Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Alive. (Ceylon) EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Alive. (Ceylon) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Alive. (Ceylon) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Alive. (Ceylon) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Alive. (Ceylon) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Alive. (Ceylon) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Alive. (Ceylon) Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Alive. (Ceylon) Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Alive. (Ceylon) Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster.

Achak

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Alive. (Ceylon) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Alive. (Ceylon) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Alive. (Ceylon)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptyfre 31 okt 2014, 16:48

Hjärtat pumpade utmattat i bröstet. Tårarna som fällts hade torkat. Snart var hela hanen torr. Han låg någon meter från ett vattenhål. Desperat hade hanen haltat fram till det för att sedan krascha ner på marken, gömd av det torra gräset. Vid det här lagret brydde han sig inte om hur det pigment lösa skinnet pulserade från solens strålar. Vatten, vatten var det enda han brydde sig om. 


Läpparna rörde sig, försökte forma ord, men luften räckte inte till och tungan var för torr. Han svalde ändå fast det knappast fanns något kvar som kunde fukta ner hans svalg. Varje gång han andades ut eller försökte tala lät det som om han varit med i en skogsbrand. Lungorna ramlade liksom ihop inom honom. 


Hanen var väldigt nära döden och överlevnadsinstinkterna blev starkare för varenda andetag. De intensivt blåa ögonen fortsatte dock bara stirra på det blåa att titta på det blåa vattnet. Det glittrade så vackert. Det var som en inbjudan till himlen. Ett leende klädde snabbt hans läppar och försvann sedan lika snabbt. Vad vackert och tragiskt. Så nära men så långt bort. 


Men Cry ville inte dö sådär, vilket han inte heller skulle. Smärtsamt och långsamt satte han sig upp, kravlade närmare med sina framben. Och till slut, efter  en stund av att ha släpat sig bland gräset som hade smekt hans kropp, kom han fram. Trots hans törst närmare han sig vattenytan med huvudet långsamt. Nosen luktade på vattnet och det hade aldrig luktat bättre. När doften nått hans sinne började han ivrigt dricka. Vattnet slog upp på sidan av hans ansikte, på hakan, och det rann likt en vattenfall från honom. Han blundade och njöt av smaken av färskt vatten.
Till överst på sidan Gå ner
Ceylon

Ceylon

Spelas av : Julia

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptylör 01 nov 2014, 12:17

Ceylon drog ett djupt andetag, andades in den heta luften där solen sken igenom. Solen brände från himlen, då det skapats en stor spricka mellan de tjocka molnen som tillät solen att skina igenom. Det var dallrande hett, även för honom som var född in i det brännande klimatet. De gulbruna ögonen sökte över savannen, men hittade ingenting intressant. Än så länge. Det som fångat hans intresse var doften av varg. Det var sannerligen inte särskilt många som faktiskt vågade sig längre ut än till gränserna av Sienna, så därför var Ceylon alltid öppen för nya bekantskaper.
Med en lätt fnysning för att rensa näsborrarna på dofter fortsatte han framåt i en rask trav. De härdade trampdynorna brändes inte av det heta underlaget, och hans kropp hölls någorlunda sval tack vare den värmeisolerande pälsen. Tungan hängde långt utanför munnen i syfte att kyla då han hävde sig över en mindre kulle. Det knastrade av torkat gräs under tassarna då han nådde toppen, men det som han fick se var någonting som fick honom att tvärnita.
Det var en vit .. fakarg? En bevingad varelse med två långa spröt som stack ut från nosen och horn på huvudet. Han, så långt hade hans nos åtminstone kunnat registrera, låg ihopsjunken intill det lilla som fanns kvar av en snart igentorkad göl av grumligt vatten. Han drack, men det skulle inte göra honom mycket. Ceylon noterade den rosa huden under pälsen, som verkade ha börjat anta en flammande röd nyans. Var han dum, eller? Var det något stäppvargen visste, så var det att ju tjockare päls - desto bättre. Och rosa hud under en brännande sol var lika med att steka sig själv levande.
Det var mmed långa kliv hanen närmade sig den andre. Han verkade vara i mycket dåligt skick. Inte undra på.
"Hrrm.." Han harklade sig lätt och gav den andre ett snett leende. "Ursäkta. Det verkar som att du.. har hamnat lite fel. Behöver du hjälp?"
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptylör 01 nov 2014, 14:08

Cry var så upptagen med att dricka, släcka elden inom honom, att han inte upptäckte den andres steg eller närhet. Det var när hanen tog till ord som Cry tittade upp på hanen med stora, blåa ögon. Cry log mjukt till slut och slickade sig runt munnen som inte längre var helt torr. 


Hanen började prata: "Ursäkta. Det verkar som att du... Har hamnat lite fel. Behöver du hjälp?" Cry skakade på huvudet samtidigt som han log, tillfredsställd. Långsamt satte han sig upp. Det var när Cry satte sig upp som han kunde betrakta den andra. Dess färg var brun med olika nyanser. Cry tyckte att färgen liknade det torra gräset som han kravlat runt i. I samma stund som tanken slog honom la han märket till omgivningen, snaras himlen. Borta, lång borta, såg han hur regnmoln smög sig närmare individerna. Åskan bullrade ondskefullt, varnade de två vargarna om dess närhet och kraft. Regn var påväg. Än hade de mycket tid kvar i den brännande solen. 


Snart blev hanen åter påmind av främlingens närhet när han hörde hur tystnaden omringade de båda. Cry tittade på hanen, ändå fast Cry inte kunde se så mycket förutom färgerna. "Hm... definiera fel." Sa Cry leendes. Kanske var det inte så fel, att ligga på marken plågandes, nära döden. Det var... uppfriskande, och det var som om något hade väckts inom honom. Men vad visste han inte .
Till överst på sidan Gå ner
Ceylon

Ceylon

Spelas av : Julia

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptysön 02 nov 2014, 12:40

Ceylon utstötte en lätt fnysning. Vad pratade han om? Begrep han inte att det var rent farligt för honom? Som tur var befann de sig inte långt från närmaste skogar eller åtminstone där solen inte var lika stark. Ceylon visste att han på något vis var tvungen att banka vett i den andre. För den delen uppträdde albinon rent av underligt - var han psykiskt sjuk på något vis?
"Jag definierar situationen som att ditt skinn håller på att brännas till sår. Savannens sol är inte att leka med, din idiot. Om du inte vill tillbringa de närmaste fem åren med att slicka var och dra blodiga hudflikar från hela kroppen borde du ta dig till skuggan, omedelbart." Rösten var aning torr och vass då han knuffade till den andre, något omilt, för att få honom att resa på dig åtminstone. "Upp med dig nu!"


[Haha xD]
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptysön 02 nov 2014, 13:03

Cry log mjukt samtidigt som han blundade, nosen vinklat nedåt. "Aha, det sorterns fel." Sa Cry lugnt. "Du har en poäng, men du missar en annan poäng." Sa Cry och tittade upp på hanen. "You see..." Började hanen. "Det har aldrig känts mer rätt." Den andre knuffade honom och uppmanade honom att resa sig. Främlingen ville säkert få Cry i skuggan, bort från solen som snart skulle bli gömd i de grå molnen. "Detta kanske är rätt ställe för mig, just nu." Viskade Cry och tittade upp på molnen som nu gömt solen. Cry blundade då leendet blev så pass stort att några rynkor syntes. Efter ögonen stängde sig vände han sig mot främlingen, ståendes, med öppna ögon och ett mjukt och lugnt leende. "Vi har visst fått sällskap." Sa hanen när han hörde hur vattnet började krascha mot det torra gräset längre bort, snart var det här. "Kom." Cry och började gå österut. "Vi vandrar lite." Det var en inbjudan, från Cry till främlingen. Denna främlingen kanske hade några hemligheter, nyheter, och dessa ville Cry höra. Dessutom, all den tid ensam i den heta öknen hade inte bara fått flockdjuret att törsta efter vatten, utan också socialt umgänge. 


Cry stannade till och vände sig om. "Kommer du?" Hans röst var fortfarande lika mjuk som alltid.
Till överst på sidan Gå ner
Ceylon

Ceylon

Spelas av : Julia

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptysön 02 nov 2014, 14:06

Ceylon kom sig inte för annat än att sucka och himla med ögonen. Fortfarande var hans ord obegripliga. Vad var rätt med att ligga och bränna sönder sig i stekhet sol? Med en förbryllad min såg han hur den andres blekvita ansikte bröt upp i ett stort leende mot himlen, som snart återigen skulle vara helt täckt med moln. Tack och lov för det... Vad var det med honom? Nu var det iallafall säkert. Någonting var inte helt riktigt med den yngre albinon.
"Vi vandrar lite." Ceylon såg på den andre med ännu mer förvånad min, och såg efter honom då han började vandra bortåt.  "Kommer du?"
"..." Stäppvargen öppnade munnen för att säga någonting, men smällde sedan igen käftarna igen. Nej, han begrep absolut ingenting. Nåväl... Han verkade ju knappast vid sina sinnens fulla bruk, och han hade ingen lust att hitta albinon död och söndertorkad en vecka senare. "Visst." Han travade genast ikapp hanen med långa kliv.

[Han är typ väldigt förvirrad xD]
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptyfre 07 nov 2014, 21:46

Ett förvånat uttryck klädde den andra hanen. Munnen var öppnades för att sedan stängas igen. Cry log bara mjukt åt hanens uttryck för att visa att det var okej att vara förvirrad. 


"Visst." Sa hanen till slut och travade ifatt Albinon. Cry vände sig om samtidigt som den andre kom bredvid honom. I långsam och avslappnad takt började han gå österut, där regnet verkade vara som vildast. Runt dem(?) hördes det ständiga mullrandet som kunde tolkas som ett hot, men Cry tyckte det lät som ett välkomnade. Enligt honom var det ett ljud fyllt av liv som alla kunde få vara del av. Åskan, tecken på livet. Tanken hade aldrig slagit honom men det gjorde den nu. Där åskan är finns det regn och där regn finns finns det liv. Precis som en varg visade tänderna innan den bett i dess motståndares strupe varnade åskan för livet. Livet som både kunde vara farligt och vackert, och det kunde vara båda på samma gång. Ögonen log åt hans tankar och mentalt tackade han hanen, ändå fats han inte hade hjälpt honom på något sätt. 


Cry höjde huvudet, nu var det dags för meningarna och orden att höras. "Säg mig, främling, vad är ditt namn?"  Blicken vändes mot den hårde, som Cry beskrev honom, och väntade på svar. "Och har du någonsin kunnat relatera mot den miljön du befinner dig i? Har du någons lagt märket till hur mycket du liknar det torra gräset?" Ögonen log och rösten var lugn medan han inväntade svaret från den andra. 
Till överst på sidan Gå ner
Ceylon

Ceylon

Spelas av : Julia

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptyons 12 nov 2014, 12:51

Ceylon sneglade hela tiden undrande mot den albinofärgade ungvargen. Han tycktes inte ha särskilt god syn, vilket definitivt var fallet. Hans ögon var tomma och rörde sig inte särskilt mycket, vilket ofta visade på en blind, eller delvis, blind varg. Det som däremot var det mest märkliga var de två långa spröten som stack ut från nosen. Så originellt. Långa, ringlande och hettande mörkrosa av värmen som precis flödat från solen som nu täckts av moln. 
"Tack och lov för det", muttrade han för sig själv och släppte albinon med blicken. Hade inte solen gått i moln hade han garanterat stekt sig själv till döds. Han tycktes inte förstå sitt eget bästa. Det var många som inte begrep sig på solens krafter, det om något hade stäppvargen erfarat under åren på Sienna. det Dröjde trots allt inte länge inte albinon sade någonting.
"Säg mig, främling, vad är ditt namn?", kom frågan. Hanen svarade, kort. Lika kort som namnet. 
"Ceylon." Nästa fråga kom snabbt. En aning oväntad fråga, enligt honom, men han fann heller ingen anledning att inte delge främlingen den informationen. Trots allt var det ganska intressant. "Det är det som är meningen. Jag smälter in bra i omgivningen, vilket ger mig ett gott skydd från att bli upptäckt av de bytesdjur jag jagar. Det hade inte varit lika enkelt om jag var vit, som du, eller någon annan utstickande färg."
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptyons 12 nov 2014, 16:28

"Ceylon." Cry upprepade hanens namn innan han sedan började nicka vagt.
"Det är det som är meningen. Jag smälter in bra i omgivningen, vilket ger mig ett gott skydd från att bli upptäckt av de bytesdjur jag jagar. Det hade inte varit lika enkelt om jag var vit, som du, eller någon annan utstickande färg." Cry nickade åt främlingens ord. Det var mycket sant och mycket logiskt. För Cry hade det alltid varit svårt att jaga, en av sakerna var p.g.a hans färg som nästan såg ut som solen själv om inte ännu ljusare. Han var oftast som en stjärna i skogen. Att inte märka honom var nästan omöjligt. Istället brukade han anfalla ovanifrån, där djuren aldrig tittade. Cry skakade på huvudet åt hans tankar. Han ogillade att döda, ändå fast han var tvungen. Men att han tänkte på det så kallt, som om det bara var en liten sak, fick honom att rysa. 
"Ni har andra liknade egenskaper." Cry sneglade på hanen med mjuka ögonen. "Ni är ett tecken på liv. Där det växer finns det vatten. Där en varg går finns det mat." Cry vände blicken framåt igen, till den långa slätten som aldrig slutade. Rösten var fortfarande mjuk när han öppnade munnen igen. "I sättet är ni också lika." Ett lågt skratt brummade i hans bröstkorg. "Ni är båda hetlevrade."
Till överst på sidan Gå ner
Ceylon

Ceylon

Spelas av : Julia

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptymån 17 nov 2014, 12:06

"Det beror på när du kommer hit. Nu finns det gott om vatten, men det är inte alltid så. Den större delen av tiden är det så torrt att nästan kaktusarna faller ihop i dammiga högar över markerna. Hade det varit torrperiod nu hade du varit så gott som död redan." Ceylon granskade honom med en viss skärpa i blicken. Han sade dock ingenting för att anmärka albinons bristande självbevarelsedrift, utan traskade bara på i det lugna tempot. "Du är inte anpassad till den här platsen. Jag kan peka ut din riktning när vi kommer till en passande plats, sen får du klara dig själv." 
Det var trots allt inte hans uppgift att se efter förvirrade själar som irrat in över savannen, som hänt både en och två gånger innan den här hanvargen. Fakargen? Ceylon kunde inte avgöra från vilket släkte han hörde ordentligt.
"Okej?"
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptyfre 21 nov 2014, 16:26

Cry klippte lite med ögonen men för övrigt var hanen tyst och lyssnade på Ceylons ord. De klart blåa ögonen tittade rakt fram och granskade den horisont som de tolkade som suddig. "Du är inte anpassad till den här platsen. Jag kan peka ut din riktning när vi kommer till en passande plats, sen får du klara dig själv." Cry nickade. Helst hade Cry velat ha mer information men han var glad att han hade fått en förklaring av miljön som han vandrade runt i. Det verkade som om miljön hade en tendens att bli värre än vad den var när Cry gick runt där med Ceylon. Den faktan gjorde Cry väldigt tveksam om han någonsin skulle komma tillbaka till denna plats, där han hade känt så mycket och varit nära döden, och få träffa Ceylon igen. 


Trots den smärtan Cry hade fått känna ville han verkligen inte lämna platsen. Något hade fötts inom honom, men vad visste han inte. Tassarna kändes starkare under honom och hjärtat tyngre men fortfarande lätt. 


"Okej?" Ceylon väckte Cry från hans tankar. "Jag har ingen riktning. Ingen bestämd." Cry stannade upp och tittade på Ceylons nacke(?), leendes. "Tack för din hjälp, Ceylon. Jag hoppas du överlever solens vrede." Cry bugade, ännu en gång, långsamt och fällde ut vingarna i en artig gest, innan han ställde sig upp. Cry nickade åt Ceylon. Sedan böjde han benen och fällde ut vingarna till max, drog upp dem så att de stod rakt upp. Sedan tryckte han de neråt, snabbt och hårt, och vinden tryckte upp honom högt i luften. Den smala kroppen snurrade runt i luften, påväg uppåt. Regnet piskade längst hans sidor. Drakvargen fällde till sist ut de stora, magnifika vingarna vars skin flagnade. Det gjorde han efter att farten började försvinna och kroppen falla mot marken istället för atmosfären ovan dem. Cry flög därifrån, längre och längre bort från Ceylon innan han försvann upp bland de gråa molnen.
Till överst på sidan Gå ner
Ceylon

Ceylon

Spelas av : Julia

Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Emptyfre 21 nov 2014, 19:33

[aaavslutar (a)]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Alive. (Ceylon) Empty
InläggRubrik: Sv: Alive. (Ceylon)   Alive. (Ceylon) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Alive. (Ceylon)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Savannen-
Hoppa till: