Pågående Event
Senaste ämnen
» Skapandet av en Yeti [Lune]
Se mer och lära sig mer (öppet) EmptyIgår på 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Se mer och lära sig mer (öppet) EmptyIgår på 10:17 av Trian

» Its on [P]
Se mer och lära sig mer (öppet) EmptyIgår på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptymån 18 jan 2021, 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptymån 18 jan 2021, 19:30 av Lurlei

» Ingen återvändo
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptymån 18 jan 2021, 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptymån 18 jan 2021, 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptymån 18 jan 2021, 18:24 av Lune

» Frustration
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptymån 18 jan 2021, 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Se mer och lära sig mer (öppet) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Se mer och lära sig mer (öppet)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
TsuyioKaze

TsuyioKaze

Spelas av : Loco

Se mer och lära sig mer (öppet) Empty
InläggRubrik: Se mer och lära sig mer (öppet)   Se mer och lära sig mer (öppet) Emptyons 30 jan 2019, 14:59

Vintern höll sitt grepp om lövskogen. Träden stod kala och snön låg djupt i drivor. Solen stod som högst på himlen och dess strålar fick det att glittra vackert i snön. Då det var en helt molnfri dag så var kylan mer påtaglig denna dag. Här och var kunde man höra de fåglar som övervintrade i lövskogen och tjattret av ekorrar som hoppade mellan de kala lövträden. Prasslet under snön från diverse gnagare. 

Den unga creme färgade vargen gick igenom snön och lämnade ett tydligt spår efter sig. De blekblå ögonen tog in skogens vackra anlete och öronen spelade på hans huvud då han fångade upp alla ljud omkring honom. Plötsligt stannade han och den blekblå blicken föll på en en syn som fick honom att dra efter andan. På en liten kulle stod den mest vackra hjort han någonsin sett. Dess massiva krona tydde på hög ålder och för ett kort ögonblick mötte dess mörkbruna ögon den unga vargens blekblå. Under några korta sekunder kunde den unga vargen nästan känna kontakten som skulle kunna uppstå men så vänder hjorten tvärt om och flyr in i skogen. Yoi rycker även han till då han hör knarret av steg i skogen och hans blick letar efter den som är på väg åt deras håll. 

(Öppet)
Till överst på sidan Gå ner
Aziza
Väktare
Aziza

Spelas av : Emelie

Se mer och lära sig mer (öppet) Empty
InläggRubrik: Sv: Se mer och lära sig mer (öppet)   Se mer och lära sig mer (öppet) Emptyfre 08 feb 2019, 19:16

Det syntes att vinterns hade sitt grepp kvar i skogen, träden var kala och marken vitt och gnistrade som kristaller i solens trålar, och snön låg i djupa drivor vilket kunde vara svårt att röra sig ibland och kylan kunde tränga in till märgen när det var riktigt kallt. men just nu var det behagligt kallt.

En gyllene tik med lång brun man och lugg går i den vita skogen och snön knarrade under hennes tassar där hon går och hennes bärnsten ögon ser sig omkring i landskapet omkring henne, hon hade inte så mycket ont av kylan just nu, men hon saknade ändå våren och sommarens värme och när grönskan började komma.

Hon rycker till när hon hör ett ljud och en vacker hjort kommer springandes framför henne och hon stirrar efter den medan den försvinner in bland de kala träden och sen var den utom synhåll.
Hon spetsar öronen och går åt det håll hjorten kom ifrån, det kanske var något där som skrämde den och hon ville kolla vad det var för något så det inte var någon främling som kom för nära revirets gräns.

Hon får snart syn på en ljus creme färgad varg framför henne, och hon känner igen vargen, en flockbroder, vad var hans namn, just det ja,TsuyioKaze var det ja. Ett mild leende syns på hennes läppar när hon går emot sin flockbroder. - var hälsad TsuyioKaze säger hon med en vänlig röst.
Till överst på sidan Gå ner
TsuyioKaze

TsuyioKaze

Spelas av : Loco

Se mer och lära sig mer (öppet) Empty
InläggRubrik: Sv: Se mer och lära sig mer (öppet)   Se mer och lära sig mer (öppet) Emptyfre 08 feb 2019, 22:30

Yoi ser den ljusa tiken som kommer fram mellan träden och han känner igen henne från flocken så hade han sällan haft tillfälle till att tala med henne, hälsat nån gång men inte så mycket mer. Då hon kom fram och hälsade på honom log han vänligt. "Hej. Aziza?" Hennes namna var till hälften en fråga och till hälften den hälsning han hade tänkt sig. Han viftade glatt på svansen att han träffat på någon i skogen även om han hade hoppats på någon helt ny.

"Du behöver inte säga hela mitt krångliga namn. Kalla mig Yoi" Leendet blev bredare och valpigare även om han försökte agera vuxet. "Såg du hjorten" Frågade han sedan plötsligt då han kom och tänka på den. "Visst var den häftig" Ännu en gång sken hans unga ålder igenom och man kunde se ivern i de blekblå ögonen. "Den var för fin för att jagas tycker jag" Som en ung valps sinne så vandrade hans från de ena till de andra. "Varför har du gått utanför reviret? Mamma blir inte glad om hon visste att jag är här" Han sade de sista både med en skamsen röst men även en ton av att han fann detta lilla äventyr mycket roande. Sedan sken han upp igen. "Fast då du är här blir hon nog inte arg ändå" Han viftade åter ivrigt på svansen och såg på henne med hoppfulla ögon. "Vill du gå på upptäcktsfärd med mig?" Man kunde riktigt se hur han hungrade efter att få se mer av skogen och gå på äventyr.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Se mer och lära sig mer (öppet) Empty
InläggRubrik: Sv: Se mer och lära sig mer (öppet)   Se mer och lära sig mer (öppet) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Se mer och lära sig mer (öppet)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Lövskogen-
Hoppa till: