Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Dödslistaaan
It's time (Svara EJ) EmptyIdag på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
It's time (Svara EJ) Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
It's time (Svara EJ) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
It's time (Svara EJ) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
It's time (Svara EJ) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
It's time (Svara EJ) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
It's time (Svara EJ) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
It's time (Svara EJ) Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
It's time (Svara EJ) Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
It's time (Svara EJ) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
It's time (Svara EJ) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 It's time (Svara EJ)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Chi
Död
Chi

Spelas av : Loco | Död

It's time (Svara EJ) Empty
InläggRubrik: It's time (Svara EJ)   It's time (Svara EJ) Emptylör 10 maj 2014, 22:22

dagarna blev till veckor och veckor till månader. Årstiden bytte sin skepnad från den bitande kalla vintern till en mer behaglig vår. Dagarna och nätterna avlöste sig men inne i den djupa grottan så gick tiden nästan obemärkt förbi. 

Långt inne i grottan låg en tik, hon var svag och sårad, smärtsamma kramper for igenom hennes kropp, kramper hon inte kunde motarbeta. Nya liv var på väg att se dagens ljus. Eller grottans mörker. En bit ifrån den grå tiken satt en svart och röd hane, de blodröda ögonen nästan lös av förväntning och då tikens skrik ekade mellan grottans kalla fuktiga väggar log han kallt. Det hade börjat och snart skulle hans plan bli satt i verket. 

Ytterligare skrik lämnade tiken men snart dog ekot av hennes skrik bort och ersattes av hennes snyftande. Den svartröda hanen steg fram och de blodröda ögonen föll på en annan svart gestalt längre in i grottan. han nickade kort och den svarta gestalten försvann iväg (en NCP). De blodröda ögenn föll på de 9 små blöta varelserna som låg och kravlade vid den trötta moderns sida. "Rör dom inte din best" Väste hon fram med en utmattad röst. "Seså köra Mirain. Nu ska vi inte vara sådan då vi just blivit föräldrar" Hånet i rösten var tydligt. Han log hånfullt och började tvätta valparna. Då modern gjorde ett försök att hugga efter honom högg han hennes blixtsnabbt över strupen. Blodet flöt genast och han morrade dovt. "Passa dig om du inte vill göra dem moderslösa redan nu" Rösten väste hotfullt då han släppte hennes strupe. Tiken sjönk ner och låg stilla dock morrade hon vagt åt hanen men gjorde inget mer.

Dagarna gick, veckorna gick. Ständigt fik tiken utstå hot, förnedring och ständiga bett och ny. Valparna växte sakta upp och blev mer och mer medvetna om sin omgivning. Tiken kände både ett enormt hat mot de små men även djup kärlek och den svartröda hanen såg detta. an närde hennes hat och kvävde kärleken. Höll tiken fångad och hon fick träffa sina små allt mindre och mindre och för varje gång så kände hon att valparna tappade förtroendet och kärleken till sin mor. Sedan en dag var det en valp mindre. Hon tog mod till sig och rågade ut sin svarta fångvakt (NCPhanen). "Vad hände med den lilla?" Den svarte såg på tiken och log svagt men kallt." Den dog.. Klarade inte pressen från träningen". 

Under denna tiden tränade den svart röda sina valpar, tränade dem både fysiskt och mentalt. Härdade dem och såg till att de blev honom totalt lojala. Manipulerade dem så de blev honom helt lojala. Valparna lyssnade till fadern. Tog till sig alla ord. Han var hård mot dom men rätt fram och på sitt sätt kärleksfull.

det gick några år. Valparna växte sig starkare och även om några inte hade överlevt behandlingen, någon hade till och med fått ge sitt liv i käftarna på fadern för att denne visade sig lojal mot modern och bar på moderns goda blod. Han tog med de överlevande valparna tillbaka hem. För att introducera dem för sin släkt och familj.

(ett kort dåligt inlägg på hur Chi och Mirain hade det och valparna innan de återvänder till TBB)

SVARA INTE PÅ DETTA ROLL
Till överst på sidan Gå ner
 
It's time (Svara EJ)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norra Bergen-
Hoppa till: