Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Rinnande vatten EmptyIgår på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
Rinnande vatten Emptymån 25 jan 2021, 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Rinnande vatten Emptymån 25 jan 2021, 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Rinnande vatten Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Rinnande vatten Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Rinnande vatten Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Rinnande vatten Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Rinnande vatten Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Rinnande vatten Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster. :: 2 Botar

Matvei

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Rinnande vatten Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Rinnande vatten Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Rinnande vatten

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Caedes

Caedes

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Rinnande vatten Empty
InläggRubrik: Rinnande vatten   Rinnande vatten Emptytor 20 dec 2018, 19:32

Dom stora, svarta tassarna sjönk mjukt ner i gräset. Andhämtningen var tung och något ansträngd i takt med att lutningen ökade. Solen hade försvunnit sen någon timma tillbaka och han vandrade nu i kolsvart mörker. Ett svagt smackande ljud lämnade hans mun när han flyttade om tungan i gommen, käften var torr och hans strupe skrek efter vatten. Hans öron flackade  vaket och spänt efter alla tänkbara ljud som kunde dyka upp. Hittills hade han hört några getter, en och annan gnagare tillsammans med någon kringströvare. Han orkade inte lägga energin på någon loppbiten byrracka, han ville finna vatten och hade sedan en halvtimme tillbaka doftat färskt vatten och med tanke på hur starkt det nu luktade var han säker på att han måste vara framme bara han tog sig över den här kanten.
Till sist planade marken ut sig och Cae ställde sig och tittade ut över den sluttning som låg framför honom. Han ruskade lite på sig och försökte fokusera blicken, det vänstra ögat kisade svagt för att få bättre fokus. Huvudet knyckte okontrollerat till och han fnös av irritation över hur långt det fortfarande var kvar till vattnet. Han var less att ströva omkring nu och började i sakta mak trava ner till den lilla bäcken.

När han nådde fram sänkte han sitt stora, svarta huvud och sträckte ut tungan för att börja lapa i sig av det kalla och friska vattnet. Den kyliga vätskan nästan brann i halsen och fick hans tänder att nästan ila. Andhämtningen började sakta återgå och han kände musklerna började slappna av igen efter att ha blivit fyllda med mjölksyra. De gröna ögonen var halvslutna medan han fortsatte dricka av det friska vattnet.


Senast ändrad av Caedes den fre 21 dec 2018, 21:27, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

Rinnande vatten Empty
InläggRubrik: Sv: Rinnande vatten   Rinnande vatten Emptytor 20 dec 2018, 20:32

Cerulean hade alltid haft för vana att ta regelbundna flygturer, men efter flytten till Byoomi, där träden växte sig täta och frodiga, hade turerna blivit allt längre med tiden. Det var inte så att han på något vis ogillade reviret, med uppväxten i öppna landskap hade skapat en längtan efter fritt svängrum som aldrig riktigt dog ut. Han accepterade alltid tacksamt spaningsuppdrag från luften - vilket var något han skötte ensam, då Cerulean var den enda i Qu med vingar - men ibland var det trevligt att bara vara.
  Fakargen hade flugit hela vägen upp på toppen av en klippa för en stunds vila innan hemfärden. Solen hade nästan helt försvunnit bortom horisonten. Han hade sedan länge insett att han var sen, och att både en och två medlemmar säkerligen skulle ha någonting att säga om det. I vanliga fall var han osvikligt plikttrogen, befann sig alltid var han skulle vara ögonblicken han förväntades anlända. Samtidigt var det länge sen han fått se solnedgången över Raukakekedjen. Svingade han sig tillräckligt högt upp i luften kunde den skarpa synen skymta en strimma mörkt grönt i horisonten. Nu var det för mörkt. De första stjärnorna hade redan börjat skina, i motsatt sida av där en gyllene strimma sol fortfarande återstod. 
  Reviret låg ändå inte alltför många mil bort, angränsande till bergskedjan - det hade varit värt det.
  En tillfredsställd suck slapp ut över läpparna, innan han skakade på huvudet och tvingade sig upp på benen. Huyana undrade säkert var han befann sig. Det var dags att ta sig tillbaka.
  Cerulean kastade sig utför klippan, lät kroppen falla handlöst genom luften för ett par ögonblick, innan vingarna breddes ut och bar honom framåt, i riktning mot Byoomi.
  Efter bara en stunds resande grep törsten honom, och trots att det egentligen inte var lång tid hem bestämde han sig för att landa nära en bäck som tydligt glittrade i natten. Han hade nästan hunnit landa när doften av en annan varg nådde honom. Blicken skärptes i sökan efter vem det nu var - och spratt överraskad till där han trampade luft när han upptäckte den mörka vargen vid bäcken, som smälte alltför väl in i bakgrunden.
  Cerulean samlade sig snabbt, och tvingade sig att landa med någon sorts värdighet. Han bannade sig själv för att ha varit så ouppmärksam, men närmade sig bäcken varsamt. Han ville fortfarande dricka, men kände också en viss skyldighet att ta reda på vem främlingen var när denne ändå befann sig så nära reviret.
  "Du vet att du är i närheten av ett revir, va?"


[Hepp, lustigt inlägg. Här har du tönt-Cerulean i alla fall! :D]
Till överst på sidan Gå ner
Caedes

Caedes

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Rinnande vatten Empty
InläggRubrik: Sv: Rinnande vatten   Rinnande vatten Emptytor 20 dec 2018, 20:53

Cae's drickande var först hetsigt och snabbt men desto fler munnar han fyllt med vatten desto lugnare blev rörelsen på tungan för att plocka upp nytt. Hans öron lutade svagt bakåt och blicken låg på vattenytan som sakta rörde sig i takt med att hans tunga bröt ytspänningen. De gröna ögonen tittade tillbaka på honom i vattnets spegel och han granskade det långa ärret som löpte över hans ansikte, som kostat en del av hans ögas skärpa. Han trevade efter sina tankar där han stod, han visste att något inte var rätt. Han hade vandrat hela dagen och inte stött på en enda varg, var han i ett område som klassades som obeboeligt? Eller hade han bara haft turen på sin sida, fast vid närmare eftertanke så nej tur skulle han inte kalla det. Cae var en obotligt rastlös själ som vandrat själv i snart tre dagar. Hans mentala tillstånd behövde stimulans annars skulle hans psyke börja bli ur balans. För många dagar utan att träffa någon annan fick honom ur balans.
Cae var helt uppslukad i sina tankar och märkte därav inte den andra vargen som landat en bit bort och som nu rörde sig mot honom. Det var inte fören vargen talade till honom som Cae såg en suddig figur i sin vänstra ögonvrå. Cae rykte till med ett spratt och hoppade en halvmeter ut i vattnet, raggen reste sig automatiskt och svansen stod stel som en pinne rakt upp. Han stirrade på vargen som just talat om för honom att han tydligen var i närheten av ett revir. Cae granskade honom ingående och försökte fokusera det vänstra ögat genom att kisa med det. Problemet när Cae försöker sig på att fokusera så hårt är att hans huvud tics blir värre, så okontrollerat ticsar hans huvud åt vänster ett par gånger innan han finner ordning på sitt huvud och kan svara.
- "Nej." Rösten är rak och hård, något stolt. Cae höjer huvudet och slappnar av i blicken utan att släppa den främmande vargen med blicken. Han inser också att han fortfarande står kvar i vattnet och kliver med raska steg upp och ställer sig på kanten igen.
- "Låt mig gissa, du är här för att tala om för mig att jag borde ge mig av? " Caes röst har nu lugnat sig lite. Den låter mer avslappnad och hans svans hänger nu bakom honom. Raggen har lagt sig men kroppen hans är fortfarande stel och spänd. Han vet bättre än att sänka sin gard mot en främmande varg, dessutom en idiot som tycker det är en bra ide att smyga sig på en främmande individ på det där sättet.


Senast ändrad av Caedes den fre 21 dec 2018, 21:26, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

Rinnande vatten Empty
InläggRubrik: Sv: Rinnande vatten   Rinnande vatten Emptyfre 21 dec 2018, 21:06

Cerulean tog instinktivt ett par raska språng tillbaka när den främmande vargen plötsligt flög ut i vattnet. Sekunden senare hade denne stannat till, vilket även han själv - förvirrat - gjorde. Fakargen blev stående en bit bort, kroppshållningen övervägande neutral genom den plötsliga osäkerheten.
  Det blev snabbt tydligt att den andra blivit överraskad, snarare än att han försökte försvara sig. 
  "Låt mig gissa, du är här för att tala om för mig att jag borde ge mig av? "
  Cerulean studerade den mörkpälsade med smal blick.
  "Nej, jag är här för att jag är törstig." Han såg menande på bäcken. Cerulean hade egentligen noll intresse av att samtala med utomstående, dels för att han kände sig manad att skynda hem, dels för att han föredrog att hålla sig till Qu. Att stöta på en tjurig främling med dåliga nerver när han egentligen borde vara på reviret sedan länge låg ungefär längst ner på hans önskelista. 
  Cerulean lät vingarna förbli i en postition så att han snabbt skulle kunna ta sig därifrån. Skulle den andre få för sig att förklara äganderätt över bäcken tänkte han inte protestera - det fanns vatten på andra ställen.

[Cerulean och Caedes:  :default: Nej ]
Till överst på sidan Gå ner
Caedes

Caedes

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Rinnande vatten Empty
InläggRubrik: Sv: Rinnande vatten   Rinnande vatten Emptyfre 21 dec 2018, 21:26

Cae kände egot stiga när vargen reagerat med att ta ett par raska kliv bakåt, ett tecken på svaghet och tvekan i sin egen position enligt Cae. Nöjt skrockade han inombords för i Caes huvud hade han just vunnit osäkerhet i den andra vargen. Osäkerhet kunde komma att hjälpa Cae om han nu spelade sina kort rätt, eftersom det var den första vargen han stötte på i det här landet skulle han behöva göra ett bättre intryck än det han just skapat.

Cae ticsade till med huvudet när han fick det något idiotiska och hånande svaret tillbaka. Först kommer den här pysen och talar om för honom att han är nära ett revir, precis som om han ville be honom ge sig av. Men egentligen var han bara ute efter att släcka sin törst? Vad var det här förs idiot. Cae kände irritationen krypa bakom öronen och han sög på tungan för att hålla känslorna i schack.
-" Så då väljer du att börja samtalet med 'du vet att du är i närheten av ett revir, va?'" rösten var låg och något road, han försökte hålla god min och åtminstone hålla andhämtningen i normal takt. Cae kände hur det började krypa i kroppen på honom och han tog ett steg fram mot främlingen med höjt huvud.
-" Vilket revir är det jag snart inkräktar på då?" Han försökte hålla rösten neutral men syrligheten i undertonen fanns där även om han hade hoppats på att lyckas åstadkomma en mer välkomnande tonart.

Med den alltid så rastlösa själen tog han ett steg åt sidan utan att släppa honom med blicken, det vänstra ögat fortfarande svagt kisande. Cae knyckte ofrivilligt till med huvudet igen och fnös i samma stund.
-" Låt inte mig uppehålla din törst." Ett svagt leende spred sig över mungiporna och han tog ett lugnt steg bakåt från bäcken för att göra plats åt främlingen.
(Haha 100% rätt xD)
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

Rinnande vatten Empty
InläggRubrik: Sv: Rinnande vatten   Rinnande vatten Emptymån 25 feb 2019, 22:16

Cerulean blängde giftigt på den andre. Han hade ingen som helst lust att munhuggas med en främling över flocketikett, inte så sent, inte när han redan var sen. Istället nonchalerade han den mörkpälsade totalt genom att kliva rakt ut i vattnet, svepa upp en munfull på behörigt avstånd, och sedan stiga upp på andra sidan. Där vecklades vingarna ut vid sidorna, och ett hastigt språng senare var han uppe i luften. Fakargen hann bara ta ett par korta slag med vingarna innan han bromsade sin framfart och vände om, till synes hängande i luften.
   "Du borde hålla dig undan gränserna. Alla är inte lika tålmodiga som jag." Cerulean himlade med ögonen, och svepte högre ovan bergskammen. Den främmande hanen var snart utom synhåll, och han hade inte för avsikt att någonsin stöta ihop med honom igen.

[Ceru tröttnade xD Avslutat, antar jag.]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Rinnande vatten Empty
InläggRubrik: Sv: Rinnande vatten   Rinnande vatten Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Rinnande vatten
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Raukakekedjan-
Hoppa till: