan lyssna, om du vill prata?" 
Till överst på sidan Gå ner
Luwa

Luwa

Spelas av : Skruk

Dumma Frågor [p] Empty
InläggRubrik: Sv: Dumma Frågor [p]   Dumma Frågor [p] Emptytis 04 feb 2020, 00:01

Han ursäktade sig och det fick det sig att vända sig i magen på henne av ångesten. Åh, nej han fick inte tro att han gjort något fel! Hon ville bara sjunka genom marken där hon satt bredvid honom. Hon log vekt, något som inte nådde ögonen.
 "Det är lugnt, förlåt det är jag som är dum" hon suckade och såg ner på sina tassar. Lyssna, om hon ville prata, det krampade lite i bröstet på henne och det kändes som om hon skulle falla ifrån en hög höjd, liksom sög till i buken. Hon kände sig nästan lite yr, men mest generad, helt plötsligt.
 "Jag vet inte om det hjälper något" började hon, och tvivlade redan på att det faktiskt skulle betyda något alls.
 "Men jag tycker du är stark, och modig" hon pillade med gräset under hennes tassar, vågade inte riktigt se upp på honom.
 "Tack för det" han hade burit Aimo, och på ett sätt därför räddat honom, en trygg klippa att vila sig mot i allt detta kaoset, och hon vågade sig på att faktiskt lätt luta sig emot honom. Så rädd att bli avvisad.
Till överst på sidan Gå ner
Thrim

Thrim

Spelas av : Lin

Dumma Frågor [p] Empty
InläggRubrik: Sv: Dumma Frågor [p]   Dumma Frågor [p] Emptytor 25 jun 2020, 13:58

Thrim hade blivit så paff av Luwas ord att han bara suttit tyst och när hon lutat sig mot honom hade han låtit henne vara kvar. Den närheten var kanske precis vad han behövde nu även om han inte skulle ha erkänt det för något.

Han hade inte heller känt sig varken stark eller modig där ute i skogen. Han hade bara gjort vad som varit tvunget. Och oavsett så spelade det ingen roll, för hans mor hade fortfarande dött. Det fanns inget Thrim hade kunnat göra för att förhindra det. Och det störde honom. Enormt.

Men han hade inte reflekterat över vad han hade gjort kunde betytt för Luwa, Aimo och andra. Det var.. kanske precis vad han behövde höra den här gången. I vanliga fall hade han blivit generat och bett henne att skärpa sig, men nu hade hans ögon istället tårats och han lutade ner sitt huvud mot Luwas för att ta emot trösten.
"Tack själv" viskade han tillbaka samtidigt som han svalde gråten.

De satt i tystnad en stund och lyssnade på den sprakande elden och på snusljudet från deras sargade flockbröder och systrar som nu kunde få en stunds vila och ro i nattens famn.

[Avslutat]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Dumma Frågor [p] Empty
InläggRubrik: Sv: Dumma Frågor [p]   Dumma Frågor [p] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Dumma Frågor [p]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: